Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menumu yazayım kızım yine cozuttu
Emziren ve süt diyeti yapan anne menüsü
Saat 11.00 kahvaltı
1 dlim çavdar ekmeği
Salatalık2 cerry
4 zeytin
1.5 yumurta ile Sucuklu yumurta 3 halka
2 ince dilim patates kızartması
Canim bugün yeşillik istemedi
Saat 14.00 ara
Yarım armut
5 çiğ badem

Saat 18.30 akşam
1 kase süzme mercimek çorba
1 tabak yumurtalı ispanak yemeği
2 dilim turp

Su 2 litre spor yok kızım yine başrollerde

Menü

Kahvaltı 10:00
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
1 dilim ekmek
Kuru biber kavurması
Yeşillik

Ara 14:00
1 portakal
1 grisini

Akşam 19:00
2 kepçe yarmalı yoğurt çorbası
1 yumurta ile kıymalı melemen gibi yemek
Yoğurt
1 dilim ekmek

Su 1,5 litre
Spor 40 dakika yürüyus 40 puan

Cnm kızın alerjidwn oluyor bence

Herkese iyi geceler kizlar
Pnrrr-12 tempolu serbest dans yapmistim 45 dk onu yazmayi unutmusum da tam uyuyacaktim aklima geldi
Herkes uyumus bende yatayim artik gece uyuyamiyorum sabahta uyanamiyorum ya offfff
Kız ne işin var yatta uyu sabah geç kalk ah en çok uykuyu özlüyorum ki ben uykuya düşkün değildim

●GÜNÜN KONUSU●
Hamilelikte kilo kontrolü nasıl sağlanır??
Hamileliğin ilk 6 ayı 10 kilo verdim mide bulantısından . daha sonraki 3 ay ise hergün 30 dk yürüyüş yaptım şanslıydım bahara denk geldi patates pirinç ekmek market işi bunları hayatımdan çıkardım kilo almadan doğum yaptım sadece bebeğin ağırlığı vardı ve bebeğim gayet iyi kiloda doğdu yeme ile kilonun alakası yok bence

Herkese iyi geceler kizlar
Pnrrr-12 tempolu serbest dans yapmistim 45 dk onu yazmayi unutmusum da tam uyuyacaktim aklima geldi
Herkes uyumus bende yatayim artik gece uyuyamiyorum sabahta uyanamiyorum ya offfff
Tamam cnm ben bi bakaym nasl hesaplancak o

Günaydın canım nasılsın bugünün planı ne bakalım

Iyiyim cnm sagol sen nasilsin. Bugun esim evde disardayiz gezinti falan sende ne var ne yok :) bebis iyimi

Merhaba canlarımmm

Hala çok hastayım, usandım kusup durmaktan. Müşteri önünde surat ifadem şekilden şekile giriyor. hafta sonu olsa da uyusam bütün gün.

Sizler nasılsınız? Hastalar iyileşti mi, bebişler iyileşti mi, yeni doğan bebişimiz nasıl ?

Tamam cnm ben bi bakaym nasl hesaplancak o

Iyiyim cnm sagol sen nasilsin. Bugun esim evde disardayiz gezinti falan sende ne var ne yok :) bebis iyimi
Dün gece babası baktı sağolsun aylar sonra deliksiz olmasa da güzel bir uyku çektim kendime geldim resmen canım Sagolasin. Esin hafta içi evde ne güzel tadını çıkarın burada hava bembeyaz sis hiç kalkmayacak bugün galiba

Oh şifa olsun cnm dünde eşim 20 dk baktı 20 dk uyumuşum kendime geldim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…