- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.901
Her öğünde karbon olmuş
Lütfen yarın dikkat et zeynep
Hayırlısıyla şu evine gitte de normal düzenine dön
Kuzum sebep neydi bişey demedin
Sabah güzelde akşam çok az
Sevilay baklava yiceksen 1 dil erken saatte yersin akşam değil ve gün içinde başka karbon olmaz
Sen bide makarnayla beraber yemişin
Işte örnek bi menü
Sabah ekmek olmadığı zaman cevizi 3-4 tane yiyebilirsin cnm
Ahahaha işte bunu çok sevdimmmm, hadi gidin pis kilolr pis negatif duygularKilolarla beraber bütün negatif duygularıda atıp hafifliyelim
Su kizin gece uykulari bi duzene girse enerjim gelecek de her aksam binbir ugrasla uyutuyorum bu saat oldu hala uyumadi kactan beri ugrasiyorum. Uyku duzenimiz bozuldu boyle olunca gun icinde de cok yorgun hissetmeye basladim kendimi psikolojik olarak da iyi degilim. Ne olacak boyle bilmiyorum.Hadi kızzz kalk sende iki döktür
Şöyle enerjin yerine gelsin bakayım
Evet abla 9474683 başlayışım
Normalde saldırmam gerekti bu kez iştahım kapandıbakıcı işleri çok yıpratıyo beni ya hemen uçuk çıktı mesela ama herşey güzel olacak inşaallah
Of ya çok kötü olmuş bakıcı durumu nerede yaşıyorsun canım Allahtan yedek biri varmışKızlar bugün kızımın bakıcısıyla tartışma yaşadım sonuç olarak yollarımızı ayırdık şükür ki yedekte biri vardı görüştük deneme süremiz olacak o yüzdn doğru dürüst yemek bile yapamadım bugün çok stresliydi
Menüm
10.00
1 tavada yumurta
1 çb ceviz
1 mandalina maydonoz marul
1 prça çeçil pyniri
18.30
3 kaşıı kısır(komşm getirdi)
Su 1.5
Spor yok mmlesef
Pnrrr-12
Bana nispet mi yapıyon sen acabaGünaydınn tatil ne güzel ne güzel
Her öğünde karbon olmuş
Lütfen yarın dikkat et zeynep
Hayırlısıyla şu evine gitte de normal düzenine dön
Kuzum sebep neydi bişey demedin
Sabah güzelde akşam çok az
Sevilay baklava yiceksen 1 dil erken saatte yersin akşam değil ve gün içinde başka karbon olmaz
Sen bide makarnayla beraber yemişin
Işte örnek bi menü
Sabah ekmek olmadığı zaman cevizi 3-4 tane yiyebilirsin cnm
Poni Bon canım ne oldu bakıcıyla, üzme kendini. İnşallah anlaşırsınız yenisiyle
Tabi bi insani bulup güvenmek de zor evladini emanet ediyorsun sonucta Allah iyi niyetli iyi kalpli birine rastgetirmisdir insallah busefer canim
Of ya çok kötü olmuş bakıcı durumu nerede yaşıyorsun canım Allahtan yedek biri varmışen büyük korkum benim de o peki özel değilse sıkıntı neydi
Kurs zorunlu değil ki abla niye aldınBana nispet mi yapıyon sen acaba
8. Sınıflara giriyorum o yüzden bizde zorunlu mecbur açıyoruzKurs zorunlu değil ki abla niye aldın
Insallah bu buldugunuz icinize siner.o da bastan soyleyeymis ya hayret bisi para tatli geldi idare ederim dedi galiba. Bakici isi hakketten cok onemli ya bende cok korkuyorum ise baslama durumunda napacagim hic bilmiyorum.Ben diğer bakıcımdan çok memnumdum kızı boşanınca yanına gitti sonra başka arayışa girdik birini ararken üst komşum haber yolladı bakarım diye bizde görüştük anlaştık. Rutin ev işlerini de yapacaktı. Özellkle kızımı geç yatırıyoduk geç kalksın bakıcıyla daha az zaman geçirsin diye. Bu şekilde 2 ay dolmadan kızım öğln 12 de kalktığı halde iş yapmadı pek ki bnde omurga sorunu olduğu için hep böyle anlaşmışımdır önceki bayanlarlada hiç sorun yaşamadım pek dağılan kirlenen bi ev olmadığı halde. Ben dip köşe temizlikte istemedim ama kız uyanıklığa kaçtı daha fazla idare edemedim bana dün söylediği laflarda kocası istemiyomuş yok temizlikçi değilmiş baştan konuşsana biz direk başkasına baksak.ben konuşana kadar bişeyde demiyo.bi de 20 yaşında kız bana uğurlar olsun diyo mesajla. Bu şekilde evde sabahtan gelince 4 saat yatıp 2 saat çocuğa baktıktan sonra ücretini alıp yemeye devam etmek istiyodu ama olmadı. Şaka gibi bi olay yaşadık
Bence cok besleyici ve saglikli bir kahvalti olmus fazla diye dusunme ben cok begendimOkulda ki görevli kahvaltı hazırlamış bize börekten patates kızartmasana kadar herşey vardı. Ama ben yumurta peynir domates salatalık 5 zeytin 1 tk tahin pekmez yarim dilim ekmek yedim. Sanki tahin pekmez ve yarim dilim ekmek çok geldi o yüzden öğleyin chai tohumlu yogurt ve ananas yiyecegim. Uzun zamandır böyle kahvaltı yapmamıştım. Fazla olduğunu düşünmüyorum ama yine de öğle yemeğini hafif geçirsem iyi olur diyorum.
Canm ben senin yerinde olsam ikinciyi de yapar,ikinci de 3 yaş olup anaokuluna başladıktan sonra işe başlardım keşke böyle bi fırsatım olsaydı akraba yoksa çok zor bu işlerInsallah bu buldugunuz icinize siner.o da bastan soyleyeymis ya hayret bisi para tatli geldi idare ederim dedi galiba. Bakici isi hakketten cok onemli ya bende cok korkuyorum ise baslama durumunda napacagim hic bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?