- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.921
Memurluk dusunuyorum iste kpss girdim puanim cok iyi atama durumum yuksek mulakata kaldi is. Ertelersem puanim yanicak tum emeklerim bosa gidecek o yuzden mecbur baslamak durumundayim. Hayirlisi bizimde aileler uzakta. Hatta esimin ailesi yurtdisinda. Nasil olacak artik bakicazCanm ben senin yerinde olsam ikinciyi de yapar,ikinci de 3 yaş olup anaokuluna başladıktan sonra işe başlardım keşke böyle bi fırsatım olsaydı akraba yoksa çok zor bu işler
Teşekkür ederimBence cok besleyici ve saglikli bir kahvalti olmus fazla diye dusunme ben cok begendim
Valla yaşlılık ne kadarlık ti unutuyorum benim eltimin kızı geç yatar geç kalkardı gecede bı kere emerdi benim oğlum erken yattı hep ama gece çok uyandı emdiği süreçte simdi düzene girdi odasını ayirinca emme bitince ama hala öğle uykusu uyuyor eltim çözümü öğle uykusunu iptal ederek buldu iki yaşında ama kız onikiden önce kalkmıyor akşam da yaramıyordu öğle uykusu kalkınca akşam Çakırlı uyuyor sabaha kadar deliksiz maşallah valla uyuyan çocuğun kilosu da iyi oluyor seninkinin kilosu nasıl benim oğlum üçe girecek hala 12.6Su kizin gece uykulari bi duzene girse enerjim gelecek de her aksam binbir ugrasla uyutuyorum bu saat oldu hala uyumadi kactan beri ugrasiyorum. Uyku duzenimiz bozuldu boyle olunca gun icinde de cok yorgun hissetmeye basladim kendimi psikolojik olarak da iyi degilim. Ne olacak boyle bilmiyorum.
At havanı Pınarcık atBende bugun baya gecirdim saati yarin esimde evde valla güzel bir uyku cekelim dedik en az 11 kadar uyumayi düsünüyorm yarin
Hatta artiriyorum saat kurmadan uyucam kac olursa artik
Iyi geceler canlarr
Yarim gün mü ablaCumartesi günü çalışmayı sevmiyorum( haftanın 6 günü çalışır mi ?? Bu sabah sinifta öğrenci az test cozuyorlar. Ben de bir ara bulup size merhaba demek istedim. Okuldan sonra yine gelirim.
Haha tipik çalışan :)Günaydınnnnn
Ben hafta sonu lanetleniyor muyumdur nedir, hafta içi gözümü açamıyorum hafta sonu cin gibi.. Neyse kalkayım bari
Oo ponicim enerjiksinGünaydınn tatil ne güzel ne güzel
GünaydınnnnGunaydin herkese mutlu hafta sonlari
Bence abartı değil senin kahvaltılar çok az oluyordu hafta sonu kendine ödülün olsun kisitlamadan normal devam et tabi için rahat etmeyecekse bilmemOkulda ki görevli kahvaltı hazırlamış bize börekten patates kızartmasana kadar herşey vardı. Ama ben yumurta peynir domates salatalık 5 zeytin 1 tk tahin pekmez yarim dilim ekmek yedim. Sanki tahin pekmez ve yarim dilim ekmek çok geldi o yüzden öğleyin chai tohumlu yogurt ve ananas yiyecegim. Uzun zamandır böyle kahvaltı yapmamıştım. Fazla olduğunu düşünmüyorum ama yine de öğle yemeğini hafif geçirsem iyi olur diyorum.
herseyde bı çare bı hayır vardır canım bu zamanda puanın iyi bile olsa atanmak çok zor malesef torpill eğer ki atanirsan yakma tabiki Allah iyilerle karsilastirsin benim annem biz liseye giderken baktı bı çocuğa çocuk annesi gelince bile gitmiyordu akşam yemeğinde bizde yeyip uyku vakti gelince gidiyordu hafta sonu bize gelecek diye ağlıyordu düşünMemurluk dusunuyorum iste kpss girdim puanim cok iyi atama durumum yuksek mulakata kaldi is. Ertelersem puanim yanicak tum emeklerim bosa gidecek o yuzden mecbur baslamak durumundayim. Hayirlisi bizimde aileler uzakta. Hatta esimin ailesi yurtdisinda. Nasil olacak artik bakicaz
Bence eğer memurluk için puanın iyi ise bu fırsatı degerlendir. Artık memur olmak çok zor. Kanunlar sürekli değişiyor daha sonra bebek düşünürsün. Önceliğin memurluk olsun benceMemurluk dusunuyorum iste kpss girdim puanim cok iyi atama durumum yuksek mulakata kaldi is. Ertelersem puanim yanicak tum emeklerim bosa gidecek o yuzden mecbur baslamak durumundayim. Hayirlisi bizimde aileler uzakta. Hatta esimin ailesi yurtdisinda. Nasil olacak artik bakicaz
Bizde gec yatiyor saat 8 9 arasi uyaniyor bu sureye kadar 1 kez kalkip emiyor.simdi tekrar uyudu mesela 12.30 civarina kadar uyur mesela. Yani bizde gec kalkiyoruz esasen. Kilosu zaten toplu dogmustu 3750 gr. Su an 5 aylik olduk 7.650 gr olmus boy 70 cm.Valla yaşlılık ne kadarlık ti unutuyorum benim eltimin kızı geç yatar geç kalkardı gecede bı kere emerdi benim oğlum erken yattı hep ama gece çok uyandı emdiği süreçte simdi düzene girdi odasını ayirinca emme bitince ama hala öğle uykusu uyuyor eltim çözümü öğle uykusunu iptal ederek buldu iki yaşında ama kız onikiden önce kalkmıyor akşam da yaramıyordu öğle uykusu kalkınca akşam Çakırlı uyuyor sabaha kadar deliksiz maşallah valla uyuyan çocuğun kilosu da iyi oluyor seninkinin kilosu nasıl benim oğlum üçe girecek hala 12.6
Aslında uykusunu alıyor deliksiz uyumak çok farklı çünkü kilo boy normalmiş sen boşuna isyan etme kız :) kötünün kötüsünü görmemişsinBizde gec yatiyor saat 8 9 arasi uyaniyor bu sureye kadar 1 kez kalkip emiyor.simdi tekrar uyudu mesela 12.30 civarina kadar uyur mesela. Yani bizde gec kalkiyoruz esasen. Kilosu zaten toplu dogmustu 3750 gr. Su an 5 aylik olduk 7.650 gr olmus boy 70 cm.
Evet zor sartlarda calistim dil icin hamile halimle kursa gittim dogum oldu 2. Haftasinda yine kurstaydim. Gerxekten cok emek verdim. Ve bunlar bosa giderse tekrar hazirlanamam psikolojik olarak da yipratir. Cocuk icin beklicem artik zaten yas farklari olsun istiyorum benim kardesimle aramda 7 yas var ve cok guzel bir diyologumuz var. Nasipten ote koy yokmus oyle derler bizimde nasibimizde ne varsa onu yasayacagiz elbet.Bence eğer memurluk için puanın iyi ise bu fırsatı degerlendir. Artık memur olmak çok zor. Kanunlar sürekli değişiyor daha sonra bebek düşünürsün. Önceliğin memurluk olsun bence
Telefonunu engellesinbu süreçte önce kendini toparlasin mahkeme acildimi sizin yolda uzundu hayırlısı ile gidin evinizeGünaydın kızlar eşim yolda geliyor bizi almaya inşallah sağ salim gelir burda bi işim kalmadı faydam da olmuyor artık doktor doktor geziyor annemlerallah kimseye yaşatmasın abim çok kötü durumda doktorlar dibe çökmüş durumu ciddi diyolar evliliği değil oğlunuzunu kurtarmayı düşünün diyorlar diğer taraftan eşi anlamıyor bu durumu sürekli arıyor mesaj atıyor barışmak için ne yapacaz bilmiyorum
Ya onceden 10 gibi en gec uyuturdum 12 ye gelirken uykusunda tekrar emzirirdim. Yine bir kez kalkarak sabaha kadar uyurdu. Uyku duzeni degisti birde huysuszlaniyor boyle olunca surekli miz miz bir halde uyku var belli ama uyumuyor. Dun mesela belki 5 6 defa uyudu diye yataga koydum koyar koymaz geri kalkti ondan dolayi iayandayim yoksa masallah yorucu bir bebek degilAslında uykusunu alıyor deliksiz uyumak çok farklı çünkü kilo boy normalmiş sen boşuna isyan etme kız :) kötünün kötüsünü görmemişsin
Evet saat bir buçukta bitiyor. Ama evde var saat altıya kadar bugün yoğun oluyorum. Sabah erken kalkmasam daha rahat olacak ama yapacak bişey yok.Yarim gün mü abla
Atar tablosuna baktın mıYa onceden 10 gibi en gec uyuturdum 12 ye gelirken uykusunda tekrar emzirirdim. Yine bir kez kalkarak sabaha kadar uyurdu. Uyku duzeni degisti birde huysuszlaniyor boyle olunca surekli miz miz bir halde uyku var belli ama uyumuyor. Dun mesela belki 5 6 defa uyudu diye yataga koydum koyar koymaz geri kalkti ondan dolayi iayandayim yoksa masallah yorucu bir bebek degil
Malesef mecburiyetin varmış çok merak ediyorum cidden faydali oluyor mu çocuklar için artık ben sistemi takip edemiyorum mesela dersane kavramı bitti özel okul oldu vs yeğenini kaydettirecektik müdür açık açık biz puan konusunda veliyi uzmeyiz dedi eee hiç getirmeyelim evde yatsın o zaman dedi anneside biz daha iyi eğitim alsın diye istiyoruz kabartma puan değil dedi müdür genelde beklenti benim dediğim ama siz bilirsiniz dedi s... Okulları eskiden dershaneydiEvet saat bir buçukta bitiyor. Ama evde var saat altıya kadar bugün yoğun oluyorum. Sabah erken kalkmasam daha rahat olacak ama yapacak bişey yok.
Haklısın kahvaltım çok guzel oldu. Daha önce az yediğim için bugün çok gelmiş olabilir ama dediğin gibi normali bu :)
Dün hepsini kustum abla çocuklardan bana geçti ishal ve kusma mide 10 saat önce yendiğini sindirmezmi sindirmemiş rahatsız oldum akşam uyuyamadım kalktım kustum. Yediklerimden tiksindim. Bugün diyetime kaldığım yerden devam edecem hedefim mezuniyetHer öğünde karbon olmuş
Lütfen yarın dikkat et zeynep
Hayırlısıyla şu evine gitte de normal düzenine dön
Kuzum sebep neydi bişey demedin
Sabah güzelde akşam çok az
Sevilay baklava yiceksen 1 dil erken saatte yersin akşam değil ve gün içinde başka karbon olmaz
Sen bide makarnayla beraber yemişin
Işte örnek bi menü
Sabah ekmek olmadığı zaman cevizi 3-4 tane yiyebilirsin cnm
Aslında mecburiyet sayılmaz ben bütün yaz kurs yaptım gönüllü olarak. Ekonomik anlamda iyi olmayan öğrencilerin eğitimde eşitlik sağlamak için bir şekilde destek olmak gerektiğine inanıyorum. Daha önce bu kurslar gönüllulükle olurdu ama şimdi zorunlu koşuldu. Ben de faydasına inandığım için devam ediyorum. Ama dedigin gibi artik sistem nereye gidiyor belirsiz. Özel okullar istedikleri gibi nor veriyor devlet okulları verdikleri eğitimin karşılığını bulamıyor. Insanların kafası karışık. Devlet okullarında sınıflar çok kalabalık yeterince ilgi yok. Ama özel okulların çoğu ticarethane zihniyetinde bu yüzden eğitim verilen yer veli tarafından iyi araştırılmalı ve karar verilmeliMalesef mecburiyetin varmış çok merak ediyorum cidden faydali oluyor mu çocuklar için artık ben sistemi takip edemiyorum mesela dersane kavramı bitti özel okul oldu vs yeğenini kaydettirecektik müdür açık açık biz puan konusunda veliyi uzmeyiz dedi eee hiç getirmeyelim evde yatsın o zaman dedi anneside biz daha iyi eğitim alsın diye istiyoruz kabartma puan değil dedi müdür genelde beklenti benim dediğim ama siz bilirsiniz dedi s... Okulları eskiden dershaneydi
Tamam bi inceleyim bakmamistimAtar tablosuna baktın mıatak tablosu normalide ben atar diyorum bu belli bı dönem ve inan bu atar donemi bitince yeni birşey kazanıyor sonrasında takip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?