Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tesekkur ederim canim, iciyoruz, inan butun kemiklerim agriyor, dis kokleri bile!!

Saat 10.30 dan beri kizi uyutmaya calisiyorum sinir geldi artik. Yeni yeni daldi sayilir bebek buyutmek gercekten zor ve sabir isteyen birsey esimde olmasa iyice siyirirdim heralde. Neyse iyice dalsin artik bende uyurum. Hepinize iyi geceler...
Anne hakki bu yuzden odenmiyor.

En önemli öğün kahvaltı işte sabah açtım sonra canım pek istemedi:))) Bankanın içecek saatleri öyle yapacak birşey yok her gün kahve ve yeşil çay saatim böyle hafta içi. Activia yoğurt 74 kalori kız sadesi.
Ayy bu arada Taylan Kümeli kim onu duymamışım :)))

çorbam mercimek çorbası idi.unsuz sma patatesli.aslında ekmeksiz tetim çorba oluncs sms sütüm azalır diye korkuyorum.

melegimve ben senin menülerinle sütünde azalma oldumu .emziren işin az gibi gözüktü bana

Günaydın kızlar
Anne hakki bu yuzden odenmiyor.
evet gece kaç kalkıyorum benimki de diş çıkaracak herhalde geceleri huzursuz uyanııyor.bir de ötekine bağırdım dün gece .pişman oldum ama elden ne gelir.sinirlere hakim olmak gerek

arkadaşlar cumaya az kaldı.
neket yiyince şişkinlik yapıyor .evde lahana, karnabahar, balkabağı ,taze fasulye.. dündenn pırasa yemeği var.

Oooo sekiz sev Allah sabır versin ekimim zor işler bana göre tembelim ya ondan Allah hayırlısını nasip etsin hem sizin hem oğlun için tayinci olmak zor vesselam

yarın pek uğrayamayabilirim 2 doktora birden randevu aldım geçen gidip de kös kös dönmüştüm yanlış polikiniğe aldım diye inşallah bu defa tahlilleri v.s. hepsini yapar gelirim :))
Geçmiş olsun canım inşallah tertemiz çıkar tahliller benim de gitmem lazım haftaya randevu alsam bari

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım, bu günün olanları ne?

Ben dün teyzemle konuşmuştum sosyete pazarına gideceğiz ama öncesinde oğlanı aile hekimine götüreceğim tüm gece öksürdü uyuyamadı resmen daha fazla ilerlemeden gidelim bi. Ay kuzum ya yine ciddi hasta değil ama ne güzel seviniyordum hiç hasta olmadı kuzum diye.

Bir de sütçü gelecek bugün sütü balkona koyup gideceğim umarım ben gelene kadar eksimez

Emziren anne menüsü (süt diyeti yapıyorum
Saat 10.30 kahvalti
6 zeytin
2 cerry
2 yumurta ile Kıymalı yumurta
Bol yeşillik
Çeyrek dilim tb

Saat 14.00
2 küçük mandalina
5 çiğ badem

Saat 18.30 akşam
Firinda 2 tavuk Baget -3 parca elma dilim patates
Salata
1 dilim tb
Su 2.5 litre
Spor yok maalesef. Tüm gün kendi kurumumdaydim Maasla ilgili yanlış yapılmış ücretsiz izne ayrılacağım için dilekve vermem gerekiyormuş o sırada amcamlar memleketten gelmiş ordan abimlere geçtik yemek hazırladık derken küçük kızım durmadı biz eve geçtik buraya kaç kez yazdığım mesajlar yarım kaldı. Bugün de curcuna ile geçti

Afiyet olsun canım. Baya koşturmali geçmiş hallettiniz mi bari dilekçe işini

Olmadi canim ben sadece anne sutu ile devam ediyorum birde cok sukur etkilemefi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…