Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bugunku menum
tavada yumurta
2 diim ekmek
peynir

yarim tabak bulgur
1 kase sutlac

2 dilim ekmek
peynir zeytin
Canim yeterli degil menun bence emziriyorsun biraz daha yesillikli ve besleyecili seyler tuketsen sutun icin daha verimli olur.
Aksam olmayaymis iyiymis :)) biraz fazla kacmis sadece. Afiyet olsun.
Dunku menum

Sabah 9
2 yumurta
Peynir
Badem domates

Oglen 2
Yesil mercimek
Salata

Alsam 7
Etli yesil fasulye
Ayran
3 lt su
Guzel menu afiyet olsun

Fazla giremiyirum kuzlar, ne kadarda iylestik desemde kirintilari devam ediyor... bu iki gundur durduk yerine aglayasim var( bilmiyorum neden... annemi babami kardeslerimi cok ozledim sanki...dokunsalar aglicam, hatta dokunmasalarda aglarim.
Regl durumun ne bende de var o aglamakli hal bu gunlerde normal olma donemim ama emzirdigim icin olmuyorum.

Canim cok gecmis olsun

Ayyy migdem kalkti
Ama tadi cok güzel

Herkese iyi geceler misafirim 00.30 gibi gitti kızım sa saolsun 16.00 dan beri ayaktaydi eşim misafirimizi otogara bırakmaya gitti bende hemen kızı suya soktum bi ton ağladı başı yikanirken. Sonrasında uyudu 1 den beri de mutfağı toplamakla meşgulum Bayılacam yorgunluktan menümu yazayım sabah görüşüruz
Emziren sut diyeti yapan anne menüsü

Saat 12.00 kahvaltı ( çok geç kalktık)
4 zeytin
Salatalık
3 ferry
1 yum. Ile sahanda Salçalı dereotlu yumurta
Bol yeşillik

15.30 ara
5 çiğ Badem
5 çiğ fındık
Yarım portakal

19.00 akşam
1.5 kepçe süzme mercimek çorbası
4 yemek kaşığı kuşbaşı et
Salata
2.5 litreden fazla su
No spor

Dunku menum

Sabah 9
2 yumurta
Peynir
Badem domates

Oglen 2
Yesil mercimek
Salata

Alsam 7
Etli yesil fasulye
Ayran
3 lt su
menün güzel olmuş cnm

evet pilavı çok seviyorum.
sana söz abla artık 74 olana kadar pilav yapmayacam (ama misafir gelirse o zaman el mahkum.yapsam da yemeyecem.ağzıma sürüm mü 1 kaşık daha 1 kaşık daha....pof)
Kuzum bana sorsan bende biçok şeyi seviyorum
Bak bugünkü yaptıklarından bi parça yesem ne karnım doyacaktı nede nefsim tatmin olacaktı
Hiç bulaşmayım daha iyi
Şu anda da gayet mutluyum gururluyum

Canın bişeyi çok istiyosa cuma sabah yada öğlen abartmadan yiyebilirsin, diğer öğünleri dengeleyerek
Senin dün yaptığın gibi değil :))))

Fazla giremiyirum kuzlar, ne kadarda iylestik desemde kirintilari devam ediyor... bu iki gundur durduk yerine aglayasim var( bilmiyorum neden... annemi babami kardeslerimi cok ozledim sanki...dokunsalar aglicam, hatta dokunmasalarda aglarim.
tatlım insan hastalanınca daha bi duygusal oluyor yalnızlık hissediyor
Kader utansın ne diyelim :))

Geçmişi okudum ama cevaplamayı sabah yapacağım, azıcık üşeniyorum da...

Hatta bence uykum da var benim...

Herkese iyi geceler, hayırlı rüyalarınız olsun
Iyi geceler bebemmm
Sabah yine hortlama :)))

Oyyy sende yorgunlar klübündensin :))

Menü harikaaaa canikom

Günaydın gece mesajları okurken uyuya kalmışım dün berbat bi gündü bol aglamalı sinir krizli şimdi yola çıkıcaz eve gidince kendimi toplamam lzm acil.
Bencede zeynepcim
Böyle ortamda olmak çocuğuda çok etkiler

Gözün aydın ablacım

Dünkü menüyü yazamadım uyumuş kalmışım. Arkadaşlar 11 gibi geldi 6 da gittiler çok güzel bir gün geçirdik ama oğlum bir önceki gece hiç uyumadı gün içinde de sürekli ateşi yükseldi düştü nasıl oldu aklım almıyor geçmiyor bu ateş bir türlü

Kahvaltı 11 gibi başladık ama yavaş ve uzun sürdü
1 yumurta
Domates salatalık
Kuru biber kavurması
Peynir zeytin
2 dilim tb ekmeği
Azıcık sucuk

Akşam 16o
1 ince dilim pasta. Ama pastanın kreması şekersiz ve keki çok az şekerli. Diyabetli arkadaşa özel yaptırdım baya masumlasmis halde yani

Çokça çay sade kahve falan da var. 2 bardak ödem çayı.
Su 1.5 litre gibi

Pınar buraya kar yağıyor senin oralar soğuk değil mi kuzum ya kombisiz olur mu ısıtıcı falan var mi bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…