- 17 Ekim 2007
- 999
- 2.529
- 313
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.221
Teşekkür ederim desteğin için biz çok fazla içmiyoruz ama yine de şimdiye kadar hep tepkiliydi bu sene arkadaş çevresi değişti muhtemelen onlar içiyor o yüzden heves yaptı. Ama dün rehber öğretmeni konuşmuş bugün müdür konuşacak ikisi de arkadaşım akşam da eşimle ben konuşacağım.ilk önce ceza vermeyeyim diye düşündüm. Ama devam ederse elinde ki imkanları alacağımı söyleyeceğim. Çok erken daha başlaması için yoksa üniv kendi kararını verir zatençok üzüldümya aynı duyguları yaşamış biri olarak babam dudak tiryakisi bildiğin günde 4 paket içen biri annemse
1 paket içer ben hiç içmedim çok şükür nefret ettim erkke kardeşimde nefret ederdi hep konuşurduk ama lisede oda başaldı ve hala içiyor çok uğraştı bırakmak için 23 yaşında bırakamıyor her denemesi başarısız bence öğrenmemiş gibi davranınki bari siizn yanınızda içmesin sizden sigara parsı istemesin ben yapacağınız hiç birşeyin işe yaryacağını düşünmüyorum bu arkadaş ortamı topluca sigarayı bırakması hayal olduğu için
bu arda babam 72 yaşında sigarayı bıraktı verem oldu hastanede yattı 2 ayy ben şok oldum bırakmasına baba sen nası bıraktın dediğimde hastanede karnından beslenneleri daha önce görseydim daha önce bırakırdım dedi bu arda sigarayla veremin alakası yok
Herşey yolundamı canımcımMefkurem abla dün bildirim yapamadım hastaneydi doktordu tartılmadim
Cuma günü 80,2
Bugün 80
Fark 0,2
HayatHayırdır kim üzmüş benim güzel ablamı
Hiç kafana takma güzelim. Herkes kendi hayatını yaşıyor onlara neymiş. Istediğin zaman istediğin kadar çocuk yaparsın ama üzerlerine vazife olmayan işlere burunlarını sokmamalari gerektiğini kibarca söylesen iyi olur. Belki ima edip çekil ayrıca arkandan konuştuklarını bildiğini de belli et yanlız sinirlenmeden ben öyle yaptım hep :))günaaaaaydııııınnnnn hanımlar bol enerjili huzurlu saglıklı vede zenginim böylemiydi @ekim2009
evde 2 kız ben 3 kişi ateşli sabahı zor ettik kızları duş ateş düşürücü derken düşürdük biraz atesi mecbur işe geldim
işyerinde toplam 7 kişiyiz herkes benim 2 ci çocuğu yapmama takmış durumda hemen hamıle kaldım diye 15 aylıktı hamile kaldığımda dünya laf söylediler hepsi biribirinden .... insanlr çocuklarım hasta demeye korkuyorum resmen
dün işe gelmişim ameliyat falan oldumya mutfakçı dediği laff yaaaaa gördünmü 2 çocuk isitiyip duruyodun ne hale geldin patron doğum izninden döndüğümde bide hamile kalırsan sorun çıkartırım yani kovarım demek istedi
diğer 3 çalışan habire beni konuşuyolar zaten 5 çocuk daha yapar bu akılla erkeği bulana kadar uğraşsın ha haa haa mutfakçıda gelip bana anlatıyo ay sabh sabh sinir küpü oldum gene iş yerinde özel hayatınla evinle ilgili hiç bişey anlatmıcaksın am işte hergün dip dipe olunca konuşuyon illakii aklıma tükiriyim
Hmm o çok acı be ablam
Teşekkür ederim desteğin için biz çok fazla içmiyoruz ama yine de şimdiye kadar hep tepkiliydi bu sene arkadaş çevresi değişti muhtemelen onlar içiyor o yüzden heves yaptı. Ama dün rehber öğretmeni konuşmuş bugün müdür konuşacak ikisi de arkadaşım akşam da eşimle ben konuşacağım.ilk önce ceza vermeyeyim diye düşündüm. Ama devam ederse elinde ki imkanları alacağımı söyleyeceğim. Çok erken daha başlaması için yoksa üniv kendi kararını verir zaten
yolunda canım rutin kontrolHayırdır canım rutin kontrol mu
yolunda abla TSH a falan tekrar baktılar ne durumda diyeHerşey yolundamı canımcım
Bildirimde çok güzel
Hayat yoruyo ama yaşıyoruz işte her sabah yeni bir yaşama uyanıyoruz umutlarla.. doğru yanlış acı tatlı yaşıyoruz. Yorulduğumuz da bir kahve molası verir gibi mola verebilsek bütün dertlere değil mi?
Ah aman öyle olsun canım elhamdulillah peki cinsiyeti belli mi bebisinyolunda canım rutin kontrol
yolunda abla TSH a falan tekrar baktılar ne durumda diye
Yok canım daha demedi doktor bir daha ki kontrole inşallahAh aman öyle olsun canım elhamdulillah peki cinsiyeti belli mi bebisin
Basketbol oynuyordu. Koşuyordu. Ben de onun için rahattım biraz spor yapan çocuk sigara içmez diye ama bakacağım çaresine kırmadan dökmeden ama bu işten siyiracagim onuiçen biri olmadığım için bilemiyorum bırakırmı bu çabalarınızla ama sesiiz kalmaktansa belkide denmeniz daha doğru olucak eşim sigar içiyor annesi babası içmezken babsı öğrendiğinde oğlum madem bu zıkkımı içiyon iyisinden al kendini daha az zehirle demiş yaşı 35 hala der keşke babam dövseydi tepki koysaydı belki içmezdim der hee ben inanmıyom eşim illakiş bi ortak bulur suçunada okulu üni 11 yılda bitirdi bunun için bile keşke beni bu kadar rahat bırakmasalardı takip etselerdi derslerimi der kv sorduğumda cingöz bi kadındır hep istedinm şifresini vermedi der okul notlarını görmek için yçok zor çocuk büyütmek yaa bide nacizane tavsiyem eski bi sporcu olarak kesinlikle spora başlatsanız sigarayı bırakmak isteyebilir nefes almadığını gördükçe iyi bi sporcu olmak için kondisyon lazım
Ayy bu sene çocuklar ne kadar hasta oldu yaaBugün gece uyumadık neredeyse oğlumun burnu tıkalı boğazı kurudukca öksürüyor umarım ilerlemez gece sürekli emmek istedi resmen iligimi sömürdu deli gibi uykum var ama nerdeeee
Bizde alındı ama yine sabahları gece gibiKesinlikle geri gelsin saat uygulaması delirecegim yakında
Sen sporcumuydun kızzz bak hele :))içen biri olmadığım için bilemiyorum bırakırmı bu çabalarınızla ama sesiiz kalmaktansa belkide denmeniz daha doğru olucak eşim sigar içiyor annesi babası içmezken babsı öğrendiğinde oğlum madem bu zıkkımı içiyon iyisinden al kendini daha az zehirle demiş yaşı 35 hala der keşke babam dövseydi tepki koysaydı belki içmezdim der hee ben inanmıyom eşim illakiş bi ortak bulur suçunada okulu üni 11 yılda bitirdi bunun için bile keşke beni bu kadar rahat bırakmasalardı takip etselerdi derslerimi der kv sorduğumda cingöz bi kadındır hep istedinm şifresini vermedi der okul notlarını görmek için yçok zor çocuk büyütmek yaa bide nacizane tavsiyem eski bi sporcu olarak kesinlikle spora başlatsanız sigarayı bırakmak isteyebilir nefes almadığını gördükçe iyi bi sporcu olmak için kondisyon lazım
ollldu kaç çocuk yapacağını patrona sorsaydın ne terbiyesizler yaa.hayret .işine gelirse çalıçtırıesın gelmezse konuşur yolları ayırırsın .arkandan oöyke konuşmak ne demekmiş.hem 2 çocuk çok mu da laf ediyor bunlar.sıkıntı çeken sen laf eden onlar.allah herkesin kalbine göre verir.sıkma canını.iş arkadaşlarıyla çok muhatap olup içini dökmeye gelmiyor.günaaaaaydııııınnnnn hanımlar bol enerjili huzurlu saglıklı vede zenginim böylemiydi @ekim2009
evde 2 kız ben 3 kişi ateşli sabahı zor ettik kızları duş ateş düşürücü derken düşürdük biraz atesi mecbur işe geldim
işyerinde toplam 7 kişiyiz herkes benim 2 ci çocuğu yapmama takmış durumda hemen hamıle kaldım diye 15 aylıktı hamile kaldığımda dünya laf söylediler hepsi biribirinden .... insanlr çocuklarım hasta demeye korkuyorum resmen
dün işe gelmişim ameliyat falan oldumya mutfakçı dediği laff yaaaaa gördünmü 2 çocuk isitiyip duruyodun ne hale geldin patron doğum izninden döndüğümde bide hamile kalırsan sorun çıkartırım yani kovarım demek istedi
diğer 3 çalışan habire beni konuşuyolar zaten 5 çocuk daha yapar bu akılla erkeği bulana kadar uğraşsın ha haa haa mutfakçıda gelip bana anlatıyo ay sabh sabh sinir küpü oldum gene iş yerinde özel hayatınla evinle ilgili hiç bişey anlatmıcaksın am işte hergün dip dipe olunca konuşuyon illakii aklıma tükiriyim
Ben senin öyle biri olduğunu hiç tahmin etmemiştimmalesef kimseye gereken cevabı veremiyorum yüzüm yumuşak derleryaa dediğim laf kaalede alınmıyorki abla diyorum ben büyütüyorum çocuklarımı onlarmı bakıyor onlarmı veriyor rızkımı bi ara 2 ciye hamileyim mutfakçı takmış ban gidip gelip bağlatsan kordonlarını diyip durduu kadına hayır böyle bi niyetimiz yok diyorum kadın laf anlamıyor hani değişik insan tipi vardır laftan anlamaz herşeyi bildiğini sanır herşeyine karışır ukala tipler 3 lü var mutfakçı müdür usta al birini vur ötekine ama bende kabahatın büyüğü farkındayım acık şöle sinirli asabi sesini yükselten biir olsaydım keşke
şimdi büyük kızım çok isyankar ban kızma bağırma der gözünü diker kaçırmaz bi yandan seviniyom biizmgibi pısırık olmıycakk en azından diyom
Keşke canımcımHayat yoruyo ama yaşıyoruz işte her sabah yeni bir yaşama uyanıyoruz umutlarla.. doğru yanlış acı tatlı yaşıyoruz. Yorulduğumuz da bir kahve molası verir gibi mola verebilsek bütün dertlere değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?