- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.241
Bizde alındı ama yine sabahları gece gibi
8 den sonra anca gidiyor karanlık
Sen sporcumuydun kızzz bak hele :))
Ne yapıyodun
Teşekkürler rakibem inşallah sende kilo verirsin benden 100 gram da asagida ol da sende istediğin kilo kadar zayıfla canım :))Bukemedigin bilegi opeceksin demisler, tebrik ediyorum, cok super kilo kaybetmissin hemde iki gunde. Bende kilomu soyliyemde sevin.. gram oynamamis.. ayniyim.((
Ama!! Oyle hemen sevinme cumaya kadar neler olur neler.. bilinmez gulum)
Ay canım rakibem ne birinciliği kız benim neyi yavaşladı Zor kilo veriyorum artık spor yapıyom sağlıklı besleniyorum ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum ama tık yok zencefil zerdeçal yoğurt kürü biraz işe yaradı gibi ay sinir olmaya başladım. O yüzden hedefim 65 yaptım ilk giriştede 65 demiştim. 64,65 iyi benim için yoksa kendimi dövecemRakibem napiyonn sesin cikmiyor gizliden gizliden birinciliklere oynuyorsun sanki bu nasil bir menü
Cok güzel afiyet olsun canim
bir daha sana çocuk yapmayla ilgili laf söyleyene sizi ne giriyor benim rahmimin doluluğu boşluğundan size ne de yadaaaagünaaaaaydııııınnnnn hanımlar bol enerjili huzurlu saglıklı vede zenginim böylemiydiekim2009
evde 2 kız ben 3 kişi ateşli sabahı zor ettik kızları duş ateş düşürücü derken düşürdük biraz atesi mecbur işe geldim
işyerinde toplam 7 kişiyiz herkes benim 2 ci çocuğu yapmama takmış durumda hemen hamıle kaldım diye 15 aylıktı hamile kaldığımda dünya laf söylediler hepsi biribirinden .... insanlr çocuklarım hasta demeye korkuyorum resmen
dün işe gelmişim ameliyat falan oldumya mutfakçı dediği laff yaaaaa gördünmü 2 çocuk isitiyip duruyodun ne hale geldin patron doğum izninden döndüğümde bide hamile kalırsan sorun çıkartırım yani kovarım demek istedi
diğer 3 çalışan habire beni konuşuyolar zaten 5 çocuk daha yapar bu akılla erkeği bulana kadar uğraşsın ha haa haa mutfakçıda gelip bana anlatıyo ay sabh sabh sinir küpü oldum gene iş yerinde özel hayatınla evinle ilgili hiç bişey anlatmıcaksın am işte hergün dip dipe olunca konuşuyon illakii aklıma tükiriyim
hayat . insana her an gülmüyooorrr
haddi olmayanlar konuştukça sen ses çıkarmazsan onlar kendilerin de daha fazla yorum yapma konuşma hakkı görürmalesef kimseye gereken cevabı veremiyorum yüzüm yumuşak derleryaa dediğim laf kaalede alınmıyorki abla diyorum ben büyütüyorum çocuklarımı onlarmı bakıyor onlarmı veriyor rızkımı bi ara 2 ciye hamileyim mutfakçı takmış ban gidip gelip bağlatsan kordonlarını diyip durduu kadına hayır böyle bi niyetimiz yok diyorum kadın laf anlamıyor hani değişik insan tipi vardır laftan anlamaz herşeyi bildiğini sanır herşeyine karışır ukala tipler 3 lü var mutfakçı müdür usta al birini vur ötekine ama bende kabahatın büyüğü farkındayım acık şöle sinirli asabi sesini yükselten biir olsaydım keşke
şimdi büyük kızım çok isyankar ban kızma bağırma der gözünü diker kaçırmaz bi yandan seviniyom biizmgibi pısırık olmıycakk en azından diyom
daha geçen sene ben çabaladım sigaraya daha el sürmesin diye 2 kere kokusundan yakaladım 1 kere de servis şöförü görmüş aradı söyledi , şimdilik başarmış görünüyorum darısı sana allah kolaylık versin gülümBasketbol oynuyordu. Koşuyordu. Ben de onun için rahattım biraz spor yapan çocuk sigara içmez diye ama bakacağım çaresine kırmadan dökmeden ama bu işten siyiracagim onu
Kız mi geliyor yoksa mervecim ilki neydi senin ?Yok canım daha demedi doktor bir daha ki kontrole inşallah
Ayy bu sene çocuklar ne kadar hasta oldu yaa
Burnunuda sütünden damlat cnm faydası olur
sürekli hayatımız da spor olacaksa tamam ama zayıflamak için yapıp sonradan bırakınca kaslar geri eriyip yerini yağlara devrediyor sen yaşamış görmüşsün zaten , biz de zayıflayınca şekilli vucut için spor yapalım canooom:)kickboks antronorüyüm aynı zamnda milli sporcuydum hatta 20 li yaşlarımda 3 salonda bayanlara zayıflamaya yönelik aeorobik fıtness yaptırıyordum kickboksa gelmedikleri için :) sporu bıraktıktan sonra zaten aldıkça aldım kilo hatta çoğu milli sporcu arkadaşım hepsi şuan 80-90 arası o yüzden diyorumya sporla zayıflamayı hiç düşünmiyorum diye düğünümden önce 105 ten 80 düştüm yine sporla düğünden sonra hop geri aldım
Geçen sene ne beddualar ettim bir ben bir Allah bilir abla servise çıkarken zifiri karanlıktı resmen hamile hamileBizde alındı ama yine sabahları gece gibi
8 den sonra anca gidiyor karanlık
ayy pörtletti mi dişini sonun daa hadi hayırlı uğurlu olsunbütün gece sütü resmen burnundan içerdim abla bana misin demedi cumartesi üşüttü biliyorum ama inşallah çabuk atlatır dışı de deldi onun da etkisi oldu. Senin gelin ne durumda gelmiyor mu oğlan daha
iyi ama sana iyilik yspması seni ezme hakkınu vermez ki.herkes haddini bilecek.onların iyilikleri ile mi ayakta kaldın yani.hayır.o zamankaşıkla verip kepçeyle göz çıkartmak bu.kendine bunları söyle hep.ekim2009 ay baya sesli güldüm rahmimin doluluğu lafına ya benim sorunum aşırı hoş görülü ve iyi niyetli düşündüm hep abla dedim benim iyliğim için sölüyor bak çalışıyosun yaşın var kürtaj günahına girme hamile kalma korkusu yaşiama vs. hep kendimce benim iyliğimi isitiyor düşünüyor hep bu şekilde asla kırıcı yüksek sesle konuşamıyorum misal kaynanam dünya iyisidir ama bence hastaneden gelmişim eve heryeri değiştirmiş neyse diyorum tertipli kadınya ben becremiyorum böle daha kullanışlı olmuş diyorum en son hastaneden geldiğimde tşörtümü kesmiş abdest alırken akan suyu alsın diye yere sermiş acayip sinirlendim çok iyliği var çocuklarıma baktı vs. dedim yine susutum arkadaşalrım biri bana bikere iylikmi yaptı tamam artık minnet duygusundan artık oarkadaşıma ne hayır diyebiliyorum kendimden ödün veriyorum bence benim sorunum ayarım yokk kocam hep öle derr Allahtan Rabbim kalbime göre vermişte eşim iyi niyetimi kullanan biri değildir
Bazı diuetisyenler vermiyor cnm
Bide monti diyetinde yenmiyor
Ama ben takılmıyorum ona :))öylede kilo verebildim
Ohhhh pınar eve dönüyorrrr :))
Günaydın ben diyetisyen gittim uzun süre diyetisyen dedi ya ekmek 1 dilim yada yumurta diye ayrıca istanbul da bir diyetisyen takip ediyordum onun da sabah kahvaltısı 1 gün 2 yumurta bir dilim ananas veya kivi 1 gün ekmek peynir yeşillik şeklindeydi ben bu şekilde biliyorum.
Ay canım rakibem ne birinciliği kız benim neyi yavaşladı Zor kilo veriyorum artık spor yapıyom sağlıklı besleniyorum ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum ama tık yok zencefil zerdeçal yoğurt kürü biraz işe yaradı gibi ay sinir olmaya başladım. O yüzden hedefim 65 yaptım ilk giriştede 65 demiştim. 64,65 iyi benim için yoksa kendimi dövecem
Anammm aramızda ne cevherler varmışda haberimiz yokmuş :))kickboks antronorüyüm aynı zamnda milli sporcuydum hatta 20 li yaşlarımda 3 salonda bayanlara zayıflamaya yönelik aeorobik fıtness yaptırıyordum kickboksa gelmedikleri için :) sporu bıraktıktan sonra zaten aldıkça aldım kilo hatta çoğu milli sporcu arkadaşım hepsi şuan 80-90 arası o yüzden diyorumya sporla zayıflamayı hiç düşünmiyorum diye düğünümden önce 105 ten 80 düştüm yine sporla düğünden sonra hop geri aldım
ekim2009 ay baya sesli güldüm rahmimin doluluğu lafına ya benim sorunum aşırı hoş görülü ve iyi niyetli düşündüm hep abla dedim benim iyliğim için sölüyor bak çalışıyosun yaşın var kürtaj günahına girme hamile kalma korkusu yaşiama vs. hep kendimce benim iyliğimi isitiyor düşünüyor hep bu şekilde asla kırıcı yüksek sesle konuşamıyorum misal kaynanam dünya iyisidir ama bence hastaneden gelmişim eve heryeri değiştirmiş neyse diyorum tertipli kadınya ben becremiyorum böle daha kullanışlı olmuş diyorum en son hastaneden geldiğimde tşörtümü kesmiş abdest alırken akan suyu alsın diye yere sermiş acayip sinirlendim çok iyliği var çocuklarıma baktı vs. dedim yine susutum arkadaşalrım biri bana bikere iylikmi yaptı tamam artık minnet duygusundan artık oarkadaşıma ne hayır diyebiliyorum kendimden ödün veriyorum bence benim sorunum ayarım yokk kocam hep öle derr Allahtan Rabbim kalbime göre vermişte eşim iyi niyetimi kullanan biri değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?