- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.861
canım kahvaltı n yok sanırım uyudugun için atladin onun dışında güzel menu afiyet olsunEMZIREN ANNE MENUSU
Ogle yemegi:13.00
1 tabak patlican oturtma
1 kase yogurt
1.5 dilim t.b ekmegi
Ara ogun:16.00
1 adet mandalina
1 bardak sut
8 adet findik
Aksam yemegi:18.30
6 adet kofte
3 kasik bulgur pilavi
1 kase yogurt
Salata
Su. 2.5 lt
Spor: yok
kahvaltı biraz eksik olmuş canım yumurta yanında zeytin peynir olsa daha iyi olurmus gerisi güzel afiyet olsunKızlar ben menümü yazayım
Sabah 10.40
1 yumurta
Maydanoz
2 sütlü kahve
Öğle 14.30
100 gr döner ekmeksiz hicbiseysiz sade et
Salata
Ara 17.00
2 hurma
Akşam 19.00
2 yumurta ve ıspanakla omlet
Çaykaşığı kadar tereyagla
1 lt su
30 dk yürüyüş @pinar
Ama hepimiz yapmıyor muyuz hata ?? Sebeplerini içinde degerlendir kendini kandırmadan eğer yanlış ise yanlıştır ama geride kaması için yaptığın hatayı bırak gitsin.Herkesi herseyi çok kolay affedebilen bir insanim kin tutmam tutamam. Çok çabuk sinirlenir ama bi anda pof diye geçer sinirim kendimi affedemedigim tek bir mesele var bu hayatta ama olmuyor lac kez denedim affedemiyorum kendimi. YaptığıM bu hata defalarca önüme geldi o yüzden unutamiyorum yaptığım şey gerçekten yanlış ti ama olmuyor
Bugunku menum
1 br ilik sirkeli su
Kahvalti 11.40
Peynir salatalik
1 kase yumurtasiz menemen
1 br hibiskus
Ara12.30
Kucuk kasede biskuvili puding
Aksam18.00
1 kase yogurt corvasi yarmali
1 tabak ispanak yemegi
2 kasik yogurt
1 hibiskus cayi
2 lt su
70 dk tempolu yuruyus 140p
30 dk egzersiz bisikleti*2 60p
200 ip 20p toplam 220pPnrrr-12
EMZIREN ANNE MENUSU
Ogle yemegi:13.00
1 tabak patlican oturtma
1 kase yogurt
1.5 dilim t.b ekmegi
Ara ogun:16.00
1 adet mandalina
1 bardak sut
8 adet findik
Aksam yemegi:18.30
6 adet kofte
3 kasik bulgur pilavi
1 kase yogurt
Salata
Su. 2.5 lt
Spor: yok
Selam kizlar. Ailecek iylestik cok sukur.. bebisinde aşı dan kaynakli huysuzluk ve atesu bu gun itibariyla bitti... ama kafamda aşı ıle alakali deli sorular?!!! Iki gundur internette bununka ilgili haber video ne varsa bakiyorum..cok kararsizim su an, bi dahaki aşı zamani na yapacagim bilemiyorim
Mefkurem 3 gundur menu yazmadim, heosinimi yazayim yoksa sadece dunumu?
Gecmuse vakamadim kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Acaba benim rakibim ne durumda
Kızlar ben menümü yazayım
Sabah 10.40
1 yumurta
Maydanoz
2 sütlü kahve
Öğle 14.30
100 gr döner ekmeksiz hicbiseysiz sade et
Salata
Ara 17.00
2 hurma
Akşam 19.00
2 yumurta ve ıspanakla omlet
Çaykaşığı kadar tereyagla
1 lt su
30 dk yürüyüş @pinar
Emziren ve sut diyeti yapan anne menusu
Saat 09.00
Yarım armut
5 çiğ badem
Saat 12.45 kahvaltı ( hastane de olduğum için sarkti )
5 zeytin
Yarım salatalık
1 yumurtalı sebzeli omlet
Roka tere
Yarım çavdar ekmegi
1 dilim füme hindi
Saat 16.00
1 CB kuruyemis
1 mandalina
20.00 akşam
Tavuk sis 1 porsiyon
3 kaşık bulgur pilavı
Salata
2.5 litre su
20 dakika 3 mil Leslie ×3=60 puanPnrrr-12
dikkat et canım kendine, diyetine.Mefkurem
Canım D vitamini ve demir eksikliği devam ediyormuş, tekrar takviye kullanacam 3 ay daha.
Kreatinin, trigliserid çok düşük- doktor tamamen beslenmeden kaynaklı olduğunu düşünüyor, çiğ kuru yemiş tüketimini artırmamı, tereyağı tüketmemi, yemekleri susuz yemememi, süt ve yoğurt ürünlerini asla light kullanmamam gerektiğini belirtti.
Tokluk kan şekerim yine düşük çıktı, reaktif hipoglisemin kesin olarak var dedi, beslenme&hareket ilişkisinden kaynaklanıyormuş, şeker hastalığı ile ilgili herhangi bir durum yok, için rahat olsun dedi. Bu şekilde spor yapacaksam 3 ana, 3 ara öğün kesin olacakmış, 3 ara öğünde süt kesinlikle içecekmişim, ekmek tüketimini biraz artırmalıymışım, spor öncesi enerji için kepekli makarna türü şeyler yemelisin dedi.
Çinko ve magnezyum referans değerlerin bir tık altındaymış, doğal gıdalardan almamı önerdi.
Korkulacak birşeyim yok çok şükür, bu değerleri de sağlıklı bir şekilde yükselteceğim inşallah...
işrw şimdi işin rengi değişti.kan kırmızı oldu.Ben osmanlı torunuyum :))
Güzel eksi ile gelmeyenin kellesi vurulaaa
şu hoşafı nasıl yapıyorsun canım.kilo veren herkesi tebrik ederim azimli hanimlar
bu hafta kahvalti etmedim.dogru durust hosaf ictim.hep sanirim wc icin yaradi bana kilo ole gitti saniyorum buhafta 2 kg hedefi tuttirursam bu ay 6 kg sozumu tutmus olacagim
bu erkekler hep aynı.benimli de kızardı 1.çocukta.2.de yşne kilo aldım tabi.hani sen kk ya giriyordun birşeyler yspıyordun falan diye kendi söylediAblacim gec kalktim 11 e geliyodu saat bide tarti icin bekledim peyniri lokum gbi gorunce canim cekti menemende konserve yapmistim yazin onu actim peynir yiyorum madem yumurta kirmayayim sade olsun dedim 2 tb ekmekle yedim ekmegi yazmayi unutmusum pudingide sporla eritmisimdir insallah bide kocam boyle internetle ugrasmami hic sevmez heleki tanimadigim kisilerle mesajlastigimi gorurse cilgina doner kizar onun icin sadece menumu yazip cikmam lazim gecmiside pazar gunu okurum abla
aşıyla ilgili ne sorun var canımSelam kizlar. Ailecek iylestik cok sukur.. bebisinde aşı dan kaynakli huysuzluk ve atesu bu gun itibariyla bitti... ama kafamda aşı ıle alakali deli sorular?!!! Iki gundur internette bununka ilgili haber video ne varsa bakiyorum..cok kararsizim su an, bi dahaki aşı zamani na yapacagim bilemiyorim
Mefkurem 3 gundur menu yazmadim, heosinimi yazayim yoksa sadece dunumu?
Gecmuse vakamadim kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Acaba benim rakibim ne durumda
doğru düşüşsün arkadaşım.ben hep affetmeye çalışırım herkesi.ama aynı delikten 2 kez de sokulmamak lazım.Bu arada bir söz var çok severim. " insanın ruhu hasta olmadan beden hasta olmaz" düşünüyorum da birçoğumuz hayatımızda neler yaşıyoruz. Ve yaşadığımız bütün bu duygu durumları bizi hasta ediyor. Haydi o zaman hep birlikte bugün arınalım. Arınmaya da affetmeye başlayalım. Affetmek herşey e çok iyi geliyor ama insanları affetmek değil sadece kendinizi de affedin. Mutlaka yaptığımız yanlışlıklar var. Bugün onları düşünüp affedelim. Bence denemeye değer yarın daha bir rahatlamış oluruz diye düşünüyorum. Sizin bu konuda ki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?
Evet atladim tarti bildiriminden sonra tekrar uyumustum o nedenle.Menün güzel cnm bugun icin pudingi görmemezlikten gelebiliriz, spor da harika
Kahvaltiyi atladinmi neden yapmadn canim
Menü güzel afiyet olsun cnm
Sevindim canim iyi olmaniza cok sükür
Güzel cnm hadi haftaya sporla basladin devami gelir insallah
Güzel afiyet olsun canim
Teşekkürler adacım bitanecim1. Olmuşsunuz tebrikler
HelallllCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 549. ETAP
( 15 Aralık - 22 Aralık )
TAKIM DERECELERİ
1..............1,618........ 9. TAKIM
2..............1,548........ 7. TAKIM
3................1,094...... 4. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........3,63.....Zehra_mda ...... (1. Takım)
2.......... 2.97 ..... @tugcekrblt (9.Takım)
3.......... 2.95 .....@CocoChanelmademoiselle (7.Takım)
selam kızlar ben bir süre izin istiycem sabahın 5 inde şiddetli mide ağrısıyla kalktım
bu gün doktora gittiğim de diğe doktorun verdiği ilaçları da yanım da götürdüm ama zorla gittim sürekli üşüme nöbetleri geçirdim etlerim dökülüyor gibi ağrıyor bağırsaklarım da gırıl gırıl dün çok terliydim hastane çıkışı hava da soğuktu çarpıldım galiba , neyse işte doktora ilaçları gösterdim mide koruyucu 1 koruyorsa diğer ilaç çok güçlü 10 ağrıtır demiyorum mideni deler ağrıyla uyanırsın da ağlarsın da normal dedi başka ilaçlar yazdı
şimdi gün de toplam 14 ilacı yutup 8 tanesini çiğnemem gerekiyor toplam 24 ilaç 15 de bir de ampül vitamin aç karna, tok karna, günde 2 kere alınanlar var 12 saatte bir olanı gece 1 de yutayım dedim öyle ayarladım ama tok karna olması lazım mecbur 1 uz yiycem mide ağrısına geberiyorum bir de o iyice ağrıtmasın
şu şiddetli ağrılarım normale binene kadar müsaade istiyorum oturamıyorum bile çok ağrıyor bacağım baldırım bir süre pc başın da olmayacam boyun düzleşmesi ve kamburluk için iyi değilmiş ara ara gelirim inşallah
diğer topiğe de aynını yazdım müsaade istedim.. kızlar kendinize iyi bakın sonra hastayken bile kocalara inleye inleye hizmet edersiniz benim gibi :)
Gunaydın herkese
Kilo bildirimim
Gecen cuma 78
Bu cuma 77
Fark 1
Ben yenice uyuyorum 2 saat sonra uyanıcam
Günaydınnnn
Sabah 06:30 itibariyle son durumum
Geçen cuma 67,3
Bu cuma 65,3
Fark 2
Yüzde 2,97 ( doğru mu hesapladım bilmiyorum)
Geçmişe gün içerisinde dönmeye çalışacam, acil işe dönmekiyim... inşallah 3 günşük bağırsak tembelliğim de son bulur bugün...
seviyorum sizi
Geçen cuma 111.5
Bu cuma 111.2
Fark -300
Yüzde 0.22. Düzen ve tartı değişikliği oldu haftasonu evime geçicem inşallah kaldığım yerden devam . dün menüde yürüyüşü yazmamışım 1 saat n.t +500 düm korktum eksi görünce çok sevindim
geçwn hafta 78.5
bu hafta 77.4
fark 1.100
yüzde 1.4
allahım çok şükür.inanamıyorum . şimdi dokapta 4 gündür bemi bekleyen pasatamı kahvaltı olatak yiyebilir miyim
Günaydın hanımlar bildirim yapayım kızımı rota aşısı için hastaneye göturuyorum maalesef wc bekleyemedim eminim sonuç çok daha farklı olurdu
Geçen cuma :70.2
Bugün :68.6
Fark : 1.6
Yüzde :2.28
Yüklenme zaten, sadece 1 gün boş geç diğer günler mutlaka yap.
Ben 100 kiloyken salona gitmeye nasıl cesaret etmişim bilmiyorum, totomu kaldıramazken ne sporlar yapmaya çalışmışım. Spor hocamla gün akşam konuştuk da cidden iyi cesaretmiş.
Spor yapmak ayrı bir aşkmış ya vallahi
Canım insülin direncin çok mu yüksek değerde? Geçmişte yazmışsındır mutlaka da ben unutmuşumdur. Çok kontrollü bir beslenmeyle tamamen yok edebiliyorsun o direnci, sadece o tatlı aşkını unutmak için beslenme düzenini tam oluşturmalısın, hiç taviz vermeden. Ortalama 15 gün içinde düzene giriyor, bir yakınımdan dolayı biliyorum.
Geçmiş olsun, inşallah düzene girer de yoluna devam edersin....
Valla pazar günü gece közlüyorum bir haftalık, cam kapta çok güzel muhafaza ediyorum. Eskiden günlük yapıyordum, artık üşeniyorum
Dizimde menisküs yırtığı ve patellada 1. derece dejenerasyon var, sol kasığımda yırtık var, geçen sene sol el işaret parmağım çıkmıştı, doktorlar ne olduğunu bilmedikleri için uzun süre tedavi edilemedi ve son çare fizik tedaviye yönlendirildim. Fizik tedavi sırasında fizyoterapist muayene ederken çıkık olduğunu söyledi ve yerine yerleştirilirken kapsülde yırtık oluştu. O yırtık da zamanında tedavi edilemediği için içerden kanlanma yapıp kemiğe yapışmış ve kireçlenme olmuş. Sonuç tıp doktorları hala bir şey olmadığını söylerken, profesyonel sporcu masörü ne olduğunu buldu ama tedavi çok uzun ve emek gerektiren bir şey. Benim o acıyı çekecek durumum ve o tedavi için yeterli zamanım yok. Arada ağrısı dayanılmaz oluyor, ama alıştım öyle yaşamaya :)))))
Spor hocasıyla konuştum durumu, kendimi ona bırakmamı söyledi. Ama beslenmeyi de onun söylediği şekilde yaparsam sorun olmazmış. Çok eğlenceli cardio ama yaaa
Teşekkür ederim canım
Ben kilo bildirimini yapayim. 12 olmadan wc isini halledersem tekrar guncellerim. Simdi kiz uyudu gece dinlenemedim bi yarim saatte olsa bende uyumak istiyorum.
Cuma 89.8 kg
Bugun 88.7 kg
Fark 1.1 kg
Yuzde 1.224
Günaydın kızlar
Kilo bildirimini yapayım
Geçen cuma :80,2
Bu cuma : 79,5
Fark: 0,7
Yuzde%0,87
benim kilo bildirimi gelsin malesef artıyım burdan uzaklaşmak iyi degil
73,1
guncek:73,7
fark
+0,6
Kilo bildirimi yapıyorum
Cuma: 97.800
Bugün: 95.200
Fark: 2.600
Yüzde: % 2.66
Halay başı için mendilimi aldım. Çalsin davullar zurnalar
Kilo bildirimim:
Gecen cuma: 75.2
Güncel: 74.0
Fark: -1.2
Yüzde: 1.595%
73.9lari ucundan gördm tarti pit cikti yukari hadi bakalm pazartesiye görürüm insallah hedefimi tutturdum cok mutluyummm
Kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 70,9
Bu hafta 70,2
Fark 0,7
Yüzde 0,99
dr vgeldik anca tartildim
gecen cuma 99.800
simdiki cuma 97.100
fa4k 2.700
Geldim geldimmm
Gecen cuma 100.3
Bu cuma 99.0
Giden 1.3kg
Yüzde 1.30%
Gunaydinn kizlarrr
Kilo bildirimim
Gecen cuma 107.5
Bu cuma 106.2
Fark 1.3
Yuzde %1.2
Sıra banamı geldi
Bu hafta sıfır kaçamakla elimden geleni yaptım ama beklediğim gibi olmadı
Yinede yüzde 1i geçebildiğim için mutluyum :))
Geçen cuma 88.2
Bugün 87.3
Fark 0.9
Yüzde 1.02
Geçen cuma 66.7
Bugün 65.9
Daha iyi bir sonuç bekliyordum ama olmadı. Gece Uyuyamadım oğlum aniden kusmaya başladı. Sabaha kadar kustukuzumun içi dışına çıktı sanki su içirdim kustu süt verdim kustu. sabah 6 da uyuduk 9:30 da uyandık. Uykusuzluktan olabilir.
Selam kızlar, bende ilaclardan dolayı agiz kurulugu var, ve fazlasiyla su içiyorum.
Kilo almayayim derken vericem bu gidişle.
Gecen hafta 64.2
Güncel 63.9
Fark -300
bakıyorum da liste çoğalmaya başlıyor.
Takimin gücüne güç katacaksiniz inşallah:)))
Ekim abla çoook geçmiş olsunKilo bildirimi
Ptesi 69.8
Cuma 69.2
Fark 600 gr
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 549. ETAP
( 15 Aralık - 22 Aralık )
TAKIM DERECELERİ
1..............1,618........ 9. TAKIM
2..............1,548........ 7. TAKIM
3................1,094...... 4. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........3,63.....Zehra_mda ...... (1. Takım)
2.......... 2.97 ..... @tugcekrblt (9.Takım)
3.......... 2.95 .....@CocoChanelmademoiselle (7.Takım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?