Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dunku menum
Sabah 09.00
2 dilim salam
Koy peyniri
Domates salatalik
Yarim haslanmis yumurta
5 6 catal kavurma
3 dilim tb ekmek
2br cay

Oglen12.30
1 kase yarmali yogurt corbasi
1 tane icli kofte

Ara 16.00
Bol yesillikle ev yapimi acili cigkofte
2 tane salatalik
1 br cay

Aksam20.00
1 kucuk kase sebze karnibahar brokoli havuc sogan
1 kase yogurt
1 bucuk br yesilcay

1 muz
1 mandalina
2Lt su
Disarda spor yok evdeki terlemem ve 100 ip atladim o kadarcik

Selamm kızlar hastanedeym 20lik dişime anestezi ypıldı çekilecek birazdan
Daha rahat yiyebileceğm
Daha rahat yiyeceğim derken kilolara dikkat geçmiş olsun tatlım bir an önce 20 ilk dişten kurtulursun inşallah bende çektirdim 1 iay ağrısını çektim enfeksiyon kaptım antibiyotik yazdı doktor

Abla izin kavramı varsa bana izin ver yoksa da diskalifiye et burda durumlardan karışık zor durumdayım elimi tele lavaboya girince alıyorum öyle düşün

Kızlar allah kimseye yaşatmasın abim trafik kazası geçirdi durumu iyi fakat çökmüş durumda yaşadıklarını kaldıramadııgını söylüyor hmn bi psikiyatriye gitti durum ciddi demiş ilaç vermiş tedaviye başladı annem bbam çok üzgün abim gözlerinin önünde eriyor çok mutsuz. Oğlum desen heryeri kızarık sürekli ağlıyo yarıın onu doktora götürcem. Bu takımda olmak istiyorum fakat buna zamanım yok bu sefer vicdanen kendimi kötü hissediyorum. Durumum bu yönde şimdi ne derseniz o .bana ve aileme dua edin inşallah allah kimseye yaşatmasın

Çok geçmiş olsun abine ve oğluna diğer durumlar içinde allah kolaylık ve sabır versin. Kolay değil yasananlar

Canim cok geçmiş olsun Allah kolaylik versin inşallah tez zamanda hersey düzelir yazık minik kuzun da durumdan etkilendi sanırım yediklerine dikkat et bizim diyetimiz çok katı ve 1 yasa kadar margarin bile yeme sakin ben ekmeğimi bile kendim yapmayı düşünüyorum

Canım abin ve oğlun için çok geçmiş olsun...Allah yardımcınız olsun, dualarımız sizinle

aman iyiki almamaşın lahmacun hakkını kullandın
Bence akşam dediğin menü yeterli

Kız diyemedinmi
Çocuk isteyen adam önce evini barkırını kurar diye
Bence hiç kiloyu falan karıştırma
Kesin bi dille
Ne zaman kendi evimiz olur o zaman Çocuk de

O zaman sabah tartılmıştım. Yazmamıştım kilomu bildirim yapayım
Cuma: 97.800
Pazartesi: 95.600
Fark-2.20
Kız böyle bi bildirim yapılmazmı

bak cuma günkü ödemmiş demekki Anne babanın konuştuğu çocuk için o kadar etkili olmuyor cnm

Sabahki 3 dil ekmekle
Ve sayısını yazmadığın çiğ köfteyle sabit çıkman yine iyi
Bide lütfen şu salamı bırak

Abla izin kavramı varsa bana izin ver yoksa da diskalifiye et burda durumlardan karışık zor durumdayım elimi tele lavaboya girince alıyorum öyle düşün

Çok geçmiş olsun zeynepcim neyseki kötü bişey yokmuş

Takım konusunda öncedende söylemiştim 2 ay izin kullanamıyosun
Zaten ben anlayışlı olup yoğun olacağını düşünerek paylaşımdan muaf tuttum seni

Bak sabah beri kaç mesaj yazdın
Yani günde 1 dk girip menü yazacaksın o kadar
Bu o kadar zor olmasa gerek

Eğer birine tölerans gösterirsem Bu diğer üyelerin hakkını yemek olur
Ben sadece adil olmaya çalışıyorum
Sana özel değil

zencefil midemi ağrıtıyor her gün her gün yiyince de şiddetli ağrı yaptı ben de ondan bırakmıştım
ben de gördüm nette ,haftanın sadece 2 günü yatmadan bir kaç saat önce yiyenler vardı
olmadı deneme yanılma yöntemi yapacaksın yatmadan mı yemek öncesi mi hangisi faydalı olursa artık

çok geçmiş olsun keşke rapor alsaydın o halde nasıl işe gittin gülüm

her gün her gün giyilmez ya ayda bir de yenisi alınır canıııımmmm:)

Ana ogun ara öğün devam canım Karatay yapamam ben kendimi biliyorum inşallah bu hafta güzel olacak
İnşaallah
Kilo bildirimi yapayım dünkü menüyü de eve gidince yazacağım

Geçen cuma 70,9
Bugün 71,4
Fark +500

Ama ishalin etkisi ödem oldu vücut ve hemen tartildim sabah kahvaltı geç olmasın diye
4 günde eksiye bile geçeriz sıkma canını
Oy geçmiş olsun canım zor diyorlar yirmilik dikkat et kendine
Bugün ağrıdan mahvoldm şükür kurtuldum uyuşkluk geçmedi daha ağız benm ağız değil sanki
Sonunda regl olabildim valla üzerimden bi yük kalkti hadi hayirlisi insallah cumaya güzel bi eksi gelir

Ama carsamba niyetli olamicam o kaldi valla haftaya..
Hadi gözün aydın
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim hocam
Sagol cnm hersey yolunda sen nasilsin nasil gidiyor :)

Regl geldi sonunda abla hadi hayirlisi cumsya insallah

Gecmis olsun cnm cok.
Dis olayida zor oluyodur valla canim ya:)

Gecmis olsun cnm dikkat et kendine
Aynen çok zor sağol canım
Simdiden gecmis olsun canim
Teşekkür ederim canm
Yemez olur muyum kalın pipetle çorba içtim
Daha rahat yiyeceğim derken kilolara dikkat geçmiş olsun tatlım bir an önce 20 ilk dişten kurtulursun inşallah bende çektirdim 1 iay ağrısını çektim enfeksiyon kaptım antibiyotik yazdı doktor
Hadi ya bnde kapmam inşaallah
Gelmiş geçmiş olsun. herkesin hayatında sorunlar ve sorumluluklar var ama hayat devam ediyor
Karataycılar!

Leptin hakkında beni biraz bilgilendirebilir misiniz acaba ?
Yemek yedikten 2 saat sonra salgılanmaya başlayan bir hormon yağ yakımını hızlandıran ama ven hiç inanmıyorum nedense bana saçma geliyor

Ah canim ya cok gecmis olsun Ogluna ve Abine insallah hersey yoluna girer canim..

Menüm:

11:00 2,5 cavdar ekmek, 1hasl.yumurta, 1kk peynir, 1tk ev yapimi cilek receli, 5zeytin

15:00 1 salep, 3 gün kurusu

18:00 Mangal yaptik.. 3 köfte, 5 kanat, 1dilim ekmek, Ayran

2,5lt Su
2 saat n.t.yürüs = 120puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…