Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bizde alındı ama yine sabahları gece gibi
8 den sonra anca gidiyor karanlık

06:30 da uyanıyorum, zifiri karanlık resmen sinir sistemim kaldırmıyor ya
07:30 da evden çıkıyorum gökyüzüne bakıyorum ay var daha. önceki yıllar böyle değildi. Geçen yıldan beri kış boyunca mutsuz yaşıyorum. Sonra da mutsuz yaşamaya alışıyorum mutlu olamıyorum :)))))))

Sen sporcumuydun kızzz bak hele :))
Ne yapıyodun

kickboks antronorüyüm aynı zamnda milli sporcuydum hatta 20 li yaşlarımda 3 salonda bayanlara zayıflamaya yönelik aeorobik fıtness yaptırıyordum kickboksa gelmedikleri için :) sporu bıraktıktan sonra zaten aldıkça aldım kilo hatta çoğu milli sporcu arkadaşım hepsi şuan 80-90 arası o yüzden diyorumya sporla zayıflamayı hiç düşünmiyorum diye düğünümden önce 105 ten 80 düştüm yine sporla düğünden sonra hop geri aldım

Bukemedigin bilegi opeceksin demisler, tebrik ediyorum, cok super kilo kaybetmissin hemde iki gunde. Bende kilomu soyliyemde sevin.. gram oynamamis.. ayniyim. ((
Ama!! Oyle hemen sevinme cumaya kadar neler olur neler.. bilinmez gulum)
Teşekkürler rakibem inşallah sende kilo verirsin benden 100 gram da asagida ol da sende istediğin kilo kadar zayıfla canım :))

Rakibem napiyonn sesin cikmiyor gizliden gizliden birinciliklere oynuyorsun sanki bu nasil bir menü
Cok güzel afiyet olsun canim
Ay canım rakibem ne birinciliği kız benim neyi yavaşladı Zor kilo veriyorum artık spor yapıyom sağlıklı besleniyorum ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum ama tık yok zencefil zerdeçal yoğurt kürü biraz işe yaradı gibi ay sinir olmaya başladım. O yüzden hedefim 65 yaptım ilk giriştede 65 demiştim. 64,65 iyi benim için yoksa kendimi dövecem

bir daha sana çocuk yapmayla ilgili laf söyleyene sizi ne giriyor benim rahmimin doluluğu boşluğundan size ne de yadaaaa
şu duvar yazıları gibi laflar var ya başkalarıyla uğraşan, onları çok konuşanlar o insanı çekemiyor kıskanıyor gibi laflardan bir tane ortaya kondur isteyen ortadan alsın lafı

haddi olmayanlar konuştukça sen ses çıkarmazsan onlar kendilerin de daha fazla yorum yapma konuşma hakkı görür
kızın için bizim gibi pısırık olmasın demişsin ...gülüm değişmeyen tek şey değişimin kendisidir sen de değişebilirsin , ben de değişmem zannedersim eşim bana saf ötesisin derdi ,,değiştim ,, çünkü bu benim hayatım ve hiç bir ana beni bir daha doğurmayacak hadsizlerin beni üzmesine benim hakkım da konuşmasına izin verecek kadar basit değersiz değilim ben (sen) dünyada ki en değerli varlığız.. rabbim beni mükemmel yaratmış akıl vermiş düşüneyim diye göz vermiş göreyim diye dil vermiş konuşayım diye kimseyi bilerek kırıp dökmek bize yakışmaz ama bize yapana da dur demek bizim elimiz de
ha cesarettt gırgırına değişim başlasııııınnnnnnn

Basketbol oynuyordu. Koşuyordu. Ben de onun için rahattım biraz spor yapan çocuk sigara içmez diye ama bakacağım çaresine kırmadan dökmeden ama bu işten siyiracagim onu
daha geçen sene ben çabaladım sigaraya daha el sürmesin diye 2 kere kokusundan yakaladım 1 kere de servis şöförü görmüş aradı söyledi , şimdilik başarmış görünüyorum darısı sana allah kolaylık versin gülüm

Ayy bu sene çocuklar ne kadar hasta oldu yaa

Burnunuda sütünden damlat cnm faydası olur
bütün gece sütü resmen burnundan içerdim abla bana misin demedi cumartesi üşüttü biliyorum ama inşallah çabuk atlatır dışı de deldi onun da etkisi oldu. Senin gelin ne durumda gelmiyor mu oğlan daha

sürekli hayatımız da spor olacaksa tamam ama zayıflamak için yapıp sonradan bırakınca kaslar geri eriyip yerini yağlara devrediyor sen yaşamış görmüşsün zaten , biz de zayıflayınca şekilli vucut için spor yapalım canooom:)

bütün gece sütü resmen burnundan içerdim abla bana misin demedi cumartesi üşüttü biliyorum ama inşallah çabuk atlatır dışı de deldi onun da etkisi oldu. Senin gelin ne durumda gelmiyor mu oğlan daha
ayy pörtletti mi dişini sonun daa hadi hayırlı uğurlu olsun
darısı 5. ayını yeni bitiren benim yeğene başlamış onun da diş çıkarma huzursuzluğu :))

ekim2009 ay baya sesli güldüm rahmimin doluluğu lafına ya benim sorunum aşırı hoş görülü ve iyi niyetli düşündüm hep abla dedim benim iyliğim için sölüyor bak çalışıyosun yaşın var kürtaj günahına girme hamile kalma korkusu yaşiama vs. hep kendimce benim iyliğimi isitiyor düşünüyor hep bu şekilde asla kırıcı yüksek sesle konuşamıyorum misal kaynanam dünya iyisidir ama bence hastaneden gelmişim eve heryeri değiştirmiş neyse diyorum tertipli kadınya ben becremiyorum böle daha kullanışlı olmuş diyorum en son hastaneden geldiğimde tşörtümü kesmiş abdest alırken akan suyu alsın diye yere sermiş acayip sinirlendim çok iyliği var çocuklarıma baktı vs. dedim yine susutum arkadaşalrım biri bana bikere iylikmi yaptı tamam artık minnet duygusundan artık oarkadaşıma ne hayır diyebiliyorum kendimden ödün veriyorum bence benim sorunum ayarım yokk kocam hep öle derr Allahtan Rabbim kalbime göre vermişte eşim iyi niyetimi kullanan biri değildir

iyi ama sana iyilik yspması seni ezme hakkınu vermez ki.herkes haddini bilecek.onların iyilikleri ile mi ayakta kaldın yani.hayır.o zamankaşıkla verip kepçeyle göz çıkartmak bu.kendine bunları söyle hep.

sama diyorum da ben de yeni yeni kendime gelmeye başladım.hep iyi niyetle düşünürdüm.ama öyle değilmiş.okulda bir arkadaşım uyarmasa anlamauacaktım yaptıkları şakaların gerçek olduunu.
neyse .

Bazı diuetisyenler vermiyor cnm
Bide monti diyetinde yenmiyor
Ama ben takılmıyorum ona :))öylede kilo verebildim

Ohhhh pınar eve dönüyorrrr :))

Hmm hic duymamisim bende..
Eweet 2 saate yolculuk basliyorr

Ewt varmis öle bisey demekki her diyätisyende ayri menü verebiliyor, valla ben böle devam ediyotm ama öle zor olur benm icin cok

Ewt ideal kilona yaklasinca zorlasiyodur eminim valla ama sen basarirdin canim ya 60da olurdun yani bence :)
Ozaman 65 de mezun olsanda bi süre 65 koru sonra belki 60a gene düsersin istersen :)

Anammm aramızda ne cevherler varmışda haberimiz yokmuş :))

Sende burda sanki spor yapmayın der gibi mesaj vermişin :))
Spor sadece zayıflamak için değil sağlık içinde önemli cnm
Ben yapmayınca kendimi daha yorgun halsiz mutsuz hantal hissediyorum
Kendi adıma günlük 2-3 saat yapamam
O yüzden ilerde de yapabileğim şekilde yapmaya çalışıyorum
Hemde zayıflarken sönmüş balon gibi olmak istemiyorsak spor şart

Ah canim bende ayni sen gibiym kimseye hayir diyemem kolay kolay kirmak istemem kimseyi bana kötuluk yapanida hep iyi yorumlamaya calisirm veyatta o anda bisi diyemem sonradna kendi kendimi yerm icten ice keske söle deseydm böle deseydm diye, ablamda tam tersim lafibi esirgemez hemen söyler.. keske diyorm bazen bende öle olsaydim. Esimde der hep sen safsin kimseye kötu bsi diyemiyorsn falan ama degisdirmem gerkim kendimi biraz enazindan beni rahatsiz eden veya istemwdigm olaylarda tepkimi koymaliyim. Ögrencem insallah sende degisdir kendini cnm herzaman iyi niyetli olmamak gerk sana öle olmayana enazindan yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…