Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.061
Afiyet olsun ablacim yarasin şifa olsun :))sabah beri ağzım da elim de boş durmuyor :)
8 buçukta ceviz sarımsak ve suyunu içtim 1 saat sonrası ballı sirkeli su(direnç artsın hastalanmayayım ) ay az öncede 3 kaşık yoğurda zencefil zerdeçal tarçın katıp yedim midem baya baya doydu
Bende Kasım da oldum ilk kez ama bi daha gelmedi bazen 1 kez adet görüp uzun süre tekrar adet gormeyebiliniyomusBende en son 29 eylulde bitmisti reglim. O gunden sonra tik yok. Halada gelmeye niyeti yok gibi.
Limon tüketmiyecem artık tatlım zerdeçal zencefil limon kürü var kilo vermede çok etkiliymiş onu deniyecem bugüngülüm madem tansiyonun düşüyor hala ne diye limonlu su içiyorsun, ara ver biraz limonlu suya ve bu ara maden suyu içme tansiyonun kendine gelsin
anladım gülüm tarçın yerine limon yazmış dedim bende kendi kendime şimdi yazacaktım sen yazmışsın bile :)ekim2009 tatlım yanlış yazmışım zerdeçal zencefil yoğurt kürünü deniyecem :)
Oooo abla yaklasmissin bana cumaya kadar ne eksiler gelir dogru mesela ben senden fazla 700 gr daha verirsem ayni kiloda oluruz malum bugunde eksideyimGünaydınnnn mutlu haftalar olsun bol eksiler olsun inş.
Artılar gelmiş
Eğer kaçamak yoksa içiniz rahat olsun
Benim gibi
Benimde wc den olabilir çünkü 3 gündür çıkamadım dün o kadar yağ içtim kaysı erik yedim nedense bu sefer faydası olmadı
Diğer bi sebepte geçen hafta son 4 gün aşırı az yemem
Yoksa ne kaçamak vardı nede menülerim fazlaydı
Cumaya kadar hallederim ben
Cuma 88.2
Bugün 89
Fark +800
Rakibem bu seni sevindirmesin :))
4 günde ne eksiler gelir
Ben gittim doktora olabilir dedi normalmis yani hatta gebelik icin kanda verdim negatif cikti.Bende Kasım da oldum ilk kez ama bi daha gelmedi bazen 1 kez adet görüp uzun süre tekrar adet gormeyebiliniyomus
Bizimkide öyle cnm yatağında daha iyi uyuyorGünaydın herkese
Beklemeden tartildim malesef çünkü vakit sıkıntısı çekiyorum cuma ile aynı sanırım eksideydim aslında ama dediğim gibi bekleyemedim kahvalti Edip çıkacağım oğlum uyuyor nasıl uyanacaksa
Mefkurem hasta değil sabah çıkmasın üşür dedik annemde kaldık ki beyefendi doğal olarak yatağını istedi bugün mışıl mışıl uyudu ayilamiuor çoktan kalkardı oysa ki
Kaçamak olmadığına göre sorun yok tatlımCumaya göre +500 düne göre hesaplamşm
Normalden erken tartıldıysan O da etkiliyor cnmKilo bildirimi
Cuma 89.8 kg
Dun 89.4 kg
Bugun 89.7 kg
Fark -100 gr
Dun menu harici baska birsey yemedim artiya cikaracak ama wc icin bekleyemedim cuma olsa biraz daha gec birakirdim ama karnim cok acikti sesler geliyor artik o yuzden kahvalti yapicam.
Kız senin niye artı çıktıkigünaydın herkese
cuma 78.5
bugün 78.6
+100
Haftaya eksiyle başlamak çok güzel :))Günaydın kızlar gece küçük oğlan uyutmadı sersem gibi kalktım
kilo bildirimi
Cuma 86.9
Bugün 86.5
Bugün spora başlıca artık lesli yapcam bende
Artının sebebi var heralde+700 de bendenhemen toparlanmam lazım
Kimisinde regli artı yapabiliyor canikomGünaydınnnn , herkese musmutlu haftalar,
Birileri bana bu +1 in regl den kaynaklı olduğunu söylesin, yoksa kendimi dayak delisi ederimmmm
Cuma günü: 67,3
Bugün :68,3
Fark : + 1
Sen yşyebiliyinnn38 beden kırmızı elbisem var içindeykenki o haz herşeye değiyor kızlar, kırmızı gecelik muhteşem olurdu ama kime giyecem ki ben
Benim ödülüm fırınlanmış patates olabilir mi kaptanımMefkurem
Akşam öyle bi ağırlık çöktüki teli elime alamadımSeni beklerken sızdım, o kadar da yolunu gözlemiştim oysaki
Vayyyyy işte günün en güzel haberiGünaydın din din din din din
Ben aslında kilo bildirimi için kurbet i bekleyecektim ama şimdi dayanamadım
Öhöm Öhömbu kilo bildirimi benden tüm sevenlerime özellikle rakibem @kurbet e gelsin bu bi başlangıç cınım
Cuma 70.2
Bugün 69.5
Fark - 700 g cıkee benim hedefe 500 g cik kaldı gelsin senin bildirim de madem
her seferinde yenimi alıncak o zamanhahah kız sen yırtmadan giyicen yırtıp çıkaracak olan başkası
+100 bişey değil cnmGünaydinlarrr
Cuma: 75.2
Güncel: 75.3
Fark: +100
Valla bi regl olabilsem rahatlicam sanki off
Emzirirken olmayabiliyor tatlımBende en son 29 eylulde bitmisti reglim. O gunden sonra tik yok. Halada gelmeye niyeti yok gibi.
tmm cnm sen bilirsinMefkurem abla ben hedefi değiştirmek istiyorum 65 ile mezun olmak istiyorum. Zaten 65 diye katılmıştım. 67 den sonra kilo vermem zorlaştı. 60 dan vazgeçmiyecem diyordum Ama kendime işkence ediyorum. Tansiyonum düşüyor. Akşam az yiyorum bol limonlu su içiyorum ama değişen bişey yok eşimde 65 ol yeter diyor.
O yoğurt seni tıkamıştır canomsabah beri ağzım da elim de boş durmuyor :)
8 buçukta ceviz sarımsak ve suyunu içtim 1 saat sonrası ballı sirkeli su(direnç artsın hastalanmayayım ) ay az öncede 3 kaşık yoğurda zencefil zerdeçal tarçın katıp yedim midem baya baya doydu
Verilmiyecek bi artı değil cnmKilo bildirimi
Cuma 66.7
Bugün 66.9
+200
Iyiyiz tatlım sen nasılsınArkadaşlar merhaba umarım iyisinizdir. Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
sanki benim elim armut toplıcak dimiOooo abla yaklasmissin bana cumaya kadar ne eksiler gelir dogru mesela ben senden fazla 700 gr daha verirsem ayni kiloda oluruz malum bugunde eksideyim
Güzelim bu halde niye iş başı yaptınkiMefkurem S.A 3 gündür giremedim kk yine acildeydik ateşlendim enfeksiyon kaptım sandık tahlillerim temiz çıktı enfeksiyon yok yüksek çıkan değerlere göre gribal hastalık bundan sonra aktif takılacağım inşallah iş başı yaptım mecbur bugün bi ateşleniyorum bi üşüyorum sersem gibiyim nasipse yılbaşına kadar kara buğday dietini yapacağım şurda kaldı 14 gün
Iyiyiz tatlım sen nasılsın
Bildirimini göremedim :))
sanki benim elim armut toplıcak dimi
Güzelim bu halde niye iş başı yaptınki
Hastalık bu sonuçta
Dinlenmeden geçmezki
Niye doğru dürüst besleneyim demeyip kendine işkence yapıyosunki
Bizimkide öyle cnm yatağında daha iyi uyuyor
O yüzden bebiş gelince gelin hastanedeyken ben orda kalıcam
Kaçamak olmadığına göre sorun yok tatlım
Sporunuda ihmal etme
Normalden erken tartıldıysan O da etkiliyor cnm
Kız senin niye artı çıktıki
Aslında son 2 gündür menülerin baya düzeldi
Haftaya eksiyle başlamak çok güzel :))
Artının sebebi var heralde
Kimisinde regli artı yapabiliyor canikom
Senin kaçamak olarak 2 şişen vardı :))o da o kadar artı getirmez heralde
Sen yşyebiliyinnn
Akşam öyle bi ağırlık çöktüki teli elime alamadım
Vayyyyy işte günün en güzel haberi
her seferinde yenimi alıncak o zaman
+100 bişey değil cnm
Şu reglide bi çözülseydi
Emzirirken olmayabiliyor tatlım
Süt koruyor derlerya
tmm cnm sen bilirsin
Ilk girişin listeye nasıl yazıldı bakmak lazım
Ama sana akşamları az ye diyen yok ki
2 gündür öğleni geç yiyosun akşamı erken o yüzden az oluyor heralde
2 ana öğün arası 4-5 saat olması lazım
O yoğurt seni tıkamıştır canom
Verilmiyecek bi artı değil cnm
Kilo bildirimini cuma günü yapmak istiyorum acaba sakıncası var mi? Bugün yapmakta zorunlumuyumIyiyiz tatlım sen nasılsın
Bildirimini göremedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?