- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.961
wvse olsan sarımsaklı yoğurt da ekle derdim ama değilsin.Selam kızlar yarına karnabahar yapacam çocuklar yumurta ile kızarmasını seviyor kendime nasıl yapsam kısa pratik tavsiyeleri olan varmı yarın dışardayım saklama kabına koyup dışarda yiyecem bu hafta sıfır kaçamak pro sebze meyve ağırlıklı beslenecem inşallah işe yarar artık 65 i görmek istiyorum
.sabah çok zayuf geldi bana.yumurta falan olsaynış keşke.Kızlar menümü yazayım
Sabah 09.00
1 dilim peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
Öğle 13.00
4 hurma
Sütlü kahve
Akşam 18.00
1 lahmacun
1 ayran
Lahmacunu cuma günü öğlen yesen dahaKızlar menümü yazayım
Sabah 09.00
1 dilim peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
Öğle 13.00
4 hurma
Sütlü kahve
Akşam 18.00
1 lahmacun
1 ayran
bendr öyle bişey yapacam sağol canım :)Canım ben karnıbaharı haşlıyorum, soğuduktan sonra bir kaba alıp üzerine bol kuru nane ve pul biberi ekliyorum. Yanına da bir kase yoğurt. Yemeden hemen önce yoğurdu karnıbahara ekliyorum ve mantı niyetine afiyetle yiyorum :)
Lahmacunu cuma günü öğlen yesen daha iyi olurdu canım akşam iyi olmamışKızlar menümü yazayım
Sabah 09.00
1 dilim peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
Öğle 13.00
4 hurma
Sütlü kahve
Akşam 18.00
1 lahmacun
1 ayran
Rakibem tatil nasıl geçiyor güzel menü afiyet olsun canımMenüm:
10:30 1 kahve, 3yk yogurt, 1mandalin, 1tk pekmez
15:00 yarim simit, 1yumurta, 1kk peynir, 6zeytin, salatalik biber, sekersiz cay
18:00 1 kepce sehriyeli süt corbasi, 4yk etli bezelye yemegi, 4yk yogurt ispanak (meze tarzinda yapmis kv), Salata
2 fincan yesilcay
2lt Su anca olcak yatana..
60dk n.t.yürüyüs
Güzel menü afiyet olsun canımmenüm (emziren anne)
sabah 10.00
1 dilim yımurtalı ekmek
4 5 çatal sucuklu yum.
3 çatal peynir 5 zeytin
ara 3 kuru incir 4 ceviz
öğlen 15.30.
diyet karnabahar yemeği ve yoğurt
ara 1 kaşık kabak tatlısı
akşam 18.30
5 jaşık Kıymalıyumurta
2 kepçe tavuksuyu çorba 1 dlm t.n e
Sağol rakibem fırının iç camı kırıldı. Haşlayıp yoğurtluyacam brokoli de var öyle güzel olur herhalde :)Ohh ne güzel cümbür cemaat :)) cok severm kalabalik aile ortamlarini
Valla bende hersey iyi gidiyo simdilik sende ne var ne yok aksama ne yedin canimm :)
Hibiskus cayi zayiflamaya yardmcimi cnm ne etkileri varmis cok iciyorsn sen merka ettim :)
Aynen öyle yaptm :) yicekler karbonludu geneli ama az tuttum artik
Canim karnibahar ben haslayip üzerine sarimsak yogurt süper oluyor ama tabi disarda olcagn icin sarimsaksiz yogurt olabillir :)
Veya firina ver canim biraz salcali falanda olabillir yemek tarzina kiyma falanda eklenebillir.. ölede kaynanam yapmisti bikere cok güzeldi
Haşlayıp yoğurtluyacam canım o şekilde saklama kapına koyacam sarımsaklıyı evde yaparım teşekkürwvse olsan sarımsaklı yoğurt da ekle derdim ama değilsin.
.sabah çok zayuf geldi bana.yumurta falan olsaynış keşke.
öğlen kalori olarak denktir belki ama benş tatmin etmezdi.
afiyet olsun .
Güzel menü afiyet olsun canımMenüm:
09:20 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 5 zeytin, domates salatalık, közlenmiş kırmızı biber, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 tk kaşığı bal ve tahin-pekmez, 1 çay kaşığından az tereyağı
13:10 yarım muz ve yeşil çay
15:00 sade türk kahvesi 2 kare çikolata
17:35 120 gr ev yapımı köfte, salata, 1 dilim ekmek, 1 yk rus salatası ( bezelye yemem ben, mayonez yerine yoğurtla karıştırdım garnitürü)
3 litre su içtim ama yatana kadar 1 litre daha içerim herhalde, dukan biri içiyorum son 1 bardağım kaldı.
Soor yok, üşeniyorum:))) ama belki de koşmaya çıkarım belli mi olur
bence güzel menüDunku menumu yazip bebesi uytup hemen spora baslicam, sabah yapmassam dahada yapamiyorum
Sabah 9
2 yumurta
Mantar kavurmasi
1cb badem
Domates
Peynir
Oglen 2
1 peynirli corek(cisss)
Aksam 7
Kiymasi cok bulguru az (1 avuc esmer bulgur) sulu kofte
salata
Yogurt
Su 3 lt
Spor yok
waysss çok güzel menü olmuş arkadaşımEMZIREN ANNE MENUSU
Sabah:10.00
1 dilim beyaz peynir
1 adet haslanmis yumurta
1 adet salatalik
2 y.k pekmez
1 dilim t.b ekmegi
Ogle yemegi:12.00
2 y.k bezelye yemegi (son kalmisti tencerenin dibi)
2 yk kabak yemegi ( devami vardi ama birsey yuzunden canim sikildi yiyemedim)
Yarim kase yogurt
Yarim dilim t.b ekmegi
Ara ogun:14.30
1 bardak sut
4 er tane findik ve cig badem
Aksam yemegi:18.30
2 tane orta buyuklukte tavuk pirzola
1 dilim t.b ekmegi
Bol salata
Su. 2.5 lt
Spor: 80 dk nt yuruyus= 80 puan
P pnrr -20
Menüm:
09:20 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 5 zeytin, domates salatalık, közlenmiş kırmızı biber, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 tk kaşığı bal ve tahin-pekmez, 1 çay kaşığından az tereyağı
17:35 120 gr ev yapımı köfte, salata, 1 dilim ekmek, 1 yk rus salatası ( bezelye yemem ben, mayonez yerine yoğurtla karıştırdım garnitürü)
3 litre su içtim ama yatana kadar 1 litre daha içerim herhalde, dukan biri içiyorum son 1 bardağım kaldı.
Menüm:
Allah rahmet eylesin, başınız sağolsunÖğleden sonra baş sağlına gittik yeni geldik eve
Çok acıktım bişeyler yiyip geliyom
Saat 17.55 :))
Lahmacunu cuma günü öğlen yesen daha
bendr öyle bişey yapacam sağol canım :)
Lahmacunu cuma günü öğlen yesen daha iyi olurdu canım akşam iyi olmamış
Rakibem tatil nasıl geçiyor güzel menü afiyet olsun canım
Güzel menü afiyet olsun canım
Sağol rakibem fırının iç camı kırıldı. Haşlayıp yoğurtluyacam brokoli de var öyle güzel olur herhalde :)
Haşlayıp yoğurtluyacam canım o şekilde saklama kapına koyacam sarımsaklıyı evde yaparım teşekkür
Güzel menü afiyet olsun canım
Yok canim bulgur cigdenbence güzel menü
bulgurlu köfte denemwdim.tadı nasıl.bulgurları haşlayıp da mı koyıuorsun
waysss çok güzel menü olmuş arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?