Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiyor abla sürekli yeniliyor ben her sene sağlam hasta olurum bu sene olmamak için ugrastikca o zorluyor dün de ishal olmuşum alış verise çıktım ayıptır söylemesi apar topar eve döndüm

Merhaba arkadaşlar nasılsınız güya dün çene yapacaktım sizinle ama apar topar annem geldi. Dayım Çarşamba ameliyat olmuş ama bize söylememisler taburcu olmayınca annem ziyarette gelmiş şimdi gitti evine. Ben de onunla ilgilendim dün akşam da kuzene götürdüm annemi. Emirin de disi patlamaya basladi o gece uyutmadi şimdi oğlanı da alıp annemi bindirdik otogarda otururdum yazıyorum size

Kilo bildirimi yapayım dünkü menüyü de eve gidince yazacağım

Geçen cuma 70,9
Bugün 71,4
Fark +500

Ama ishalin etkisi ödem oldu vücut ve hemen tartildim sabah kahvaltı geç olmasın diye

Arkadaşlar merhaba umarım iyisinizdir. Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle

Sagol cnm hersey yolunda sen nasilsin nasil gidiyor :)

Regl geldi sonunda abla hadi hayirlisi cumsya insallah

Gecmis olsun cnm cok.
Dis olayida zor oluyodur valla canim ya:)

Selamm kızlar hastanedeym 20lik dişime anestezi ypıldı çekilecek birazdan
Daha rahat yiyebileceğm

Gecmis olsun cnm dikkat et kendine

Offffff kızlar bugün canım çok sıkıldı. Bugün dersim erken bitti. Ben de oğlumun okuluna gittim. Hemen hemen butun öğretmenler arkadaşım. Oğlanın durumunu sorarken rehberlik öğretmeni beni çekti. Ulaş sigara içmeye başlamış biliyormusun dedi. Basimdan aşağı kaynar sular döküldü. O saatten beri ağlıyorum. Biz akciğer hastası aileyiz çok hasta olacak çok genç daha ama nasıl davranayım bilemedim. Şimdi hiç belli etmeyeyim bildiğimi bir çaresini düşüneyim. Sizce nasıl yapayım fikir verirmisiniz

Gecmis olsun canim. Yavrum cok huzursuzlandi mi hangi disi cikti

Paran düşüyosa haklısın cnm hayat şartları gerçekten zor

Demekki sende çok etkili oluyor regli
Cumaya kadar gider o

Tatlım dediğim gibi ana öğün araları 4-5 saat olmalı
Eğer acıkılıyosa 2 saat sonra küçük bi ara yapılır
Eğer kahvaltın geç oluyosa öğle yerine 1 ara yaparsın sonra akşam normal yersin

Kilo bildirimini cuma günü yapmak istiyorum acaba sakıncası var mi? Bugün yapmakta zorunlumuyum
Evet cnm przetesi kontrol tartısını bildirmek takım kuralı herkes uymak zorunda

Geçmiyor abla sürekli yeniliyor ben her sene sağlam hasta olurum bu sene olmamak için ugrastikca o zorluyor dün de ishal olmuşum alış verise çıktım ayıptır söylemesi apar topar eve döndüm
Kendine dikkat et cnm
Bu sene burdada herkes sırayla hasta oldu

Dayına geçmiş olsun cnm

Diş patladıysa biraz rahatlar belki oğluş

Kilo bildirimi yapayım dünkü menüyü de eve gidince yazacağım

Geçen cuma 70,9
Bugün 71,4
Fark +500

Ama ishalin etkisi ödem oldu vücut ve hemen tartildim sabah kahvaltı geç olmasın diye
Bugün herkes normalden erken tartıldı o da etkiliyor tabi

Selamm kızlar hastanedeym 20lik dişime anestezi ypıldı çekilecek birazdan
Daha rahat yiyebileceğm
Kolaylıkla atlat inş.cnm

Ama Bugün yiyemen heralde :))

Sonunda regl olabildim valla üzerimden bi yük kalkti hadi hayirlisi insallah cumaya güzel bi eksi gelir

Ama carsamba niyetli olamicam o kaldi valla haftaya..
Oooohhhh gözümüz aydınn :))))
Cumaya kadar şişlikde gider
Gelsin eksilerrrrr

Bende üzüldüm cnm
Ben kendim içiyorum ama çocukların içmesine hiç kıyamıyorum
Çok şükür benimkiler içmiyor

Hiç bilmiyomuş gibi yaparsanda bişey değişirmi bilemedim
Siz değilde
oğlanın Çok sevdiği saygı duyduğu bi aile dostu yada akraba konuşsa olmazmı acaba

Abla şuan dışardayım karnabahar brokoli getirecektim unutmuşum. Ne yesem acıktım diye düşündüm lahmacun alayım nasıl olsa kür yapacam dedim :) ama almadım onun yerine doğranmış taze ananas aldım baya doyurdu. Eve gidince brokoli yoğurla yiyecem başka tavsiyen varmı bugün İçin ne yapmalıyım akşam öğünü İçin yoğurtlu brokoli yeterlimi

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha bildirim yapmayanlar var

Nerdesiniz millet
Geldim ablacim sabah tartildim ayniyim haftasonu hic spor yapamadim erken uyandim ve gun icinde hep hareketliydim sadece o kadar keske firsatim olsaydi ama esim varken ayriyeten spora gtmek icin disari cikamadim cuma cumartesi gunu gayet mutluydum ama 2 gundur canim cok sıkkın dun resmen ne yedigimi ne ictigimi bilmedim hep bi aclik hissim vardi sinirlerim bozuldu gttim odamda esyalari yerini degistirdim kendime mesgale aradim esim gene tutturdu cocuk cocuk diye bende baba olmak istiyorum diyor hic cevap vermedim cildirdi iyice dunden beri bide kasıklarimda agri var sagda daha fazla agladim adim atamayacak hale geldim simdide zar zor kendimi disari attim spor yapiyorum simdi bisikletteyim allahtan hava guzel yoksa cildiracaktim evde yaa ne yapacam ben bu adamla 2nci aya hazirlan diyip duruyo kafayi takmis durumda yaaa

Evet cnm przetesi kontrol tartısını bildirmek takım kuralı herkes uymak zorunda
O zaman sabah tartılmıştım. Yazmamıştım kilomu bildirim yapayım
Cuma: 97.800
Pazartesi: 95.600
Fark-2.200

Haklısın belki de sevdiği birisiyle konusturmaliyim. Belki de kendim konuşup neler yaşadığımi anlatmalıyım. Gerçi görüyor benim halimi gece maskeyle yatamıyorum rezillik çekiyorum. Sigarayı bırakamıyorum.bunlar hep ona ders olmalı ama olmadı sanırım.cok üzgünüm

Tatlım bu kiloda hamilelik senin için çok tehlikeli eşinde biraz beklesin en azından 80 olursan gebelik rahat geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…