- 16 Temmuz 2017
- 1.909
- 5.600
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.381
Sıkılınca buraya gel
Ben de Selçuklu da oturuyorum canım beklerim konyaya gelince mutlaka haber ver ciddi söylüyorum kapım hepinize açıkafiyet olsun canım benimde sevdiğim bir menü :)
sabah kahvaltın çok az olmuş birde şu miktarı çorbanın da ne olduğu önemli tabi :) afiyet olsun
Öğle ve akşam arası uzun kalmış benim hep öyle olur genelde ama başkasında görünce daha iyi anlaşılıyor afiyet olsun :)
afiyet olsun canım senin menu bana fazla geliyor ben pek detayı bilmiyorum ondan yorum yapamıyorum mefkurem ablam doğruları yazıyor zaten bende ordan takip ediyorum :)
afiyet olsun canım güzel görünüyor :)
Canim cok geçmiş olsun ya yazdıklarını okuyunca bi an gözümde canlandi Allah kolaylik versin sen bari sağlam kal evdeki herkes hasta birde bebise dikkat et
Esim Konyalı ailesi de orda Selçuklu da oturuyorlar :)
afiyet olsun canım ben şu yeşil çay tuketenlere hayranım hiç sevmiyorum tadini
afiyet olsun canım iyi geceler
abla seversin hemde çok seversin ama nedense ilk torun kadar olmuyor sonraki gelenler maalesef
Ne içiyorsun ki merak ettim ablacımBaşkasınıda içememki
HosgeldinEveet biraz önce evime geldim cok sükür valla insanin evi gibisi yok özlemisim 2 günde
El işi yerine demiştim abla yani ben öyle yapıyordumAlt yazılı olmadan olmuyomu
Benim çocuk yeni gitti :)))bababebesinin bitanesi :)))
Bazen korkuyorum
Acaba sonradan gelenleri bu kadar sevebilirmiyim diye
Kaç gündür wc için bisürü şey yedim yağlar içtim
Bugün 2 tane form da içtim
Ama banamısın demedi
Heralde 4-5 gün oldu
Hiç böyle olmamıştı bende
Artık Karnım ağrımaya başladı
Bşraz önce ilaç aldım
Belki faydası olur
afiyet olsun canım benimde sevdiğim bir menü :)
sabah kahvaltın çok az olmuş birde şu miktarı çorbanın da ne olduğu önemli tabi :) afiyet olsun
Öğle ve akşam arası uzun kalmış benim hep öyle olur genelde ama başkasında görünce daha iyi anlaşılıyor afiyet olsun :)
afiyet olsun canım senin menu bana fazla geliyor ben pek detayı bilmiyorum ondan yorum yapamıyorum mefkurem ablam doğruları yazıyor zaten bende ordan takip ediyorum :)
Canim cok geçmiş olsun ya yazdıklarını okuyunca bi an gözümde canlandi Allah kolaylik versin sen bari sağlam kal evdeki herkes hasta birde bebise dikkat et
abla seversin hemde çok seversin ama nedense ilk torun kadar olmuyor sonraki gelenler maalesef
Menümü yazayım sonra alıntılara bakıcam
Bugün karabuğday detoksu yapayım dedim
Şeyda coşkunun
ama wc için sabah kuru meyve yemek istedim boşuna yemişim :))
8.30
1 ceviz +bikaç tane kuru kaysı erik ve suyu
1 kş zeytinyağı
1 tk keten tohumu yağı
11.00
1 tarçınlı pişmiş y.elma
2 kş karabuğday
17.00
Öğlenin aynısı
21.00
5 badem (bu fazladan)
Su 2 lt
Spor yok
Hosgeldin
hahahaha sağ ol canoooooom bu gün bunu dinleyip canlandım da kalkıp evi süpürdüm valla
5 senedir eskişehirdeyim oğlum 11. sınıf 2 senesi var yani üniversite sınavına o yüzden yer değişmek istemiyorum eşim memur şimdiye kadar 8 ev 6 şehir değiştim zaten daha ev topla yerleştir yeni şehre eve komşulara alış valla artık zoruma gidiyor yaşlanmışım sanırım :) bizim bir yerde garantimiz yok her an tayin çıkabiliyor gülüm yaz kararnamesi kış kararnamesi aralarda 3-5 kararname daha olabiliyor :)))Neden iki sene canım ? Neden sevmiyorsun taşınmayı ? Aslen nerelisin ki ? enişte ne iş yapıyor ki taşınma durumu var mi? Ever ne çok soru sordum değil mineyse sen beğendiğine cevap ver güzelim
geçmiş olsun gülüm inşallah ilaçlarla çabucak iyileşirsin ağrın sızın kalmazİyi akşamlar kızlar,
Son gunlerde biraz doktor koşturmaca derken bakamadım pek.
Kolumdaki sorun eklem iltihabıymış, tedavi sureci başlattı doktor, inşallah ilaçla duzelir diye umuyorum.
@Pnrrr-20 canım nereye yazicam baktim goremedim ki, buraya yazayım ben yarin en iyisi.
hem de nasıl seveceksin ilk göz ağrısının yeri farklı oluyor ama her birinin sevgisi aynı oluyormuş annem öyle diyor :)Benim çocuk yeni gitti :)))bababebesinin bitanesi :)))
Bazen korkuyorum
Acaba sonradan gelenleri bu kadar sevebilirmiyim diye
inşallah olurKaç gündür wc için bisürü şey yedim yağlar içtim
Bugün 2 tane form da içtim
Ama banamısın demedi
Heralde 4-5 gün oldu
Hiç böyle olmamıştı bende
Artık Karnım ağrımaya başladı
Bşraz önce ilaç aldım
Belki faydası olur
iyi geceler gülüm allah rahatlık versinSaat 10.30 dan beri kizi uyutmaya calisiyorum sinir geldi artik. Yeni yeni daldi sayilir bebek buyutmek gercekten zor ve sabir isteyen birsey esimde olmasa iyice siyirirdim heralde. Neyse iyice dalsin artik bende uyurum. Hepinize iyi geceler...
Tesekkur ederim canim, malesef bende kaptim sifayi..afiyet olsun canım benimde sevdiğim bir menü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?