- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #240.281
O hatayı yıllarca yapmış biri olarak söylüyorum ki hicbirsey sağlığından önce değil ve hiçbir zaman kıymetin bilinmeyecekYıl sonu, bankaların yoğunluğu kelimelerle anlatılacak gibi değil, nasıl işi gücü bırakayıp gideyim ki...Direniyorum elimden geldiği kadarıyla, ama ruh gibiyim
O hatayı yıllarca yapmış biri olarak söylüyorum ki hicbirsey sağlığından önce değil ve hiçbir zaman kıymetin bilinmeyecek
Valla kendimi astım hiç tanımadığım komşuya mesaj atıp misafirliğe gittim. Bu benim için milat gibi birsey kendime seviniyorum sosyallestim diyeSelam
napıyorsunuz
Çay mi hali midün ben de yazacaktım ama çocuklar durmadı bi de halıya çay döktü büyük.
Tuğçecim o kadar hastasın bir de spor yapmışsın kuzum biraz dinlenmeye çalış.
çok üzüldüm cnmselam sabah kalp ultrasonumuzuda çektiridik çok şükür temiz çıktıı işe geldim patron restini çekti gelmediğim 1 haftayı maaşımdan kesti 20 günlükte raporum var halbuki ee dedim iizinden kesseniz çalışıyorum eşimin işsiz olduğunu biliyor sade cumartesi günü özelde 400 tl harcadık oda 5 kere devlete gidip 1 kere özele gidiyorum neyse ya dedim durumumu biliyorsunuz çıkacak durumum yok siz memnun değilmisiniz benden dedim ben öyle bişey demedim işe girerekn kabul ettin ssk asgariden diye şimdi lafını yapma diyor halbuki 4 sene önce işten çıkıyorum dedim maaşta anlaşamadığımız için ozman beni ikna etmek için zam yaptı ssk tam ödiycem 6 ay tamda ödedi sonra yavaş yavaş düşürdü terkrar asgariye geldik ama şimdi yan çiziyor yokk diyor bende dikleşmedim zaten durumum ortada çalışmam lazım nası keserseniz kesin dedim amannnnnnnnnn hiç üzülmiycem daha dün korkudan sabahı zor ettik sağlığım yerimde olsunda hakkımı yediği her kuruşta çıksın ondan
çok şükür iyiler cnm bi sorun yokediyorum şahsen. Zuhal abla sizin bebiş nasıl annesi nasıl.
şimdibu bebiş tuananın kardeşi mi kuzeni mi
Bu güzel haber işte :))bu kargaşada hayallerime adım adım giderken motive edici şıklarımdan biri olan kaynanamın kilo vermez sözü geçen akşam sen kilo vermişsinn demesiyle sarsıldıı dedim evet anne 10 kg verdim çok şükür bu 10 20 30 40 diye gider inşallah
Valla aklım burda, çok huzursum amaBen hala çalışıyorum saat sonra 19.00 da isim bitiyor. Ama zaman buldukça bakıyorum sayfaya. Eee cumaya az kaldı sessiz kalmayalım tam destek hep destek çoğumuzun işi olabilir ama işi az olanlar sayfayı boş bırakmayalım.
Özeldemi çalışıyosun cnm rapor alman problem olurmuZamanında da hiç bilinmedi kıymetim, şimdi de bilinmiyor ama vicdan yapıyorum işte
Ama tartıya yaklaşaraktan cıss olurmu eylemcimMenümü yazıyorum
Sabah 09.00
1 yumurta
1 dilim ananas
Ara 10.40
1 dilim ananas
Öğle 12.00
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 yemek kaşığı turp otu
3 yemek kaşığı yumurtalı hardalotu
3vyemek kaşığı zeytin yağlı barbunya
Salata
Ara 15.30
2 adet hurma
Cissssssss kahve
Akşam 18.00
Chia tohumlu yogurt
2 yemek kaşığı kıymalı ıspanak
1 yemek kaşığı kıymalı pırasa
Suu 330ml
Spor 30 dk yürüyüş @Pnrrr-20
Tanımadığın kişinin sende teli varmıydıki :))Valla kendimi astım hiç tanımadığım komşuya mesaj atıp misafirliğe gittim. Bu benim için milat gibi birsey kendime seviniyorum sosyallestim diye
Ysnlismi gordum su sadece 330 ml miMenümü yazıyorum
Sabah 09.00
1 yumurta
1 dilim ananas
Ara 10.40
1 dilim ananas
Öğle 12.00
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 yemek kaşığı turp otu
3 yemek kaşığı yumurtalı hardalotu
3vyemek kaşığı zeytin yağlı barbunya
Salata
Ara 15.30
2 adet hurma
Cissssssss kahve
Akşam 18.00
Chia tohumlu yogurt
2 yemek kaşığı kıymalı ıspanak
1 yemek kaşığı kıymalı pırasa
Suu 330ml
Spor 30 dk yürüyüş @Pnrrr-20
çok iyinyapmışsın.ben de yaptım ımu komşum taşınınca.şok da ii olduValla kendimi astım hiç tanımadığım komşuya mesaj atıp misafirliğe gittim. Bu benim için milat gibi birsey kendime seviniyorum sosyallestim diye
Aaa orayı kaçırmışım ben :))Ysnlismi gordum su sadece 330 ml mi
Onun harici guzel menu afiyet olsun
Guzel menu afiyet olsunMenü
Sabah 9.
10 zeytin
2 dilim ekmek
Yeşillik
1tk tahinpekmez
Öglen 14.00
Bşzim oraya ait sulu köfte 1 tabak bulğurla yapılıyor bide domates az bulğurlu idi
Akşam. 18.00
1 tabak dana kavurma
1 dilim ekmek
2lt su 60 dk yürüyüş 60 p. @Pnrrr-20
bizim de öyle olurdu normalde.ama zaten yeni geldi.gelsikten sonra da bi posta döküldü.bu 2.artık normal nir olay halüne geldi çocuklar büyüdükçe .sağlık olsun.Çay mi hali migeçmiş olsun canım gönder bence yıkamaya
Tavuksuyu corba unlu ise aksam biraz agir olmus gibi geldi onun harici guzel menu afiyet olsunbugunku menum
sabah 1 elma
ogle 1 kase mercimek corba
1 bardak yogurt
1adet hasanpasa kofte
1 dilim.ekmek
ara 5
1 bardak sutlu nescafe
aksam 19.30
1 tabak tavuksuyu corba
2 dilim ekmek
1 tabak turlu
Küçük kızına geçmiş olsun canım çok sevindim temiz çıkmasına herseyin.selam sabah kalp ultrasonumuzuda çektiridik çok şükür temiz çıktıı işe geldim patron restini çekti gelmediğim 1 haftayı maaşımdan kesti 20 günlükte raporum var halbuki ee dedim iizinden kesseniz çalışıyorum eşimin işsiz olduğunu biliyor sade cumartesi günü özelde 400 tl harcadık oda 5 kere devlete gidip 1 kere özele gidiyorum neyse ya dedim durumumu biliyorsunuz çıkacak durumum yok siz memnun değilmisiniz benden dedim ben öyle bişey demedim işe girerekn kabul ettin ssk asgariden diye şimdi lafını yapma diyor halbuki 4 sene önce işten çıkıyorum dedim maaşta anlaşamadığımız için ozman beni ikna etmek için zam yaptı ssk tam ödiycem 6 ay tamda ödedi sonra yavaş yavaş düşürdü terkrar asgariye geldik ama şimdi yan çiziyor yokk diyor bende dikleşmedim zaten durumum ortada çalışmam lazım nası keserseniz kesin dedim amannnnnnnnnn hiç üzülmiycem daha dün korkudan sabahı zor ettik sağlığım yerimde olsunda hakkımı yediği her kuruşta çıksın ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?