- Konu Sahibi Handandandan
-
- #240.241
Ben de yeni uyuttum şimdi ben de yatacağım inşallah Allah kolaylık versin canımKızım yine uyumuyor hanımlar buraya ancak sabah bakarım herkese iyi geceler
Cnm kızın alerjidwn oluyor benceMenumu yazayım kızım yine cozuttu
Emziren ve süt diyeti yapan anne menüsü
Saat 11.00 kahvaltı
1 dlim çavdar ekmeği
Salatalık2 cerry
4 zeytin
1.5 yumurta ile Sucuklu yumurta 3 halka
2 ince dilim patates kızartması
Canim bugün yeşillik istemedi
Saat 14.00 ara
Yarım armut
5 çiğ badem
Saat 18.30 akşam
1 kase süzme mercimek çorba
1 tabak yumurtalı ispanak yemeği
2 dilim turp
Su 2 litre spor yok kızım yine başrollerde
Kız ne işin var yatta uyu sabah geç kalk ah en çok uykuyu özlüyorum ki ben uykuya düşkün değildimHerkese iyi geceler kizlar
Pnrrr-12 tempolu serbest dans yapmistim 45 dk onu yazmayi unutmusum da tam uyuyacaktim aklima geldi
Herkes uyumus bende yatayim artik gece uyuyamiyorum sabahta uyanamiyorum ya offfff
Hamileliğin ilk 6 ayı 10 kilo verdim mide bulantısından . daha sonraki 3 ay ise hergün 30 dk yürüyüş yaptım şanslıydım bahara denk geldi patates pirinç ekmek market işi bunları hayatımdan çıkardım kilo almadan doğum yaptım sadece bebeğin ağırlığı vardı ve bebeğim gayet iyi kiloda doğdu yeme ile kilonun alakası yok bence●GÜNÜN KONUSU●
Hamilelikte kilo kontrolü nasıl sağlanır??
Günaydın canım nasılsın bugünün planı ne bakalımGunaydinnnn
Tamam cnm ben bi bakaym nasl hesaplancak oHerkese iyi geceler kizlar
Pnrrr-12 tempolu serbest dans yapmistim 45 dk onu yazmayi unutmusum da tam uyuyacaktim aklima geldi
Herkes uyumus bende yatayim artik gece uyuyamiyorum sabahta uyanamiyorum ya offfff
Günaydın canım nasılsın bugünün planı ne bakalım
Ben cok duskunum ya 11 de de yatsam sabah erkenden uyanamiyorum uyanincada midem yaniyo niyeyse cok asabi oluyorumKız ne işin var yatta uyu sabah geç kalk ah en çok uykuyu özlüyorum ki ben uykuya düşkün değildim
Dün gece babası baktı sağolsun aylar sonra deliksiz olmasa da güzel bir uyku çektim kendime geldim resmen canım Sagolasin. Esin hafta içi evde ne güzel tadını çıkarınTamam cnm ben bi bakaym nasl hesaplancak o
Iyiyim cnm sagol sen nasilsin. Bugun esim evde disardayiz gezinti falan sende ne var ne yok :) bebis iyimi
Oh şifa olsun cnm dünde eşim 20 dk baktı 20 dk uyumuşum kendime geldim resmenDün gece babası baktı sağolsun aylar sonra deliksiz olmasa da güzel bir uyku çektim kendime geldim resmen canım Sagolasin. Esin hafta içi evde ne güzel tadını çıkarınburada hava bembeyaz sis hiç kalkmayacak bugün galiba
Yok kuzum baya sessizlestiKızlar nasılsınız sayfa bi kaç gündür sessiz sanki yada ben çok giremeyince bana öyle geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?