Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Peki bu 2 öğün arasında birşey yenilmiyor peki içmek serbest mi? Kahve, bitki çayı, su vs

Gayet guzel bir menu canim afiyet olsun

Guzel menu canim afiyet olsun. Koklamakla kalmissan cok iyi

offf gıcık kocam
pasta slmış da gelmiş.
yemeyecem işte kendi yesin

Ben de ‘artık sıkıyorum kendimi sakın eve pasta börek sokmayın’ dedim, şubeye baklava geldi, üst komşu biberli ekmek getirmiş ki tıka basa olsam bile mutlaka yerim, almanyadan çikolata gelmiş vs vs.
Ama Tuğçeeeee hiçbirine dokunmadı, dokunmayacak

offf gıcık kocam
pasta slmış da gelmiş.
yemeyecem işte kendi yesin
Haydaaa. Sakin seni yoldan cikarmasina izin verme. Onun istedigi de bu sakin onun eline koz verme bosver bugune kadar cok yedik zaten hep bildigimiz seyler

Abine çok gecmis olsun canim durumu iyi kazadan dolayı anladığım kadarı ile. Diğer durumda Allah haklarında hayrilisini versin tez zamanda inşallah. Benim oğlumda beş gün falan çok kızardi bugün diş çıkınca geçmeye başladı belki seninki de öyledir bir de ek besinlere dikkat et alerji olabilir

hahah kız sen yırtmadan giyicen yırtıp çıkaracak olan başkası
Abla yırtılma akşam niye giyiyorum hayaller çorap gerçekler sabah beri peşinde dolaşıp ben oğlanı uyuturken uyuyan koca yazık erken gidiyor ise napsin :)
aslında Zeynep hergun uğruyor ama menü yok yazabilir

Allah kolaylık versin canım zor bu zamanda
Selamm kızlar hastanedeym 20lik dişime anestezi ypıldı çekilecek birazdan
Daha rahat yiyebileceğm

Sende içtiğini için pek etkili olmaz sen bu halde neden içiyorsun demez mi der yeni ergenler vs vs
Abla izin kavramı varsa bana izin ver yoksa da diskalifiye et burda durumlardan karışık zor durumdayım elimi tele lavaboya girince alıyorum öyle düşün
Zeynepcim listeye alırken belirtilmişti iki ay yeni üye izne ayrılamaz
Ayrica diskalifiye olursan bir daha hiçbir takımda yarisamazsin iyi karar ver
Ovulasyan zamanı olabilir bunlar ayaklarını sıcak tut birşey yapmama gerek yok canım bide o bebek delisi kocana karşı önlem al yumurtlama zamanın bu kadar netken
On dişinin biri patladı sonunda canım diğeri de bugün yarın altları çıkarıyor
ohh ohh hadi artık peşpeşe inci gibi gelirler

Mefkurem canim bir süre ben de giremeyecgim bi aile buyugumuz olumun esiginde Sehirdisindan gelenler oluyor bizde de misafir olacak bir sure. Ne kadar surecegi belli degil. Arada gelir güzel haberler veririm inşallah

Ay azıcık aralı gelsinler tyezesi anneye de yazık

Slm sevgili takımım biliyorum şu ara cee deyip kaçıyorum ama bu hafta çarşamba dışında evdeyim haftaya yine ucgu yüzme sonra artık haftada bir gidersem gideceğim üşütme ihtimali var arkadaş zature oldu dikkat etmeliyim
Doyetisyene her hafta gitmeyeceğim zam yapmışlar haftalık 90 aylık 360 a geliyor eşim git diyor ama çok ya ben ona kıyafet alırım valla bundan sonra size emanet ediyorum etiyle kemigiyle yagsiyla odemiyle
Benden böyle başka bir atraksiyon yok

Ay azıcık aralı gelsinler tyezesi anneye de yazık
Yok canım peşpeşe bizimkinin çok rahat çıktı ama çok rahattır vuruşu bı çürüğü var genetik dedi doktor istediğin kadar abur cubur şeker yedirme ki fircalarizda 2.5 yaşta çürük mu olur minicik birşey ama çok erken yahu üç yaşında müdahale edecekler bekliyoruz
Biz memlekete gidecektik hafif ateşlendi gece sabah bı baktım pirtlsmis yolda da biri pirtlsmis peşpeşe ben fileye sarıp Yeşil soğan pırasa veriyorsun dolapta bekletip inan çok iyi geliyor hem ağrısını alıyor hemde soğukluğu rahatlatıyor su kehribar dış kolyeleride ise yarıyor Muş ama denemedim

Son düzenleme:
Bugün yüzerken çok abarttim galiba resmen diyaframim ağrıyordu çıktım salondan kardeşim kuzey birşey istiyor anlamadik sinir krizi geçiriyor taksi çağırdım yok durakta taksiyakin ama resmen koşarak gittim ki hala ağlıyor ne istiyorsun dedim minnyon dedi bunu anlamamıştım ya şu minyonlarin oyuncağıni kaybetmiş oynarken olay olmuş bulduk sarıldı AA bı baktım uyudu kuzum benim ya çalışan annelere Allah kolaylık versin ben ki bu kadar feminist biriydim şimdi küçük bir erkeğe bağlandım bırakıp ya ise baslayamiyorim Allah in sopası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…