Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok haklısın ama çalışma ortamı aynı olunca, alınacak red cevabı ya da düşünce normal ilişkimizi zedeler mi? Aşk konusunda beceriksizim herhalde ben yaa
Daha fazla içmemek için geç başladım, ama hadi 1 i senin için olsun :)))

hahahah söylemeseler de ince belli dal gibi hatun istiyor kocalar senin öyle olanlardan neyin eksik sen de olursun gülüm

hahahah söylemeseler de ince belli dal gibi hatun istiyor kocalar senin öyle olanlardan neyin eksik sen de olursun gülüm
Sağol canım benim önce kendim için sağlığım için sonrada ailem için dal gibi olucam ben çok diyete başladım bıraktım başladım bıraktım ama ilk kez güveniyorum kendime sabah kalkıp aynada bakıp gülümsüyorum kendime ve doğruca buraya bakıyorum herkez ne yemiş ne içmiş ne demiş gazla çalışan biri olarak alıyorum burdan gazı ohh akşama kadar sürüyor

Ben olsam gözlemlerimin sonucunda ışık görüyorsam söylerdim. Görmüyorsam da ona göre davranırdım tabi sen bilirsin

Kızlar bu pazar çok guzel eşim dün gece evde değildi. Arkadaşlarıyla dışarı çıkmıştı geç olunca da orada kaldı. Oglumunda sabah okul kahvaltısı vardı. Sekiz de gitti. Ben de sekizde uyandim ama hala yataktayim:))) arada kalkıp birşeyler yiyorum içiyorum sonra tekrar yatiyorum. Dışarıda yağmur yatak sıcak ev kalkmış halay çekiyor ama benn keyif yapiyorum:)) tavsiye edilir

Detoks Listesi 1
( 3 gün yapılacak, bana göre yapılması zor değil, kilo kaybı kişiye göre değişiyor. Ortalama 1-1,5 kilo kaybı olur.
Kahvaltı
  • 1 kase yoğurt
  • 3 kaşık yulaf ezmesi
  • 1 kivi
  • 1 kaşık yulaf kepeği
Öğlen
  • Cacık
  • Salata
  • 1 adet tuzsuz etimek
Ara

• 1 adet meyve
Akşam

• Cacık
  • Salata
  • 1 adet tuzsuz etimek

Ara öğünlerde tüketebileceğiniz yağ yakıcı içecek tarifi:

• 2 adet salatalık
  • 2 yaprak beyaz lahana
  • 20 dal saplarıyla maydanoz
  • 3 yaprak marul
  • 1 adet limon
  • 1 adet yeşil elma
  • 1 ince dilim zencefil
  • 1/2 çay kaşığı toz zerdeçal
Katı meyve sıkacağından geçirip, ara öğünlerinizde tüketebilirsiniz. ( Katı meyve sıkacağım olmadığı için blenderdan geçirip, plastik elekten süzerek suyunu çıkarıyordum) Evet elim kas yapıyordu

Detoks Listesi 2

Tüm malzemeler blenderdan geçirilir. 3 gün uygulanacak tamamen sıvı detokstur.

Kahvaltı

• 10 adet çiğ badem
  • 1 kırmızı elma
  • Dondurulmuş 1 küçük muz
  • 3/4 su bardağı yağsız yoğurt
  • 1/2 su bardağı süt
  • 1/2 çay kaşığı tarçın
Ara

• 1 bardak hazır domates suyu + karabiber
Öğlen

• 1 su barsağından biraz az ahududu veya böğürtlen veya frambuaz
  • 1/4 su bardağı yaban mersini
  • 1/2 kivi veya portakal
  • 1 su bardağından biraz az yağsız yoğurt
  • 1 yemek kaşığı ceviz veya keten tohumu
Ara

• 1 bardak hazır domates suyu + karabiber
Akşam

• 2 fincan ıspanak yaprağı
  • 1 adet soyulmamış armut
  • 15 adet taze üzün
  • 1 su bardağından biraz az yağsız yoğurt
  • 2 yemek kaşığı avakado + 1 yemek kaşığı limonun suyu

Ben bu kürü yapıyorum ama senin gibi değil akşam yemekleri yerine 3 gün ve birer gün arayla öyle okumuştum. Ama bütün gün sadece onunla beslenmek nasıl olur bilemedim.
Bütün gün onla beslenmek yanlış canım o zaman vücut direnci düşer. Bende dün akşam başladım. Yoğurt limon pul biber kürü yaptım. Pazartesi de zerdeçal ve zencefille deniyecem sen etkisini gördünmü nasıl sonuç aldın...

Yağ yakan zencefil çorbası, öğlen ya da akşam tüketebilirsiz.

Eklentiler

• 21FE68E7-5A89-4A10-A7F5-462F02C43B84.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 24
Sabah ve öğlen menülerini hafif tutarak, akşamları bir kase yoğurt ile birlikte bu çorbayı sınırsız tüketebilirsiniz

Eklentiler

• 8E89FBD5-9EA8-4065-8469-FFB31D445E56.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 34
tuğçe sadece2ce bununla beslenmwk sağlıklı mı ya. en önemlisi sağlığımız biliyorsun.

İşkence hiç aklımda yoktu tamamen keyif amaçlı plan yapmıştım bir anda delikanlıyı düşünmeye başladım

tuğçe sadece2ce bununla beslenmwk sağlıklı mı ya. en önemlisi sağlığımız biliyorsun.

Sadece 3 gün canım, öncesinde ve sonrasında normal dengeli beslenme programına devam edeceksin. Ve listedekilere göre gün içerisinde alman gereken herşeyi alıyorsun zaten. Evet ilk gün zor geçiyor, zamanında diyetisyenim vermişti bu listeyi bana.

diyetisyen mi verdi???
hemen not alıyorum o zqman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…