Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Teşekkür ederim desteğin için biz çok fazla içmiyoruz ama yine de şimdiye kadar hep tepkiliydi bu sene arkadaş çevresi değişti muhtemelen onlar içiyor o yüzden heves yaptı. Ama dün rehber öğretmeni konuşmuş bugün müdür konuşacak ikisi de arkadaşım akşam da eşimle ben konuşacağım.ilk önce ceza vermeyeyim diye düşündüm. Ama devam ederse elinde ki imkanları alacağımı söyleyeceğim. Çok erken daha başlaması için yoksa üniv kendi kararını verir zaten

Bugün gece uyumadık neredeyse oğlumun burnu tıkalı boğazı kurudukca öksürüyor umarım ilerlemez gece sürekli emmek istedi resmen iligimi sömürdu deli gibi uykum var ama nerdeeee

Hiç kafana takma güzelim. Herkes kendi hayatını yaşıyor onlara neymiş. Istediğin zaman istediğin kadar çocuk yaparsın ama üzerlerine vazife olmayan işlere burunlarını sokmamalari gerektiğini kibarca söylesen iyi olur. Belki ima edip çekil ayrıca arkandan konuştuklarını bildiğini de belli et yanlız sinirlenmeden ben öyle yaptım hep :))

içen biri olmadığım için bilemiyorum bırakırmı bu çabalarınızla ama sesiiz kalmaktansa belkide denmeniz daha doğru olucak eşim sigar içiyor annesi babası içmezken babsı öğrendiğinde oğlum madem bu zıkkımı içiyon iyisinden al kendini daha az zehirle demiş yaşı 35 hala der keşke babam dövseydi tepki koysaydı belki içmezdim der hee ben inanmıyom eşim illakiş bi ortak bulur suçunada okulu üni 11 yılda bitirdi bunun için bile keşke beni bu kadar rahat bırakmasalardı takip etselerdi derslerimi der kv sorduğumda cingöz bi kadındır hep istedinm şifresini vermedi der okul notlarını görmek için yçok zor çocuk büyütmek yaa bide nacizane tavsiyem eski bi sporcu olarak kesinlikle spora başlatsanız sigarayı bırakmak isteyebilir nefes almadığını gördükçe iyi bi sporcu olmak için kondisyon lazım

malesef kimseye gereken cevabı veremiyorum yüzüm yumuşak derleryaa dediğim laf kaalede alınmıyorki abla diyorum ben büyütüyorum çocuklarımı onlarmı bakıyor onlarmı veriyor rızkımı bi ara 2 ciye hamileyim mutfakçı takmış ban gidip gelip bağlatsan kordonlarını diyip durduu kadına hayır böyle bi niyetimiz yok diyorum kadın laf anlamıyor hani değişik insan tipi vardır laftan anlamaz herşeyi bildiğini sanır herşeyine karışır ukala tipler 3 lü var mutfakçı müdür usta al birini vur ötekine ama bende kabahatın büyüğü farkındayım acık şöle sinirli asabi sesini yükselten biir olsaydım keşke
şimdi büyük kızım çok isyankar ban kızma bağırma der gözünü diker kaçırmaz bi yandan seviniyom biizmgibi pısırık olmıycakk en azından diyom

Basketbol oynuyordu. Koşuyordu. Ben de onun için rahattım biraz spor yapan çocuk sigara içmez diye ama bakacağım çaresine kırmadan dökmeden ama bu işten siyiracagim onu

Bugün gece uyumadık neredeyse oğlumun burnu tıkalı boğazı kurudukca öksürüyor umarım ilerlemez gece sürekli emmek istedi resmen iligimi sömürdu deli gibi uykum var ama nerdeeee
Ayy bu sene çocuklar ne kadar hasta oldu yaa

Burnunuda sütünden damlat cnm faydası olur

Sen sporcumuydun kızzz bak hele :))
Ne yapıyodun

ollldu kaç çocuk yapacağını patrona sorsaydın ne terbiyesizler yaa.hayret .işine gelirse çalıçtırıesın gelmezse konuşur yolları ayırırsın .arkandan oöyke konuşmak ne demekmiş.hem 2 çocuk çok mu da laf ediyor bunlar.sıkıntı çeken sen laf eden onlar.allah herkesin kalbine göre verir.sıkma canını.iş arkadaşlarıyla çok muhatap olup içini dökmeye gelmiyor.

Ben senin öyle biri olduğunu hiç tahmin etmemiştim
Sanki böyle lafını esirgemeyen biri gibi gelmiştin
Valla hak edene hak ettiği cevabı verecen
Sana karışmalarına sen izin veriyosun

Hayat yoruyo ama yaşıyoruz işte her sabah yeni bir yaşama uyanıyoruz umutlarla.. doğru yanlış acı tatlı yaşıyoruz. Yorulduğumuz da bir kahve molası verir gibi mola verebilsek bütün dertlere değil mi?
Keşke canımcım
Yinede şükür halimize daha neler var

bence de bildiğinizi belli etmeyin.zor yaşlar.arkadaş çevresi çok önemli.
"bırakmak istiyorum" diye bir program vardı.etkileyici ve sıkmayan .ben içnediğim halde başlayıp bırakasım geldi.o kadar yani. :) onu bir internet cafeden indirip onun yanında kendiniz bırakmak istiyor gibi izleyebilirsimiz.dikkatini çekerse ne ala.etkienecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…