- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.201
Günaydın ben diyetisyen gittim uzun süre diyetisyen dedi ya ekmek 1 dilim yada yumurta diye ayrıca istanbul da bir diyetisyen takip ediyordum onun da sabah kahvaltısı 1 gün 2 yumurta bir dilim ananas veya kivi 1 gün ekmek peynir yeşillik şeklindeydi ben bu şekilde biliyorum.Kizz kim yumurtayla ekmegi ayni anda önermiyor bu gruptada herkez yumurta ekmek ayni anda yer yani hic öle bisi duymadim valla. Baska bu konuyla ilgili bsi bilen varmi merak ettim
Hepimiz içiyoruzAilede içen var mı canım ? Lisede içmeye başlayan biri olarak önerim yok maalesef
herkese Günaydın kızlardayanamayıp tartıldım 78 olmuşum .en son 78.6 idim
ddemek diyeti yanlış yapıyormışum
sadece yemenwkle olmuyor.gözünün ömğnde olup da yemeyinve ekstra kilo kaybı oluyormuş
kaç yaşındaydı çocuğunuzHepimiz içiyoruz
17kaç yaşındaydı çocuğunuz
Hepimiz içiyoruz
Tatlım özellikle karbonlarda miktar belirtiyoruzSaymadim
ohhh eksiler gelmeye başlamış bileherkese Günaydın kızlardayanamayıp tartıldım 78 olmuşum .en son 78.6 idim
ddemek diyeti yanlış yapıyormışum
sadece yemenwkle olmuyor.gözünün ömğnde olup da yemeyinve ekstra kilo kaybı oluyormuş
Bu insanları anlamak gerçekten çok zor yaaagünaaaaaydııııınnnnn hanımlar bol enerjili huzurlu saglıklı vede zenginim böylemiydiekim2009
evde 2 kız ben 3 kişi ateşli sabahı zor ettik kızları duş ateş düşürücü derken düşürdük biraz atesi mecbur işe geldim
işyerinde toplam 7 kişiyiz herkes benim 2 ci çocuğu yapmama takmış durumda hemen hamıle kaldım diye 15 aylıktı hamile kaldığımda dünya laf söylediler hepsi biribirinden .... insanlr çocuklarım hasta demeye korkuyorum resmen
dün işe gelmişim ameliyat falan oldumya mutfakçı dediği laff yaaaaa gördünmü 2 çocuk isitiyip duruyodun ne hale geldin patron doğum izninden döndüğümde bide hamile kalırsan sorun çıkartırım yani kovarım demek istedi
diğer 3 çalışan habire beni konuşuyolar zaten 5 çocuk daha yapar bu akılla erkeği bulana kadar uğraşsın ha haa haa mutfakçıda gelip bana anlatıyo ay sabh sabh sinir küpü oldum gene iş yerinde özel hayatınla evinle ilgili hiç bişey anlatmıcaksın am işte hergün dip dipe olunca konuşuyon illakii aklıma tükiriyim
Benim kızda 10.sınıfa giderkençok üzüldümya aynı duyguları yaşamış biri olarak babam dudak tiryakisi bildiğin günde 4 paket içen biri annemse
1 paket içer ben hiç içmedim çok şükür nefret ettim erkke kardeşimde nefret ederdi hep konuşurduk ama lisede oda başaldı ve hala içiyor çok uğraştı bırakmak için 23 yaşında bırakamıyor her denemesi başarısız bence öğrenmemiş gibi davranınki bari siizn yanınızda içmesin sizden sigara parsı istemesin ben yapacağınız hiç birşeyin işe yaryacağını düşünmüyorum bu arkadaş ortamı topluca sigarayı bırakması hayal olduğu için
bu arda babam 72 yaşında sigarayı bıraktı verem oldu hastanede yattı 2 ayy ben şok oldum bırakmasına baba sen nası bıraktın dediğimde hastanede karnından beslenneleri daha önce görseydim daha önce bırakırdım dedi bu arda sigarayla veremin alakası yok
Hayırdır kim üzmüş benim güzel ablamıPazatrsi menüm
10.00
1 incir 1 hurma
12.30 civarı
1 ymurtadan omlet
Peynir
5 zeytin
Biraz yeşillik
Bikaç minik dom.
Bikaç dil.salatalık, k.biber
2 dil alabaş
19.15
Baharatlı yoğurt (canım bişeye sıkılmıştı yemek yemek istemedim)
Şimdi tabiki açım
Su 2 lt
Spor 20 dk tempolu yürüyüş =60 puan
2 mil leslie 30 dk =90 puan
Toplam 150 puan
@Pnrrr-20
Aslında 3 mil diye başladım ama işim çıkınca bırakmak durumunda kaldım
Kesinlikle geri gelsin saat uygulaması delirecegim yakındaGünaydınnnnnnnn,
Enerjik uyanamıyorum, gecenin bir yarısında uyanınca, gün ışığını göremeyince enerjim olmayor... Lütfen saat uygulaması ülkemize geri gelsin çok amin
Sabah duamızı da ettikten sonra, kaçamaksız, mutlu huzurlu, sorunsuz müşterili gün diliyorum herkeseeeee
Valla ne denir bilemedimHepimiz içiyoruz
Çok severim sanane demeyi ve hiç sevmem o tip insanları direkt derim sanane diyegünaaaaaydııııınnnnn hanımlar bol enerjili huzurlu saglıklı vede zenginim böylemiydiekim2009
evde 2 kız ben 3 kişi ateşli sabahı zor ettik kızları duş ateş düşürücü derken düşürdük biraz atesi mecbur işe geldim
işyerinde toplam 7 kişiyiz herkes benim 2 ci çocuğu yapmama takmış durumda hemen hamıle kaldım diye 15 aylıktı hamile kaldığımda dünya laf söylediler hepsi biribirinden .... insanlr çocuklarım hasta demeye korkuyorum resmen
dün işe gelmişim ameliyat falan oldumya mutfakçı dediği laff yaaaaa gördünmü 2 çocuk isitiyip duruyodun ne hale geldin patron doğum izninden döndüğümde bide hamile kalırsan sorun çıkartırım yani kovarım demek istedi
diğer 3 çalışan habire beni konuşuyolar zaten 5 çocuk daha yapar bu akılla erkeği bulana kadar uğraşsın ha haa haa mutfakçıda gelip bana anlatıyo ay sabh sabh sinir küpü oldum gene iş yerinde özel hayatınla evinle ilgili hiç bişey anlatmıcaksın am işte hergün dip dipe olunca konuşuyon illakii aklıma tükiriyim
Hayırdır canım rutin kontrol muMefkurem abla dün bildirim yapamadım hastaneydi doktordu tartılmadim
Cuma günü 80,2
Bugün 80
Fark 0,2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?