- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.081
Ana ogun ara öğün devam canım Karatay yapamam ben kendimi biliyorum inşallah bu hafta güzel olacakFındıklar
Pnrrr-12
asfarovski
@Gelecektenumutluyum
@mer_4260
@canan456
Poni Bon
@nanekekik
Kızlar bu hafta planlarınz ney ben karataya devam
Geçmiyor abla sürekli yeniliyor ben her sene sağlam hasta olurum bu sene olmamak için ugrastikca o zorluyor dün de ishal olmuşum alış verise çıktım ayıptır söylemesi apar topar eve döndümOhhh bugün özgürsün yani :))
Tam spor yapılacak bi gün
ellerine sağlık cnm teşekkür ederiz bütün listelere baktım
Artık hangisi kimin işine gelirse onu yapsın
Bende çok niyetlendim sebze suyu detoklarına hatta vücıttan asitleri atmak için de çok faydalı
Ama yok denedim içemiyorum
sürekli yapılması zaten doğru değil cnm
Arada vücudun hem şaşırması hemde temizlenmesi için faydalı
Zaten siz emziriyosunuz size olmaz
Bide yeni başlıyanlara
Sabit olması iyiymiş
Yarına kesin eksi gelir o zaman
Ne oldu cnm Ne hastalığı
Geçmedimi daha
Oy geçmiş olsun canım zor diyorlar yirmilik dikkat et kendineSelamm kızlar hastanedeym 20lik dişime anestezi ypıldı çekilecek birazdan
Daha rahat yiyebileceğm
Çok geçmiş olsunSelamm kızlar hastanedeym 20lik dişime anestezi ypıldı çekilecek birazdan
Daha rahat yiyebileceğm
Neden çarşamba niyetli olacaktın ki?Sonunda regl olabildim valla üzerimden bi yük kalkti hadi hayirlisi insallah cumaya güzel bi eksi gelir
Ama carsamba niyetli olamicam o kaldi valla haftaya..
Neden çarşamba niyetli olacaktın ki?
Arkadaşlar merhaba umarım iyisinizdir. Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
Bizimkide öyle cnm yatağında daha iyi uyuyor
O yüzden bebiş gelince gelin hastanedeyken ben orda kalıcam
Kaçamak olmadığına göre sorun yok tatlım
Sporunuda ihmal etme
Normalden erken tartıldıysan O da etkiliyor cnm
Kız senin niye artı çıktıki
Aslında son 2 gündür menülerin baya düzeldi
Haftaya eksiyle başlamak çok güzel :))
Artının sebebi var heralde
Kimisinde regli artı yapabiliyor canikom
Senin kaçamak olarak 2 şişen vardı :))o da o kadar artı getirmez heralde
Sen yşyebiliyinnn
Akşam öyle bi ağırlık çöktüki teli elime alamadım
Vayyyyy işte günün en güzel haberi
her seferinde yenimi alıncak o zaman
+100 bişey değil cnm
Şu reglide bi çözülseydi
Emzirirken olmayabiliyor tatlım
Süt koruyor derlerya
tmm cnm sen bilirsin
Ilk girişin listeye nasıl yazıldı bakmak lazım
Ama sana akşamları az ye diyen yok ki
2 gündür öğleni geç yiyosun akşamı erken o yüzden az oluyor heralde
2 ana öğün arası 4-5 saat olması lazım
O yoğurt seni tıkamıştır canom
Verilmiyecek bi artı değil cnm
Merhaba arkadaşlar nasılsınız güya dün çene yapacaktım sizinle ama apar topar annem geldi. Dayım Çarşamba ameliyat olmuş ama bize söylememisler taburcu olmayınca annem ziyarette gelmiş şimdi gitti evine. Ben de onunla ilgilendim dün akşam da kuzene götürdüm annemi. Emirin de disi patlamaya basladi o gece uyutmadi şimdi oğlanı da alıp annemi bindirdik otogarda otururdum yazıyorum size
Selamm kızlar hastanedeym 20lik dişime anestezi ypıldı çekilecek birazdan
Daha rahat yiyebileceğm
Gecmis olsun canim. Yavrum cok huzursuzlandi mi hangi disi ciktiMerhaba arkadaşlar nasılsınız güya dün çene yapacaktım sizinle ama apar topar annem geldi. Dayım Çarşamba ameliyat olmuş ama bize söylememisler taburcu olmayınca annem ziyarette gelmiş şimdi gitti evine. Ben de onunla ilgilendim dün akşam da kuzene götürdüm annemi. Emirin de disi patlamaya basladi o gece uyutmadi şimdi oğlanı da alıp annemi bindirdik otogarda otururdum yazıyorum size
Simdiden gecmis olsun canimSelamm kızlar hastanedeym 20lik dişime anestezi ypıldı çekilecek birazdan
Daha rahat yiyebileceğm
Paran düşüyosa haklısın cnm hayat şartları gerçekten zormaaşım asgari ücretten ödeniyor rapor param çok düşük gelecekk zaten ucu ucuna eşimin işsizlik maaşıyla birleştrip anca geçiniyoz evde hiç dinlenemiyorumda işyerinde en azından başımda 2 çocuk yok biraz nefes alıyorum
Demekki sende çok etkili oluyor regliKaratayc
Dün ben o 2 şişenin önlemini aldım , artı olmasın diye:)) Tamamen regldan olduğunu düşünüyorum, regl genelde +2-3 çıkartır beni. O koca göbeğimden anlamalıydım :))))
Cumaya kadar gitmesini umut ediyorum.
Bugünden itibaren birazcık sıkıya başladım, akşam menülerimi birkaç gün sadece activia yoğurtla yapayım diyorum.
Bakalım ne olacak
Tatlım dediğim gibi ana öğün araları 4-5 saat olmalıMefkurem abla ilk girişte 65 demiştim. iki gündür bir sabit bir artı görünce Morelim bozuldu. Çok yesem ondan kilo veremiyorum derim o yüzden akşam öğünü az yitiyorum yazdım. Abla Öğlen öğünü 1 demi yemem gerekiyor biraz daha dikkatli olacam yoğurt zencefil zerdeçal tarçın kürünü deniyecem
@ekim2009 tatlım senin mideye nasıl dokundu ağrımı yaptı ben akşamları denicem bir yerde okudum yatmadan 3 saat önce tüketip ardından yatana kadar su İçin diyor araştırmaya devam ediyorum hangi öğün daha etkiliyse o şekilde yapacam
Evet cnm przetesi kontrol tartısını bildirmek takım kuralı herkes uymak zorundaKilo bildirimini cuma günü yapmak istiyorum acaba sakıncası var mi? Bugün yapmakta zorunlumuyum
Kendine dikkat et cnmGeçmiyor abla sürekli yeniliyor ben her sene sağlam hasta olurum bu sene olmamak için ugrastikca o zorluyor dün de ishal olmuşum alış verise çıktım ayıptır söylemesi apar topar eve döndüm
Dayına geçmiş olsun cnmMerhaba arkadaşlar nasılsınız güya dün çene yapacaktım sizinle ama apar topar annem geldi. Dayım Çarşamba ameliyat olmuş ama bize söylememisler taburcu olmayınca annem ziyarette gelmiş şimdi gitti evine. Ben de onunla ilgilendim dün akşam da kuzene götürdüm annemi. Emirin de disi patlamaya basladi o gece uyutmadi şimdi oğlanı da alıp annemi bindirdik otogarda otururdum yazıyorum size
Bugün herkes normalden erken tartıldı o da etkiliyor tabiKilo bildirimi yapayım dünkü menüyü de eve gidince yazacağım
Geçen cuma 70,9
Bugün 71,4
Fark +500
Ama ishalin etkisi ödem oldu vücut ve hemen tartildim sabah kahvaltı geç olmasın diye
Kolaylıkla atlat inş.cnmSelamm kızlar hastanedeym 20lik dişime anestezi ypıldı çekilecek birazdan
Daha rahat yiyebileceğm
Oooohhhh gözümüz aydınn :))))Sonunda regl olabildim valla üzerimden bi yük kalkti hadi hayirlisi insallah cumaya güzel bi eksi gelir
Ama carsamba niyetli olamicam o kaldi valla haftaya..
Bende üzüldüm cnmOffffff kızlar bugün canım çok sıkıldı. Bugün dersim erken bitti. Ben de oğlumun okuluna gittim. Hemen hemen butun öğretmenler arkadaşım. Oğlanın durumunu sorarken rehberlik öğretmeni beni çekti. Ulaş sigara içmeye başlamış biliyormusun dedi. Basimdan aşağı kaynar sular döküldü. O saatten beri ağlıyorum. Biz akciğer hastası aileyiz çok hasta olacak çok genç daha ama nasıl davranayım bilemedim. Şimdi hiç belli etmeyeyim bildiğimi bir çaresini düşüneyim. Sizce nasıl yapayım fikir verirmisiniz
Abla şuan dışardayım karnabahar brokoli getirecektim unutmuşum. Ne yesem acıktım diye düşündüm lahmacun alayım nasıl olsa kür yapacam dedim :) ama almadım onun yerine doğranmış taze ananas aldım baya doyurdu. Eve gidince brokoli yoğurla yiyecem başka tavsiyen varmı bugün İçin ne yapmalıyım akşam öğünü İçin yoğurtlu brokoli yeterlimiParan düşüyosa haklısın cnm hayat şartları gerçekten zor
Demekki sende çok etkili oluyor regli
Cumaya kadar gider o
Tatlım dediğim gibi ana öğün araları 4-5 saat olmalı
Eğer acıkılıyosa 2 saat sonra küçük bi ara yapılır
Eğer kahvaltın geç oluyosa öğle yerine 1 ara yaparsın sonra akşam normal yersin
Evet cnm przetesi kontrol tartısını bildirmek takım kuralı herkes uymak zorunda
Kendine dikkat et cnm
Bu sene burdada herkes sırayla hasta oldu
Dayına geçmiş olsun cnm
Diş patladıysa biraz rahatlar belki oğluş
Bugün herkes normalden erken tartıldı o da etkiliyor tabi
Kolaylıkla atlat inş.cnm
Ama Bugün yiyemen heralde :))
Oooohhhh gözümüz aydınn :))))
Cumaya kadar şişlikde gider
Gelsin eksilerrrrr
Bende üzüldüm cnm
Ben kendim içiyorum ama çocukların içmesine hiç kıyamıyorum
Çok şükür benimkiler içmiyor
Hiç bilmiyomuş gibi yaparsanda bişey değişirmi bilemedim
Siz değilde
oğlanın Çok sevdiği saygı duyduğu bi aile dostu yada akraba konuşsa olmazmı acaba
Geldim ablacim sabah tartildim ayniyimDaha bildirim yapmayanlar var
Nerdesiniz millet
O zaman sabah tartılmıştım. Yazmamıştım kilomu bildirim yapayımEvet cnm przetesi kontrol tartısını bildirmek takım kuralı herkes uymak zorunda
Haklısın belki de sevdiği birisiyle konusturmaliyim. Belki de kendim konuşup neler yaşadığımi anlatmalıyım. Gerçi görüyor benim halimi gece maskeyle yatamıyorum rezillik çekiyorum. Sigarayı bırakamıyorum.bunlar hep ona ders olmalı ama olmadı sanırım.cok üzgünümBende üzüldüm cnm
Ben kendim içiyorum ama çocukların içmesine hiç kıyamıyorum
Çok şükür benimkiler içmiyor
Hiç bilmiyomuş gibi yaparsanda bişey değişirmi bilemedim
Siz değilde
oğlanın Çok sevdiği saygı duyduğu bi aile dostu yada akraba konuşsa olmazmı acaba
Tatlım bu kiloda hamilelik senin için çok tehlikeli eşinde biraz beklesin en azından 80 olursan gebelik rahat geçerGeldim ablacim sabah tartildim ayniyimhaftasonu hic spor yapamadim erken uyandim ve gun icinde hep hareketliydim sadece o kadar keske firsatim olsaydi ama esim varken ayriyeten spora gtmek icin disari cikamadim cuma cumartesi gunu gayet mutluydum ama 2 gundur canim cok sıkkın dun resmen ne yedigimi ne ictigimi bilmedim hep bi aclik hissim vardi sinirlerim bozuldu gttim odamda esyalari yerini degistirdim kendime mesgale aradim esim gene tutturdu cocuk cocuk diye bende baba olmak istiyorum diyor hic cevap vermedim cildirdi iyice dunden beri bide kasıklarimda agri var sagda daha fazla agladim adim atamayacak hale geldim simdide zar zor kendimi disari attim spor yapiyorum simdi bisikletteyim allahtan hava guzel yoksa cildiracaktim evde yaa ne yapacam ben bu adamla 2nci aya hazirlan diyip duruyo kafayi takmis durumda yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?