- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.001
Tepkileri nasıldı canım yemeyince benmkiler aşırı ısrar eder gerçi biraz alıştılar. Zamanında kayınvalidemin ağzıma zorla gözleme sokmaya çalışmışlığı bile varValla canim süpersin bende yawas yawas iyilestiriyorm kendmi o konuda bugn kvlerde bende yemedm cay yaninda büssürü sey cikardilar.. yedigm bana gidiyor sonucta :) böyle böyle ögrencez insallah
Afiyet olsun canim menüde güzel olmus canim
HelallBizimde gecen gun esim markete girmisti ekmek almaya. Bi baktim patates cipsi almis. Cani cok istemis de.Birde pis pis guluyor he he senin diyeti baltalicam diyededim yemem yersin yemezsin bi inat agzima surmedim. Cok kararlisin bu sefer diyor
Ne browni mi mmmmm en sevdigimden iste oHelall2.5 senedir diyetteyim benmkide ekmeğe diye gider mutlaka abur cubur alır hele browni almasına deli oluyorm geçenlerde söylendm artık
Çok yüz göz olunmuş düzelir inşaallah herşeyOğlumun duruma bağlı şuan için ilerleme yok abimin psikolojisi çok bozuk doğru karar veremiyor her iki taraf içinde zaman lazm abim psikolojik destek alıcak çok ağıt şeyler yaşamış kayınvalidesini filan affedemio agır hakaret etmiş abime kızsa yalvarıyor sabah akşam ama ailesinden hiç ses çıkmıyor abisi geldi aldı götürdü abim gitme dedi gitti abimde artık gidip almam diyor kızda pişman oldu şimdi arayıp sürekli gel deyin gelim dio resmen dallas oldu bu olay
İyiymiş bu fikirSüpersin.ben de bir ikram olunca yemezsem çok ayıp olacakvgibi düşünüyorum.hatta gwçwn çantama poşet kpydum.ev sahibi mutfağa gidince tırtıklağıdom keki poşete koydum
.napiim. kadın tek bana kek yapmış. kırılmasın diye.ama görse çok ayıp olacaktı
Eniştede gıcık davranmş ama kendine gelmişsindir canısıbütün hwpsi görsün.
benimki geçwnlwrde nir cıss yememe sebep oldu.teklif etti yani .hadi beraber yiyelim dedim ben de.sonra benle dalga geçti .yapamazmışım efendim.neymiş zihniywtimi dwğiştirmem gerwliyormuş.
beni yoldan çıkardı.bir de eleştiriyor.
artık bitti.
Bağımlılık yapıyo de mi zor bıraktm bende diyette. Hep burnmda tütüyo amaNe browni mi mmmmm en sevdigimden iste o
Tepkileri nasıldı canım yemeyince benmkiler aşırı ısrar eder gerçi biraz alıştılar. Zamanında kayınvalidemin ağzıma zorla gözleme sokmaya çalışmışlığı bile var
maşallah. valla çok büyük başarı.Menümı yazayım erken yatıyorum
Emziren anne menüsü
Saat 11.00 kahvaltı
4 kaşık Menemen
7 zeytin
Salatalik
3 cerry
Bol yeşillik
1 dilim tb ekmek
Saat 14.00
1 kivi
2 ceviz
Saat 16.30
Yarım dilim tb ekmek
1.5 kepçw mercimek çorbası
Saat 18.00 akşam
1 porsiyon karniyarik
Salata
Yarım dilim tb
2.5 litre su spor yok
3 4 taneyi tek seferde yeme potansiyelim var :))) hemde ne bagimlilik ona yakin bi tarif bulmustum resmen tepsinin yarisi mideye gitmistiBağımlılık yapıyo de mi zor bıraktm bende diyette. Hep burnmda tütüyo ama74.9 olursm bir tane yiyim diyorm mefkuşumn izniyle
Sen çalışkan bi öğrencisin sana kesin verir ama bana zor gibi3 4 taneyi tek seferde yeme potansiyelim var :))) hemde ne bagimlilik ona yakin bi tarif bulmustum resmen tepsinin yarisi mideye gitmistibana da izin verirmi ki mefkuusssumm
Süpersin.ben de bir ikram olunca yemezsem çok ayıp olacakvgibi düşünüyorum.hatta gwçwn çantama poşet kpydum.ev sahibi mutfağa gidince tırtıklağıdom keki poşete koydum
.napiim. kadın tek bana kek yapmış. kırılmasın diye.ama görse çok ayıp olacaktı
Tepkileri nasıldı canım yemeyince benmkiler aşırı ısrar eder gerçi biraz alıştılar. Zamanında kayınvalidemin ağzıma zorla gözleme sokmaya çalışmışlığı bile var
İnşaallah canm zayfladığını fark etti miAyy kiz cok alemsin ama iyi fikirmis :)) bende öle düsünüyorm hep yemezsem ayip olur gbi ama öyle degl aslinda migdem agriyor falan demek gerkiyo diätteym diInce aman nolcak ye falan israr ediyorlar :) ama seninkide iyimis posete koymussun haha görse valla kadin sok olurdu
Benim kv 2-3 söyler ama okadar zorlamaz yani. Benin kendimle imtihanim genelde hani yapmis ugrasmis yiyim azcik yemedi begenmedi demesin diye dusunuyorm hep ama bu aralar biliyo diätte oldugm o yüzdende bugun hele hic israr etmedi 2 kere söledi tek :)
Bide benim canim cok cekiyor birat iradesizim sanirmama bu aralar daha iyi cnkü cok kararliyim artik zayiflicam insallah
Aboo en kilolu bizmiyiz simdi Tontisler degilde Obezler olmasi lazimdi haha :)YENİ YARIŞIMIZ BAŞLASINMIIIII
Bakalım hangi grub 1.olacak
Herkes kendi grubunu 1.yapmak için çalışmalara başlasın
Bademler
@Sweetyy83
@kurbet
@tugcekrblt
Fındıklar
@Pnrrr-20
@asfarovski
G Gelecektenumutluyum
@mer_4260
badem000
@Poni Bon
@nanekekik
Cevizler
@melegimve ben
@mefkurem
@numuker
@ekim2009
Tombikler
@GIRGIRINA
@eyledi
@emoslandd
Tontişler
aylin90
@KocasininNarTanesi
@Zey-has
İnşaallah canm zayfladığını fark etti mi
kızzzz o tarifi ben de istiyom.Sen çalışkan bi öğrencisin sana kesin verir ama bana zor gibi
ama arkadaşım olmaz ki emziriyorsun ama 2 ye kadar hiçbirşey yememişsin.bebişlerimizin sütü de çok önemli.güzel nir kahvaltı olsa süper menü olacakmış.Slm kızlar
Bugunku menum
Sabah 09:00
Su
Ögle 14:00
1 lahmacun
1 ayran
Bol salata
Aksam 20:00
1 kase corba
Salata
1 ayran
Su 2lt olmustur
Spor yok
Heycan ve telastan istah gitti galiba yiyesim gelmedi emzirdigim icin yedim yoksa hic yemicektim
Gunumu pastasiz kacamaksiz atlattim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?