Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar sabah kahvaltısında peynir ve yumurta yiyemicem yerine ne yiyebilirim ne tavsiye edersiniz

Ceviz, fındık, fıstık yumurta yerine geçebilecek besinlerdir. Kahvaltıda yeşilliğe de bol bol yer verebilirsen, zeytin ve bu yemişlerle sağlıklı kahvaltı menüsü oluşturabilirsin.

Süt içebiliyorsan yulafla lapa yapabilirsin ya da değişken meyvelerle direkt sütle karıştırıp yiyebilirsin.

Ben biraz düşüneyim aklıma geldikçe yazarım

Gecmis olsun. Menude guzel aksam biraz az olmus ama afiyet olsun
Sporda menude cok guzel afiyet olsun.
Cok gecmis olsun canim.
Afiyet olsun bugun arada olsa daha iyi olacakmis.
Guzel menu afiyet olsun.
Menu yetersiz geldi bana keske ogle yemegi olsaymis. Afiyet olsun

Benim durumum çok kötü o zaman ben haftanın bir günü rakı içerim. Ama bir 35 lik en az bu da sana 5 bardak demek 235×5=1175kalori bu yanında hiç bişey yememiş hali birde yediklerini say 2500 kalori o zaman ne yapıyoruz içki kötülüklerin ve kiloların anasıdır diyoruz ve içmiyoruz.

Kızlar sabah kahvaltısında peynir ve yumurta yiyemicem yerine ne yiyebilirim ne tavsiye edersiniz
Avakado olabilir protein bakımından zengin hem de faydalı yağlar var içerisinde walla işin zor arkadaşım ben düşünemiyorum peynirsiz yumurtasız allah kolaylık versin

Gayet iyi olmuş afiyet olsun guzelim

Bende menümü yazayım bugün biraz az oldu ama tansiyonum çıkmasın die az besledim.
Sabah_öğle 13.00
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates salatalık
1 wasa
1 kupa sütlü kahve
Ara 15.00
1 cappucino
1 adet ananas
Akşam 18.00
1 kase yoğurt chia tohumlu ve 2 ananas doğrayarak yedim
Su 1 lt
Spor 30 dk yürüyüş P pnrr

tugcetugcem canım sendemi hasta oldun geçmiş olsun mide gribi diye bir salgın hastalık var antibiyotik de fayda etmiyormuş çok şükür ben atlattım biraz bu seferde oğlum ateşlendi Allah başka dert vermesin...

Canım geçmiş olsun tansiyon yükselmiş bol bol sarımsaklı yoğurt tavsiye ederim. Yanlış kişiyi etiketlemişin Pnrrr-12 olacak düzenle den girip düzeltebilirsin

Cnm süt ve süt ürünleri tüketemiyorum malesef ceviz ve fındık mutlaka eklicem
Afiyet olsun bugun arada olsa daha iyi olacakmis.
Canım yolda olunca yapamadım

Canim geçmiş olsun yumurta alerjisi nasıl netlesti. Diyet yapmak gerçekten zor ama insan alisiuor sanırım zamanla eğer geçmezse bizim belirtiler yumurtaya geçicez
Cnm yumurtayı verince oğlan kızardı resmen tüm vucudu yanagında yara çıktı filan 4 gündür diyeti yapıyorum kakası ve huysuzluğu düzelmeye başladı

İçki hayatın tadıdır deyip, bedelini ödeyip içmeye devam ediyoruz

Aynen canım bir mide bulantısı başladı, bütün gün beni benden aldı. Nane limon kaynattı içirdi annem, bir de karnımı midemi kolonya ile masajladı, üşüttüysen kolonya ısıtır rahatlatır dedi. Dur bakalım yarına neler olacak. Oğluna çok geçmiş olsun, ateşi düşsün de iyileşsin kuzucuk

Menümü de yazayım unutmadan

09:30 bir yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 3 halka sucuk, domates, salatalık, 1 tk kaymaklı bal, 2 dilim çavdar ekmeği
13:30 sade türk kahvesi
14:30 yarım muz ve yarım kivi
17:30 bir kepçe yoğurt çorbası (unsuz, yumurtasız), küçük bir parça ızgara et ve salata

Maalesef hepsini çıkardım çok afedersiniz.
Nane limon içtim, birazdan galima soda ayran içecem. Ama herşeye rağmen spor yaptım 50 dk da olsa :)))

1,5 litre su ancak içmişimdir
50 dk orta tempo yürüyüş*1=50 puan
Pnrrr-12

selam menüm emziren anne

kalkınca 1 kuru incir

sabah 09.30
1 dlm yumurtalı eknek
3 çeri
dereotu

öğlen 13.30
4 kaşık taze fasulye
3 kaşk bulgur pilavı

ara
2 avuç çekirdek
1 avuç kabak Çekirdeği
1 kuru incir 2 ceviz

akşam 18.30
3 kaşık kıymalı yum.
yoğunt
1 kase mercimek çorbası
su 2.lt yatanana kadar 2.5 olur.
Spor yok

küçük oğluş ateşli .yarına geçse bari.

Güzel oldu bilmek favorilere eklemek gerek :)

Pnrrr-12 etiketlemeyi öğrenmeme az kaldı:))

olmus olmus

Gecmis olsun canim. Menude guzel afiyet olsun

______ SPOR LİSTESİ ______

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Zey-has 60 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Sweetyy83 90 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Pnrr-20 60 + 45 + 219 + -- + -- + -- + --
K-Nartanesi 220 + -- + -- + -- + -- + -- + --
G-Umutluyum -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eyledi 30 + -- + 30 + -- + -- + -- + --
Nanekekik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mer_4260 60 + -- + -- + -- + -- + -- + --
MelegimveBen -- + 90 + 150 + -- + -- + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ponibon -- + -- + -- + -- + --+ -- + --
Kurbet -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mehlikatun -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ekim2009 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Asfarovski -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Tugcekrblt 70 + 80 + 50 + -- + -- + -- + --
Canan456 120 + -- + -- + -- + -- + -- + --

Kızlarrr Spor bildirimleri cok az vallah bu hafta herkez bi düsüste sanki hadin toparlanalimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…