- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.981
Yok canim bulgur cigden
Tarifini yazayim belki biliyorsundur
Kiyma
Sogan rendesi 1 yumurta
1 avuc ince bulgur tuz baharat atip yoguruyorsun
Sonra kucuk bilye gibi yuvarlayip onceden hazirladigin yagli salcali suda haslayip yiyorsuuun:)
Ah yoğurt vah yoğurt diyorum sadeceSabah ve öğlen menülerini hafif tutarak, akşamları bir kase yoğurt ile birlikte bu çorbayı sınırsız tüketebilirsiniz
Selamm herkesee
12.00
Kahvaltım
1 çb kabak çekirdeği
1 yumurta
1 küçük kase tek domates menemeni
4 zeytin
1 d peynir
17.00
3 etli sarma
1 tabak yoğurtlu kabak
Su 2
Spor yok şu an
Pnrrr-12
Bugün kynanamları aldık ordan eşimin teyzesi umreye gitcekti oraya gittik bişey yemedim orda (ilk kez kalabalıkta yemedim kendmi tuttum)
Sonra kalktık eşimi halısahaya kaynanamları eve bıraktım geldk yemek yedik sonra komşum geldi lahana sardık yeni gitti
Gecmis olsun canim insallah ciddi birsey degildir. Ne zaman doneceksiniz evinize abinle son durum ne merak ettik bizde seni.Slm kızlae nasılsınız giremiyorum ben ama diyet aklımda zten koşturmaca ile geçiyor sorunlar bitmiyor annem babam neneö perişan haldeler abimi hiç anlatmım birde. Oğlum huysuz vücudu benek benek kızarıklkk ile dolualerji var ama neye bilemiyorum onu doktora götürcem yemek temizlik her iş bende allah kimseye yaşatmasın şu yaşadıklarımızı
Oğlumun duruma bağlı şuan için ilerleme yok abimin psikolojisi çok bozuk doğru karar veremiyor her iki taraf içinde zaman lazm abim psikolojik destek alıcak çok ağıt şeyler yaşamış kayınvalidesini filan affedemio agır hakaret etmiş abime kızsa yalvarıyor sabah akşam ama ailesinden hiç ses çıkmıyor abisi geldi aldı götürdü abim gitme dedi gitti abimde artık gidip almam diyor kızda pişman oldu şimdi arayıp sürekli gel deyin gelim dio resmen dallas oldu bu olayGecmis olsun canim insallah ciddi birsey degildir. Ne zaman doneceksiniz evinize abinle son durum ne merak ettik bizde seni.
Süpersin.ben de bir ikram olunca yemezsem çok ayıp olacakvgibi düşünüyorum.hatta gwçwn çantama poşet kpydum.ev sahibi mutfağa gidince tırtıklağıdom keki poşete koydumValla canim süpersin bende yawas yawas iyilestiriyorm kendmi o konuda bugn kvlerde bende yemedm cay yaninda büssürü sey cikardilar.. yedigm bana gidiyor sonucta :) böyle böyle ögrencez insallah
Afiyet olsun canim menüde güzel olmus canim
Allah haklarinda hayirlisi ne ise onu eylesin. Zor bir durum. Abin icinde kiz icinde bence sadece abinin degil kizinda destek almasi lazimOğlumun duruma bağlı şuan için ilerleme yok abimin psikolojisi çok bozuk doğru karar veremiyor her iki taraf içinde zaman lazm abim psikolojik destek alıcak çok ağıt şeyler yaşamış kayınvalidesini filan affedemio agır hakaret etmiş abime kızsa yalvarıyor sabah akşam ama ailesinden hiç ses çıkmıyor abisi geldi aldı götürdü abim gitme dedi gitti abimde artık gidip almam diyor kızda pişman oldu şimdi arayıp sürekli gel deyin gelim dio resmen dallas oldu bu olay
Bide oyle bi durum var evet iyi akil etmissin yalnizSüpersin.ben de bir ikram olunca yemezsem çok ayıp olacakvgibi düşünüyorum.hatta gwçwn çantama poşet kpydum.ev sahibi mutfağa gidince tırtıklağıdom keki poşete koydum
.napiim. kadın tek bana kek yapmış. kırılmasın diye.ama görse çok ayıp olacaktı
Ona gidilecek ama önce abim toparlanmalı şimdi beraber ona giderlerse aynı eve girecekler abim aynı eve aynı yataga girmek istemiyorAllah haklarinda hayirlisi ne ise onu eylesin. Zor bir durum. Abin icinde kiz icinde bence sadece abinin degil kizinda destek almasi lazim
Hatta evlilik terapileri oluyor gercekten kurtarmak istiyorlarsa oyle birseye de basvurabilirler. Daha cok yeniler.
Allah zorunu kolay etsin herkez için hayırlısı olsun canımOğlumun duruma bağlı şuan için ilerleme yok abimin psikolojisi çok bozuk doğru karar veremiyor her iki taraf içinde zaman lazm abim psikolojik destek alıcak çok ağıt şeyler yaşamış kayınvalidesini filan affedemio agır hakaret etmiş abime kızsa yalvarıyor sabah akşam ama ailesinden hiç ses çıkmıyor abisi geldi aldı götürdü abim gitme dedi gitti abimde artık gidip almam diyor kızda pişman oldu şimdi arayıp sürekli gel deyin gelim dio resmen dallas oldu bu olay
tebrikler ...Bizimde gecen gun esim markete girmisti ekmek almaya. Bi baktim patates cipsi almis. Cani cok istemis de.Birde pis pis guluyor he he senin diyeti baltalicam diyededim yemem yersin yemezsin bi inat agzima surmedim. Cok kararlisin bu sefer diyor
Sen gelmeden bi tur da tatli krizimiz olmustu bu ikinci :))) inanamiyor hala bu kadar karatli olmama ertesi gun geldi diyor ki noldu cips bittimi diye agzima bile surmedim dedim. Baya sasirdi ama daha dur bu baslangic ben onu nasil sasirticam gorsun o.q
tebrikler ...
bu daha başlangıç diyeydin. :)
oğluna geçmiş olsun zeynep.Slm kızlae nasılsınız giremiyorum ben ama diyet aklımda zten koşturmaca ile geçiyor sorunlar bitmiyor annem babam neneö perişan haldeler abimi hiç anlatmım birde. Oğlum huysuz vücudu benek benek kızarıklkk ile dolualerji var ama neye bilemiyorum onu doktora götürcem yemek temizlik her iş bende allah kimseye yaşatmasın şu yaşadıklarımızı
Bdv de konunu da okumustum simdi normal bu sekilde olmasi. Insallah her ikisi de icindw hersey guzel olurOna gidilecek ama önce abim toparlanmalı şimdi beraber ona giderlerse aynı eve girecekler abim aynı eve aynı yataga girmek istemiyor
bütün hwpsi görsün.Sen gelmeden bi tur da tatli krizimiz olmustu bu ikinci :))) inanamiyor hala bu kadar karatli olmama ertesi gun geldi diyor ki noldu cips bittimi diye agzima bile surmedim dedim. Baya sasirdi ama daha dur bu baslangic ben onu nasil sasirticam gorsun o.
Gosterelim onlara kim oldugumuzu yapamayacagimiz dayanamayacagimizi dusunuyorlar ama agir yaniliyorlarbütün hwpsi görsün.
benimki geçwnlwrde nir cıss yememe sebep oldu.teklif etti yani .hadi beraber yiyelim dedim ben de.sonra benle dalga geçti .yapamazmışım efendim.neymiş zihniywtimi dwğiştirmem gerwliyormuş.
beni yoldan çıkardı.bir de eleştiriyor.
artık bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?