Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hep spor mu yaptın diyet boyunca

GIRGIRINA çok geçmiş olsun canım

psikolojim çok bozuktu o dönem. Psikoloğa, psikiyatriye para bayılıp, antidepresan, sinir ilacı filan kullanmak istemedim. Psikolojime iyi gelsin diye önce spora başladım, zumbaya. Tamamen eğlenme amaçlı gittiğim sporda kilo verdiğimi görünce (hamburger ve pizza yiyerek) e hadi diyete başlayayım, diyetisyene gideyim filan derken yakında spor akademilerine hazırlanacam sanırım

Günaydınnnnnnnn,

Enerjik uyanamıyorum, gecenin bir yarısında uyanınca, gün ışığını göremeyince enerjim olmayor... Lütfen saat uygulaması ülkemize geri gelsin çok amin

Sabah duamızı da ettikten sonra, kaçamaksız, mutlu huzurlu, sorunsuz müşterili gün diliyorum herkeseeeee

Kizz kim yumurtayla ekmegi ayni anda önermiyor bu gruptada herkez yumurta ekmek ayni anda yer yani hic öle bisi duymadim valla. Baska bu konuyla ilgili bsi bilen varmi merak ettim
Günaydın ben diyetisyen gittim uzun süre diyetisyen dedi ya ekmek 1 dilim yada yumurta diye ayrıca istanbul da bir diyetisyen takip ediyordum onun da sabah kahvaltısı 1 gün 2 yumurta bir dilim ananas veya kivi 1 gün ekmek peynir yeşillik şeklindeydi ben bu şekilde biliyorum.

günaaaaaydııııınnnnn hanımlar bol enerjili huzurlu saglıklı vede zenginim böylemiydi ekim2009
evde 2 kız ben 3 kişi ateşli sabahı zor ettik kızları duş ateş düşürücü derken düşürdük biraz atesi mecbur işe geldim
işyerinde toplam 7 kişiyiz herkes benim 2 ci çocuğu yapmama takmış durumda hemen hamıle kaldım diye 15 aylıktı hamile kaldığımda dünya laf söylediler hepsi biribirinden .... insanlr çocuklarım hasta demeye korkuyorum resmen
dün işe gelmişim ameliyat falan oldumya mutfakçı dediği laff yaaaaa gördünmü 2 çocuk isitiyip duruyodun ne hale geldin patron doğum izninden döndüğümde bide hamile kalırsan sorun çıkartırım yani kovarım demek istedi
diğer 3 çalışan habire beni konuşuyolar zaten 5 çocuk daha yapar bu akılla erkeği bulana kadar uğraşsın ha haa haa mutfakçıda gelip bana anlatıyo ay sabh sabh sinir küpü oldum gene iş yerinde özel hayatınla evinle ilgili hiç bişey anlatmıcaksın am işte hergün dip dipe olunca konuşuyon illakii aklıma tükiriyim

Hepimiz içiyoruz

çok üzüldümya aynı duyguları yaşamış biri olarak babam dudak tiryakisi bildiğin günde 4 paket içen biri annemse
1 paket içer ben hiç içmedim çok şükür nefret ettim erkke kardeşimde nefret ederdi hep konuşurduk ama lisede oda başaldı ve hala içiyor çok uğraştı bırakmak için 23 yaşında bırakamıyor her denemesi başarısız bence öğrenmemiş gibi davranınki bari siizn yanınızda içmesin sizden sigara parsı istemesin ben yapacağınız hiç birşeyin işe yaryacağını düşünmüyorum bu arkadaş ortamı topluca sigarayı bırakması hayal olduğu için

bu arda babam 72 yaşında sigarayı bıraktı verem oldu hastanede yattı 2 ayy ben şok oldum bırakmasına baba sen nası bıraktın dediğimde hastanede karnından beslenneleri daha önce görseydim daha önce bırakırdım dedi bu arda sigarayla veremin alakası yok

Tatlım özellikle karbonlarda miktar belirtiyoruz
Karatay buna bahane değil
Doyuncaya kadar kısmı biraz göreceli
Mesela ben mercimek köftesini anca 20 tane yersem doyarım :) o zamanda kilo vermek hayal olur tabi

ohhh eksiler gelmeye başlamış bile

Bu insanları anlamak gerçekten çok zor yaaa

Sen diyemedinmi doğuran benim bakan benim
Tasası sizemi düştü diye

Benim kızda 10.sınıfa giderken
Odasında sigara kokusu aldıydım
Ben o zaman delirdim bunu bi ele aldım
Oymuş, bidaha da içmedi çok şükür

Hayırdır kim üzmüş benim güzel ablamı

Kesinlikle geri gelsin saat uygulaması delirecegim yakında

Çok severim sanane demeyi ve hiç sevmem o tip insanları direkt derim sanane diye Allah sabır versin canım inşallah eşin iş bulur ve sen degistirirsin iş yerini hayırlı zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…