- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.941
Valla ben de anlamadım çok değişik bir gün oldu dışarı çıkmam ggerekti araba kullandıkça yedim elmayı ayranı akşam da hiç birşey canım istemedi midem bulandı hep başka bir çözüm aklıma gelmedi. Akşam da hastayım diye yedirdi kocam zorlaMenü yazıp ne kaçıyon kızz :)))
Sabahı okurken gayet rahattım
Sonra bu fatmanın menüsü değil heralde dedim
1-1.5 saate bir yiyeceğine saat 15 de 1 elma ayranla öğün yapsaydın insilün inip inip çıkmazdı
O akşam nasıl öyle oldu bi anlam veremedim
Heralde 3 dil ekmekli karbon yetmedi üstüne tekrar meyve şekeri ekledin
Of canım ya çok geçmiş olsun çok zararlı o ürünlerZayıflama ürünlerinin zararları belki kısa sürede belli olmayabiliyor ama zamanla vücutta ağır hasarlar yola açabiliyor başından geçen bir olayı anlatmak isterim. Bundan 15 yıl önce bir ilaç kullandım. Aslında zararı yok gibiydi. Hatta doktor tavsiye etti yediğin yemeklerde ki yagi diski yoluyla atıyor. Ben bunu 3 ay kullandım. Evet zayıfladım ama bir süre sonra büyük tuvaletimi tutamaz hale geldim. Bıraktım tabi ama ne care.. uzun bir tedavi dönemi geçirdim. Zor iyileştim aradan zaman geçti tamamen doğal bir urun daha kullandım akıllanmak yok bende ama zayıflatmayı o kadar istiyordum ki neyse bu üründe iştahı kapatıyor ayrıca bunlari hep eczanelerden aldım. Bakanlık onaylı güya simdi tansiyon hastasi olmamin en buyuk nedeni urun o zamanlar bilseydim kullanir miydim? Hâlâ şişmanım ama sen iki kez düşün kendine zararı olduğu kadar bebeğine de zararlı. Ben sadece yaşadıklarımdan ögrendigim şey geç olsun ama sağlıklı olsun
sen yapılması gereken her şeyi yapıyorsun kesin kendin için kararlısın , motivasyonun tamam yediklerine de dikkat ettin mi gerisini bedenin halledecek, ideal bedenin seni bekliyor :)Sağol canım benim önce kendim için sağlığım için sonrada ailem için dal gibi olucam ben çok diyete başladım bıraktım başladım bıraktım ama ilk kez güveniyorum kendime sabah kalkıp aynada bakıp gülümsüyorum kendime ve doğruca buraya bakıyorum herkez ne yemiş ne içmiş ne demiş gazla çalışan biri olarak alıyorum burdan gazı ohh akşama kadar sürüyor
Ben sağlıklı diye arada yapıyorum. Ama metabolizmayı hızlandırdığı kesinBütün gün onla beslenmek yanlış canım o zaman vücut direnci düşer. Bende dün akşam başladım. Yoğurt limon pul biber kürü yaptım. Pazartesi de zerdeçal ve zencefille deniyecem sen etkisini gördünmü nasıl sonuç aldın...
Evet ben de arkadaşa bunu anlatmaya çalıştım. Bunları yapalı 15 yıl oldu bir daha düşer miyim hiç o tuzaklaraOf canım ya çok geçmiş olsun çok zararlı o ürünler
Slm millet
Bizde sabshtan oğlana ev bakmaya gittik
Gelince kahvaltı yaptık
Büyük görümcem, küçük gelinde vardı
Biraz önce gittiler
Bende hibiskus çayımla size eşlik edeyim dedim :))
Eee ne var ne yok bakalım
Ohhh bugün özgürsün yani :))Kızlar bu pazar çok guzel eşim dün gece evde değildi. Arkadaşlarıyla dışarı çıkmıştı geç olunca da orada kaldı. Oglumunda sabah okul kahvaltısı vardı. Sekiz de gitti. Ben de sekizde uyandim ama hala yataktayim:))) arada kalkıp birşeyler yiyorum içiyorum sonra tekrar yatiyorum. Dışarıda yağmur yatak sıcak ev kalkmış halay çekiyor ama benn keyif yapiyorum:)) tavsiye edilir
ellerine sağlık cnm teşekkür ederiz bütün listelere baktımYapılması çok zor ve tadı kötü olan tarifleri yazmayacağım kızlar, arşivi karıştırırken gördüğüm tarifleri yerkenki surat ifadem geldi de gözümün önüne... Size kıyamam ben
sürekli yapılması zaten doğru değil cnmtuğçe sadece2ce bununla beslenmwk sağlıklı mı ya. en önemlisi sağlığımız biliyorsun.
Sabit olması iyiymişValla ben de anlamadım çok değişik bir gün oldu dışarı çıkmam ggerekti araba kullandıkça yedim elmayı ayranı akşam da hiç birşey canım istemedi midem bulandı hep başka bir çözüm aklıma gelmedi. Akşam da hastayım diye yedirdi kocam zorlatartı bu sabah sabitti pazartesiye eksi gelir inşallah
akşam yemeği hazırlamaya gidiyorum.Eee ne var ne yok bakalım
Kv, gelin oğlan geliyor diye döktürmüştürKizlar bizde Bursaya gelmis bulunmaktayiz
Bi yarimsaate kayinvaldemlere varicaz, aksam yemegi bakalm neler var
Simdilik kacamaksiz güzel bir gün oldu ve spor olarak yürüyüsüm var bakalim böle devam eder insallah
Ohhh bugün özgürsün yani :))
Tam spor yapılacak bi gün
ellerine sağlık cnm teşekkür ederiz bütün listelere baktım
Artık hangisi kimin işine gelirse onu yapsın
Bende çok niyetlendim sebze suyu detoklarına hatta vücıttan asitleri atmak için de çok faydalı
Ama yok denedim içemiyorum
sürekli yapılması zaten doğru değil cnm
Arada vücudun hem şaşırması hemde temizlenmesi için faydalı
Zaten siz emziriyosunuz size olmaz
Bide yeni başlıyanlara
Sabit olması iyiymiş
Yarına kesin eksi gelir o zaman
Ne oldu cnm Ne hastalığı
Geçmedimi daha
Selam kızlar yarına karnabahar yapacam çocuklar yumurta ile kızarmasını seviyor kendime nasıl yapsam kısa pratik tavsiyeleri olan varmı yarın dışardayım saklama kabına koyup dışarda yiyecem bu hafta sıfır kaçamak pro sebze meyve ağırlıklı beslenecem inşallah işe yarar artık 65 i görmek istiyorum
Slm millet
Bizde sabshtan oğlana ev bakmaya gittik
Gelince kahvaltı yaptık
Büyük görümcem, küçük gelinde vardı
Biraz önce gittiler
Bende hibiskus çayımla size eşlik edeyim dedim :))
Eee ne var ne yok bakalım
Kv, gelin oğlan geliyor diye döktürmüştür
Ama pınarcık kendine uygun olanlarını yiyecek
Selam kızlar yarına karnabahar yapacam çocuklar yumurta ile kızarmasını seviyor kendime nasıl yapsam kısa pratik tavsiyeleri olan varmı yarın dışardayım saklama kabına koyup dışarda yiyecem bu hafta sıfır kaçamak pro sebze meyve ağırlıklı beslenecem inşallah işe yarar artık 65 i görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?