Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Maşallah ne kadar becerinmişim ben dediklerini çarşıdan almaya bile üşeniyorum bırak yapmayı:))

Ben bu kürü yapıyorum ama senin gibi değil akşam yemekleri yerine 3 gün ve birer gün arayla öyle okumuştum. Ama bütün gün sadece onunla beslenmek nasıl olur bilemedim.

Evetttttt az da ben yorum yazayım eee artık yazacak kadar tecrübem oldu sanirim:)) olmamış bu menü sevgili kaptanım. Sabah sekiz akşam altı on saat var arada hiç olmazsa ayran meyve çerez yiyebilirsin. Böylelikle metobolizmayı hizlandirirdin. Bu kadar uzun açlıktan sonra da az geldi yediklerin bana ama ayran gayet iyi olmuş.

Dünkü menüm

09:10 2 dilim peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, 6 adet zeytin, domates salatalık tere ve közlenmiş kırmızı biber
13:20 1 adet minik tarçınlı kurabiye
16:20 ev yapımı göğüsten yapılmış baharatlı tavuk, salata ve 1 kepçe mercimek çorbası
22:15 2 şişe bira, bol film izleme ve platonik aşkımı düşünme

3 litre su içildi, dukan bira yapılıyor
70 dk orta tempo yürüyüş*1=70 point
Pnrrr-12

Günaydın herkese musmutlu pazarlar dün eşim tatlı yerken ben yemedim niye yemiyorsun dedi dedim yemiyorum artik diyetteyim adam demezmi oooo süper şöyle incecik belli ol ben şok! Adam meğer zayıf istiyormuş beni hiç belli etmedi asla dile getirmedi koçişe bak hele

Dukan bira nasıl bişey fayda görüyormusun canım

Olmamış bu menü ilk hata gecenin bir köründe platonik aşkı düşünüp bira içeceğine harekete geçmelisin. Unutma denemeden ne olacağını bilemezsin hep karşıdan bekleme ilk hareketi nacizane fikrim bu. Ikinci hata Madem içecektin azıcık erken başlayıp sise sayısını 4 e çıkarabilirdin ikisi de benim için olabilirdi :)))) öğlen yersen bir kurabiye akşamında aşka dair düşünceler daha bir etkiler insanı. Sabah ve aksam iyi olmuş sporda güzel şimdi hareket vakti iyi düşün güzel karar ver hayat erteleyecek kadar uzun değil

Dukan bira nasıl bişey fayda görüyormusun canım

Geçen sene yaptığımda muhteşem faydasını görmüştüm, bakalım bu sefer nasıl olacak.
2 tk yeşil çayı 750 ml kaynamış suya ekleyip 10 dk demliyoruz. Ardından 1 şişe maden suyu ve yarım limon suyunu kabuğuyla beraber içine atıp, gün içinde tüketiyoruz.

15 gün yapıyorsun, 5 gün ara sonra 15 gün daha yapıyorsun...

Haklısın cnm
Normalde akşam yemeğini daha erken yiyecektim
Ama kızdan bi kendi yemeğimi yapamadım
Nasıl olsa yiyecem diye arada da bişey atmadıydım ağzıma

Kendini cezalandırınca kaç kilo aldın merak ettim... Ben de öyleydim eskiden moralim bozuk olurdu sinirimden hiçbir şey yemezdim. Şimdi de aç kalamıyorum
O 5 gün yememekle beraber diyete devam ettiydim bi süre
O zamanda baya verdimde sonra bırakınca geri aldım tabi

Sende akşam kendine işgence yapmışın :))

Hangi erkek istemezki karısı incecik fit olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…