Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

olmasın kızzz azıcık daha eskişehirde kalayım taşınmayayım 2 sene daha :))tayin taşınma lafını duyunca bana bir şeyler oluyor artık:)
Neden iki sene canım ? Neden sevmiyorsun taşınmayı ? Aslen nerelisin ki ? enişte ne iş yapıyor ki taşınma durumu var mi? Ever ne çok soru sordum değil mi neyse sen beğendiğine cevap ver güzelim

Afiyet olsun canım. Çorba ne çorbası unsuz ise güzel menü

Afiyet olsun canım bence çok güzel

Ben de menümü yazıyorum
Sabah 09.00
1 yumurta
Öğle 12.oo
1 kase çorba
1 tabak salata
Ara 15.00
2 hurma
Sütlü neskafe
Akşam
Kereviz yemeği
Fırında tavuk
1.5 lt su
Spor yok
Canım benim yanlış anlama ben senin menüleri anlamadığım için yorum yapamıyorum

Afiyet olsun canım bence gayet güzel

Ama anlamadığım soru spor puanı nasıl 189 hesapladın

Menüm:

12:00 2cavdar ekmek, 1 hasl.yumurta, 1kk peynir, 5zeytin, 1yk recel

16:15 1kase mercimek corbasi, 1dilim ekmek, 3yk yogurtlu kabak

18:00 ceyrek ayva, 3kadar cubuk kraker, 1soda

21:30 yogurt, 2ceviz

2 fincna yesilcay
2lt Su
70dk n.t.yürüyüs =70puan

Canım kahvaltı olmaması kötü bir de havuç pişince pek diyete uygun olmuyor maalesef

Afiyet olsun canım

Canım afiyet olsun.

Çok geçmiş olsun canım 14 yaşındaki mi ? Aman dikkat et bebise geçmesin inşallah

Canım reçel biraz fazla sanki miktar olarak yemekte keşke ekmek yerine çokça kabak yeseydin

Aynen cnm bazen insan cok üzülüyor yipratiyor kendini haklisin sen kendine nasil iyi gelcekse öyle yap cnm ama kopma bizdenn

Hayırlı yolculuklar canım

Sagol canimm

Genel olark güzel menü cnm afiyet olsun :)
Spor da tam terlemeye baskayinca birakmak zorunda kalmissin kötu olmus tam yag yakmaya basliyormussun cnm :)
Puan hesaplamak icin ilk sayfaya bakaran cnm bugun ben hesapladm senin icin 20dk banta yürüyüs 3 puandna 60puan bidhakine sen yaparsn

Vay be hibiskus süpermis hemen yarin alicam bende icicem

Güzel menü rakibem afiyet olsun :) 5mil 204 puan diilmidi kiz 68dk dan

Öglendeki havuc pisince olmuyor cnm havucu cig tüketmeye calis mümkünse.. ve 3 dilim ekmek yaninda fazla olmus sanki.
Spor icinde hepsini toplayip toplamini yazarmisn cnm bidhakine

O zaman hoş geldin pınarcim

Hosbulduk canim :)

Canım reçel biraz fazla sanki miktar olarak yemekte keşke ekmek yerine çokça kabak yeseydin

Evt recelden kendmi alamadim ya farkindaym kaynanam bide yanima koydu 1 kavanoz valla artk esim yesin ama cumalari nadiren az yerm belki
Evt ekmek yemem aksamlari nornalde kendi evimde ama iste orda olunca bazen ister istemez öle oluyo

Menü güzel pekmezi daha önce konuşmuştuk sporda yapılmış maşallah
Ben de menümü yazıyorum
Sabah 09.00
1 yumurta
Öğle 12.oo
1 kase çorba
1 tabak salata
Ara 15.00
2 hurma
Sütlü neskafe
Akşam
Kereviz yemeği
Fırında tavuk
1.5 lt su
Spor yok
Abla miktarlarında yazarsan iyi olur mesela kereviz koksu bitki çiğ çok güzel ama pistiginde gilisemik indeksi yükseliyor
Genel olarak menun ve suyun az geldi bana
sabah kahvaltısını atlama metabolizmana sabah birşey vermezsen gün boyu tepolamaya geçer
Havuç haşlanmış tuketmiyoruz gi çok yükseliyor açıktırir
Aksam üstü Aran çok olmuş canım
Tugce naptın karatayla başlayıp Taylan kümeli ile çıkış mı yaptın öğlene kadar sürekli birşeyler tuketmisdin reglin mi yakın dolu dolu bir kahvaltidan sonra piskolojisi bir açlık miydi bilemedim activia ikikutu fazla calorisi yuksekcunku
Çok geçmiş olsun nane limon için bol bol iyi gelir
Ay darısı başıma kız çocuğu ne güzel nimet bu arada şaka bir yana benim koca kız olana kadar çocuk istiyor
O doğuracaksa sorun değil
Eveet biraz önce evime geldim cok sükür valla insanin evi gibisi yok özlemisim 2 günde
dimi ya

aksamı atlatmissin proteini eksik etme canım reçelini miktarına dikkat bir tatlı kaşığını geçme

İyi geceler herkese birazdan @mefkurem in menüleri arayacağım boşu boşuna moralini bozuyormuş tartı kuşlar söyledi doveriz biz o tartiyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…