Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de Selçuklu da oturuyorum canım beklerim konyaya gelince mutlaka haber ver ciddi söylüyorum kapım hepinize açık

Galiba ben münü yazma işini çok kiviramadim:)) yarından itibaren daha net cümlelerle anlatacağım. Saba h kahvaltılarım genelde az olmasının sebebi okula gidiyorum sabah erkenden ilk tenefüste de sigara içmeye çıkıyorum o yüzden hemen biseyler atıştırmam gerekiyor o yuzd3n yumurta yiyip d3vam ediyorum. Gerçi beni tok tutuyor. Haftasonlari dersimin olmadığı zamanlar daha düzenli oluyor kahvaltılarım.

Benim çocuk yeni gitti :)))bababebesinin bitanesi :)))

Bazen korkuyorum
Acaba sonradan gelenleri bu kadar sevebilirmiyim diye

Aa valla benm babannemde hep ablam ilk torun yeri baska der bide ona bakmis bi zaman ondan belkide ama aramiyo diye bazen duygulanip agliyo bile ablamda biraz vurdum duymaz kimseyi arayip sormaz öyle..
Ama anneannemde beni daha cok sever oda bana bikacsene bakmis ondan bence cok ilgilendiklero zamanda degisiyor sen smdi gelcek torunlada ilkindeki gbi ilgilenip zaman gecirirsen bence ayni olabillir :)

Kizz cok uzun olmus hic iyi degl Allah korusun o ilacda getirmezse kesin dr git yarin..
Benim babama bikere olmus bagirsak icten acilmis affedersn büyk tuvaleti karnina dolmus hemen ameliyata almislar oda öle 1 hafta gitmemismis karin agrisiyla gidiyo falan.. tabi sen diättesin az yiyorsn onunda sebebi olabillr ama ihmal etme

Kiz yesilcay tadi öle benide cok seyyapmiyor orta bsi ama diät icin iciyorm yani sende ic biraz alisirsn :)

Güzel menü abla bakalm eksi gelckmi yarn yazaran :) ama wc sorunuda varmis, eksi gelmezsede ondan olabillr

Hosbuldk canimm

ne oldu bu nete alıntı olmuyor
Mefkurem anacım azıcık kalmış torunun gelmesine ben daha var sanıyordum sağ selamet gelir inşallah bebiş
havadan galiba tüm gün başım beynim patladı

Neden iki sene canım ? Neden sevmiyorsun taşınmayı ? Aslen nerelisin ki ? enişte ne iş yapıyor ki taşınma durumu var mi? Ever ne çok soru sordum değil mi neyse sen beğendiğine cevap ver güzelim
5 senedir eskişehirdeyim oğlum 11. sınıf 2 senesi var yani üniversite sınavına o yüzden yer değişmek istemiyorum eşim memur şimdiye kadar 8 ev 6 şehir değiştim zaten daha ev topla yerleştir yeni şehre eve komşulara alış valla artık zoruma gidiyor yaşlanmışım sanırım :) bizim bir yerde garantimiz yok her an tayin çıkabiliyor gülüm yaz kararnamesi kış kararnamesi aralarda 3-5 kararname daha olabiliyor :)))

geçmiş olsun gülüm inşallah ilaçlarla çabucak iyileşirsin ağrın sızın kalmaz
vee mezuniyetini kutluyorum tebriklerrrrr canommmm

inşallah olur
işte benim de karnım ağrımaya başlayınca acı çehre çiğniyorum 4 gün ciddi ağrı yapıyor elim karnımda geziyorum seni çok iyi anlıyorum vallla inşallah bir daha olmaz

menüm
8 :40
2 ceviz 1 sarımsak ve suyu ( daha da yapmıycam işe yaramadı)

12:00
1 elma
12:30
1 tabak düğün çorbası
1 köfteli hamur işi

19:10
1 haş. yumurta
1 kase kadar bol yeşillikli lor salatası
2 d. ekmek 1 t.k kaymak 1. y.k. bal
yarım kk peynir
1 d. kaşar

su 2. lt biraz geçti

spor 2 dk kas güçlendirme hareketleri

Saat 10.30 dan beri kizi uyutmaya calisiyorum sinir geldi artik. Yeni yeni daldi sayilir bebek buyutmek gercekten zor ve sabir isteyen birsey esimde olmasa iyice siyirirdim heralde. Neyse iyice dalsin artik bende uyurum. Hepinize iyi geceler...
iyi geceler gülüm allah rahatlık versin

Tesekkur ederim canim, malesef bende kaptim sifayi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…