Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım bir aya yakındır sürüyordu içeriden gelişi bugün delmis çok şükür aşırı bir eziyeti olmuyor ama yine de belli tabiki. Benim oğlan sarı ten de beyaz hemen herşey yüzünden belli oluyor. Ben yavaş çıkmalarını biraz da memelerim için istiyorum ayıptır söylemesi benim oğlan baya obur onları da yemeye çalışmasın pırasa veriyorum çok da sevdi sürüyor diş yerlerine ama diger yazdıkların klavyeden değişmiş galiba anlayamadım canım tekrar yazar mısın sana zahmet

Allah'ın sopası yok kuzum ben de aynı durumdayım. Sen yıllarca yöneticilik yap hem de fabrikada işçilere. Patronlara kafa tut küçücük bir erkek seni gece gündüz parmağında oynatsin sen de bir gülüşüne fit ol valla kimin ahini aldım bilmem

Fileye yesilsogan olmuş dileğe Yeşilova okuyunca düzelttim
Daha değil bilerek ısiracak bide gözünün içine bakarak tepki vermeyeceksin ay uf vs dersen yandin oyuna çevirir sipa

aynen öyle iş yerinden kaç kere aradılar emzirmeyi bahane ediyordum artık oda bitti askere gönderiyor gelirim dedim en son umudu kestiler ya benim ki birazda atarlı(üç kere meme grevine girdi doğdu emmeyi reddetti ama anasida inat hepsiyle baş Edip 26ay emzirdikten:) ) anasına çekmiş bugün olduğu gibi bı tutarsa ben bile baş edemiyorum

Fileye yesilsogan olmuş dileğe Yeşilova okuyunca düzelttim
Daha değil bilerek ısiracak bide gözünün içine bakarak tepki vermeyeceksin ay uf vs dersen yandin oyuna çevirir sipa
Hadi ya bunu öğrendiğim iyi oldu benimki herşeyi oyuna çevirmeye aşırı meraklı inan canım bi yaparsa bir daha bırakmaz

Aşırı pahalı değil mi ya o diyetisyen annem de gidiyor iki haftada bir kontrol biri ücretli biri değil yani aylık 100 olacak ama annem eski danışan olduğu için 90 verecek

Anam inadı çekmesin kız ne benim ne babasının inadı çekilmez oğlan da inatçı olursa bizim ev bbuz pistine döner valla

Bugun ku menüm
Sabah 09:00
1 has. Yumurta
2 zeytin
1kk peynir
1 ince salam
Yesillik

Ara 11:00
Nescafe
Y.cay

Ögle 14:00
5 kofte
Salata
1 ayran

Akşam 20:00
1 tbk bakla
Salata
Yogurt

Su 3lt
Spor yok

Kizlar malum yıl sonu babamın ayrı esımin ayrı hesaplamasını yapıyoruz ay sonuna kadar yogunum kafam dolu ve durdu galiba :) bebegim de ben varken durdugu icin onla isyerine gidip geliyoruz gecmisi bi kahve icip okuyacagim

Dün annem olunca yazamadım menumu ikisini birden yazayım

Dün
Kahvaltı 11:00
1 yk yulaf ezmesi 1kuru kayısı 1 hurma ile puding

Öğle 15:00
1 tabak kuru patlıcan yemeği
Yoğurt 2 dl tb ekmeği

Akşam 19:00
2 kepçe etli sulu köfte
Yoğurt

Su 2 litre
200 ip atlama yarım saat yürüyüş 50 puan

Bugün

Kahvaltı 19:00
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
1,5 dl tb ekmeği
1 dl ananas

Ara 16:00
3 havuc

Akşam 19:00
Tavuk sote
2 dl ekmek
Salata havuç ve sogandan
Yoğurt
Yemeğin hemen arkasında şekersiz türk kahvesi vardı bir de 1 hurma ile kardeşim yapmış

Ama suya hiç dikkat etmedim ne kadar diye ama icmisimdir ben en az 2 litre

Yarım saat yürüyüş 30 puan

bugunku menum
sabah atesliydim.hic istahim yoktu
ogle 12
1 kase mercimek corba
2 tavuk baget
1 dilim ekmek

aksam 18
1 porsiyon sayilmazda azbisey hamsi
1 dilim ekmek

6 bardak olmustur balli ihlamur iciyom bogazlarim fena burnumda akiyo
Çok geçmiş olsun canım şimdi okudum neden öyle oldu ki çok üzüldüm Allah şifa versin

valla yedigim serumun antibiyotigin haddi hesabi yok nasi hasta oldum bende bilmiyom bu arada 7 aylik kucukle 23 aylik buyukte oksuruyooo onlarda bulasti sanirim

Bugunku menüm
Sabah 10.30
1 yumurtayla etli omlet
2 catal peynir
8 zeytin
Domates salatalik
2 br cay
2 tane kepekli uzun galeta

Ogle14.30
1 sıkım cigkofte marul
1 muz
1 hurma

Aksam 19.30
1 kase mercimek corbasi
1 tabak patlican yemegi suzup susuz yazsiz yedim
1 kasik yogurt

2 br yesil cay
2 lt su
1 saat tempolu yuruyus 60*2 120p
30 dk spor aletlerinde hareket 30*3 90p
250 ip 25*1 25p
40 dk serbest dans 40*1 40p Pnrrr-12

sen o çorabı giy bir göster bakayım koca erkenden uyur mu 2 saatlik uykuyla bile işe gider sen hiiiç merak etme bebeemm :)))

Ovulasyan zamanı olabilir bunlar ayaklarını sıcak tut birşey yapmama gerek yok canım bide o bebek delisi kocana karşı önlem al yumurtlama zamanın bu kadar netken
valla iki haftaya bi geldigi ici onlem almaya firsatim olmuyo 2 gunde mahvediyo beni yanimda olas bi sekilde uzaklasirim duruma gore hap kullanirim ama eminim desede benim icime korku dusuyo adet olana kadar icim icimi yiyor hepte ovulasyon zamanima denk geliyo agridan gozum hicbisey gormuyo allah hayirlisini versin napayim abla

menüm
8 :30
2 ceviz sarımsak ve suyu
9 :30
ballı sirkeli su

11 den sonra (tam saatini unuttum)
3 kaşık yoğurda zencefil zerdeçal tarçın

12:40
2 haş. yumurta 1 kk den biraz fazla peynir
2 d. ekmek
1 trabzon hurması

19:00
2 kase düğün çorbası
1 d. içi köfteli hamur işi

23:10
1 muz 1 bardak süt

su az oldu 1.5 lt

spor tezgah kenarın da kendi ağırlığını kaldırıp indirme 20 tane 30 sn plank
buna puan olmaz:)

Afiyet olsun cnm. Spor icin beni etiketle cnm gözden kacirabiliyorm bazen.

Hahah ayy ne güldm o ani canlandirabildm gözumde cok tatli

Kizz kim yumurtayla ekmegi ayni anda önermiyor bu gruptada herkez yumurta ekmek ayni anda yer yani hic öle bisi duymadim valla. Baska bu konuyla ilgili bsi bilen varmi merak ettim

@mefkurem canim bir süre ben de giremeyecgim bi aile buyugumuz olumun esiginde Sehirdisindan gelenler oluyor bizde de misafir olacak bir sure. Ne kadar surecegi belli degil. Arada gelir güzel haberler veririm inşallah

cok gecmis olsun.. herseyin hayirlisi cnm ama ihmal etme bizi gel arada

Kizz o neymis öle nekadar pahali ya, valla diätisyenler parayi kiriyor ha
Bi ara bende gitcektm 3 aylik indirim vardi toplam ödeme 580lira falandi bana o bile fazla geldiydi ama dedm sonra ben kendim veremezsem giderm önce bi deniym dedm, biraz yawas olsada kendide basariyor insan, bence sende halledersn cnm o azim var sende bizde arada gaz veririz tabi

He bu arada o cee konusuna katiliyorm hic görunmuyon valla

valla yedigim serumun antibiyotigin haddi hesabi yok nasi hasta oldum bende bilmiyom bu arada 7 aylik kucukle 23 aylik buyukte oksuruyooo onlarda bulasti sanirim

Off cok zor canim Allah sana sabir saglik sihhat bereket bolluk versin cnm vallah icten söluyorm, cok zor insallah sifa bulursunuz cnm cabucak.

Kizzz öle deme ben herseyi puanlamaya hazirim sen az daha artir onlari puanlar yükselsin

Ohh hamuriside yenmiss valla menü güzel ama kime göre neye göre

Rakibem napiyonn sesin cikmiyor gizliden gizliden birinciliklere oynuyorsun sanki bu nasil bir menü
Cok güzel afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…