- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.941
Ayy gel birde bizi gör bazen kızım çok zorluyor beni hemen gözlerimi kapatıp derin nefes alıyorum. Gözlerini öyle bir avusturuyoki uykusuzluktan gözü çıkacak ama yok uyutmak isteyince nasıl viyakliyor. Dün gece 12.30 da uyusun diye arabayla onca tur attık ama banamisin demedi. Bu arada maşallah kızına annesi biz 65cm deyiz sağlık ocağı 69 ölçtu hastane 65 :))Bizde gec yatiyor saat 8 9 arasi uyaniyor bu sureye kadar 1 kez kalkip emiyor.simdi tekrar uyudu mesela 12.30 civarina kadar uyur mesela. Yani bizde gec kalkiyoruz esasen. Kilosu zaten toplu dogmustu 3750 gr. Su an 5 aylik olduk 7.650 gr olmus boy 70 cm.
Zor gercekten ya bende dayanamayacak gibi olursam artik babasina devrediyorum. Gunduzleri nasil uykusu ben 1 saat 45 dk civari uyanik tutup geri uyutuyorum 1 saate yakin uyuyor.aslinda gunduz uykusu iyi olan gece de iyi uyur diyorlar ama. Araba isine hic girmedik normalde biyere filan gidince uyuyakalir ama.sen nasil uyutuyorsun normalde ben ayaga alistirdim malesef.Ayy gel birde bizi gör bazen kızım çok zorluyor beni hemen gözlerimi kapatıp derin nefes alıyorum. Gözlerini öyle bir avusturuyoki uykusuzluktan gözü çıkacak ama yok uyutmak isteyince nasıl viyakliyor. Dün gece 12.30 da uyusun diye arabayla onca tur attık ama banamisin demedi. Bu arada maşallah kızına annesi biz 65cm deyiz sağlık ocağı 69 ölçtu hastane 65 :))
Bu gece dayanamayip bende aldim yanima babasi ile ikisi yorgani kullandi bende onun pelus battaniyesini attim sirtima :) yatarken kolumuda ustune dogru atiyorum o zaman hic kimildamadan uyuyor.dedigin gibi galiba bizimle uyumak rahatlatiyor onlariHerkese merhaba güne sırt ağrısı ile uyandım kızım dün gece 01.30 a kadar uyumadi gece de sürekli uyandi sabah keza parça parça uyudu uyandı tabi yanında bende yanımda uyumasi ona güven veriyor sanırım benimle yatıyor ama ben güne ağrısı ile kalkiyorum çünki Üstüm açık kalıyor ya da mutlaka gogsumbazen esimin ise giderken göğsümu kapatmasiyla uyaniyorum. Kızımın uykusu alt üst oldu nasıl düzene sokucam bilmiyorum. Bu arada aksama yemeğe misafirim var
Ne asisi yaptirmistin canim@nanekekik canım aşıyı çevremdeki herkes yaptırdi Dr muz da yaptırmamizi istedi bizde yaptırdik. Fazla düşünecek vaktim de yoktu aslında
Bndw eltin gibi yaptım düzenini 12de uyanıyo kızım gece de 12 gibi uyuyor öğlen uykusu yok kilosu da 19Valla yaşlılık ne kadarlık ti unutuyorum benim eltimin kızı geç yatar geç kalkardı gecede bı kere emerdi benim oğlum erken yattı hep ama gece çok uyandı emdiği süreçte simdi düzene girdi odasını ayirinca emme bitince ama hala öğle uykusu uyuyor eltim çözümü öğle uykusunu iptal ederek buldu iki yaşında ama kız onikiden önce kalkmıyor akşam da yaramıyordu öğle uykusu kalkınca akşam Çakırlı uyuyor sabaha kadar deliksiz maşallah valla uyuyan çocuğun kilosu da iyi oluyor seninkinin kilosu nasıl benim oğlum üçe girecek hala 12.6
At havanı Pınarcık at
Yarim gün mü abla
Haha tipik çalışan :)
Oo ponicim enerjiksin
Günaydınnnn
Bence abartı değil senin kahvaltılar çok az oluyordu hafta sonu kendine ödülün olsun kisitlamadan normal devam et tabi için rahat etmeyecekse bilmem
herseyde bı çare bı hayır vardır canım bu zamanda puanın iyi bile olsa atanmak çok zor malesef torpill eğer ki atanirsan yakma tabiki Allah iyilerle karsilastirsin benim annem biz liseye giderken baktı bı çocuğa çocuk annesi gelince bile gitmiyordu akşam yemeğinde bizde yeyip uyku vakti gelince gidiyordu hafta sonu bize gelecek diye ağlıyordu düşün
O zaman emeklerin zayi olmasın canım inşaallah olur memuriyetin. Bnde para biriktirip ikinci de uzun süre aylıksız izin almayı planlıyorum inşaallah ev borcu olmasa iyiydi deEvet zor sartlarda calistim dil icin hamile halimle kursa gittim dogum oldu 2. Haftasinda yine kurstaydim. Gerxekten cok emek verdim. Ve bunlar bosa giderse tekrar hazirlanamam psikolojik olarak da yipratir. Cocuk icin beklicem artik zaten yas farklari olsun istiyorum benim kardesimle aramda 7 yas var ve cok guzel bir diyologumuz var. Nasipten ote koy yokmus oyle derler bizimde nasibimizde ne varsa onu yasayacagiz elbet.
Insallah amiinn :) Calisan anne olmak da cok zor bu krediler zaten insanin elini bagliyor cekmeden de ev koy sahibi olamiyorsun. Senin cocuk ne kadarlik simdiO zaman emeklerin zayi olmasın canım inşaallah olur memuriyetin. Bnde para biriktirip ikinci de uzun süre aylıksız izin almayı planlıyorum inşaallah ev borcu olmasa iyiydi de
off kötü olmuş cnm çok geçmiş olsunDün hepsini kustum abla çocuklardan bana geçti ishal ve kusma mide 10 saat önce yendiğini sindirmezmi sindirmemiş rahatsız oldum akşam uyuyamadım kalktım kustum. Yediklerimden tiksindim. Bugün diyetime kaldığım yerden devam edecem hedefim mezuniyet
Daha hesapları yapamadım cnm vaktim olursa bugün yoksa yarın yaparımBademlere ne oldu birinci olduk mu kızlar dün takip edemedimtugcetugcem
Öyle alışırsa yatağında yatmak istemez cnmHerkese merhaba güne sırt ağrısı ile uyandım kızım dün gece 01.30 a kadar uyumadi gece de sürekli uyandi sabah keza parça parça uyudu uyandı tabi yanında bende yanımda uyumasi ona güven veriyor sanırım benimle yatıyor ama ben güne ağrısı ile kalkiyorum çünki Üstüm açık kalıyor ya da mutlaka gogsumbazen esimin ise giderken göğsümu kapatmasiyla uyaniyorum. Kızımın uykusu alt üst oldu nasıl düzene sokucam bilmiyorum. Bu arada aksama yemeğe misafirim var
Kilo da görünmesede göbüşe yerleşti o tatlılarKilo bildirimim
Geçen hafta 79.8
Bugün 79.5
Fark -0.3
Been şok o kadar tatlı nerye gitti acaba mutluyumm
Çocuklar için de iyi değilkiKurs konusunda tamam 8lere olabilir de diğer sınıfları anlamıyorum. Bizim okulda 5 sınıf öğrencisi de cumartesi pazar kursa geliyo ve haftanın 7 günü okulda veliler memnun zaten bnce çok saçmaa
Tam 2.5 yaşında canımInsallah amiinn :) Calisan anne olmak da cok zor bu krediler zaten insanin elini bagliyor cekmeden de ev koy sahibi olamiyorsun. Senin cocuk ne kadarlik simdi
Evet çocukların dinlenmeye de ihtiyacı var ama anneler okulu kurtuluş olarak görüyor maalesef:)) bizde sadece bir gün kurs var c.tesi ve 7 ve 8 ler içinKurs konusunda tamam 8lere olabilir de diğer sınıfları anlamıyorum. Bizim okulda 5 sınıf öğrencisi de cumartesi pazar kursa geliyo ve haftanın 7 günü okulda veliler memnun zaten bnce çok saçmaa
Gündüz 45 dakikadan fazla uyumuyor canım ben emerek uyutuyorum genelde ayak nadir yatağa birlikte yatıyoruz o emiyor sonra uyuyunca olduğu yere bırakıyorum gündüz en az 2 saat uyanık maalesef hep oyun oynamak istiyor evi geziyoruz aynanın önünde oynamayı çok seviyor ama yoruluyorum kucaktaZor gercekten ya bende dayanamayacak gibi olursam artik babasina devrediyorum. Gunduzleri nasil uykusu ben 1 saat 45 dk civari uyanik tutup geri uyutuyorum 1 saate yakin uyuyor.aslinda gunduz uykusu iyi olan gece de iyi uyur diyorlar ama. Araba isine hic girmedik normalde biyere filan gidince uyuyakalir ama.sen nasil uyutuyorsun normalde ben ayaga alistirdim malesef.
Rota canım 3. Ayda ilk doz 5. Ayda ikinci doz oldu dün yaniNe asisi yaptirmistin canim
Abla alıştı zaten nasıl ayircam bilmiyorum bende çok mutlu oluyorum ama bu yüzden eşim genelde ayrı uyuyor o salon biz yatak yoksa 3 kişi zor oluyor ben tedirgin olduğum için de uyuyamiyorum ah ah hamileliğimde 9 ay nerdeyse uykusuz geçmişti benim kaderim galibaoff kötü olmuş cnm çok geçmiş olsun
Daha hesapları yapamadım cnm vaktim olursa bugün yoksa yarın yaparım
Öyle alışırsa yatağında yatmak istemez cnm
Kilo da görünmesede göbüşe yerleşti o tatlılar
Çocuklar için de iyi değilki
Hergün Hergün okul
Insallah tez zamanda duzene girerler hakketten yorucu oluyor birde agirlasti sipalar kucakta da zor oluyor :))Gündüz 45 dakikadan fazla uyumuyor canım ben emerek uyutuyorum genelde ayak nadir yatağa birlikte yatıyoruz o emiyor sonra uyuyunca olduğu yere bırakıyorum gündüz en az 2 saat uyanık maalesef hep oyun oynamak istiyor evi geziyoruz aynanın önünde oynamayı çok seviyor ama yoruluyorum kucakta
Hmm aynen bende 21. Nde yaptirdim.Rota canım 3. Ayda ilk doz 5. Ayda ikinci doz oldu dün yani
Göçmenlerin çok olduğu yerde mi yaşıyosun canımRota canım 3. Ayda ilk doz 5. Ayda ikinci doz oldu dün yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?