- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.461
Bu menu ve sporla cuma cok guzel bir eksi gelir insallah. Ikiside cok guzelMenüm:
10:30 1tk zeytinyag, 1hurma
11:30 1 yumurta, 1kk peynir
15:30 1 bardak Ayran
17:30 2kepce domates corb, cacik, 120gr tavuk eti, Salata
2fincan yesilcay
2fincan hibiskus cayi (daha icicem, yenu aldim :))
1,5lt ödem suyu
2lt Su
5mil leslie 204p + 20dk n.t.yürüyüs 20p+ 500hoplama 50p + 5dk karin egzersizi 15p =289 puan
Sabah biraz fazla gibi geldi onun disinda guzel menu afiyet olsun.menüm (emziren anne)
kalkınca 2 kuru kayısı
sabah 10.30
2 dlm ekmek
2 sahanda yum.
dereotu maydonoz taze soğan
5 eytin
5 çeri
ara 1 /4 elma 3 fıstık
öğlen 14.00
balkabağı kavurması yoğurt
ara 1 kuru incir
akşam 18.10
1 dlm ekmel
Kıymalı yum.
salata
3 çatal sucuk
30 dk bantta yürüyüş
su 1.5 lt yatana kadar 2.5 olır inşallah
Guzel menu yaprak sarmasi var ama az olmus. Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar bugünki menüm
Sabah aç karna 2 kuru incir
Kahvaltı 9:30
1dilim kaşar, 1 salatalık, 1 yeşil biber, 1 dilimden az ekmek
Öğlen 13:30
3 yaprak sarma, 1 marul göbeği, bir tutam maydanoz
Akşam 17:30
1 kase yoğurtlu karabuğday
2 lt su
30dk cardio o kaç puandı pınarcım bilmiyom @Pnrrr-20
Zemin farkında oluyor abla hayırlısıyla Doğum yapsında bir haftada faklı olsunGelinin sabah fazla sancısı varmış
Dr a Kontrole gittiler daha açılma yokmuş
Ama her an gelebilir
Gece falan olursa ben mecbur çocuğun yanına gidecem
O yüzden işlerimi halledeyim
Sporumu yapıp duşumu alayım
Sizde bugün sporunuzu aksatmamaya çalışın
Bide aklıma geldi
Per.gecesi falan ararlarsa tartımı almayı unutmamam lazım :))
Onların var ama belki tartı farkı olabilir
Bende aynı canım bugün çok sıkı tuttum diyeti bakalım yarın birazda olsa eksiyi görebilecekmiyimBen bugun tartiya ciktm kontrol amacli valla ben ayni duruyorm pazartesindeki gbi tabi moralm bozuldu biraz ama az yiyorm bugun sporumuda yaptm bakalm yarinda 3 yumurta detoksunu yapcm sonuc nasl olcak meraktayim..
Bu arada cezamdan 500 hoplamayi bugn yaptm 500de yarin yapcmMefkurem
Abla senden rahatı yok valla çocukları bütütmüşün evlendirmişin torun sahibi olmuşun arada torunu getirip seviyor ohh biz o günleri görecekmişiz acabaKendim çalıp Kendim oynadım
Şimdi gidiyorum
Güzel menü afiyet olsun canım kaşlar biraz fazla gibi geldi ama gerisi çok iyiEMZIREN ANNE MENUSU
Sabah:10.00
1 dilim peynir
3 kucuk kup kasar peyniri
5 adet zeytin
1.5 dilim ekmek
Ogle yemegi:13.30
3 kasik taze fasulye
1 bardak ayran
Salata
1/2 dilim ekmek
Ara ogun:16.00
1 adet mandalina
1 bardak sut
5 adet cig badem
Aksam yemegi:18.30
2 kepce kirmizi mercimek corbasi unsuz
4 kasik patlican oturtma (kizartmadan degil)
Cacik
Su. 2.5 lt
Spor: yok
Dun kiz cok gec uyudu buraya yazdiktan sonra tekrar uyandi uyutana kadar benim uykum acildi. O yuzden oglen 1 de uyandim.(Sabah ara kalkista atistirdim.) Yarinda babam gelecek sehir disindan bir akrabayla. temizlik yemek telasi derken daha yeni oturdum spor yapamadim ama iyi ter attim.
Çok iyi rakibem afiyet olsunMenüm:
2fincan yesilcay
1,5lt ödem suyu
2lt Su
5mil leslie 204p + 20dk n.t.yürüyüs 20p+ 500hoplama 50p + 5dk karin egzersizi 15p =289 puan
Güzel menü afiyet olsun canımmenüm (emziren anne)
kalkınca 2 kuru kayısı
sabah 10.30
2 dlm ekmek
2 sahanda yum.
5 eytin
5 çeri
ara 1 /4 elma 3 fıstık
öğlen 14.00
ara 1 kuru incir
akşam 18.10
1 dlm ekmel
Kıymalı yum.
salata
3 çatal sucuk
30 dk bantta yürüyüş
Oooo bugün pınar hanım her türlü coşmuşMenüm:
2fincan yesilcay
1,5lt ödem suyu
2lt Su
Bugün diğer günlere göre çok güzel canısımenüm (emziren anne)
kalkınca 2 kuru kayısı
sabah 10.30
2 dlm ekmek
2 sahanda yum.
5 eytin
5 çeri
ara 1 /4 elma 3 fıstık
öğlen 14.00
ara 1 kuru incir
akşam 18.10
1 dlm ekmel
Kıymalı yum.
salata
3 çatal sucuk
30 dk bantta yürüyüş
Çarş.olduğu için sarma yerine başka bişey olabilirdi tatlım onun dışında güzelİyi akşamlar kızlar bugünki menüm
2 lt su
Menü güzel olmuş rakibecimEMZIREN ANNE MENUSU
Sabah:10.00
1 dilim peynir
3 kucuk kup kasar peyniri
5 adet zeytin
1.5 dilim ekmek
Ogle yemegi:13.30
3 kasik taze fasulye
1 bardak ayran
Salata
1/2 dilim ekmek
Ara ogun:16.00
1 adet mandalina
1 bardak sut
5 adet cig badem
Aksam yemegi:18.30
2 kepce kirmizi mercimek corbasi unsuz
4 kasik patlican oturtma (kizartmadan degil)
Cacik
Su. 2.5 lt
Spor: yok
Dun kiz cok gec uyudu buraya yazdiktan sonra tekrar uyandi uyutana kadar benim uykum acildi. O yuzden oglen 1 de uyandim.(Sabah ara kalkista atistirdim.) Yarinda babam gelecek sehir disindan bir akrabayla. temizlik yemek telasi derken daha yeni oturdum spor yapamadim ama iyi ter attim.
O da aklıma geldide yapacak bişey yok :))emin farkında oluyor abla hayırlısıyla Doğum yapsında bir haftada faklı ols
Yok cnm görmiceksinizAbla senden rahatı yok valla çocukları bütütmüşün evlendirmişin torun sahibi olmuşun arada torunu getirip seviyor ohh biz o günleri görecekmişiz acaba
Ben de aslen ılgın liyim canım yakın sayılırız yine de fırsat bulmaya çalışalım sen gelinceHallettim canım ama ocak sonrası ücretsiz alicam kalan senelik iznim vardı. Onları kullandım bu arada eşim konya Akşehirli aslında ama merkezde yaşıyorlar evleri koyuncuoglu petrolün orda konya ya gelir gideriz arada. Konyayi seviyorum ama çok sık gelip gitmeyi istemiyorum oraya gelince akraba görüşmesi dışında bir yere gidemiyoruz dışarı çıkınca kayinpeder yüzbin kez arıyor nerde kaldınız diye :) eşimin geç saatte arkadaş görüşmesine kızar çok karışır falan daralıyoruz oraya gelince halbuki ben merami falan çok severim eşimle sevgiliyken cokkk gezdik orda canlı müziğe giderdik şömine kafe vardı oraya bu arada benim düğünüm Meram da tayat da olmuştu çok güzeldi :)
Allah şifa versin canım valla hiç bir fikrim yok çok üzgünümgunaydinlar simdi geldim ise cok sukur diyorum yine bugunumuze
gece acillik olduk buyuk kiz 39 derece olup titremeye vucudu morarmaya baslayinca gittik bogaz enfeksiyonu sabah tekrar kucugude atesli bu arada sabah tekrar polikinlige goturduk 2 sinide
bana bi akil verin bi dua edin bizim icin sorguluyoruz kendimizi biseymi yaptik saglikla imtihan oluyoruz 2017 senesi cok zor gecti bizim icin
hastaneden geldim şükür 3 saattir o yana git bu yana git yoruldum :)
dahiliyeye troid için kan verdim yarın alıcam sonucu
kalp damar doktoru röntgn ve kalp grafiği çektirdi kalp 100 çıktı troid zehirlenmesi yaşadığımı söyleyince normal dedi
rontgene bakıp ileri düzey boyun düzleşmesi ve kamburluk başlangıcı olduğunu söyleyip fizik tedavi doktoruna yolladı
o da bir dolu ilaç verdi boyundan dolayı kollarda sırtta ve hatta bacaklar da ağrı oluyormuş fibromiyalji de etkiliyormuş ağrıları , ve tabi ki kilo , fazla kilo bele yük bindirince bacaklarda cezasını çekiyor biraz kilo versen iyi olur dedi
kendi yaptığım egzersizleri yasakladı iyice boyunu beter ediyormuş kendi verdiği bel ve boyun egzerleri hariç bir şey yapma dedi bu günlük benden bu kadar yarın öğleden sonrada kadın doğum ve troid sonuçlarını hallettim mi doktor işi bir süre olmayacak inşallah
İyi akşamlar kızlar bugünki menüm
2 lt su
Zemin farkında oluyor abla hayırlısıyla Doğum yapsında bir haftada faklı olsun
Bende aynı canım bugün çok sıkı tuttum diyeti bakalım yarın birazda olsa eksiyi görebilecekmiyim
Abla senden rahatı yok valla çocukları bütütmüşün evlendirmişin torun sahibi olmuşun arada torunu getirip seviyor ohh biz o günleri görecekmişiz acaba
Son iki gunpekmezi birakiyorum abla ondan yemedimOooo bugün pınar hanım her türlü coşmuş
Eksiler ben geliyorum diyor
Zeytinyağını 1 kş içebilirsin cnm
Bugün diğer günlere göre çok güzel canısı
hiç cıss yok
sabah peynşr olmadığı için 2 yumurta olabilir gibi geldi
Çarş.olduğu için sarma yerine başka bişey olabilirdi tatlım onun dışında güzel
Cardiyo lesliden hızlıysa 3.5 puan değilse 3
Jillan gibiyse 4 puan
Menü güzel olmuş rakibecim
Pekmezde yok bugün
O da aklıma geldide yapacak bişey yok :))
Belki cumartesiyi bekler
Yok cnm görmiceksiniz
Benimkiler hiç küçük olmadı böyle doğdular
Kız, 19 yaşında 1 er yaş arayla 3 küçük çocukla benim halim niceydi haberin varmı
Allah ömür verirse görünen dağın eteğine çabuk varılırmış
ayy zuhal abla sonunda bi menümü beğendin.çok sevindim .Oooo bugün pınar hanım her türlü coşmuş
Eksiler ben geliyorum diyor
Zeytinyağını 1 kş içebilirsin cnm
Bugün diğer günlere göre çok güzel canısı
hiç cıss yok
sabah peynşr olmadığı için 2 yumurta olabilir gibi geldi
Çarş.olduğu için sarma yerine başka bişey olabilirdi tatlım onun dışında güzel
Cardiyo lesliden hızlıysa 3.5 puan değilse 3
Jillan gibiyse 4 puan
Menü güzel olmuş rakibecim
Pekmezde yok bugün
O da aklıma geldide yapacak bişey yok :))
Belki cumartesiyi bekler
Yok cnm görmiceksiniz
Benimkiler hiç küçük olmadı böyle doğdular
Kız, 19 yaşında 1 er yaş arayla 3 küçük çocukla benim halim niceydi haberin varmı
Allah ömür verirse görünen dağın eteğine çabuk varılırmış
e bugün yari geliyor 2. inşallah.rabnim kolaylaştırsın.Gelinin sabah fazla sancısı varmış
Dr a Kontrole gittiler daha açılma yokmuş
Ama her an gelebilir
Gece falan olursa ben mecbur çocuğun yanına gidecem
O yüzden işlerimi halledeyim
Sporumu yapıp duşumu alayım
Sizde bugün sporunuzu aksatmamaya çalışın
Bide aklıma geldi
Per.gecesi falan ararlarsa tartımı almayı unutmamam lazım :))
Onların var ama belki tartı farkı olabilir
çok çok geçmiş olsun.Mefkurem ablam cevaplamiş saolsun bizim laktoz intoleransimiz var canım birde kızım Maalwsef amip dizanteri si kapmış bağırsak iltihabı varsürekli ishal sürekli çok üzülüyorum gazı da var sindirim sorunu yüzünden bir gün iyiyse bir gün kötü maalesef kizim
Allah rahmet eylesin .Bugün çok kötüyüm kızlar ilk ise başladığım firmada 3sene birlikte çalıştığım çok sevdiğim bir arkadaşım vefat etti. Eşi benimle yaşıt çok samimi arkadaşım. 3 çocuk 11 yaşındaki otizmli 9 yaşında ikizler
1.5 ay önce pankreas kanseri teşhisi konmuş.
Yandık kavrulduk resmen. Evlerine gittim sakinleştirici yapmışlar eşine perişan halde beni mezarlığa götür dedi onu götürdüm sonra eve gitmek istemedi bana geldik oturduk biraz
Ne acı bir gün oldu anlatamam
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun. Esi icinde cocuklar icinde cok zor olmustur ailesine bol sabirlar.Bugün çok kötüyüm kızlar ilk ise başladığım firmada 3sene birlikte çalıştığım çok sevdiğim bir arkadaşım vefat etti. Eşi benimle yaşıt çok samimi arkadaşım. 3 çocuk 11 yaşındaki otizmli 9 yaşında ikizler
Yandık kavrulduk resmen. Evlerine gittim sakinleştirici yapmışlar eşine perişan halde beni mezarlığa götür dedi onu götürdüm sonra eve gitmek istemedi bana geldik oturduk biraz
Allah rahmet etsin çok acıBugün çok kötüyüm kızlar ilk ise başladığım firmada 3sene birlikte çalıştığım çok sevdiğim bir arkadaşım vefat etti. Eşi benimle yaşıt çok samimi arkadaşım. 3 çocuk 11 yaşındaki otizmli 9 yaşında ikizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?