- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #240.061
Kızlar sabah kahvaltısında peynir ve yumurta yiyemicem yerine ne yiyebilirim ne tavsiye edersiniz
Gecmis olsun. Menude guzel aksam biraz az olmus ama afiyet olsunGünaydın kızlar benim dün tansiyon aldı başını gitti birden yükseldi. 19/10 o yüzden akşam sayfaya giremedim sıkıntı yaptıkça da düşmedi. Gece de uyuyamadım. Bugün saat birde uyandim. Dün ku menümü yazarak başlayayım
Sabah 10.00
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalık
5 zeytin
Yarim dilim ekmek
1 tk pekmez tahin
Öğle 13.30
4 kaşık kisir
1 bardak ayran
Ara 15.50
1 dilim ananas
Akşam 19.00
1 kase mercimek çorbası
Salata
Su 1.5 lt
Spor yok
Sporda menude cok guzel afiyet olsun.Menüm:
11;15 1tk zeytinyag, 1bardk sirkeli balli Ilik Su
12:00 1hasl.yumurta, 1kk peynir, 2tavukfüme salam, filtre kahve
15:30 1hasl.yumurta
17:30 2kepce ispanak corbasi, 2yk yogurt, Salata, 1tabak kiymali karnibahar yemegi
Yatmadan yogurt kürü
2fincan yesilcay
2fincna hibiskus cay
2,5lt Su
5mil leslie + 5dk karin egzersizi = 219 puan
Cok gecmis olsun canim.Evet o kapalı buhran havalar direkt beni de kapatıyorAma yapacak birşey yok mecburen baharı bekleyeceğiz.
Nane limon kaynattım onu içecem şimdi, istifra etmekten canım çıktı. Hasta olacaksam bari tam olayım, yatıp dinleneyim geçsin, böyle arafta kalınca kendime atarlanıyorumTuzu normal tüketiyorum, ekstra kullanımım yok ama öyle aşırı tuzsuz birşey yiyemem ben. Bugün hiç yeşilçay içmedim, Yemekte şalgam içtim hala yükselmedi tansiyonum, 2 saattir yükselmesini bekliyorum.
Ellerine sağlık ne yemek yapıyorsun acaba
Elma krom çayını merak ettim, araştıracam canım, aklıma yatarsa denicem
Afiyet olsun bugun arada olsa daha iyi olacakmis.Selam herkese 3 gibi eve geldik oğlanı duş aldırdım uyumuşuz çok zor geçti yolculuk şimdi toparlanma vakti leslieleri özledim bi baktım ki dün menü yazmamışım uyuya kalmışım her ikisinide yazayım.
Dün
Sabah
Yarım patates yagda
8 zeytin
2 dilim ekmek
Yeşillik
Öglen
2 tane dolma bulğurlu
Yeşillik
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Salata
2 lt ay
Bugun
Sabah 10
1 tabak tavyk sote
1 kase çorba yolsa yedik
Akşam 18.30
1 tabak çorba
Yk pilav
2 lt su
Guzel menu afiyet olsun.Emziren ve süt diyeti yapan anne menüsü
Saat 12.30 kahvaltı
2 yumurtalı Mantarlı omlet (eşimle yedik)
Salatalık
2 cerry
5 zeytin
Yeşillik
1 küçük anne köftesi
Yarım dilim çavdar ekmeği
Saat 15.30
Yarım armut
Saat 18.30 akşam yemeği
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe den biraz fazla tavuklu bamya yemeği
Salata
Saat 19.45
Yarım CB kabak çekirdeği
Su 2.5 litre su
Spor yok şimdilik
Menu yetersiz geldi bana keske ogle yemegi olsaymis. Afiyet olsunHayırlı akşamlar kızlar
Bugünki menüm
Bugün oğlum ateşlendi uyumadık erken uyandık çok şükürki ben toparlandım.
Kahvaltı 6:30
1 tost, 5zeytin, 1b çay
Ara
1 diyet kraker
1 elma
Akşam 17:30
1 tabak fasulye, 2 kaşık bulgur pilavı
2 lt su bitki çay
Benim durumum çok kötü o zaman ben haftanın bir günü rakı içerim. Ama bir 35 lik en az bu da sana 5 bardak demek 235×5=1175kalori bu yanında hiç bişey yememiş hali birde yediklerini say 2500 kalori o zaman ne yapıyoruz içki kötülüklerin ve kiloların anasıdır diyoruz ve içmiyoruz.Kaçkaloribu’ nun instagram sayfasından alınmıştır...
Bunların hepsine feda edebilirim kalorileri ama besin değerleri tabiiki çok kötü, o yağ ve karbonhidrat değerlerini ilk duyduğumda ‘yok canım olamaz’ deyip şoke olmuştum
Avakado olabilir protein bakımından zengin hem de faydalı yağlar var içerisinde walla işin zor arkadaşım ben düşünemiyorum peynirsiz yumurtasız allah kolaylık versinKızlar sabah kahvaltısında peynir ve yumurta yiyemicem yerine ne yiyebilirim ne tavsiye edersiniz
Gayet iyi olmuş afiyet olsun guzelimEve yenice geldim cok yoruldum bugun menumu yazip gecmise dalacagim
EMZIREN ANNE MENUSU
Sabah ac karna Ayran soda kuru
Sabah: 10.30
1.5 yumurta ile ispanakli 1 dilim peynirli omlet
Kozlenmis kirmizi biber
1 dilim t.b ekmegi
Ara ogun:14.00
Cebime attigim 8-9 tane findik badem
Aksam yemegi:18.30
1 porsiyon mezgit ve istavrit karisik
Salata
2 kucuk kup helva
2 lokma trabzon ekmegi
Az sekerli Turk kahvesi
Yatmadan ayran soda kuru
Su. 2-2.5 lt arasi olmustur tam sayamadim
Spor: 150 dk n.t yuruyus 150 puan
Canım geçmiş olsun tansiyon yükselmiş bol bol sarımsaklı yoğurt tavsiye ederim. Yanlış kişiyi etiketlemişinBende menümü yazayım bugün biraz az oldu ama tansiyonum çıkmasın die az besledim.
Sabah_öğle 13.00
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates salatalık
1 wasa
1 kupa sütlü kahve
Ara 15.00
1 cappucino
1 adet ananas
Akşam 18.00
1 kase yoğurt chia tohumlu ve 2 ananas doğrayarak yedim
Su 1 lt
Spor 30 dk yürüyüş P pnrr
Canim geçmiş olsun yumurta alerjisi nasıl netlesti. Diyet yapmak gerçekten zor ama insan alisiuor sanırım zamanla eğer geçmezse bizim belirtiler yumurtaya geçicezKızlar sabah kahvaltısında peynir ve yumurta yiyemicem yerine ne yiyebilirim ne tavsiye edersiniz
Cnm süt ve süt ürünleri tüketemiyorum malesef ceviz ve fındık mutlaka eklicemCeviz, fındık, fıstık yumurta yerine geçebilecek besinlerdir. Kahvaltıda yeşilliğe de bol bol yer verebilirsen, zeytin ve bu yemişlerle sağlıklı kahvaltı menüsü oluşturabilirsin.
Süt içebiliyorsan yulafla lapa yapabilirsin ya da değişken meyvelerle direkt sütle karıştırıp yiyebilirsin.
Ben biraz düşüneyim aklıma geldikçe yazarım
Canım yolda olunca yapamadımAfiyet olsun bugun arada olsa daha iyi olacakmis.
Cnm yumurtayı verince oğlan kızardı resmen tüm vucudu yanagında yara çıktı filan 4 gündür diyeti yapıyorum kakası ve huysuzluğu düzelmeye başladıCanim geçmiş olsun yumurta alerjisi nasıl netlesti. Diyet yapmak gerçekten zor ama insan alisiuor sanırım zamanla eğer geçmezse bizim belirtiler yumurtaya geçicez
Benim durumum çok kötü o zaman ben haftanın bir günü rakı içerim. Ama bir 35 lik en az bu da sana 5 bardak demek 235×5=1175kalori bu yanında hiç bişey yememiş hali birde yediklerini say 2500 kalori o zaman ne yapıyoruz içki kötülüklerin ve kiloların anasıdır diyoruz ve içmiyoruz.
tugcetugcem canım sendemi hasta oldun geçmiş olsun mide gribi diye bir salgın hastalık var antibiyotik de fayda etmiyormuş çok şükür ben atlattım biraz bu seferde oğlum ateşlendi Allah başka dert vermesin...
Aynen çok zorlanıyorum özellikle yoğurt ve peynir konusunda .Avakado olabilir protein bakımından zengin hem de faydalı yağlar var içerisinde walla işin zor arkadaşım ben düşünemiyorum peynirsiz yumurtasız allah kolaylık versin
MEYVE DEĞİŞİM LİSTESİ 1 porsiyon meyve miktarı
Elma 1 küçük boy
Muz yarım adet
Greyfurt yarım adet
Portakal 1 orta boy
Mandalina 1 büyük boy
Turunç 1 orta boy
Ayva 1/4 orta boy
Armut 1 orta boy
Üzüm 15 iri tane
Nar 1/2 küçük boy
Kavun 1/8 orta boy
Karpuz 1/8 orta boy
Kiraz 12 adet
Kivi 1 orta boy
Vişne 14 adet
Kayısı 3 adet
Şeftali 1 orta boy
Taze İncir 1 adet
Yeni dünya 6 adet
Yeşil erik 10 adet
Kırmızı erik 5 adet
Çilek 12 adet
Mango 1 küçük boy
Ananas 1 dilim
Greyfurt suyu 1 çay bardağı
Portakal suyu 1 çay bardağı
Nar suyu 1/3 su bardağı
Vişne suyu 1/3 su bardağı
Üzüm suyu 1/2 çay bardağı
Elma suyu 1/3 su bardağı
Kuru incir 1 adet
Kuru erik 5 adet
Kuru kayısı 3 adet
Kuru üzüm 1 çorba kaşığı
Hurma 3 adet
Trabzon hurması 1/2 adet
Pnrrr-12 etiketlemeyi öğrenmeme az kaldı:))
Gecmis olsun canim. Menude guzel afiyet olsunselam menüm emziren anne
kalkınca 1 kuru incir
sabah 09.30
1 dlm yumurtalı eknek
3 çeri
dereotu
öğlen 13.30
4 kaşık taze fasulye
3 kaşk bulgur pilavı
ara
2 avuç çekirdek
1 avuç kabak Çekirdeği
1 kuru incir 2 ceviz
akşam 18.30
3 kaşık kıymalı yum.
yoğunt
1 kase mercimek çorbası
su 2.lt yatanana kadar 2.5 olur.
Spor yok
küçük oğluş ateşli .yarına geçse bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?