Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkesi tebrik ediyorummm

Beni tebrik edenlere de tsk ediyorum.
Inanin cok mutluyum. Yorgunum..
Eriyorum haha.

Ekmek parasi derdindeyim. Yeni islere hobbylere basvuruyorum ugrasiyorum... o yüzden zaman ayiramiyorum buraya. Cok özledim sizi
sende özlrndin bebeğim
Bu hafta bitmiyomuydu işlerin

aylik 5 kg gibi bi hedefim var tabiki elimden geleni yaparim
Bu hafta geçti artık cnm
Şöyle daha bi azimli kararlı göreyim seni
Haftaya cuma güzel bi eksi gelirse ona göre karar verelim

Salamı yenimi aldın

Gerisi gayet güzel canısı
Sabah baya geç olmuş cnm menemen nşye yumurtasız
Bugünlük pudinge bişey demiyorum Gerisi güzel

Kizlar ya kocam geliyomus 6 da otobuse binmis haftasonu yapacagim spor hayalleri suya dustu 2 gun bile surmuyo gelip gitmesi ama butun duzenim alt ust oluyor cani sagolasica
Sporlarını hafta içi yap cnm
Ne güzel kocacın geliyor mutlu ol:))

Evet cnm yeni aldim kendimi mutlu ediyim dedimm
Ama haftasonu bitirirm ben onu merak etme hafta ici yemem

EMZIREN ANNE MENUSU

Ogle yemegi:13.00
1 tabak patlican oturtma
1 kase yogurt
1.5 dilim t.b ekmegi

Ara ogun:16.00
1 adet mandalina
1 bardak sut
8 adet findik

Aksam yemegi:18.30
6 adet kofte
3 kasik bulgur pilavi
1 kase yogurt
Salata

Su. 2.5 lt
Spor: yok

Sabah baya geç olmuş cnm menemen nşye yumurtasız
Bugünlük pudinge bişey demiyorum Gerisi güzel

Sporlarını hafta içi yap cnm
Ne güzel kocacın geliyor mutlu ol:))
Ablacim gec kalktim 11 e geliyodu saat bide tarti icin bekledim peyniri lokum gbi gorunce canim cekti menemende konserve yapmistim yazin onu actim peynir yiyorum madem yumurta kirmayayim sade olsun dedim 2 tb ekmekle yedim ekmegi yazmayi unutmusum pudingide sporla eritmisimdir insallah bide kocam boyle internetle ugrasmami hic sevmez heleki tanimadigim kisilerle mesajlastigimi gorurse cilgina doner kizar onun icin sadece menumu yazip cikmam lazim gecmiside pazar gunu okurum abla

Selam kizlar. Ailecek iylestik cok sukur.. bebisinde aşı dan kaynakli huysuzluk ve atesu bu gun itibariyla bitti... ama kafamda aşı ıle alakali deli sorular?!!! Iki gundur internette bununka ilgili haber video ne varsa bakiyorum..cok kararsizim su an, bi dahaki aşı zamani na yapacagim bilemiyorim
Mefkurem 3 gundur menu yazmadim, heosinimi yazayim yoksa sadece dunumu?
Gecmuse vakamadim kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Acaba benim rakibim ne durumda

Herkese merhaba kızımla bugün hastane için bir çıktık pir çıktık hala disardayiz işlerimiz vardı cikmisken onları da hallettik. Ara ara girip okudum ama alıntı yapamiyorum kusura bakmayın Tebrikler için teşekkür ederim genel anlam da herkesin maşallah i var :) ee artık listedeyim sorumluluk da çok inşallah hem tkima hemde kendime çok çok faydalı olurum bu hafta spor a daha çok dikkat edicem inşallah

Gerçekten öyle oluyor sorumluluğu insanı basıyor:)) normalde bugün cuma ben küçükte olsa bir kaçamak yapardım. Ama bugün kaçamağı birak spora bile basladim:))

sevindim abla hepinizin iyilestigine

Kızlar ben menümü yazayım
Sabah 10.40
1 yumurta
Maydanoz
2 sütlü kahve
Öğle 14.30
100 gr döner ekmeksiz hicbiseysiz sade et
Salata
Ara 17.00
2 hurma
Akşam 19.00
2 yumurta ve ıspanakla omlet
Çaykaşığı kadar tereyagla
1 lt su
30 dk yürüyüş P pinar

Bu arada bir söz var çok severim. " insanın ruhu hasta olmadan beden hasta olmaz" düşünüyorum da birçoğumuz hayatımızda neler yaşıyoruz. Ve yaşadığımız bütün bu duygu durumları bizi hasta ediyor. Haydi o zaman hep birlikte bugün arınalım. Arınmaya da affetmeye başlayalım. Affetmek herşey e çok iyi geliyor ama insanları affetmek değil sadece kendinizi de affedin. Mutlaka yaptığımız yanlışlıklar var. Bugün onları düşünüp affedelim. Bence denemeye değer yarın daha bir rahatlamış oluruz diye düşünüyorum. Sizin bu konuda ki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?

aynen katiliyorum bende kotu piskolojimizin yuzunden organlara yansidigini dusunurum cok sukur pozitif bir insanimdir kotu oldugum.kirdigim kimsede yoktur ama iyi olup sirdas oldugum icin cok arkadasimin derdini sikintisini paylastim eee bunlar hep bsnada sikinti keder oldu arkadasimin derdi brnim derdim oldu yillarca 3 senedir evlendigimden beri artik sadece ailemle ilgileniyorum kimsenin derdine kederine ortak olmuyorum daha hafifimm cok.sukur

Herkesi herseyi çok kolay affedebilen bir insanim kin tutmam tutamam. Çok çabuk sinirlenir ama bi anda pof diye geçer sinirim kendimi affedemedigim tek bir mesele var bu hayatta ama olmuyor lac kez denedim affedemiyorum kendimi. YaptığıM bu hata defalarca önüme geldi o yüzden unutamiyorum yaptığım şey gerçekten yanlış ti ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…