Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dyt. Eliza Gözüyılmaz’ ın kaleminden detoks kahvaltı tarifi

Eklentiler

• DBC02E5E-5446-47FA-95CF-94D8B18CC670.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 40
  • 1FA115A5-0873-4B16-9D66-B15849DC63AA.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 34
Valla ben de anlamadım çok değişik bir gün oldu dışarı çıkmam ggerekti araba kullandıkça yedim elmayı ayranı akşam da hiç birşey canım istemedi midem bulandı hep başka bir çözüm aklıma gelmedi. Akşam da hastayım diye yedirdi kocam zorla tartı bu sabah sabitti pazartesiye eksi gelir inşallah

Of canım ya çok geçmiş olsun çok zararlı o ürünler

sen yapılması gereken her şeyi yapıyorsun kesin kendin için kararlısın , motivasyonun tamam yediklerine de dikkat ettin mi gerisini bedenin halledecek, ideal bedenin seni bekliyor :)

Ben sağlıklı diye arada yapıyorum. Ama metabolizmayı hızlandırdığı kesin
Of canım ya çok geçmiş olsun çok zararlı o ürünler
Evet ben de arkadaşa bunu anlatmaya çalıştım. Bunları yapalı 15 yıl oldu bir daha düşer miyim hiç o tuzaklara

Selaaaaam
Ayy bugün bir uyuzum bir uyuzum, zar zor dışarı çıktım, sürekli uyku modundayım. Hava da kapalı, herhalde midemi üşütmüşüm ne yesem ne içsem bulanıyor. youtube da ne kadar melankoli şarkı varsa onu dinliyorum.

Ohhh bugün özgürsün yani :))
Tam spor yapılacak bi gün
Yapılması çok zor ve tadı kötü olan tarifleri yazmayacağım kızlar, arşivi karıştırırken gördüğüm tarifleri yerkenki surat ifadem geldi de gözümün önüne... Size kıyamam ben
ellerine sağlık cnm teşekkür ederiz bütün listelere baktım
Artık hangisi kimin işine gelirse onu yapsın

Bende çok niyetlendim sebze suyu detoklarına hatta vücıttan asitleri atmak için de çok faydalı
Ama yok denedim içemiyorum

tuğçe sadece2ce bununla beslenmwk sağlıklı mı ya. en önemlisi sağlığımız biliyorsun.
sürekli yapılması zaten doğru değil cnm
Arada vücudun hem şaşırması hemde temizlenmesi için faydalı
Zaten siz emziriyosunuz size olmaz
Bide yeni başlıyanlara

Sabit olması iyiymiş
Yarına kesin eksi gelir o zaman

Ne oldu cnm Ne hastalığı
Geçmedimi daha

Kizlar bizde Bursaya gelmis bulunmaktayiz
Bi yarimsaate kayinvaldemlere varicaz, aksam yemegi bakalm neler var

Simdilik kacamaksiz güzel bir gün oldu ve spor olarak yürüyüsüm var bakalim böle devam eder insallah
Kv, gelin oğlan geliyor diye döktürmüştür
Ama pınarcık kendine uygun olanlarını yiyecek

Selam kızlar yarına karnabahar yapacam çocuklar yumurta ile kızarmasını seviyor kendime nasıl yapsam kısa pratik tavsiyeleri olan varmı yarın dışardayım saklama kabına koyup dışarda yiyecem bu hafta sıfır kaçamak pro sebze meyve ağırlıklı beslenecem inşallah işe yarar artık 65 i görmek istiyorum

Burnumu kapata kapata içtim hep, ama sonundaki o eksi hazzı var ya herşeye bedeldi:)))
Denk geldikçe paylaşıma devam edeceğim.

Herkes kendine uygun olanı yapsın, düzenli ilaç kullanan ve emziren anneler lütfen doktorunuza danışmadan uygulamayınız. Sağlık bizim için ilk sırada yer almaktadır.

Canım ben karnıbaharı haşlıyorum, soğuduktan sonra bir kaba alıp üzerine bol kuru nane ve pul biberi ekliyorum. Yanına da bir kase yoğurt. Yemeden hemen önce yoğurdu karnıbahara ekliyorum ve mantı niyetine afiyetle yiyorum :)

Ohh ne güzel cümbür cemaat :)) cok severm kalabalik aile ortamlarini
Valla bende hersey iyi gidiyo simdilik sende ne var ne yok aksama ne yedin canimm :)

Hibiskus cayi zayiflamaya yardmcimi cnm ne etkileri varmis cok iciyorsn sen merka ettim :)

Kv, gelin oğlan geliyor diye döktürmüştür
Ama pınarcık kendine uygun olanlarını yiyecek

Aynen öyle yaptm :) yicekler karbonludu geneli ama az tuttum artik

Canim karnibahar ben haslayip üzerine sarimsak yogurt süper oluyor ama tabi disarda olcagn icin sarimsaksiz yogurt olabillir :)
Veya firina ver canim biraz salcali falanda olabillir yemek tarzina kiyma falanda eklenebillir.. ölede kaynanam yapmisti bikere cok güzeldi

Menüm:

10:30 1 kahve, 3yk yogurt, 1mandalin, 1tk pekmez

15:00 yarim simit, 1yumurta, 1kk peynir, 6zeytin, salatalik biber, sekersiz cay

18:00 1 kepce sehriyeli süt corbasi, 4yk etli bezelye yemegi, 4yk yogurt ispanak (meze tarzinda yapmis kv), Salata

2 fincan yesilcay
2lt Su anca olcak yatana..
60dk n.t.yürüyüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…