Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet ben de senin gibi dedim zaten arkadaşın menüsüne yaptığım yorum sonucunda bilmiyordum acaba öyle mi dedi ben de bildiklerimi açıkladım. Yoksa burada hiçbirimiz beslenme uzmanı değiliz hepimiz tecrübeyle sabitledigimiz konular da fikir veriyoruz. Mesela sana iyi gelmemiş ananas kivi bana iyi geldi. Ben sadece fikrimi beyan ettim:)

Inşallah vazgeçmiştir

dışarı gezmeye gerek yok kş maşallah dolap pastane gibi
annem geçenlerde yarım kabaj getirdi doğradı kabak taylısı yağçam eşin sebiyor sen tatlıyla uğraşma diye yarosını elineen zor alabildim.onları kavurıp kavırıp yiyorum işte
dğn misafirim eşi boş gelmemiş haşhaşlı getirmiş duruyor.
dün eşim de pasta almoş gelliş kş bu pastanenşn pastaları enfes oluyor
bunu unutmayacağım :)
Bugün iyiyim abla spor yapmadim :)keyif günü bugün eşimle Yeşilçay keyfi yapıyoruz
iyimiş
bemimlş ıhlamur nile içmez.

menüm
sabah 6 seytin
2 sahanda yum
5 çeri
dereotu maydanoz

ara 1 cennet elması 10 fıstık

öğlen 1 dlm t.b.e.
2 kepöe çorba
1 tabak balkabağı kavurması ve yoğurt

ara 1 kupa rezene çayı 2 mandalina

akşam 18.00
4 kaşık kıymalı pırasa yemeği
2 kepçe çorba
2 kaşık makarna

15 dk kadar koşu bandında yürüdüm
sonra çocuk uyandı emzirdim 5 dk daha anca yürüdüm me kadar faydalınoldu bilmem ama iyi ter atmaya başlamıştım.
@Pınarr

En son yediğimin üzerinden 5 dk geçtidayanamadım valla yedim öncesinde son lokmam 13:00 da bitmişti
çok hızlı acıkmışsın gülüm sen leptini bekleyemeyeceksin sana göre değil galiba çok zorlandığın şeyleri yapma sana ne uygunsa onu yap bence

ee saat daha 18 olmadı ama :)))))))))

çok hızlı acıkmışsın gülüm sen leptini bekleyemeyeceksin sana göre değil galiba çok zorlandığın şeyleri yapma sana ne uygunsa onu yap bence

sabah 07:15 ten 12:35 e bekledim de öğleden sonra acıktım valla yaaa. aslında dayanırdım da bir galeyana geldim sanırsam:)))
az önce de bölge müdürlüğü su böreği göndermiş şubeye. Allahım ne de lezzetli oluyor, artık yine koklarım sadece napim

evet ama olacak.o saatlerde çok yoğun oluyorum sonra kalıyor diye düşünmüştüm.

amann şansına bak az sabredip yemesen su böreğinin tadına bakabilecektin neyse boş ver diğerleri yesin yesin karbonhidratı su böreğinin verdiği 2 dk lık mutluluk mu önemli yoksa aynada her kendine baktığın da duyacağın mutluluk mu :)

EMZIREN ANNE MENUSU

Ogle yemegi:11.30
1 sahanda yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 adet salatalik
2 yk pekmez
1dilim t.b ekmegi

Ara ogun:14.30
1 adet mandalina

Aksam yemegi:18.30
3 kasik taze fasulye yemegi
3 kasik bulgur pilavi
1 bardak ayran
Salata

Soda

Su. 2.5 lt
Spor: 2 mil leslie 30*3=90 puan
15 dk eliptik 4*15=60 puan
Toplam 150 puan
@Pnrrr-20

bütün gece sütü resmen burnundan içerdim abla bana misin demedi cumartesi üşüttü biliyorum ama inşallah çabuk atlatır dışı de deldi onun da etkisi oldu. Senin gelin ne durumda gelmiyor mu oğlan daha
zaten günü ayın 25 inde canm
Şimdilik bekliyoruz bakalım :))

dünden beri başım çok ağrıyor kendimi uyuşuk hissediyorum bari melankolik takılayım dedim :))
Hayırdır cnm havadanmı yoksa canını bişeyemi sıktın

Belki bende etten gider diye şeyettiydim ama dayanamıyorum az sonra bayılacam sanki.
klasik beslenme düzenim iyi gibi aslında ama metomu şaşırtmaya çalışıyorum da şaşırmıyor veled
Çok acıkıncada leptin çalışmaz :)))

Bizde çarşıda kahve içtik
Herkes pasta yedi
O Herkes içinde tabiki ben yoktum :))kahve güzeldi :))

Çorba ne çorbası cnm onuda belşrtelim
Eğer unlu bakliyatlı çorbaysa biliyosun 1 kepçesi 1 dil.ekm.değerinde
Akşam bide makarna gelmiş olmuş 3 dil.ekm.
Öğlende aynı şekilde
Sabah güzel olmuş

Zeynep bugün pek görünmemişin cnm çocukmu durmadı
Ara öğünde meyvenin yanında yoğurt yada kuruyemiş iyi olurdu cnm
Bide akşama kadar baya uzun olmuş, tutardı seni
Yarından itibaren bulgur yemesek iyi olur
Menü güzel olmuşşşşş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…