- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.301
Iyi yapıyosun eylemcimEvet ben de senin gibi dedim zaten arkadaşın menüsüne yaptığım yorum sonucunda bilmiyordum acaba öyle mi dedi ben de bildiklerimi açıkladım. Yoksa burada hiçbirimiz beslenme uzmanı değiliz hepimiz tecrübeyle sabitledigimiz konular da fikir veriyoruz. Mesela sana iyi gelmemiş ananas kivi bana iyi geldi. Ben sadece fikrimi beyan ettim:)
Esimin ay sonu dogum gunu var orgu yetistirmeye calisiyorum abla geceleride haberi olmadigindan oremiyorum arada geldim gecmisi okudum sadece. Aslinda sutlu kuruyemisli bir ara ogun daha yapacaktim saate bi baktim 5 e geliyordu yemek saati yakin diye yapmadim. Bulgur bugunluk yedim sadece yarina baska yemek yapicam. Bugun biraz daha eksiyi gorunce daha bi gaza geldim bu hafta insallah guzel bir sonuc alacagim. Yarindan itibaren ekstra dikkatli olacagimZeynep bugün pek görünmemişin cnm çocukmu durmadı
Ara öğünde meyvenin yanında yoğurt yada kuruyemiş iyi olurdu cnm
Bide akşama kadar baya uzun olmuş, tutardı seni
Yarından itibaren bulgur yemesek iyi olur
Menü güzel olmuşşşşş :))
Oooo eksiler geliyor deseneEsimin ay sonu dogum gunu var orgu yetistirmeye calisiyorum abla geceleride haberi olmadigindan oremiyorum arada geldim gecmisi okudum sadece. Aslinda sutlu kuruyemisli bir ara ogun daha yapacaktim saate bi baktim 5 e geliyordu yemek saati yakin diye yapmadim. Bulgur bugunluk yedim sadece yarina baska yemek yapicam. Bugun biraz daha eksiyi gorunce daha bi gaza geldim bu hafta insallah guzel bir sonuc alacagim. Yarindan itibaren ekstra dikkatli olacagim
Oooo eksiler geliyor desene
Beni yenecen heralde
Kız utanmadan kaptanımı yenecen
Diskalifiye olmakmı istiyosun
Bu arada abla maydanoz limon kurunu sen nasil hazirliyorsun netten baktim da blenderdan gecen bi tarif var oylemi yapiyorsunOooo eksiler geliyor desene
Beni yenecen heralde
Şike var şike niye korkutuyon ki kızıOooo eksiler geliyor desene
Beni yenecen heralde
En iyi takım bizim takım27. TUR / BİRİNCİ HAFTA
1. TAKIM
BAŞARILI
2. TAKIM
BAŞARILI
3. TAKIM
BAŞARILI
4. TAKIM
BAŞARILI
5. TAKIM
BAŞARILI
6. TAKIM
548.Etap => %0.097 => 1.NOTA
7. TAKIM
BAŞARILI
8. TAKIM
BAŞARILI
9. TAKIM
BAŞARILI
12. TAKIM
BAŞARILI
13. TAKIM
BAŞARILI
14. TAKIM
BAŞARILI
Gelin Doğum yaptımı abla az kaldı galibaSlmmm
Biraz önce geldik eve
2 görümcem eşim bide bizim minik kızla beraber gittik
Gelince hemen yemek koydum
çocuğu uyuttum
Geçmişe bakayım bi
Bilgilendirdigin iyi oldu ablacim valla yesil cay icmekten igreniyodum artik habikus alir demlerim degiklik olsun@Pnrrr-20 pınarcım geçen gün sormuştun
Cevap vermeyi unuttum
Hibiskus çayı zayıflatıyor mu?
Hibiskus çayının en önemli özelliği tabii ki kırmızı rengi değil. Hibiskus çayı, içerdiği C vitamini sayesinde yağ yakmayı hızlandırır ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Böylelikle daha hızlı kilo verirsiniz.
Hibiskus çayı sadece yağ yakmayı hızlandırmakla kalmaz, kan şekerinizi de dengeler. Bu da tatlı yeme isteğinizi azaltır.
Bütün bunların yanı sıra hibiskus çayı ödem söktürücüdür. Şişkinliğinizi alır ve tartıda fazla kilolar görmek zorunda bırakmaz.
Uzun lafın kısası hibisküs çayı zayıflatıyor mu sorusunun cevabı: Tabii ki evet…
pembenar.com ˆzel haberidir(pmb)
Sıra geldi en merak edilen başka bir soruya. Hibiskus çayı zayıflamak için nasıl içilir? Hibiskus çayını demlemenin aslında normal çaydan pek bir farkı yok. İşte tarifi:
Hibiskus çayı zayıflamak için nasıl içilir?
Bir demliğe 2,5 yemek kaşığı hibiskus çayı ve tarçın ekleyin.
İsteğe bağlı olarak, portakal ya da limon kabuğu ekleyebilirsiniz.
Üzerine demliğin aldığı kadar kaynar su ekleyin.
En fazla 15 dakika demlenmesini bekleyin.
Gün içinde 2 bardak içtiğinizde işe yarayacaktır.
Hibiskus çayının faydaları nelerdir?
Kötü alışkanlıkların zararlı etkilerini tedavi eder ve akciğerleri temizler
Tansiyonu düşürmek için bitkisel bir çözümdür.
Yüksek kan basıncını dengeler.
Kolesterolü düşürür.
Kansere karşı önleyicidir.
Sindirim sistemini çalıştırması sebebiyle kabızlığa iyi gelir.
Selam abla gecmis olsun ya kotu yakalanmissin gecmez insallah bebege kolay gelsinSelam kizlar, butun gece uyumadim, oglum sabaha kadar kustu, migde agrisiyla kivrandi butun gece.. bu gunde okula gondermedim hala devsm efiyir agrisi.
Butun ev hslilar banyo her yere kustu, butun gun bi yandan trmizlik bi yandan onunla ugrastim...isin kotusu brnimde migdem agiriyor dimdi, halsizlik var.. salgin sanirim, ayy ins kucuk bebise gecmez ya.
Menumu tazip kaciyirum kizlar
Sabah 9
2 yumurta
Avakado
Peynir
Domates
Badem
Oglen2
1 tsbak yesil mercimek yemegi
1 kase yogurt
Aksam7
Yine 5 kasik mercimek
Salata
Ayran
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?