Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet tatlım 65 i bir görüyüm burdan kopmam Zaten burdan koparsam tekrar 70 e doğru giderim listede olmak yıpratıyor beni takımımız İçin elimden geldiğince kendimi sıkıyorum olmuyor üzülüyorum mezun olunca liste dışı yarışırım yine kilomu korurum yada haftada 500gr verdiririm. Ama listede olduğum sürece mezun olana kadar takımım İçin elimden geleni yapacam

aklıma bir afrika sözü geldi :))
tutsaklıktan kurtulmaktan daha önemlisi kurtarıcıdan kurtulmaktır
başta bir iyilik gördük mü kalan her şeyi affediyoruz YANILIŞ
bak gülüm bizim dinimiz ne islam dini, biz de hırisyanlardaki gibi biri size bir tokat attığın da diğer yanağınızı dönün , diye bir şey yok (incili biraz okumuştum da),bizim dinimiz müslüman aynı hataya aynı duruma iki kere düşmez der , aklını kullan der, kötülük yapana sen de kötülük yap demez ama engelle der elinle durdur ona gücün yetmiyormiyorsa dilinle ona da gücün yetmiyorsa buğzet( kalbinle kötülemek) der , eeee biz peki neden senelerce dalga konusu, milletin oyalanma eğlence konusu yapıyoruz kendimizi ya da yaşantımızı ve bunun için üzülüyoruz
ya yapılanlara dur diyeceksin yada hiç cevap bile vermeyip umursamayacaksın, karşıdakine sen değersizsin lafların değersiz o yüzden sana cevap vermiyorum mesajını vereceksin

Karatay yapiyorum ben:)) istedigimiz kadar yemiyozmu yaf.. cok suclu hissettim kendimi simdi.
canim Karatay TV programlarında doyana kadar yeyince desende kitabındaki örnek menülerinde aslında porsiyon kontrolü gösteriyor olay tıka basa yemek özgürlüğü değil çok çok iyi Karataycilarin yediklerinin azLigina inanamaSiniz mesele beybi doyurmak midenin hep büyük tutarsan leptin seni bı yere kadar götürür ilk haftalarda çok güzel kilolar verirsin ama sonra durur Karatay yapmış biri olarak konuşuyorum o yüzden sen porsiyonu abartma

canım her diyetisyen her bünye farklı evet yumurta varsa ekmeği abartmamak gerek yada hergun yumurta tuketmemek mesela diğer diyetisyenim ananasi kivili bir menu verdi iyi kilo vermem için ne mı oldu hiç kilo veremedim bu diyetisyenim ilk etapta ananas ve kiviiyi yasakladı sen düşün işte :)

sen bundan sonra git vitrinleri izle :)

Bugün gece uyumadık neredeyse oğlumun burnu tıkalı boğazı kurudukca öksürüyor umarım ilerlemez gece sürekli emmek istedi resmen iligimi sömürdu deli gibi uykum var ama nerdeeee
Sogan kes canım odasına koy
şimdi büyük kızım çok isyankar ban kızma bağırma der gözünü diker kaçırmaz bi yandan seviniyom biizmgibi pısırık olmıycakk en azından diyom
can çıkar huy çıkmaz demişler ama sen tersliyemiyorsanda isim var de o ortama laf verme

sama diyorum da ben de yeni yeni kendime gelmeye başladım.hep iyi niyetle düşünürdüm.ama öyle değilmiş.okulda bir arkadaşım uyarmasa anlamauacaktım yaptıkları şakaların gerçek olduunu.
neyse .
senelerdir söylediğim bir şey var benden hoşlanmadığını hatta sevmediğini belli eden insanları da çok severim ben
en çekindiğim anlamakta zorlandığım hatta çok uzun süre anlayamadığım insan tipleri, şaka mı yapıyor iyiliğim için mi diyor yoksa tam tersi mii işte bu tür insanlardan tedirgin oluyordum sonra şakanın içeriği hep ben miyim beni kötü gösteren şakalar mı ona bakmaya başladım cevap pat karşıma çıktı zaten :)

bu gün nasılsın baharım dün çok yüzüp pertini çıkarmıştın :)

Canım belki benim haddim değil bunu söylemek ama insanlara hayır demeyi öğren bence. Senin iyiliğin için inan. Mesela pazar gün annem geldi bir gece öncesi aradım planın ne diye belli değil dedi pazar dokuz buçukta aramış uyuyorduk ilk defa pazar uykusu yaptım aylar sonra sonra binmiş otobüse yine aramış gelince söyledim niye habersiz bindin iki ayağım bir pabuca girdi dedim benim de bir düzenim var sonuçta o da anladı ne demek istediğimi bence konuşmak en güzeli

Hayırlı yolculuklar canım

Sonuna kadar katılıyorum canım

Soğanı bu akşam yapacağım gece uyku sersemi aklıma gelmedi çok teşekkür ederim canım

Kız neyine senin leotin sanki yağın var şaka bir yana bence sen glisemik indekse göre beslensen daha doğru olmaz mi

Belki bende etten gider diye şeyettiydim ama dayanamıyorum az sonra bayılacam sanki.
klasik beslenme düzenim iyi gibi aslında ama metomu şaşırtmaya çalışıyorum da şaşırmıyor veled

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…