- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #240.021
Çok geçmiş olsun sevilay bugün nasıl oldun canımAslında bir menü yok ama yazıyım
Öğlen 14:30
1 kase şehriye çorbası
Akşam 17:30
Bir kase limonlu pul biberli yoğurt
Acıkırsam elma yemeye çalışırım
2 lt su
Normal canım insan hastalık zamanı daha çok ihtiyaç duyar ailesineFazla giremiyirum kuzlar, ne kadarda iylestik desemde kirintilari devam ediyor... bu iki gundur durduk yerine aglayasim var( bilmiyorum neden... annemi babami kardeslerimi cok ozledim sanki...dokunsalar aglicam, hatta dokunmasalarda aglarim.
Günaydın canım şimdiden hayırlı yolculuklar güçlü olmaya çalış canımGünaydın gece mesajları okurken uyuya kalmışım dün berbat bi gündü bol aglamalı sinir krizlişimdi yola çıkıcaz eve gidince kendimi toplamam lzm acil.
Sağolasın cnmGözün aydın ablacım
Dr a götürmüştün değilmi oğlanıDünkü menüyü yazamadım uyumuş kalmışım. Arkadaşlar 11 gibi geldi 6 da gittiler çok güzel bir gün geçirdik ama oğlum bir önceki gece hiç uyumadı gün içinde de sürekli ateşi yükseldi düştü nasıl oldu aklım almıyor geçmiyor bu ateş bir türlü
Kahvaltı 11 gibi başladık ama yavaş ve uzun sürdü
1 yumurta
Domates salatalık
Kuru biber kavurması
Peynir zeytin
2 dilim tb ekmeği
Azıcık sucuk
Akşam 16o
1 ince dilim pasta. Ama pastanın kreması şekersiz ve keki çok az şekerli. Diyabetli arkadaşa özel yaptırdım baya masumlasmis halde yani
Çokça çay sade kahve falan da var. 2 bardak ödem çayı.
Su 1.5 litre gibi
Vücut hep aynı saatte kalkınca alışıyor tatlımGünaydın herkeseeeee
Uyumak için 1 hafta daha bekleyeceğime inanamıyorum
Yine hortladım erkenden, hafta sonu kesin lanetleniyorum ya offfff
Günaydın gece mesajları okurken uyuya kalmışım dün berbat bi gündü bol aglamalı sinir krizlişimdi yola çıkıcaz eve gidince kendimi toplamam lzm acil.
Pınar buraya kar yağıyor senin oralar soğuk değil mi kuzum ya kombisiz olur muısıtıcı falan var mi bari
Kızlar benim düzenimi değiştirmem gerekiyor heralde
milyonuncu diyetim olduğu için metomun yavaşladığını düşünüyorum
Ben genelde 2 yada 3 öğün yapıyorum
Vücudu şaşırtmak için artık leptine takılmayıp minik aralar yapmaya karar verdim
Sizler ne dersiniz
Valla çok uykum vardı oğlana babası baktı ben uyudum direkt abla. Doktor cigerlerinde birsey yok dedi bence de acil birsey yok ama zaman alacak galiba birazSağolasın cnm
Dr a götürmüştün değilmi oğlanı
Kahvaltın güzel olmuş cnm
Akşam aç kalmışın keşke sonradan protein alsaydın
Vücut hep aynı saatte kalkınca alışıyor tatlım
Çalışanların ortak kaderi :))
Keşke kombi olsa bizim ev merkezi ve en üst katCanim bence evine gittiginde daha iyi olucaksin.. sen elinden geleni yaptin
Burasida soguk tabi ama kar yok bide bizm ev orta kat genelde az isitsak da hemen sicak oluyor.. ama dün servisci geldi bakti sonra gene calisti bugunde bakimi yapilcak. Suanda calisiyor arada bi duruyor sacma sapan oldu insallah bakimdna sonra ariza vermez gene kış günü kombisiz zor gercekten
Hmm bence mantikli cnm ben herzaman degisik seyler denemeden yanaym zaten.. yatmadan acaba ayran soda kürü veya yogurt kürüdemi yapsan oda meto hizlandirmak icin ya.
Günaydın abla dün bende bir kase çorba içtim sadece ama bugün artı gördüm açlık ve uykusuzluk ödemi galiba bol su içmeye çalışıyorumGünaydınnnnnnn
Hadi bakalım kapılar açıldıııı buyurabilirsiniz :))
Mutlu sağlıklı huzur dolu bi pazar diliyorum
Haftaya artıyla başlamaktan nefret ediyorum
Artı olacak bişeyde yemedim
Neyse gidecektir inş.
Sağol tatlım Bugün daha iyiyim çok şükür canım kahvaltımı yaptım dinleniyorumÇok geçmiş olsun sevilay bugün nasıl oldun canım
Kızlar benim düzenimi değiştirmem gerekiyor heralde
Vücudu şaşırtmak için artık leptine takılmayıp minik aralar yapmaya karar verdim
Sizler ne dersiniz
bence de iyi fikir.Kızlar benim düzenimi değiştirmem gerekiyor heralde
Sizler ne dersiniz
geçmiş olsun canım tansiyon yükselince hemen limonlu şu iç ayaklarını uzat stres yapma o da etkiliyor akşam az olmuş sanki canım protein az olmuş SankiGünaydın kızlar benim dün tansiyon aldı başını gitti birden yükseldi. 19/10 o yüzden akşam sayfaya giremedim sıkıntı yaptıkça da düşmedi. Gece de uyuyamadım. Bugün saat birde uyandim. Dün ku menümü yazarak başlayayım
Sabah 10.00
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalık
5 zeytin
Yarim dilim ekmek
1 tk pekmez tahin
Öğle 13.30
4 kaşık kisir
1 bardak ayran
Ara 15.50
1 dilim ananas
Akşam 19.00
1 kase mercimek çorbası
Salata
Su 1.5 lt
Spor yok
Zaten akşam sonrası ara da yapmaya çalışacam cnm o da yopurt türü bişey olurmm bence mantikli cnm ben herzaman degisik seyler denemeden yanaym zaten.. yatmadan acaba ayran soda kürü veya yogurt kürüdemi yapsan oda meto hizlandirmak
kimisinde uykusuzluk baya etkili oluyor cnmnaydın abla dün bende bir kase çorba içtim sadece ama bugün artı gördüm açlık ve uykusuzluk ödemi galiba bol su içmeye çalışıyorum
Bişeyler yapmaya çalışacam bakalım cnmBence de canım, minik aralar ve yemek saatlerini değiştirebilme imkanın varsa yemek saatlerini dr değiştirirsen vücut şaşırıp eksilerin çoğalacaktır
Sağolasın cnmbence de iyi fikir.
dün kızım geldi demişsin gözün aydın zuhal abla.
ben hep 3 oğlun var gibi düşünmüşü m , niyeyse.
Limonlu soda iyi gelirdi cnmGünaydın kızlar benim dün tansiyon aldı başını gitti birden yükseldi. 19/10 o yüzden akşam sayfaya giremedim sıkıntı yaptıkça da düşmedi. Gece de uyuyamadım. Bugün saat birde uyandim. Dün ku menümü yazarak başlayayım
Sabah 10.00
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalık
5 zeytin
Yarim dilim ekmek
1 tk pekmez tahin
Öğle 13.30
4 kaşık kisir
1 bardak ayran
Ara 15.50
1 dilim ananas
Akşam 19.00
1 kase mercimek çorbası
Salata
Su 1.5 lt
Spor yok
Herkese merhaba kızımla 11 de uyandık kahvaltı falan derken bir gibi yattık 2 saat uyumusuz hala yorgunum cuma dan beri yediklerime çok dikkat ediyorum ama tartım cuma ile ayni bi sorun mu var acaba
Dün çok yorulmuşunya tatlımHerkese merhaba kızımla 11 de uyandık kahvaltı falan derken bir gibi yattık 2 saat uyumusuz hala yorgunum cuma dan beri yediklerime çok dikkat ediyorum ama tartım cuma ile ayni bi sorun mu var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?