- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.161
Canım bir aya yakındır sürüyordu içeriden gelişi bugün delmis çok şükür aşırı bir eziyeti olmuyor ama yine de belli tabiki. Benim oğlan sarı ten de beyaz hemen herşey yüzünden belli oluyor. Ben yavaş çıkmalarını biraz da memelerim için istiyorum ayıptır söylemesiYok canım peşpeşe bizimkinin çok rahat çıktı ama çok rahattır vuruşu bı çürüğü var genetik dedi doktor istediğin kadar abur cubur şeker yedirme ki fircalarizda 2.5 yaşta çürük mu olur minicik birşey ama çok erken yahu üç yaşında müdahale edecekler bekliyoruz
Biz memlekete gidecektik hafif ateşlendi gece sabah bı baktım pirtlsmis yolda da biri pirtlsmis peşpeşe ben dileğe sarıp Yeşilova ve pırasa veriyorsun dolapta bekletip inan çok iyi geliyor hem ağrısını alıyor hemde soğukluğu rahatlatıyor su kehribar dış kolyeleride ise yarıyor Muş ama denemedim
Bugün yüzerken çok abarttim galiba resmen diyaframim ağrıyordu çıktım salondan kardeşim kuzey birşey istiyor anlamadik sinir krizi geçiriyor taksi çağırdım yok durakta taksiyakin ama resmen koşarak gittim ki hala ağlıyor ne istiyorsun dedim minnyon dedi bunu anlamamıştım ya şu minyonlarin oyuncağıni kaybetmiş oynarken olay olmuş bulduk sarıldı AA bı baktım uyudukuzum benim ya çalışan annelere Allah kolaylık versin ben ki bu kadar feminist biriydim şimdi küçük bir erkeğe bağlandım bırakıp ya ise baslayamiyorim Allah in sopası yok
Fileye yesilsogan olmuş dileğe Yeşilova okuyunca düzelttimCanım bir aya yakındır sürüyordu içeriden gelişi bugün delmis çok şükür aşırı bir eziyeti olmuyor ama yine de belli tabiki. Benim oğlan sarı ten de beyaz hemen herşey yüzünden belli oluyor. Ben yavaş çıkmalarını biraz da memelerim için istiyorum ayıptır söylemesibenim oğlan baya obur onları da yemeye çalışmasın pırasa veriyorum çok da sevdi sürüyor diş yerlerine ama diger yazdıkların klavyeden değişmiş galiba anlayamadım canım tekrar yazar mısın sana zahmet
aynen öyle iş yerinden kaç kere aradılar emzirmeyi bahane ediyordum artık oda bitti askere gönderiyor gelirim dedim en son umudu kestilerAllah'ın sopası yok kuzum ben de aynı durumdayım. Sen yıllarca yöneticilik yap hem de fabrikada işçilere. Patronlara kafa tut küçücük bir erkek seni gece gündüz parmağında oynatsin sen de bir gülüşüne fit ol valla kimin ahini aldım bilmem
Hadi ya bunu öğrendiğim iyi oldu benimki herşeyi oyuna çevirmeye aşırı meraklı inan canım bi yaparsa bir daha bırakmazFileye yesilsogan olmuş dileğe Yeşilova okuyunca düzelttim
Daha değil bilerek ısiracak bide gözünün içine bakarak tepki vermeyeceksin ay uf vs dersen yandin oyuna çevirir sipa
Anam inadı çekmesin kız ne benim ne babasının inadı çekilmez oğlan da inatçı olursa bizim ev bbuz pistine döner vallaaynen öyle iş yerinden kaç kere aradılar emzirmeyi bahane ediyordum artık oda bitti askere gönderiyor gelirim dedim en son umudu kestilerya benim ki birazda atarlı(üç kere meme grevine girdi doğdu emmeyi reddetti ama anasida inat hepsiyle baş Edip 26ay emzirdikten:) ) anasına çekmiş bugün olduğu gibi bı tutarsa ben bile baş edemiyorum
Çok geçmiş olsun canım şimdi okudum neden öyle oldu ki çok üzüldüm Allah şifa versinbugunku menum
sabah atesliydim.hic istahim yoktu
ogle 12
1 kase mercimek corba
2 tavuk baget
1 dilim ekmek
aksam 18
1 porsiyon sayilmazda azbisey hamsi
1 dilim ekmek
6 bardak olmustur balli ihlamur iciyom bogazlarim fena burnumda akiyo
Asıl onlar hasta olunca kötü olur canım bir de işvalla yedigim serumun antibiyotigin haddi hesabi yok nasi hasta oldum bende bilmiyom bu arada 7 aylik kucukle 23 aylik buyukte oksuruyooo onlarda bulasti sanirim
sen o çorabı giy bir göster bakayım koca erkenden uyur mu 2 saatlik uykuyla bile işe gider sen hiiiç merak etme bebeemm :)))Abla yırtılma akşam niye giyiyorum hayaller çorap gerçekler sabah beri peşinde dolaşıp ben oğlanı uyuturken uyuyan kocayazık erken gidiyor ise napsin :)
aslında Zeynep hergun uğruyor ama menü yok yazabilir
Allah kolaylık versin canım zor bu zamanda
Sende içtiğini için pek etkili olmaz sen bu halde neden içiyorsun demez mi der yeni ergenler vs vs
Zeynepcim listeye alırken belirtilmişti iki ay yeni üye izne ayrılamaz
Ayrica diskalifiye olursan bir daha hiçbir takımda yarisamazsin iyi karar ver
Ovulasyan zamanı olabilir bunlar ayaklarını sıcak tut birşey yapmama gerek yok canım bide o bebek delisi kocana karşı önlem al yumurtlama zamanın bu kadar netken
ohh ohh hadi artık peşpeşe inci gibi gelirler
valla iki haftaya bi geldigi ici onlem almaya firsatim olmuyo 2 gunde mahvediyo beni yanimda olas bi sekilde uzaklasirim duruma gore hap kullanirim ama eminim desede benim icime korku dusuyo adet olana kadar icim icimi yiyor hepte ovulasyon zamanima denk geliyo agridan gozum hicbisey gormuyo allah hayirlisini versin napayim ablaOvulasyan zamanı olabilir bunlar ayaklarını sıcak tut birşey yapmama gerek yok canım bide o bebek delisi kocana karşı önlem al yumurtlama zamanın bu kadar netken
Menüm
Sabah 9:00 ballı sirkeli ılık su
10:00 2 yumurtalı peynirli 1tatlı kaşığı yağla omlet
1 dilim tb ekmek
7 zeytin
Şekersiz çay
1 cennet elması
Öğlen 14:00 küçük bir kase yoğurt çorbası
Akşam 18:30 3kaşık pirinç pilavı
4 köfte
Bir kase yoğurt
Biber turşusu
3 litre su
Lesli 3 mil 135 puan
Kızlar bugün ilk kez lesli yaptım kan ter içinde valla kondisyonum artınca sporuda arttrıcam şimdilik bu kadar spor yaparken 15 aylık oğlum bakıp bakıp kahkaha attı çocuk gülme krizine girdi resmen ne yapıyor bu kadın dedi herhalde garibim
Yumurtayla ekmeği pek önermiyorlar öyle okumuştum. En az insan yumurta olduğu günler ekmek olmamalı öğle ve akşam iyi olmuş afiyet olsun
pilav olmayaymış iyiymiş bi de pirinç plavi yememek gerek ama yine de afiyet olsun
@mefkurem canim bir süre ben de giremeyecgim bi aile buyugumuz olumun esiginde Sehirdisindan gelenler oluyor bizde de misafir olacak bir sure. Ne kadar surecegi belli degil. Arada gelir güzel haberler veririm inşallah
Slm sevgili takımım biliyorum şu ara cee deyip kaçıyorum ama bu hafta çarşamba dışında evdeyim haftaya yine ucgu yüzme sonra artık haftada bir gidersem gideceğim üşütme ihtimali var arkadaş zature oldu dikkat etmeliyim
Doyetisyene her hafta gitmeyeceğim zam yapmışlarhaftalık 90 aylık 360 a geliyor eşim git diyor ama çok ya ben ona kıyafet alırım valla bundan sonra size emanet ediyorum etiyle kemigiyle yagsiyla odemiyle
Benden böyle başka bir atraksiyon yok
valla yedigim serumun antibiyotigin haddi hesabi yok nasi hasta oldum bende bilmiyom bu arada 7 aylik kucukle 23 aylik buyukte oksuruyooo onlarda bulasti sanirim
menüm
8 :30
2 ceviz sarımsak ve suyu
9 :30
ballı sirkeli su
11 den sonra (tam saatini unuttum)
3 kaşık yoğurda zencefil zerdeçal tarçın
12:40
2 haş. yumurta 1 kk den biraz fazla peynir
2 d. ekmek
1 trabzon hurması
19:00
2 kase düğün çorbası
1 d. içi köfteli hamur işi
23:10
1 muz 1 bardak süt
su az oldu 1.5 lt
spor tezgah kenarın da kendi ağırlığını kaldırıp indirme 20 tane 30 sn plank
buna puan olmaz:)
Menüm
Sabah aç karna iki bardak su
Kahvaltı 9:30
1 dilim kaşar, 5 zeytin, 1tk sürme peynir, 2 diyet kraker
Ara
250 gr ananas
Akşam 17:30
Yoğurtlu pul biberli brokoli
2 lt su
45 dk yürüyüş 45 puan
30 dk Leslie 90 puan
135 puanPnrrr-12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?