- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #239.981
Gozun aydin abla kizin gelmis :) bu yorgunlukla isde hic cekilmez simdiden kolay gelsinKuzum bugün benim kız berlinden geldi
Sabah alışveriş yaptım sonra mutfağa bi girdim çıkamadım :))
Sırtımı hşssetmşyorum, cısslar yaptım
Akşamda görümcemler vardı biraz önce gittiler hemen buraya geldim kahve içiyorum
Listeleri yarın yapayım çok yorgunum
2 saat sonrada işe gidecem
Neinnn yemeden kilo verilmez@Sweetyy83 canım geçmiş olsun, bademler 1. Dir illaki ama henüz hesaplanmadı sanırsam, geçmişi tam kontrol etmedim, baktığım kadarıyla gözüme çarpan birşey olmadı
@Poni Bon o tatlılar göbiş ve totişlere yerleşti canım sen hiç merak etme
Ne demişler mideye inmesi 30 dk, totoda kalması 30 yıl
Mefkurem listeye aldığından beri yemeden içmeden kesildim, korkudan 1 lokma yiyemiyorum, açlıktan bayiliciiiimmm
Ve alıntı yapamadığım annelerini üzen tüm bebişleri kokulu kokulu öperim. İyileşip akıllı bebişlerimiz olsunlar
Kuzum tabiki siz bilirsiniz ama bence kendi yatağına alıştırsan daha iyiAbla alıştı zaten nasıl ayircam bilmiyorum bende çok mutlu oluyorum ama bu yüzden eşim genelde ayrı uyuyor o salon biz yatak yoksa 3 kişi zor oluyor ben tedirgin olduğum için de uyuyamiyorum ah ah hamileliğimde 9 ay nerdeyse uykusuz geçmişti benim kaderim galiba
Spor yaparsanız üşümezsinizKizlar bende arada girdm okudum ama bitürlü yazamadm. Gec uyandik zaten ondan sonrada kosturmali bigün oldu kombi bozuldu dün aksam serviside aradk gelmediler pazartesiye kaldi gbi.. iyiki ev orta kat cok soguk degil.. ama biran önce halolur insallah. En gicigida esim ariyo ev sahibini iste kombi bozldu diyor adamda nasil öle birdenbire mi diyor sanki biz yumrukladik da bozduk
Bide garantisi varmi bakiym falan dedi cok cimri bi ev sahibimiz var
Neyse bakalm onun disinda hersey yolunda enazindan
Güzel olmuş pınarımMenüm:
12:00 1hurma, 1kurukayisi, 1balli sirkeli Ilik Su
13:00 2cavdar ekmek, yarim yumurta, 1kk peynir, 2tavukfüme salam, az salca, domates, biber
16:30 2 ceviz, 2günkurusu
18:00 12 kadar istavrit (kücüktü), bol Salata, 2salatalik tursusu
Yatmadan yogurt kürü
2 fincan yesilcay
2 fincan hibiskus cayi
2,5lt Su
45 dk n.t.yürüyüs = 45puan
Menü güzel görünüyor cnmEMZIREN ANNE MENUSU
Sabah: 10.00
1 adet haslanmis yumurta
1 dilim peynir
2 y.k pekmez
1 salatalik
1 dilim t.b ekmegi
Ogle yemegi:13.00
1 tabak menemen(annem yapmis konserve yagsiz yaptim)
1 dilim t.b ekmegi
Ara ogun:16.00
1 adet mandalina
1 bardak sut
Aksam yemegi:18.30
1 kepce unsuz kirmizi mercimek corbasi
1 tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt
Salata
1 dilim t.b ekmegi
Yatmadan ayran soda kuru
Su. 2.5 lt
Spor: 2 mil leslie 3*30=90 puan
Pnrrr-12
Muz yeseydin cnm yada haşlanmış patatesAslında bir menü yok ama yazıyım
Öğlen 14:30
1 kase şehriye çorbası
Akşam 17:30
Bir kase limonlu pul biberli yoğurt
Acıkırsam elma yemeye çalışırım
2 lt su
Hani bişey yimediydinBen de menümü yazayım
09:00 1 yumurta, 2 dilim peynir, 5 zeytin, domates salatalık yeşillik ve közlenmiş biber
12:30 sade türk kahvesi
14:30 1 adet muz ve 10 kadar çiğ fındık ve çiğ badem
17:30 2 adet küçük Adana usulü lahmacun, bol yeşillik ve bol salata
2 litre su içildi, dukan birası içildi
80 dk orta tempo yürüyüş*1=80Pnrrr-12
daha önce hiç denedinmi cnmBu hafta son iki gun ayran detoksu yapmayi dusunuyorum nohut bulgur yesil mercimek salatalik yogurtla yapiliyor 2 kg verdiriyormus. Uygulayan varmi daha once ?
Sağolasın cnmGozun aydin abla kizin gelmis :) bu yorgunlukla isde hic cekilmez simdiden kolay gelsin
Detoks tariflerine bakarken gordum tesadufen onceden hic bu tarz seyler yapmadim bi deneyim diyodum. Bakliyat cok fazla etkilemez beni emzirenler icin de uygunmus hatta yapan biri sutu artirdi filan demis bakalim ise yarayacak mi gercekten heves ettim :))Neinnn yemeden kilo verilmez
Kuzum tabiki siz bilirsiniz ama bence kendi yatağına alıştırsan daha iyi
Yanına senin giyip yıkamadığın bi tşörtünü koy
Spor yaparsanız üşümezsiniz
Güzel olmuş pınarım
Salam hariç
Menü güzel görünüyor cnm
Lesliyi ben yapamadım ama sen 3 mil yapsan iyiymiş :)))
Muz yeseydin cnm yada haşlanmış patates
Hani bişey yimediydin
Ben beğendim menüyü
daha önce hiç denedinmi cnm
Kimine yarıyor Kimine değil
Bakliyatlı olduğu için Ben cesaret edemedim yapmaya
Bakliyat bana hiç yaramıyor
Hem yaparsanda 1 gün yeterli
Sağolasın cnm
Yok orda bişey yapmıyomda
12 den önce yatamam
Kuzum bugün benim kız berlinden geldi
Akşamda görümcemler vardı biraz önce gittiler hemen buraya geldim kahve içiyorum
Kimine yarıyor kimine yaramıyormuş diye duydumBu hafta son iki gun ayran detoksu yapmayi dusunuyorum nohut bulgur yesil mercimek salatalik yogurtla yapiliyor 2 kg verdiriyormus. Uygulayan varmi daha once ?
Neinnn yemeden kilo verilmez
Güzel olmuş pınarım
Salam hariç
Menü güzel görünüyor cnm
Hani bişey yimediydin
Ben beğendim menüyü
Sağolasın cnm
12 den önce yatamam
Tamda buyüzden yazmadım işteözün aydın canım, cıssları açabilir miyiz acaba biraz, çok pis canım çekti d
O zaman 1 gün yap cnmDetoks tariflerine bakarken gordum tesadufen onceden hic bu tarz seyler yapmadim bi deneyim diyodum. Bakliyat cok fazla etkilemez beni emzirenler icin de uygunmus hatta yapan biri sutu artirdi filan demis bakalim ise yarayacak mi gercekten heves ettim :))
Ben geçen hafta şeyda çoşkunun tarifini yaptıydım yeşil elmalı olanıKimine yarıyor kimine yaramıyormuş diye duydum
Ben de bu hafta karabuğday düşünüyorum ama detoksunu yapmam herhalde, sabah normal kahvaltı yaparım, öğünlerin birine karabuğday koyarım. Bilemedim şimdi kafam karış
Kız annene tembihle bidahaki sefere iyi şeyler getirsin :))Allah muhafaza çukoya falan saldırmaO hiçbir şey yememek lahmacundan önceydibir ara hipoglisemiye girdim ‘anneee bayılıyom galiba yiyecek birşey getir’ dedim 2 dk sonra bi baktım bi elinde çikolata diğerinde peynir ekmek görmek bile kendime getirdi beni sen düşün
Deneyim bakayim bendeki etki ne olacak. Karabugday cok ise yariyormu bi haftada onu yaparim olmadi :))Gözün aydın canım, cıssları açabilir miyiz acaba biraz, çok pis canım çekti de
Kimine yarıyor kimine yaramıyormuş diye duydum
Ben de bu hafta karabuğday düşünüyorum ama detoksunu yapmam herhalde, sabah normal kahvaltı yaparım, öğünlerin birine karabuğday koyarım. Bilemedim şimdi kafam karıştı
O hiçbir şey yememek lahmacundan önceydibir ara hipoglisemiye girdim ‘anneee bayılıyom galiba yiyecek birşey getir’ dedim 2 dk sonra bi baktım bi elinde çikolata diğerinde peynir ekmek görmek bile kendime getirdi beni sen düşün
Pnrrr-12 snedeki bu salam aşkı ne olacak
Tamam abla hangi gune yapayim senceO zaman 1 gün yap cnm
2.gün hem çekilmez hemde yapsanda az gider
O nasil birsey abla. Bu arada bugun gecen haftanin 1000 hoplama cezasini bitirdim. Ne zormus ya yap yap bi hafta bitiremedim :)))Ben geçen hafta şeyda çoşkunun tarifini yaptıydım yeşil elmalı olanı
iygeceler benim.kucuk kizin bayginligi gitmeyincr panikledik artik 5 gun oldu diye bugun ozelde baska bi cocuk dr goturduk 2 kizida hani dedik bi onceki dr verdigi antibiyotikmi bi ikisinide devsmli uyutuyoo tabi tekrar tahlil sonuc bide rontgen bronsolit dedi hava makinali ilac verdi neyseki 1 saat once hareketlendi biraz guldu falan cok sukur ne yedim bende bilmiyom ne buldumsa yedim.oldu sutumde yok bi yandan yemegi atlmamayada calisiyom.kizim.hic kg almamis yine 7 kg dr cok zayif bu dedi
Geçmiş olsun canım, cidden tek şansınız evin orta kat olmasıymış. Ev sahipleri cins zaten, Allah yardımcınız olsun
Afiyet olsun canım
Ben de menümü yazayım
09:00 1 yumurta, 2 dilim peynir, 5 zeytin, domates salatalık yeşillik ve közlenmiş biber
12:30 sade türk kahvesi
14:30 1 adet muz ve 10 kadar çiğ fındık ve çiğ badem
17:30 2 adet küçük Adana usulü lahmacun, bol yeşillik ve bol salata
2 litre su içildi, dukan birası içildi
80 dk orta tempo yürüyüş*1=80Pnrrr-12
Kuzum bugün benim kız berlinden geldi
Neinnn yemeden kilo verilmez
Güzel olmuş pınarım
Salam hariç
Menü güzel görünüyor cnm
Hani bişey yimediydin
Ben beğendim menüyü
Sağolasın cnm
12 den önce yatamam
Gözün aydın canım, cıssları açabilir miyiz acaba biraz, çok pis canım çekti de
Kimine yarıyor kimine yaramıyormuş diye duydum
Ben de bu hafta karabuğday düşünüyorum ama detoksunu yapmam herhalde, sabah normal kahvaltı yaparım, öğünlerin birine karabuğday koyarım. Bilemedim şimdi kafam karıştı
O hiçbir şey yememek lahmacundan önceydibir ara hipoglisemiye girdim ‘anneee bayılıyom galiba yiyecek birşey getir’ dedim 2 dk sonra bi baktım bi elinde çikolata diğerinde peynir ekmek görmek bile kendime getirdi beni sen düşün
Pnrrr-12 snedeki bu salam aşkı ne olacak
Cok gecmis olsun canim. Tez zamanda iyilessin yavrucuklar insallah. Ne kadarli senin bebisiygeceler benim.kucuk kizin bayginligi gitmeyincr panikledik artik 5 gun oldu diye bugun ozelde baska bi cocuk dr goturduk 2 kizida hani dedik bi onceki dr verdigi antibiyotikmi bi ikisinide devsmli uyutuyoo tabi tekrar tahlil sonuc bide rontgen bronsolit dedi hava makinali ilac verdi neyseki 1 saat once hareketlendi biraz guldu falan cok sukur ne yedim bende bilmiyom ne buldumsa yedim.oldu sutumde yok bi yandan yemegi atlmamayada calisiyom.kizim.hic kg almamis yine 7 kg dr cok zayif bu dedi
Bilemedimki kuzumTamam abla hangi gune yapayim sence
efferim çalışkan çocuğum benim :))O nasil birsey abla. Bu arada bugun gecen haftanin 1000 hoplama cezasini bitirdim. Ne zormus ya yap yap bi hafta bitiremedim :))
Tatlım çocuk bi iyileşemediki kilo alsıniygeceler benim.kucuk kizin bayginligi gitmeyincr panikledik artik 5 gun oldu diye bugun ozelde baska bi cocuk dr goturduk 2 kizida hani dedik bi onceki dr verdigi antibiyotikmi bi ikisinide devsmli uyutuyoo tabi tekrar tahlil sonuc bide rontgen bronsolit dedi hava makinali ilac verdi neyseki 1 saat once hareketlendi biraz guldu falan cok sukur ne yedim bende bilmiyom ne buldumsa yedim.oldu sutumde yok bi yandan yemegi atlmamayada calisiyom.kizim.hic kg almamis yine 7 kg dr cok zayif bu dedi
Akşamki pilav gereksiz olmuş cnm yoksa güzel olacakmışselam
öisafirim varsı bugün gelemedim artık
kalkınca 3 ceviz 3 incir
sabah 09.30 2 kaşık patatesli yumurta 5 çeri 5 zeytin dereotu maydanoz
ara 1 br tarçınlı süt
ara 1 dln elma 10 fıstık
akşam 18.30 yemeüe miaafirim vardı.yine hüsran
1/4 lavaş
1.5 tavuk balığı (kızartma)
biraz ızgqra tavuk
4 kaşık pilav
su 2.5 lt olur yatana kadar
spor yok
.akşam yeneği sonrası eşimle yürüdük biraz ama temposuz.
Yok evli değil cnmOo cok güzelmis canim güzel kavusma olmus :) orda okuyormu kizin canm yoksa evlimi ?
Iradene hayranim okadar sey sen yap hicbirinden yeme valla ben önümde oldummu kendimi tutamayanlardanim.. o yüzden zaten Anne evinde nekadar diätte baslasamda hic sonunu getiremedim.
Bol balgamlı tavuk derisi kemikleri iç organları afiyet olsun cnmSalam yarinda yiyim bitiyo canimmm
evet pilavı çok seviyorum.Bilemedimki kuzum
Kesin eksi geleceğini bilsek per.yap derim
Ama ya artı getirirse
Istersen çrş.yap eksi olursa perş.de hafif geçirip o eksiyi korursun
Artı olursa prş.çaresine bakarsın en azından
efferim çalışkan çocuğum benim :))
3 öğün 1 er y.elma 2 kş.karabuğday yenşyor
Tatlım çocuk bi iyileşemediki kilo alsın
Süt için hep söylüyorum ama dinlemiyosun
Buda bugünkü menü yorumum
Akşamki pilav gereksiz olmuş cnm yoksa güzel olacakmış
Şu pilavı nşye bırakmıyosun
Hem doyurmuyor hemde boş kalori
Sabah ekmek olmadığı için patates olabilir
Incir biraz fazla 1 tanesi 1 porsiyon meyve
Gün içinde yoğun olunca öyle geçiştirdin heralde
Yok evli değil cnm
Ana okulu öğretmenliği okuyor
Listedeyim fıstığım nasıl yiyim :))el -mecburrrr
Bol balgamlı tavuk derisi kemikleri iç organları afiyet olsun cnm
Evet carsamba en mantiklisi persembede tavuk haslama salata tarzi gecistririm insallah bu hafta guzel kulo vericem esim bile farkediyorum baya inceldin diyor ve bu cok hosuma gidiyor. Ocak 20 de kizim 6 aylik oluyor en azindan ocak sonuna kadar hamilelikte aldigim tum kilolari vermek istiyorum. Yarin carsida su karabugdaya bi bakayim bende bulursam alayim. Emziren anneler icin de oneriliyormus tuketilmesiBilemedimki kuzum
Kesin eksi geleceğini bilsek per.yap derim
Ama ya artı getirirse
Istersen çrş.yap eksi olursa perş.de hafif geçirip o eksiyi korursun
Artı olursa prş.çaresine bakarsın en azından
efferim çalışkan çocuğum benim :))
3 öğün 1 er y.elma 2 kş.karabuğday yenşyor
Tatlım çocuk bi iyileşemediki kilo alsın
Süt için hep söylüyorum ama dinlemiyosun
Buda bugünkü menü yorumum
Akşamki pilav gereksiz olmuş cnm yoksa güzel olacakmış
Şu pilavı nşye bırakmıyosun
Hem doyurmuyor hemde boş kalori
Sabah ekmek olmadığı için patates olabilir
Incir biraz fazla 1 tanesi 1 porsiyon meyve
Gün içinde yoğun olunca öyle geçiştirdin heralde
Yok evli değil cnm
Ana okulu öğretmenliği okuyor
Listedeyim fıstığım nasıl yiyim :))el -mecburrrr
Bol balgamlı tavuk derisi kemikleri iç organları afiyet olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?