Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tepkileri nasıldı canım yemeyince benmkiler aşırı ısrar eder gerçi biraz alıştılar. Zamanında kayınvalidemin ağzıma zorla gözleme sokmaya çalışmışlığı bile var

Bizimde gecen gun esim markete girmisti ekmek almaya. Bi baktim patates cipsi almis. Cani cok istemis de.Birde pis pis guluyor he he senin diyeti baltalicam diye dedim yemem yersin yemezsin bi inat agzima surmedim. Cok kararlisin bu sefer diyor
Helall 2.5 senedir diyetteyim benmkide ekmeğe diye gider mutlaka abur cubur alır hele browni almasına deli oluyorm geçenlerde söylendm artık

Çok yüz göz olunmuş düzelir inşaallah herşey

Eniştede gıcık davranmş ama kendine gelmişsindir canısı

Tepkileri nasıldı canım yemeyince benmkiler aşırı ısrar eder gerçi biraz alıştılar. Zamanında kayınvalidemin ağzıma zorla gözleme sokmaya çalışmışlığı bile var

maşallah. valla çok büyük başarı.

Bağımlılık yapıyo de mi zor bıraktm bende diyette. Hep burnmda tütüyo ama 74.9 olursm bir tane yiyim diyorm mefkuşumn izniyle
3 4 taneyi tek seferde yeme potansiyelim var :))) hemde ne bagimlilik ona yakin bi tarif bulmustum resmen tepsinin yarisi mideye gitmisti bana da izin verirmi ki mefkuusssumm

Ayy kiz cok alemsin ama iyi fikirmis :)) bende öle düsünüyorm hep yemezsem ayip olur gbi ama öyle degl aslinda migdem agriyor falan demek gerkiyo diätteym diInce aman nolcak ye falan israr ediyorlar :) ama seninkide iyimis posete koymussun haha görse valla kadin sok olurdu

Benim kv 2-3 söyler ama okadar zorlamaz yani. Benin kendimle imtihanim genelde hani yapmis ugrasmis yiyim azcik yemedi begenmedi demesin diye dusunuyorm hep ama bu aralar biliyo diätte oldugm o yüzdende bugun hele hic israr etmedi 2 kere söledi tek :)
Bide benim canim cok cekiyor birat iradesizim sanirm ama bu aralar daha iyi cnkü cok kararliyim artik zayiflicam insallah

İnşaallah canm zayfladığını fark etti mi

geldim geldim ponicim
taviz yok artık
yoksa ilk ve en çok zoruma giden eleştirileri o yapıyor.
yok artık akşamları çay sefasında arkadaşlık etmek
ya dayalnız kalmasın dşye tabağım bittiği halde masada beklemek.
hem pasta alalım mı der.al deyince yiyğnce de hinş sen diywttwydin der .
neyse
zaten o yediklerimizin tadını gauet iyi biliyoruz.
bir müddet yemeyiverelim nolcak
kendileri yesin

Aboo en kilolu bizmiyiz simdi Tontisler degilde Obezler olmasi lazimdi haha :)
Bu fikir cok hosuma gitti zuhal abla. Yüzdeler toplanip 1. Secilcek sanirim.
Fikir icin tebrikler valla gaza geldim

Slm kızlar
Bugunku menum
Sabah 09:00
Su

Ögle 14:00
1 lahmacun
1 ayran
Bol salata

Aksam 20:00
1 kase corba
Salata
1 ayran

Su 2lt olmustur
Spor yok

Heycan ve telastan istah gitti galiba yiyesim gelmedi emzirdigim icin yedim yoksa hic yemicektim
Gunumu pastasiz kacamaksiz atlattim

ama arkadaşım olmaz ki emziriyorsun ama 2 ye kadar hiçbirşey yememişsin.bebişlerimizin sütü de çok önemli.güzel nir kahvaltı olsa süper menü olacakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…