Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

38 beden miiii.
hayali bile güzel :)

38 beden kırmızı elbisem var içindeykenki o haz herşeye değiyor kızlar, kırmızı gecelik muhteşem olurdu ama kime giyecem ki ben

Benim ödülüm fırınlanmış patates olabilir mi kaptanım Mefkurem

Günaydın din din din din din
Ben aslında kilo bildirimi için kurbet i bekleyecektim ama şimdi dayanamadım
Öhöm Öhöm bu kilo bildirimi benden tüm sevenlerime özellikle rakibem kurbet e gelsin bu bi başlangıç cınım
Cuma 70.2
Bugün 69.5
Fark - 700 g cık ee benim hedefe 500 g cik kaldı gelsin senin bildirim de madem

Günaydın diş ağrısıyla uyandım çenem uyuştu resmen
Cuma 79.8
Dün 79.7
Bugün 80.3
Fark+600
3 gündür wc problemim varr ona bağlıyorum artk
Geçmiş olsun canım dış ağrısı zordur . Sirke yi bi taşım kaynat iliyinca gargara Yap faydası olur inşallah. Ayrıca tuvalet çok etkiliyor kilo yu üzülme

Günaydınnnn , herkese musmutlu haftalar,

Birileri bana bu +1 in regl den kaynaklı olduğunu söylesin, yoksa kendimi dayak delisi ederimmmm

Cuma günü: 67,3
Bugün :68,3
Fark : + 1
Regldendir tabiki üzme tatlı canını hatta bir yerde okumuştum Regl bittikten 3 gün sonra ki tartı gerçek tartınızdır diyordu canım

Geçmiş olsun kuzum, Allah kolaylık versin, zor günler çabucak geçsin inşallah

Allah zorunu kolay etsin herkez için hayırlısı olsun canım
Amin allah razı olsun cnm
oğluna geçmiş olsun zeynep.
ne zamandır sormak istiyorum fırsat olmuyor.tam olarak neden ayrılıyorlar.
Canım bdv de konum var . Gelinin ailrm hakkında önyargılarından kaynaklanıyor birdw klasik kız annesinin kızına verdiği ögütlerden güya annesi kızına iyilik yapıyor bize karşı doldurup. Abime hakaret filan ediyor . neler neler ..
Bdv de konunu da okumustum simdi normal bu sekilde olmasi. Insallah her ikisi de icindw hersey guzel olur
İnşallah cnm gelin tüm hatayı kabul etti özür diledi filan bana son bir şans diyor vericek abim ama önce yaşananları hazmedecek kendini toplayacak psikolojik destek alacak ikiside.

Çok yüz göz olunmuş düzelir inşaallah herşey
İnşallah cnm
Oğluşa geçmiş olsun cnm

Diğer konuda bşraz kendi hallerine bırakın uzak kalıp kendilerini toparlasınlar
Olaylar tazeyken insan sağlıklı karar veremez
Aynen abla bizde öyle diyoruz ama eşi uxak kaldıkça benden soğursun diye sürekli mesaj atıyor korkuyor.
Çok doğru bi tespit bende farkındayım sea etmiyorum onun için bu süreçte sadece anneme yardıma geldim 11 yaşında kız kardeşim 93 yaşında Nenem var onlarla ilgilenmek gerek diye. Annemin tansion 20lerde kalkıp iş güç yapamaz diyr nitekimde öyle.
Geçmiş olsun kuzum, Allah kolaylık versin, zor günler çabucak geçsin inşallah
İnşallah cnm bnm sagol.

hahah kız sen yırtmadan giyicen yırtıp çıkaracak olan başkası

Mefkurem abla ben hedefi değiştirmek istiyorum 65 ile mezun olmak istiyorum. Zaten 65 diye katılmıştım. 67 den sonra kilo vermem zorlaştı. 60 dan vazgeçmiyecem diyordum Ama kendime işkence ediyorum. Tansiyonum düşüyor. Akşam az yiyorum bol limonlu su içiyorum ama değişen bişey yok eşimde 65 ol yeter diyor.

Neyy

Keşke bnkide eleştirse ye diye ısrar ediyo bi de

İnsan daha bi gaza geliyo de mi. Bnim kynanamın gözlerde göz değil bol giysem filan 2 kilo zayflasam bile farkeder

Oo valla senin kv nin göz göz degilmis ozaman röntgen misali

+100 hiç sorun değil üzülme canım ayrıca bende regl olmadım ama benim 20 güne yaklaştı emzirdigim için sorun oluyor galiba olmazsam bu hafta bo kadın doğuma giderim artik

Hmm dogumdan dolayi belki gecikme vardir gene öle olabiliyor sanirm. Benimde 1 hafta gecikti bugun itibariyle olmadi bikacgüne bi test yapcm ama aslinda hamilelik suanda düsünmüyoruz..

Gunaydinn. Canim sen test yapacaktin dimi bakabildinmi gecikme ondan da olabilir. Ne kadar gecti

Yapmadm dha canm emin sayilirm hamile olmadigma ama tabi belli olmaz bi 3 gün dha beklicem 10 gün olcka ozaman yapcm hala gelmezse bakalm..

gülüm madem tansiyonun düşüyor hala ne diye limonlu su içiyorsun, ara ver biraz limonlu suya ve bu ara maden suyu içme tansiyonun kendine gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…