Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gozun aydin abla kizin gelmis :) bu yorgunlukla isde hic cekilmez simdiden kolay gelsin

Neinnn yemeden kilo verilmez

Kuzum tabiki siz bilirsiniz ama bence kendi yatağına alıştırsan daha iyi
Yanına senin giyip yıkamadığın bi tşörtünü koy

Spor yaparsanız üşümezsiniz

Güzel olmuş pınarım
Salam hariç

Menü güzel görünüyor cnm
Lesliyi ben yapamadım ama sen 3 mil yapsan iyiymiş :)))

Aslında bir menü yok ama yazıyım
Öğlen 14:30
1 kase şehriye çorbası
Akşam 17:30
Bir kase limonlu pul biberli yoğurt
Acıkırsam elma yemeye çalışırım
2 lt su
Muz yeseydin cnm yada haşlanmış patates

Hani bişey yimediydin
Ben beğendim menüyü
Bu hafta son iki gun ayran detoksu yapmayi dusunuyorum nohut bulgur yesil mercimek salatalik yogurtla yapiliyor 2 kg verdiriyormus. Uygulayan varmi daha once ?
daha önce hiç denedinmi cnm
Kimine yarıyor Kimine değil
Bakliyatlı olduğu için Ben cesaret edemedim yapmaya
Bakliyat bana hiç yaramıyor
Hem yaparsanda 1 gün yeterli

Gozun aydin abla kizin gelmis :) bu yorgunlukla isde hic cekilmez simdiden kolay gelsin
Sağolasın cnm
Yok orda bişey yapmıyomda
12 den önce yatamam

Detoks tariflerine bakarken gordum tesadufen onceden hic bu tarz seyler yapmadim bi deneyim diyodum. Bakliyat cok fazla etkilemez beni emzirenler icin de uygunmus hatta yapan biri sutu artirdi filan demis bakalim ise yarayacak mi gercekten heves ettim :))

Gözün aydın canım, cıssları açabilir miyiz acaba biraz, çok pis canım çekti de

Bu hafta son iki gun ayran detoksu yapmayi dusunuyorum nohut bulgur yesil mercimek salatalik yogurtla yapiliyor 2 kg verdiriyormus. Uygulayan varmi daha once ?
Kimine yarıyor kimine yaramıyormuş diye duydum
Ben de bu hafta karabuğday düşünüyorum ama detoksunu yapmam herhalde, sabah normal kahvaltı yaparım, öğünlerin birine karabuğday koyarım. Bilemedim şimdi kafam karıştı

O hiçbir şey yememek lahmacundan önceydibir ara hipoglisemiye girdim ‘anneee bayılıyom galiba yiyecek birşey getir’ dedim 2 dk sonra bi baktım bi elinde çikolata diğerinde peynir ekmek görmek bile kendime getirdi beni sen düşün

Pnrrr-12 snedeki bu salam aşkı ne olacak

Benim menüm

7.00
1 incir 1 hurma 1 ceviz

12.00 civarı
2 yumurta 3 dil pastırmayla omlet azda lor vardı
Peynir
4 zeytin

15.30 gibi
1 kupa sütlü mistik çay
10 badem

Akşam
4 kupa falan filtre kahve

Canınız çekmesin diye cıssların adını yazmıyorum
O kadar yorgundumki cnm kendime bişey yapmak istemedi
Çok şükür onlardanda yemedim
Yorgunluktan bişey yiyecek halimde yoktu

Su ölçmedim ama 2 lt olur

Spor 2 gündür yok malesef

O zaman 1 gün yap cnm
2.gün hem çekilmez hemde yapsanda az gider

Ben geçen hafta şeyda çoşkunun tarifini yaptıydım yeşil elmalı olanı

Kız annene tembihle bidahaki sefere iyi şeyler getirsin :))Allah muhafaza çukoya falan saldırma
Muzdan öncemşydi sonramı

Deneyim bakayim bendeki etki ne olacak. Karabugday cok ise yariyormu bi haftada onu yaparim olmadi :))
O zaman 1 gün yap cnm
2.gün hem çekilmez hemde yapsanda az gider
Tamam abla hangi gune yapayim sence
Ben geçen hafta şeyda çoşkunun tarifini yaptıydım yeşil elmalı olanı
O nasil birsey abla. Bu arada bugun gecen haftanin 1000 hoplama cezasini bitirdim. Ne zormus ya yap yap bi hafta bitiremedim :)))

iygeceler benim.kucuk kizin bayginligi gitmeyincr panikledik artik 5 gun oldu diye bugun ozelde baska bi cocuk dr goturduk 2 kizida hani dedik bi onceki dr verdigi antibiyotikmi bi ikisinide devsmli uyutuyoo tabi tekrar tahlil sonuc bide rontgen bronsolit dedi hava makinali ilac verdi neyseki 1 saat once hareketlendi biraz guldu falan cok sukur ne yedim bende bilmiyom ne buldumsa yedim.oldu sutumde yok bi yandan yemegi atlmamayada calisiyom.kizim.hic kg almamis yine 7 kg dr cok zayif bu dedi

selam
öisafirim varsı bugün gelemedim artık

kalkınca 3 ceviz 3 incir

sabah 09.30 2 kaşık patatesli yumurta 5 çeri 5 zeytin dereotu maydanoz

ara 1 br tarçınlı süt

ara 1 dln elma 10 fıstık

akşam 18.30 yemeüe miaafirim vardı.yine hüsran
1/4 lavaş
1.5 tavuk balığı (kızartma)
biraz ızgqra tavuk
4 kaşık pilav

su 2.5 lt olur yatana kadar
spor yok
.akşam yeneği sonrası eşimle yürüdük biraz ama temposuz.

çok geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun canım, cidden tek şansınız evin orta kat olmasıymış. Ev sahipleri cins zaten, Allah yardımcınız olsun

Afiyet olsun canım

Sagol canim. Yarin öglen bakimi yapilcak sanirm onla alakali gidip gelmeleri oluyormus bakalm gene calisti bugunde kombide sasirmis durumda

Güzel menü bence cnm lahmacunda arada olabillir diyoruz zaten afiyet olsun :)

Oo cok güzelmis canim güzel kavusma olmus :) orda okuyormu kizin canm yoksa evlimi ?
Iradene hayranim okadar sey sen yap hicbirinden yeme valla ben önümde oldummu kendimi tutamayanlardanim.. o yüzden zaten Anne evinde nekadar diätte baslasamda hic sonunu getiremedim.

Hahhaha valla yarn öle yapiym zaten yarn leslie yapvm 2 gündür yapamadm bi eksiklik hissediyorm
Salam yarinda yiyim bitiyo canimmm

Valla bende bilmiyorm nolcak aslinda sadce salam degil sosis sucuk da cok seviyorm ama ücünün icinde en az kalorili salam oldugundna onu tercih ediyorm arada bir

Cok gecmis olsun canim. Tez zamanda iyilessin yavrucuklar insallah. Ne kadarli senin bebis

Tamam abla hangi gune yapayim sence
Bilemedimki kuzum
Kesin eksi geleceğini bilsek per.yap derim
Ama ya artı getirirse
Istersen çrş.yap eksi olursa perş.de hafif geçirip o eksiyi korursun
Artı olursa prş.çaresine bakarsın en azından

O nasil birsey abla. Bu arada bugun gecen haftanin 1000 hoplama cezasini bitirdim. Ne zormus ya yap yap bi hafta bitiremedim :))
efferim çalışkan çocuğum benim :))

3 öğün 1 er y.elma 2 kş.karabuğday yenşyor

Tatlım çocuk bi iyileşemediki kilo alsın

Süt için hep söylüyorum ama dinlemiyosun
Buda bugünkü menü yorumum

Akşamki pilav gereksiz olmuş cnm yoksa güzel olacakmış
Şu pilavı nşye bırakmıyosun
Hem doyurmuyor hemde boş kalori
Sabah ekmek olmadığı için patates olabilir
Incir biraz fazla 1 tanesi 1 porsiyon meyve
Gün içinde yoğun olunca öyle geçiştirdin heralde

Yok evli değil cnm
Ana okulu öğretmenliği okuyor

Listedeyim fıstığım nasıl yiyim :))el -mecburrrr

Salam yarinda yiyim bitiyo canimmm
Bol balgamlı tavuk derisi kemikleri iç organları afiyet olsun cnm

evet pilavı çok seviyorum.
sana söz abla artık 74 olana kadar pilav yapmayacam (ama misafir gelirse o zaman el mahkum.yapsam da yemeyecem.ağzıma sürüm mü 1 kaşık daha 1 kaşık daha....pof)

Evet carsamba en mantiklisi persembede tavuk haslama salata tarzi gecistririm insallah bu hafta guzel kulo vericem esim bile farkediyorum baya inceldin diyor ve bu cok hosuma gidiyor. Ocak 20 de kizim 6 aylik oluyor en azindan ocak sonuna kadar hamilelikte aldigim tum kilolari vermek istiyorum. Yarin carsida su karabugdaya bi bakayim bende bulursam alayim. Emziren anneler icin de oneriliyormus tuketilmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…