Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun canım ya Bi doktora gitsen bari böyle olmaz ki

Insallah kisa zamanda etki eder rahatlar yavrucak. Gecmis olsun menude sartlara gore idare eder.afiyet olsun
Sağol canım şimdi daha iyi çok şükür
Çok geçmiş olsun inşallah iyi gelir merak etme sen herşey güzel olacak
Doktorun yazdığı antibiyotik iyi geldi şimdi daha iyi çok şükür canım sağol
Gecmis olsun canim cok
Sağol canım
Farkındayım kuzum takılmak istedim nasıl oldu bugün açıldı mi biraz bari yavrucak
Dün hastaneye gittik doktor antibiyotik yazdı şimdi daha iyi çok şükür canım sağol :)

Canım biz iyiyiz çok şükür sende en kısa zamanda düzelirsin inşallah sen adana damı bankada çalışıyorsun bende adanalıyım. Adana Seyhan’da ama yurt dışında yaşıyorum Adana’yı özledim sen hangi şubede çalışıyorsun.

dün ben de yazacaktım ama çocuklar durmadı bi de halıya çay döktü büyük.
Tuğçecim o kadar hastasın bir de spor yapmışsın kuzum biraz dinlenmeye çalış.

benimki bugün iyi gibi çok şükür.
ateş düşürücüye gerek kalmayacak sanki.dün bu saatlerse vermiştim. :)

selam sabah kalp ultrasonumuzuda çektiridik çok şükür temiz çıktıı işe geldim patron restini çekti gelmediğim 1 haftayı maaşımdan kesti 20 günlükte raporum var halbuki ee dedim iizinden kesseniz çalışıyorum eşimin işsiz olduğunu biliyor sade cumartesi günü özelde 400 tl harcadık oda 5 kere devlete gidip 1 kere özele gidiyorum neyse ya dedim durumumu biliyorsunuz çıkacak durumum yok siz memnun değilmisiniz benden dedim ben öyle bişey demedim işe girerekn kabul ettin ssk asgariden diye şimdi lafını yapma diyor halbuki 4 sene önce işten çıkıyorum dedim maaşta anlaşamadığımız için ozman beni ikna etmek için zam yaptı ssk tam ödiycem 6 ay tamda ödedi sonra yavaş yavaş düşürdü terkrar asgariye geldik ama şimdi yan çiziyor yokk diyor bende dikleşmedim zaten durumum ortada çalışmam lazım nası keserseniz kesin dedim amannnnnnnnnn hiç üzülmiycem daha dün korkudan sabahı zor ettik sağlığım yerimde olsunda hakkımı yediği her kuruşta çıksın ondan

senden kestiği parayla mı zengin olacak ki.
kimsenin ahı kimsede kalmaz.allah sağlık versin canım.geçmiş olsun

Eyvah motivasyonun düşmesin

Ne vicdansiz insanlar var ya gozleri doymaz o parayla zengin ooacak sanki sorsan bi aksam yemegine bi maas yatirirlar ama calisanlarina gelince 10 kurusun hesabini yaparlar. Sinir oldum iyice esimde ayni sekilde cunku. Neyse iyiymissiniz ya gerisi hallolur gecmis olsun

Bütün hastalara acil şifa diliyorum. Bugün okuduğum kadarıyla herkescik kocasının çocuk bakmasından çok memnun bunun daim olmasını diliyorum.@GIRGIRINA senin de patronunu allah bildiği gibi yapsın canını sıkma sağlığın iyi olsun ona da şükür.

Ben hala çalışıyorum saat sonra 19.00 da isim bitiyor. Ama zaman buldukça bakıyorum sayfaya. Eee cumaya az kaldı sessiz kalmayalım tam destek hep destek çoğumuzun işi olabilir ama işi az olanlar sayfayı boş bırakmayalım.

Aman iyi olun, ben de iyileşecem inşallah bakalım:)))
Ceyhan Şubesi'nde çalışıyorum canım, Adana' ya gidiş geliş yapıyorum hergün, Turgut özalda oturuyorum.

dün ben de yazacaktım ama çocuklar durmadı bi de halıya çay döktü büyük.
Tuğçecim o kadar hastasın bir de spor yapmışsın kuzum biraz dinlenmeye çalış.

Ahh o halıya dökülenlerrr :)))
Spor beni kendime getiriyor, spor yapmasaydım bugün bankaya gelemezdim, çok zorlamıyorum hareketlerde kendimi ama bırakmıyorum da.

Gözün aydın canım, inşallah daha iyi olur :)

Kalp ultrasonu için gözün aydın canım. İşveren için Allah ıslat etsin onu, çalışanın hakkını yiyerek kimse zengin olmadı bu dünyada. Kaldı ki sağlık bu ya, herşeyden önemli şey, kimse keyfi hastaneye gitmez, kimse keyfi hasta moduna girmez, bunu düşünmesi gerekiyor oysaki.
Allah yardımcın olsun canım, Allah kolaylık versin. Sen sağlığına dikkat et

Herkese merhaba biz yine dün gece oturduk ama bu sefer kızım insaf etti 3 te yattı demin de ağlaya ağlaya bana baka baka uyudu daha şimdi mutfak toplucam Allah tan yemek dünden kalmisti.
Cnm kızın alerjidwn oluyor bence
canım bilmiyorum şu an damla kullanıyoruz diyet e de devam daha ne yapmalıyim bilmiyorum

canim.senin cocuk.kac yasunda bilmuyirum ama yeni ogrendigim biseyi paylasiyim ates dusurucu hic etki etmedi 39 dere titrerken dr gittigimde senin kiz 16 kg gibi 1.5 olcek ver dedi
dedim yok hocam 20 kg
ozaman 2 olcek vercen dedi
yani buzde niye etki etmiyo bu ates dusuruculer diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…