- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #240.261
Geçmiş olsun canım ya Bi doktora gitsen bari böyle olmaz kiMerhaba canlarımmm
Hala çok hastayım, usandım kusup durmaktan. Müşteri önünde surat ifadem şekilden şekile giriyor. hafta sonu olsa da uyusam bütün gün.
Sizler nasılsınız? Hastalar iyileşti mi, bebişler iyileşti mi, yeni doğan bebişimiz nasıl ?
Valla benimki altı gibi aldı oturma odasına gittiler ise giderken getirdi sonra dokuza kadar uyuduk sağolsun eşim yüz yılın iyiliğini yaptı bomba gibiyimOh şifa olsun cnm dünde eşim 20 dk baktı 20 dk uyumuşum kendime geldim resmen
Sağol canım şimdi daha iyi çok şükürInsallah kisa zamanda etki eder rahatlar yavrucak. Gecmis olsun menude sartlara gore idare eder.afiyet olsun
Doktorun yazdığı antibiyotik iyi geldi şimdi daha iyi çok şükür canım sağolÇok geçmiş olsun inşallah iyi gelir merak etme sen herşey güzel olacak
Sağol canımGecmis olsun canim cok
Dün hastaneye gittik doktor antibiyotik yazdı şimdi daha iyi çok şükür canım sağol :)Farkındayım kuzum takılmak istedimnasıl oldu bugün açıldı mi biraz bari yavrucak
Geçmiş olsun canım ya Bi doktora gitsen bari böyle olmaz ki
Canım biz iyiyiz çok şükür sende en kısa zamanda düzelirsin inşallah sen adana damı bankada çalışıyorsun bende adanalıyım. Adana Seyhan’da ama yurt dışında yaşıyorum Adana’yı özledim sen hangi şubede çalışıyorsun.Merhaba canlarımmm
Hala çok hastayım, usandım kusup durmaktan. Müşteri önünde surat ifadem şekilden şekile giriyor. hafta sonu olsa da uyusam bütün gün.
Sizler nasılsınız? Hastalar iyileşti mi, bebişler iyileşti mi, yeni doğan bebişimiz nasıl ?
benimki bugün iyi gibi çok şükür.Merhaba canlarımmm
ediyorum şahsen. Zuhal abla sizin bebiş nasıl annesi nasıl.Günaydınnnn güzellikler
Cumaya 3 günümüzmü kalmışşş
Eminim herkes azami dikkat edecektir
senden kestiği parayla mı zengin olacak ki.selam sabah kalp ultrasonumuzuda çektiridik çok şükür temiz çıktıı işe geldim patron restini çekti gelmediğim 1 haftayı maaşımdan kesti 20 günlükte raporum var halbuki ee dedim iizinden kesseniz çalışıyorum eşimin işsiz olduğunu biliyor sade cumartesi günü özelde 400 tl harcadık oda 5 kere devlete gidip 1 kere özele gidiyorum neyse ya dedim durumumu biliyorsunuz çıkacak durumum yok siz memnun değilmisiniz benden dedim ben öyle bişey demedim işe girerekn kabul ettin ssk asgariden diye şimdi lafını yapma diyor halbuki 4 sene önce işten çıkıyorum dedim maaşta anlaşamadığımız için ozman beni ikna etmek için zam yaptı ssk tam ödiycem 6 ay tamda ödedi sonra yavaş yavaş düşürdü terkrar asgariye geldik ama şimdi yan çiziyor yokk diyor bende dikleşmedim zaten durumum ortada çalışmam lazım nası keserseniz kesin dedim amannnnnnnnnn hiç üzülmiycem daha dün korkudan sabahı zor ettik sağlığım yerimde olsunda hakkımı yediği her kuruşta çıksın ondan
Eyvah motivasyonun düşmesinbu kargaşada hayallerime adım adım giderken motive edici şıklarımdan biri olan kaynanamın kilo vermez sözü geçen akşam sen kilo vermişsinn demesiyle sarsıldıı dedim evet anne 10 kg verdim çok şükür bu 10 20 30 40 diye gider inşallah
Ne vicdansiz insanlar var ya gozleri doymaz o parayla zengin ooacak sanki sorsan bi aksam yemegine bi maas yatirirlar ama calisanlarina gelince 10 kurusun hesabini yaparlar. Sinir oldum iyice esimde ayni sekilde cunku. Neyse iyiymissiniz ya gerisi hallolur gecmis olsunselam sabah kalp ultrasonumuzuda çektiridik çok şükür temiz çıktıı işe geldim patron restini çekti gelmediğim 1 haftayı maaşımdan kesti 20 günlükte raporum var halbuki ee dedim iizinden kesseniz çalışıyorum eşimin işsiz olduğunu biliyor sade cumartesi günü özelde 400 tl harcadık oda 5 kere devlete gidip 1 kere özele gidiyorum neyse ya dedim durumumu biliyorsunuz çıkacak durumum yok siz memnun değilmisiniz benden dedim ben öyle bişey demedim işe girerekn kabul ettin ssk asgariden diye şimdi lafını yapma diyor halbuki 4 sene önce işten çıkıyorum dedim maaşta anlaşamadığımız için ozman beni ikna etmek için zam yaptı ssk tam ödiycem 6 ay tamda ödedi sonra yavaş yavaş düşürdü terkrar asgariye geldik ama şimdi yan çiziyor yokk diyor bende dikleşmedim zaten durumum ortada çalışmam lazım nası keserseniz kesin dedim amannnnnnnnnn hiç üzülmiycem daha dün korkudan sabahı zor ettik sağlığım yerimde olsunda hakkımı yediği her kuruşta çıksın ondan
Canım biz iyiyiz çok şükür sende en kısa zamanda düzelirsin inşallah sen adana damı bankada çalışıyorsun bende adanalıyım. Adana Seyhan’da ama yurt dışında yaşıyorum Adana’yı özledim sen hangi şubede çalışıyorsun.
dün ben de yazacaktım ama çocuklar durmadı bi de halıya çay döktü büyük.
Tuğçecim o kadar hastasın bir de spor yapmışsın kuzum biraz dinlenmeye çalış.
benimki bugün iyi gibi çok şükür.
ateş düşürücüye gerek kalmayacak sanki.dün bu saatlerse vermiştim. :)
selam sabah kalp ultrasonumuzuda çektiridik çok şükür temiz çıktıı işe geldim patron restini çekti gelmediğim 1 haftayı maaşımdan kesti 20 günlükte raporum var halbuki ee dedim iizinden kesseniz çalışıyorum eşimin işsiz olduğunu biliyor sade cumartesi günü özelde 400 tl harcadık oda 5 kere devlete gidip 1 kere özele gidiyorum neyse ya dedim durumumu biliyorsunuz çıkacak durumum yok siz memnun değilmisiniz benden dedim ben öyle bişey demedim işe girerekn kabul ettin ssk asgariden diye şimdi lafını yapma diyor halbuki 4 sene önce işten çıkıyorum dedim maaşta anlaşamadığımız için ozman beni ikna etmek için zam yaptı ssk tam ödiycem 6 ay tamda ödedi sonra yavaş yavaş düşürdü terkrar asgariye geldik ama şimdi yan çiziyor yokk diyor bende dikleşmedim zaten durumum ortada çalışmam lazım nası keserseniz kesin dedim amannnnnnnnnn hiç üzülmiycem daha dün korkudan sabahı zor ettik sağlığım yerimde olsunda hakkımı yediği her kuruşta çıksın ondan
canım bilmiyorum şu an damla kullanıyoruz diyet e de devam daha ne yapmalıyim bilmiyorumCnm kızın alerjidwn oluyor bence
benimki bugün iyi gibi çok şükür.
ateş düşürücüye gerek kalmayacak sanki.dün bu saatlerse vermiştim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?