- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.901
Bende listeme devam bakalım ne çıkacak bahtimaFındıklar
Pnrrr-12
@asfarovski
@Gelecektenumutluyum
M mer_4260
@canan456
@Poni Bon
North River
Kızlar bu hafta planlarınz ney ben karataya devam
Gunaydinn iyi yolculuklar canimAnaam amma cok konusmussunuz ya
Ilkdefa sanirim sabahi bana acmak nasip oldu
Günaydinnnnnmutlu güzel bir haftasonu olur insallah
Maşallah ne kadar becerinmişim ben dediklerini çarşıdan almaya bile üşeniyorum bırak yapmayı:))sabah 10 a doğru oğlum uyandırdı beni:) 11 buçukta göz doktoruna randevu almıştım babasıyla gittiler , daha kapıyı yeni kapatmıştım komşum aradı kocası evde yokmuş diğer komşu kahveye gelicem demiş beni de çağırdı gittim çay kahve içtim geldim çamaşırı sermeye başladım benimkiler market işini de halledip geldiler , mantı yapayım dedim yaptım önceden yoğurup dolaba attığım hamur cıvık geldi yeni hamur yoğurup yaptım , ee o hamur zayi olmasın dedim onu da gözleme gibi yapayım bir tane deneyeyim dedim oldu , kalanını yaptım benimkiler benden açmış eşim tavada çevirdi sağ olsun (ilk defa böyle yardım etti) yedik ama benim sırtım ağrımış masayı toplayıp gidip yattım 8 de kalkıp çay yaptım buz dolabı alt üst olmuş onu düzenledim çamaşır katladım şimdide ütü yapıyordum mola verdim ki gelip menümü yazayım :)
Bence de candır. Ama bu aralar canımı çıkaracak die korkuyorum:))Rakı candır
Ben bu kürü yapıyorum ama senin gibi değil akşam yemekleri yerine 3 gün ve birer gün arayla öyle okumuştum. Ama bütün gün sadece onunla beslenmek nasıl olur bilemedim.Mefkurem abla az önce limonlu yoğurt ve pul biber kürü yedim. Tok tuttu bişey canım istemiyor. Yeni bir kür buldum bunu deniyecem çok etkiliymiş istersen sende dene bir kişi bu kürü yazmış ve yorum yapmış aşağıda
Kür:
1 kase yağsız yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
1 kase yağsız yoğurdun içine 1 çay kaşığı zencefil ,1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı toz tarçın ilave edip karıştırıyoruz.Bunu sabah,öğlen ve akşam olmak üzere 3 kez yapıyoruz ve tüketiyoruz.Tadı da muhteşem.Aynı zamanda yoğurtun tok tutma özelliğinden açıkmıyoruz.Ben uygulayalı 1 hafta oldu ve şimdiden 3,5 kilo verdim.Yüzümde düşmeden kilolarımı verdim
Evetttttt az da ben yorum yazayım eee artık yazacak kadar tecrübem oldu sanirim:)) olmamış bu menü sevgili kaptanım. Sabah sekiz akşam altı on saat var arada hiç olmazsa ayran meyve çerez yiyebilirsin. Böylelikle metobolizmayı hizlandirirdin. Bu kadar uzun açlıktan sonra da az geldi yediklerin bana ama ayran gayet iyi olmuş.Spor yaparmıyım diye menü yazmadıydım ama hiç enerjim yok bugün yapamıcam
Dün gece 3 ü geçiyodu uyuduğum sabah 7 de kalktım
8.45
1 soğanlı yumurta
2 kş lor
5 zeytin
1 tb baget ekm.(2 dil ekm değerinde)
18.00
Yarım çb.y.mercimek +yarım çb.kineoyla
Mercimek köftesi gibi yaptım
Içinde maydonoz, taze soğan
2 s.b.tuzsuz ev ayranı
(yanında salata güzel olurdu ama malzemem yoktu)))
Biliyorum sabah akşam arası çok fazla
Acıktımda zaten
Ama çocukla wc nöbeti yapınca yemeğimi geç yapabildim
Su 2.5 lt den fazla
Kendini cezalandırınca kaç kilo aldın merak ettim... Ben de öyleydim eskiden moralim bozuk olurdu sinirimden hiçbir şey yemezdim. Şimdi de aç kalamıyorumBen bi kere 5 gün hiç bişey yememiştim
Kendimi cezalandırıyodum :)))
işte bunu görmek için bilerek gece çok yazdık sabah kalkıp sayfaları dolu dolu görün diye :))
günaydın gülümmm
Gunaydinn iyi yolculuklar canim
Dukan bira nasıl bişey fayda görüyormusun canımDünkü menüm
09:10 2 dilim peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, 6 adet zeytin, domates salatalık tere ve közlenmiş kırmızı biber
13:20 1 adet minik tarçınlı kurabiye
16:20 ev yapımı göğüsten yapılmış baharatlı tavuk, salata ve 1 kepçe mercimek çorbası
22:15 2 şişe bira, bol film izleme ve platonik aşkımı düşünme
3 litre su içildi, dukan bira yapılıyor
70 dk orta tempo yürüyüş*1=70 point
Pnrrr-12
Olmamış bu menü ilk hata gecenin bir köründe platonik aşkı düşünüp bira içeceğine harekete geçmelisin. Unutma denemeden ne olacağını bilemezsin hep karşıdan bekleme ilk hareketi nacizane fikrim bu. Ikinci hata Madem içecektin azıcık erken başlayıp sise sayısını 4 e çıkarabilirdin ikisi de benim için olabilirdi :)))) öğlen yersen bir kurabiye akşamında aşka dair düşünceler daha bir etkiler insanı. Sabah ve aksam iyi olmuş sporda güzel şimdi hareket vakti iyi düşün güzel karar ver hayat erteleyecek kadar uzun değilDünkü menüm
09:10 2 dilim peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, 6 adet zeytin, domates salatalık tere ve közlenmiş kırmızı biber
16:20 ev yapımı göğüsten yapılmış baharatlı tavuk, salata ve 1 kepçe mercimek çorbası
Pnrrr-12
Kolay gelsin güzelimHerkese Günaydın gece geç yattım kızımda saolsun herzamanki sık uyanma performansını gösterdi evi toplayıp akşam yemeğimë başlıcam malum misafir var bugün
Dukan bira nasıl bişey fayda görüyormusun canım
Haklısın cnmEvetttttt az da ben yorum yazayım eee artık yazacak kadar tecrübem oldu sanirim:)) olmamış bu menü sevgili kaptanım. Sabah sekiz akşam altı on saat var arada hiç olmazsa ayran meyve çerez yiyebilirsin. Böylelikle metobolizmayı hizlandirirdin. Bu kadar uzun açlıktan sonra da az geldi yediklerin bana ama ayran gayet iyi olmuş.
O 5 gün yememekle beraber diyete devam ettiydim bi süreKendini cezalandırınca kaç kilo aldın merak ettim... Ben de öyleydim eskiden moralim bozuk olurdu sinirimden hiçbir şey yemezdim. Şimdi de aç kalamıyorum
Sende akşam kendine işgence yapmışın :))Dünkü menüm
Pnrrr-12
Hangi erkek istemezki karısı incecik fit olsunGünaydın herkese musmutlu pazarlar dün eşim tatlı yerken ben yemedim niye yemiyorsun dedi dedim yemiyorum artik diyetteyim adam demezmi oooo süper şöyle incecik belli ol ben şok! Adam meğer zayıf istiyormuş beni hiç belli etmedi asla dile getirmedi koçişe bak hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?