- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.281
makyaj yapasım da gelmedi bu gün onun yerine patates rendeledim suyunu yüzüme sürdüm bekletip yıkadım az önceBu arada severim ben melankolik olmayı giyeceksin siyahlari bohem bir makyajanladın sen onu
ohh maşallah şifa olsun keyfiniz hep yerin de olsun gülümBugün iyiyim abla spor yapmadim :)keyif günü bugün eşimle Yeşilçay keyfi yapıyoruz
en son yediğinin üstünden kaç saat geçtiBelki bende etten gider diye şeyettiydimama dayanamıyorum az sonra bayılacam sanki.
klasik beslenme düzenim iyi gibi aslında ama metomu şaşırtmaya çalışıyorum da şaşırmıyor veled
Evet ben de senin gibi dedim zaten arkadaşın menüsüne yaptığım yorum sonucunda bilmiyordum acaba öyle mi dedi ben de bildiklerimi açıkladım. Yoksa burada hiçbirimiz beslenme uzmanı değiliz hepimiz tecrübeyle sabitledigimiz konular da fikir veriyoruz. Mesela sana iyi gelmemiş ananas kivi bana iyi geldi. Ben sadece fikrimi beyan ettim:)canım her diyetisyen her bünye farklı evet yumurta varsa ekmeği abartmamak gerek yada hergun yumurta tuketmemek mesela diğer diyetisyenim ananasi kivili bir menu verdi iyi kilo vermem için ne mı oldu hiç kilo veremedim bu diyetisyenim ilk etapta ananas ve kiviiyi yasakladı sen düşün işte :)
Inşallah vazgeçmiştirdaha geçen sene ben çabaladım sigaraya daha el sürmesin diye 2 kere kokusundan yakaladım 1 kere de servis şöförü görmüş aradı söyledi , şimdilik başarmış görünüyorum darısı sana allah kolaylık versin gülüm
Kız canimKız mi geliyor yoksa mervecim ilki neydi senin ?
en son yediğinin üstünden kaç saat geçti
dışarı gezmeye gerek yok kş maşallah dolap pastane gibicanim Karatay TV programlarında doyana kadar yeyince desende kitabındaki örnek menülerinde aslında porsiyon kontrolü gösteriyor olay tıka basa yemek özgürlüğü değil çok çok iyi Karataycilarin yediklerinin azLigina inanamaSiniz mesele beybi doyurmak midenin hep büyük tutarsan leptin seni bı yere kadar götürür ilk haftalarda çok güzel kilolar verirsin ama sonra durur Karatay yapmış biri olarak konuşuyorum o yüzden sen porsiyonu abartma
canım her diyetisyen her bünye farklı evet yumurta varsa ekmeği abartmamak gerek yada hergun yumurta tuketmemek mesela diğer diyetisyenim ananasi kivili bir menu verdi iyi kilo vermem için ne mı oldu hiç kilo veremedim bu diyetisyenim ilk etapta ananas ve kiviiyi yasakladı sen düşün işte :)
sen bundan sonra git vitrinleri izle :)
Sogan kes canım odasına koy
can çıkar huy çıkmaz demişler ama sen tersliyemiyorsanda isim var de o ortama laf verme
bunu unutmayacağım :)senelerdir söylediğim bir şey var benden hoşlanmadığını hatta sevmediğini belli eden insanları da çok severim ben
en çekindiğim anlamakta zorlandığım hatta çok uzun süre anlayamadığım insan tipleri, şaka mı yapıyor iyiliğim için mi diyor yoksa tam tersi mii işte bu tür insanlardan tedirgin oluyordum sonra şakanın içeriği hep ben miyim beni kötü gösteren şakalar mı ona bakmaya başladım cevap pat karşıma çıktı zaten :)
iyimişBugün iyiyim abla spor yapmadim :)keyif günü bugün eşimle Yeşilçay keyfi yapıyoruz
çok hızlı acıkmışsın gülüm sen leptini bekleyemeyeceksin sana göre değil galiba çok zorlandığın şeyleri yapma sana ne uygunsa onu yap benceEn son yediğimin üzerinden 5 dk geçtidayanamadım valla yedim öncesinde son lokmam 13:00 da bitmişti
menüm
sabah 6 seytin
2 sahanda yum
5 çeri
dereotu maydanoz
ara 1 cennet elması 10 fıstık
öğlen 1 dlm t.b.e.
2 kepöe çorba
1 tabak balkabağı kavurması ve yoğurt
ara 1 kupa rezene çayı 2 mandalina
akşam 18.00
4 kaşık kıymalı pırasa yemeği
2 kepçe çorba
2 kaşık makarna
15 dk kadar koşu bandında yürüdüm
sonra çocuk uyandı emzirdim 5 dk daha anca yürüdüm me kadar faydalınoldu bilmem ama iyi ter atmaya başlamıştım.
@Pınarr
çok hızlı acıkmışsın gülüm sen leptini bekleyemeyeceksin sana göre değil galiba çok zorlandığın şeyleri yapma sana ne uygunsa onu yap bence
ee saat daha 18 olmadı ama :)))))))))
sabah 07:15 ten 12:35 e bekledim de öğleden sonra acıktım valla yaaa. aslında dayanırdım da bir galeyana geldim sanırsam:)))
az önce de bölge müdürlüğü su böreği göndermiş şubeye. Allahım ne de lezzetli oluyor, artık yine koklarım sadece napim
canim sen konya da mı oturuyorsun konya limisin yoksammKız senin konyaya taşınma durumun yok mu komşu olsak ya seninle
Ohh yarasın sağlık güzellik olsun :))makyaj yapasım da gelmedi bu gün onun yerine patates rendeledim suyunu yüzüme sürdüm bekletip yıkadım az önce
cilde iyi geliyormuş
amann şansına bak az sabredip yemesen su böreğinin tadına bakabilecektinee saat daha 18 olmadı ama :)))))))))
sabah 07:15 ten 12:35 e bekledim de öğleden sonra acıktım valla yaaa. aslında dayanırdım da bir galeyana geldim sanırsam:)))
az önce de bölge müdürlüğü su böreği göndermiş şubeye. Allahım ne de lezzetli oluyor, artık yine koklarım sadece napim
gencim güzelim mutluyum sağlıklıyım zenginim daaaaaaaaacanim sen konya da mı oturuyorsun konya limisin yoksamm
Ohh yarasın sağlık güzellik olsun :))
zaten günü ayın 25 inde canmbütün gece sütü resmen burnundan içerdim abla bana misin demedi cumartesi üşüttü biliyorum ama inşallah çabuk atlatır dışı de deldi onun da etkisi oldu. Senin gelin ne durumda gelmiyor mu oğlan daha
Hayırdır cnm havadanmı yoksa canını bişeyemi sıktındünden beri başım çok ağrıyor kendimi uyuşuk hissediyorum bari melankolik takılayım dedim :))
Çok acıkıncada leptin çalışmaz :)))Belki bende etten gider diye şeyettiydimama dayanamıyorum az sonra bayılacam sanki.
klasik beslenme düzenim iyi gibi aslında ama metomu şaşırtmaya çalışıyorum da şaşırmıyor veled
Bizde çarşıda kahve içtikdışarı gezmeye gerek yok kş maşallah dolap pastane gibi
annem geçenlerde yarım kabaj getirdi doğradı kabak taylısı yağçam eşin sebiyor sen tatlıyla uğraşma diye yarosını elineen zor alabildim.onları kavurıp kavırıp yiyorum işte
dğn misafirim eşi boş gelmemiş haşhaşlı getirmiş duruyor.
dün eşim de pasta almoş gelliş kş bu pastanenşn pastaları enfes oluyor
bunu unutmayacağım :)
iyimiş
bemimlş ıhlamur nile içmez.
Çorba ne çorbası cnm onuda belşrtelimmenüm
sabah 6 seytin
2 sahanda yum
5 çeri
dereotu maydanoz
ara 1 cennet elması 10 fıstık
öğlen 1 dlm t.b.e.
2 kepöe çorba
1 tabak balkabağı kavurması ve yoğurt
ara 1 kupa rezene çayı 2 mandalina
akşam 18.00
4 kaşık kıymalı pırasa yemeği
2 kepçe çorba
2 kaşık makarna
15 dk kadar koşu bandında yürüdüm
sonra çocuk uyandı emzirdim 5 dk daha anca yürüdüm me kadar faydalınoldu bilmem ama iyi ter atmaya başlamıştım.
@Pınarr
Zeynep bugün pek görünmemişin cnm çocukmu durmadıEMZIREN ANNE MENUSU
Ogle yemegi:11.30
1 sahanda yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 adet salatalik
2 yk pekmez
1dilim t.b ekmegi
Ara ogun:14.30
1 adet mandalina
Aksam yemegi:18.30
3 kasik taze fasulye yemegi
3 kasik bulgur pilavi
1 bardak ayran
Salata
Soda
Su. 2.5 lt
Spor: 2 mil leslie 30*3=90 puan
15 dk eliptik 4*15=60 puan
Toplam 150 puan
@Pnrrr-20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?