- 4 Aralık 2017
- 737
- 1.631
- 63
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.841
sende özlrndin bebeğimHerkesi tebrik ediyorummm
Beni tebrik edenlere de tsk ediyorum.
Inanin cok mutluyum. Yorgunum..
Eriyorum haha.
Ekmek parasi derdindeyim. Yeni islere hobbylere basvuruyorum ugrasiyorum... o yüzden zaman ayiramiyorum buraya. Cok özledim sizi
Bu hafta geçti artık cnmaylik 5 kg gibi bi hedefim var tabiki elimden geleni yaparim
Salamı yenimi aldınMenüm:
11:00 1bardak balli sirkeli ilik Su, 1hurma
12:00 2cavdar ekmek, 1yumurta, 1kk peynir, az salca, 2 füme hindisalami, domates, biber (kahvalti yapmayi özlemisim 2 günde )
15:30 1 Ayran (disardaydim)
18:00 150gr tavuk eti tavada, 2yk bulgur pilavi, 2yk yogurt, 1kase salata
Yatmadan yogurt kürü düsünüyorm..
2fincan yesilcay
2fincan hibiskus
2,5lt Su
60dk n.t.yürüyüs =60puan
Sabah baya geç olmuş cnm menemen nşye yumurtasızBugunku menum
1 br ilik sirkeli su
Kahvalti 11.40
Peynir salatalik
1 kase yumurtasiz menemen
1 br hibiskus
Ara12.30
Kucuk kasede biskuvili puding
Aksam18.00
1 kase yogurt corvasi yarmali
1 tabak ispanak yemegi
2 kasik yogurt
1 hibiskus cayi
2 lt su
70 dk tempolu yuruyus 140p
30 dk egzersiz bisikleti*2 60p
200 ip 20p toplam 220pPnrrr-12
Sporlarını hafta içi yap cnmKizlar ya kocam geliyomus 6 da otobuse binmis haftasonu yapacagim spor hayalleri suya dustu2 gun bile surmuyo gelip gitmesi ama butun duzenim alt ust oluyor cani sagolasica
Vur dedik sen cidden kelle vurdun ablaBen osmanlı torunuyum :))
Güzel eksi ile gelmeyenin kellesi vurulaaa
Şansını zorlama istersenVur dedik sen cidden kelle vurdun abla
sende özlrndin bebeğim
Bu hafta bitmiyomuydu işlerin
Bu hafta geçti artık cnm
Şöyle daha bi azimli kararlı göreyim seni
Haftaya cuma güzel bi eksi gelirse ona göre karar verelim
Salamı yenimi aldın
Gerisi gayet güzel canısı
Sabah baya geç olmuş cnm menemen nşye yumurtasız
Bugünlük pudinge bişey demiyorum Gerisi güzel
Sporlarını hafta içi yap cnm
Ne güzel kocacın geliyor mutlu ol:))
Nee yoksa yine 1. MiyizBalkon konuşmam için hazırlanıyorum
Ablacim gec kalktim 11 e geliyodu saat bide tarti icin bekledim peyniri lokum gbi gorunce canim cekti menemende konserve yapmistim yazin onu actim peynir yiyorum madem yumurta kirmayayim sade olsun dedim 2 tb ekmekle yedim ekmegi yazmayi unutmusum pudingide sporla eritmisimdir insallah bide kocam boyle internetle ugrasmami hic sevmez heleki tanimadigim kisilerle mesajlastigimi gorurse cilgina doner kizar onun icin sadece menumu yazip cikmam lazim gecmiside pazar gunu okurum ablaSabah baya geç olmuş cnm menemen nşye yumurtasız
Bugünlük pudinge bişey demiyorum Gerisi güzel
Sporlarını hafta içi yap cnm
Ne güzel kocacın geliyor mutlu ol:))
Gerçekten öyle oluyor sorumluluğu insanı basıyor:)) normalde bugün cuma ben küçükte olsa bir kaçamak yapardım. Ama bugün kaçamağı birak spora bile basladim:))M mer_4260
@tugcekrblt
eyledi
Kızlar listeye girdiniz hayirli olsun insallah güzel eksiler gelsin
Liste sorumluluguda cok büyük oluyor cnkü sen kilo veremediginde bütün takimin yüzdesi düstügü icin daha büyük caba gösteriyor insan insallah iyi gelir size daha cok cabalar daha cok verirsiniz
Hedefe daha cabuk geliriz hepberaberrr
Tebrikler rakibem kilo vermişsin ama beni gecemedinKilo bildirimi
Ptesi 69.8
Cuma 69.2
Fark 600 gr
sevindim abla hepinizin iyilestigineSelam kizlar. Ailecek iylestik cok sukur.. bebisinde aşı dan kaynakli huysuzluk ve atesu bu gun itibariyla bitti... ama kafamda aşı ıle alakali deli sorular?!!! Iki gundur internette bununka ilgili haber video ne varsa bakiyorum..cok kararsizim su an, bi dahaki aşı zamani na yapacagim bilemiyorim
Mefkurem 3 gundur menu yazmadim, heosinimi yazayim yoksa sadece dunumu?
Gecmuse vakamadim kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Acaba benim rakibim ne durumda
Bu arada bir söz var çok severim. " insanın ruhu hasta olmadan beden hasta olmaz" düşünüyorum da birçoğumuz hayatımızda neler yaşıyoruz. Ve yaşadığımız bütün bu duygu durumları bizi hasta ediyor. Haydi o zaman hep birlikte bugün arınalım. Arınmaya da affetmeye başlayalım. Affetmek herşey e çok iyi geliyor ama insanları affetmek değil sadece kendinizi de affedin. Mutlaka yaptığımız yanlışlıklar var. Bugün onları düşünüp affedelim. Bence denemeye değer yarın daha bir rahatlamış oluruz diye düşünüyorum. Sizin bu konuda ki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?
Herkesi herseyi çok kolay affedebilen bir insanim kin tutmam tutamam. Çok çabuk sinirlenir ama bi anda pof diye geçer sinirim kendimi affedemedigim tek bir mesele var bu hayatta ama olmuyor lac kez denedim affedemiyorum kendimi. YaptığıM bu hata defalarca önüme geldi o yüzden unutamiyorum yaptığım şey gerçekten yanlış ti ama olmuyorBu arada bir söz var çok severim. " insanın ruhu hasta olmadan beden hasta olmaz" düşünüyorum da birçoğumuz hayatımızda neler yaşıyoruz. Ve yaşadığımız bütün bu duygu durumları bizi hasta ediyor. Haydi o zaman hep birlikte bugün arınalım. Arınmaya da affetmeye başlayalım. Affetmek herşey e çok iyi geliyor ama insanları affetmek değil sadece kendinizi de affedin. Mutlaka yaptığımız yanlışlıklar var. Bugün onları düşünüp affedelim. Bence denemeye değer yarın daha bir rahatlamış oluruz diye düşünüyorum. Sizin bu konuda ki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?