- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.041
38 beden miiii.
hayali bile güzel :)
Ben yemek yiyip geliyom dediydim dimi
Şimdiye kadar yedim
Dermişimmmm
Geçmiş olsun canım dış ağrısı zordur . Sirke yi bi taşım kaynat iliyinca gargara Yap faydası olur inşallah. Ayrıca tuvalet çok etkiliyor kilo yu üzülmeGünaydın diş ağrısıyla uyandım çenem uyuştu resmen
Cuma 79.8
Dün 79.7
Bugün 80.3
Fark+600
3 gündür wc problemim varr ona bağlıyorum artk
Regldendir tabiki üzme tatlı canını hatta bir yerde okumuştum Regl bittikten 3 gün sonra ki tartı gerçek tartınızdır diyordu canımGünaydınnnn , herkese musmutlu haftalar,
Birileri bana bu +1 in regl den kaynaklı olduğunu söylesin, yoksa kendimi dayak delisi ederimmmm
Cuma günü: 67,3
Bugün :68,3
Fark : + 1
Slm kızlae nasılsınız giremiyorum ben ama diyet aklımda zten koşturmaca ile geçiyor sorunlar bitmiyor annem babam neneö perişan haldeler abimi hiç anlatmım birde. Oğlum huysuz vücudu benek benek kızarıklkk ile dolualerji var ama neye bilemiyorum onu doktora götürcem yemek temizlik her iş bende allah kimseye yaşatmasın şu yaşadıklarımızı
Amin allah razı olsun cnmAllah zorunu kolay etsin herkez için hayırlısı olsun canım
Canım bdv de konum var . Gelinin ailrm hakkında önyargılarından kaynaklanıyor birdw klasik kız annesinin kızına verdiği ögütlerden güya annesi kızına iyilik yapıyor bize karşı doldurup. Abime hakaret filan ediyor . neler neler ..oğluna geçmiş olsun zeynep.
ne zamandır sormak istiyorum fırsat olmuyor.tam olarak neden ayrılıyorlar.
İnşallah cnm gelin tüm hatayı kabul etti özür diledi filan bana son bir şans diyor vericek abim ama önce yaşananları hazmedecek kendini toplayacak psikolojik destek alacak ikiside.Bdv de konunu da okumustum simdi normal bu sekilde olmasi. Insallah her ikisi de icindw hersey guzel olur
İnşallah cnmÇok yüz göz olunmuş düzelir inşaallah herşey
Aynen abla bizde öyle diyoruz ama eşi uxak kaldıkça benden soğursun diye sürekli mesaj atıyor korkuyor.Oğluşa geçmiş olsun cnm
Diğer konuda bşraz kendi hallerine bırakın uzak kalıp kendilerini toparlasınlar
Olaylar tazeyken insan sağlıklı karar veremez
Çok doğru bi tespit bende farkındayım sea etmiyorum onun için bu süreçte sadece anneme yardıma geldim 11 yaşında kız kardeşim 93 yaşında Nenem var onlarla ilgilenmek gerek diye. Annemin tansion 20lerde kalkıp iş güç yapamaz diyr nitekimde öyle.Tatlım bu süreçte sen sadece kendini ve bebeğini düşün bencilce gelebilir ama yarın barisirlar herkes unutur senin içinde uhte kalır
Benim eşimin kardeşi ile kardeşim sevgilisi çok dedik yakınız bakın emin mısınız diye sonra benim çakal kaynım kardeşimi aldattı ben çok bozuldu mu birde benim evimde yaşıyor esime çok yuklendim sonra ne mi oldu kardeşim şenlik bı durum yoktu ki sen niye dert ettin dedi g... Olmak bu olsa gerek işte daha ne benzer şeyler yani herkes kendine yer bulur suç sana bile kalabilir evine dönüp çocuğumla ilgilen bence birileri bosanirjen kimse ölmez tıpkı evlenirken sevinçten olmuyorsa üzüntüsünden de ölmez
İnşallah cnm bnm sagol.Geçmiş olsun kuzum, Allah kolaylık versin, zor günler çabucak geçsin inşallah
hahah kız sen yırtmadan giyicen yırtıp çıkaracak olan başkasıBu Karatay seni durduran poni insan kıyamıyorum dimi emeğine
Tatlım bu süreçte sen sadece kendini ve bebeğini düşün bencilce gelebilir ama yarın barisirlar herkes unutur senin içinde uhte kalır
Benim eşimin kardeşi ile kardeşim sevgilisi çok dedik yakınız bakın emin mısınız diye sonra benim çakal kaynım kardeşimi aldattı ben çok bozuldu mu birde benim evimde yaşıyor esime çok yuklendim sonra ne mi oldu kardeşim şenlik bı durum yoktu ki sen niye dert ettin dedi g... Olmak bu olsa gerek işte daha ne benzer şeyler yani herkes kendine yer bulur suç sana bile kalabilir evine dönüp çocuğumla ilgilen bence birileri bosanirjen kimse ölmez tıpkı evlenirken sevinçten olmuyorsa üzüntüsünden de ölmez
Birinciliğini yeni kurduğun ailen
Bu kadar yıllık diyetcoyim böyle akıl görmedim
Kız yemedim diye sevinmelisin niye üzülüyorsun ki
Poni bu sahne daha önce olmadı mı kiz
ekim2009 biz çorap alcaz dimi abla en sexsisinden ben hala eminim onu giyerken yırtarım üç dört tane alayım :)
+100 hiç sorun değil üzülme canım ayrıca bende regl olmadım ama benim 20 güne yaklaştı emzirdigim için sorun oluyor galiba olmazsam bu hafta bo kadın doğuma giderim artikGünaydinlarrr
Cuma: 75.2
Güncel: 75.3
Fark: +100
Valla bi regl olabilsem rahatlicam sanki off
Gunaydinn. Canim sen test yapacaktin dimi bakabildinmi gecikme ondan da olabilir. Ne kadar gectiGünaydinlarrr
Cuma: 75.2
Güncel: 75.3
Fark: +100
Valla bi regl olabilsem rahatlicam sanki off
Ben hiç olmadımBende en son 29 eylulde bitmisti reglim. O gunden sonra tik yok. Halada gelmeye niyeti yok gibi.
Neyy
Keşke bnkide eleştirse ye diye ısrar ediyo bi de
İnsan daha bi gaza geliyo de mi. Bnim kynanamın gözlerde göz değil bol giysem filan 2 kilo zayflasam bile farkeder
+100 hiç sorun değil üzülme canım ayrıca bende regl olmadım ama benim 20 güne yaklaştı emzirdigim için sorun oluyor galiba olmazsam bu hafta bo kadın doğuma giderim artik
Gunaydinn. Canim sen test yapacaktin dimi bakabildinmi gecikme ondan da olabilir. Ne kadar gecti
gülüm madem tansiyonun düşüyor hala ne diye limonlu su içiyorsun, ara ver biraz limonlu suya ve bu ara maden suyu içme tansiyonun kendine gelsinMefkurem abla ben hedefi değiştirmek istiyorum 65 ile mezun olmak istiyorum. Zaten 65 diye katılmıştım. 67 den sonra kilo vermem zorlaştı. 60 dan vazgeçmiyecem diyordum Ama kendime işkence ediyorum. Tansiyonum düşüyor. Akşam az yiyorum bol limonlu su içiyorum ama değişen bişey yok eşimde 65 ol yeter diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?