Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok canim bulgur cigden
Tarifini yazayim belki biliyorsundur

Kiyma
Sogan rendesi 1 yumurta
1 avuc ince bulgur tuz baharat atip yoguruyorsun
Sonra kucuk bilye gibi yuvarlayip onceden hazirladigin yagli salcali suda haslayip yiyorsuuun:)

Kizz sülü köfte diyorsun sen heralde ince bulgurla yapiyolar onu köftelik bulgur iste :)) cok güzel oluyor evt o

Slm kızlae nasılsınız giremiyorum ben ama diyet aklımda zten koşturmaca ile geçiyor sorunlar bitmiyor annem babam neneö perişan haldeler abimi hiç anlatmım birde. Oğlum huysuz vücudu benek benek kızarıklkk ile dolu alerji var ama neye bilemiyorum onu doktora götürcem yemek temizlik her iş bende allah kimseye yaşatmasın şu yaşadıklarımızı

Valla canim süpersin bende yawas yawas iyilestiriyorm kendmi o konuda bugn kvlerde bende yemedm cay yaninda büssürü sey cikardilar.. yedigm bana gidiyor sonucta :) böyle böyle ögrencez insallah
Afiyet olsun canim menüde güzel olmus canim

Gecmis olsun canim insallah ciddi birsey degildir. Ne zaman doneceksiniz evinize abinle son durum ne merak ettik bizde seni.

Bizimde gecen gun esim markete girmisti ekmek almaya. Bi baktim patates cipsi almis. Cani cok istemis de.Birde pis pis guluyor he he senin diyeti baltalicam diye dedim yemem yersin yemezsin bi inat agzima surmedim. Cok kararlisin bu sefer diyor

Gecmis olsun canim insallah ciddi birsey degildir. Ne zaman doneceksiniz evinize abinle son durum ne merak ettik bizde seni.
Oğlumun duruma bağlı şuan için ilerleme yok abimin psikolojisi çok bozuk doğru karar veremiyor her iki taraf içinde zaman lazm abim psikolojik destek alıcak çok ağıt şeyler yaşamış kayınvalidesini filan affedemio agır hakaret etmiş abime kızsa yalvarıyor sabah akşam ama ailesinden hiç ses çıkmıyor abisi geldi aldı götürdü abim gitme dedi gitti abimde artık gidip almam diyor kızda pişman oldu şimdi arayıp sürekli gel deyin gelim dio resmen dallas oldu bu olay

Süpersin.ben de bir ikram olunca yemezsem çok ayıp olacakvgibi düşünüyorum.hatta gwçwn çantama poşet kpydum.ev sahibi mutfağa gidince tırtıklağıdom keki poşete koydum
.napiim. kadın tek bana kek yapmış. kırılmasın diye.ama görse çok ayıp olacaktı

Allah haklarinda hayirlisi ne ise onu eylesin. Zor bir durum. Abin icinde kiz icinde bence sadece abinin degil kizinda destek almasi lazim
Hatta evlilik terapileri oluyor gercekten kurtarmak istiyorlarsa oyle birseye de basvurabilirler. Daha cok yeniler.

Bide oyle bi durum var evet iyi akil etmissin yalniz

Ona gidilecek ama önce abim toparlanmalı şimdi beraber ona giderlerse aynı eve girecekler abim aynı eve aynı yataga girmek istemiyor

Allah zorunu kolay etsin herkez için hayırlısı olsun canım

q
Bizimde gecen gun esim markete girmisti ekmek almaya. Bi baktim patates cipsi almis. Cani cok istemis de.Birde pis pis guluyor he he senin diyeti baltalicam diye dedim yemem yersin yemezsin bi inat agzima surmedim. Cok kararlisin bu sefer diyor
tebrikler ...
bu daha başlangıç diyeydin. :)

q

tebrikler ...
bu daha başlangıç diyeydin. :)
Sen gelmeden bi tur da tatli krizimiz olmustu bu ikinci :))) inanamiyor hala bu kadar karatli olmama ertesi gun geldi diyor ki noldu cips bittimi diye agzima bile surmedim dedim. Baya sasirdi ama daha dur bu baslangic ben onu nasil sasirticam gorsun o.

oğluna geçmiş olsun zeynep.
ne zamandır sormak istiyorum fırsat olmuyor.tam olarak neden ayrılıyorlar.

bütün hwpsi görsün.
benimki geçwnlwrde nir cıss yememe sebep oldu.teklif etti yani .hadi beraber yiyelim dedim ben de.sonra benle dalga geçti .yapamazmışım efendim.neymiş zihniywtimi dwğiştirmem gerwliyormuş.
beni yoldan çıkardı.bir de eleştiriyor.
artık bitti.

Gosterelim onlara kim oldugumuzu yapamayacagimiz dayanamayacagimizi dusunuyorlar ama agir yaniliyorlar

Evet hanımlar geçmişi okudum ama tek tek alıntı yapamiyorum yorgunluktan sırtımi hissetmiyorum misafirlerim gitti 11 den beri ilk kez koltuğa oturdum kızım beni bugün çok idare etti aralarda uyudu aralarda dedesi kucağında gezdirdi bende yemek ev hallettim ama cokkkk yoruldum olsundu hersey güzel geçti evimde yedik içtik gelinimizin annesi saolsun tursuma kadar yapmış ev Salçasi katmer yufka ekmek bamya bile getirmiş taa bursalardan daha si da var tabi :) biraz üzücü oldu benim için pisirdigim bi çok şeyin tadına bile bakamadım Velhasıl sofraya da oturamadim aslında ama neyse sağlık olsun

Menümı yazayım erken yatıyorum
Emziren anne menüsü
Saat 11.00 kahvaltı
4 kaşık Menemen
7 zeytin
Salatalik
3 cerry
Bol yeşillik
1 dilim tb ekmek

Saat 14.00
1 kivi
2 ceviz

Saat 16.30
Yarım dilim tb ekmek
1.5 kepçw mercimek çorbası

Saat 18.00 akşam
1 porsiyon karniyarik
Salata
Yarım dilim tb
2.5 litre su spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…