- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.921
Olmamış bu menü ilk hata gecenin bir köründe platonik aşkı düşünüp bira içeceğine harekete geçmelisin. Unutma denemeden ne olacağını bilemezsin hep karşıdan bekleme ilk hareketi nacizane fikrim bu. Ikinci hata Madem içecektin azıcık erken başlayıp sise sayısını 4 e çıkarabilirdin ikisi de benim için olabilirdi :)))) öğlen yersen bir kurabiye akşamında aşka dair düşünceler daha bir etkiler insanı. Sabah ve aksam iyi olmuş sporda güzel şimdi hareket vakti iyi düşün güzel karar ver hayat erteleyecek kadar uzun değil
hahahah söylemeseler de ince belli dal gibi hatun istiyor kocalar senin öyle olanlardan neyin eksik sen de olursun gülümGünaydın herkese musmutlu pazarlar dün eşim tatlı yerken ben yemedim niye yemiyorsun dedi dedim yemiyorum artik diyetteyim adam demezmi oooo süper şöyle incecik belli ol ben şok! Adam meğer zayıf istiyormuş beni hiç belli etmedi asla dile getirmedi koçişe bak hele
Sağol canım benim önce kendim için sağlığım için sonrada ailem için dal gibi olucam ben çok diyete başladım bıraktım başladım bıraktım ama ilk kez güveniyorum kendime sabah kalkıp aynada bakıp gülümsüyorum kendime ve doğruca buraya bakıyorum herkez ne yemiş ne içmiş ne demiş gazla çalışan biri olarak alıyorum burdan gazı ohh akşama kadar sürüyorhahahah söylemeseler de ince belli dal gibi hatun istiyor kocalar senin öyle olanlardan neyin eksik sen de olursun gülüm
Ben olsam gözlemlerimin sonucunda ışık görüyorsam söylerdim. Görmüyorsam da ona göre davranırdım tabi sen bilirsinÇok haklısın ama çalışma ortamı aynı olunca, alınacak red cevabı ya da düşünce normal ilişkimizi zedeler mi? Aşk konusunda beceriksizim herhalde ben yaa
Daha fazla içmemek için geç başladım, ama hadi 1 i senin için olsun :)))
Bütün gün onla beslenmek yanlış canım o zaman vücut direnci düşer. Bende dün akşam başladım. Yoğurt limon pul biber kürü yaptım. Pazartesi de zerdeçal ve zencefille deniyecem sen etkisini gördünmü nasıl sonuç aldın...Ben bu kürü yapıyorum ama senin gibi değil akşam yemekleri yerine 3 gün ve birer gün arayla öyle okumuştum. Ama bütün gün sadece onunla beslenmek nasıl olur bilemedim.
tuğçe sadece2ce bununla beslenmwk sağlıklı mı ya. en önemlisi sağlığımız biliyorsun.Detoks Listesi 2
Tüm malzemeler blenderdan geçirilir. 3 gün uygulanacak tamamen sıvı detokstur.
Kahvaltı
Ara
- 10 adet çiğ badem
- 1 kırmızı elma
- Dondurulmuş 1 küçük muz
- 3/4 su bardağı yağsız yoğurt
- 1/2 su bardağı süt
- 1/2 çay kaşığı tarçın
Öğlen
- 1 bardak hazır domates suyu + karabiber
Ara
- 1 su barsağından biraz az ahududu veya böğürtlen veya frambuaz
- 1/4 su bardağı yaban mersini
- 1/2 kivi veya portakal
- 1 su bardağından biraz az yağsız yoğurt
- 1 yemek kaşığı ceviz veya keten tohumu
Akşam
- 1 bardak hazır domates suyu + karabiber
- 2 fincan ıspanak yaprağı
- 1 adet soyulmamış armut
- 15 adet taze üzün
- 1 su bardağından biraz az yağsız yoğurt
- 2 yemek kaşığı avakado + 1 yemek kaşığı limonun suyu
Haklısın cnm
Normalde akşam yemeğini daha erken yiyecektim
Ama kızdan bi kendi yemeğimi yapamadım
Nasıl olsa yiyecem diye arada da bişey atmadıydım ağzıma
O 5 gün yememekle beraber diyete devam ettiydim bi süre
O zamanda baya verdimde sonra bırakınca geri aldım tabi
Sende akşam kendine işgence yapmışın :))
Hangi erkek istemezki karısı incecik fit olsun
tuğçe sadece2ce bununla beslenmwk sağlıklı mı ya. en önemlisi sağlığımız biliyorsun.
diyetisyen mi verdi???Sadece 3 gün canım, öncesinde ve sonrasında normal dengeli beslenme programına devam edeceksin. Ve listedekilere göre gün içerisinde alman gereken herşeyi alıyorsun zaten. Evet ilk gün zor geçiyor, zamanında diyetisyenim vermişti bu listeyi bana.
Peki su çay kahve onlar serbest mi bu detoksta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?