Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iki hafta önce usta sormaya gelmişti komşu o zaman almıştım numarasını valla insanlık için küçük benim için cooookkkk büyük bir adım oldu

menü emziren anne
sabah
1 dlm yumurtalı ekmek
1 tatlı k.labne 2 çay k.bal
dereotu maydanoz
2 ceviz

öğlen
4 kaşık kıymalı karnabahar yemeği
yoğurt 1 dlm ekmek

ara 2 incir 2 ceviz

ara rezene çayı yarım taninli çörek
yaa oğlum yicem dwdi.yemedi sonra sıpa .düşünmeden yedim gitti.halbuki 2 gğndür duruyor.cezbedici bir yanı da yok taze sıcak falan da değil.boşu boşuna.

akşam 18.30
1 tabak kıymalı karnabahar
3 kaşık makarna
1 kepçe şehriye çorbası

su 2 olmak üzre 2 .5 yaparım inşallah
spor 35 dk bantta yürüyüş
35.3 105 @Pnrrr-20

Hmmm bu yöntem aklımda olsun bu gidişle durumlar aynı olacak
Bu arada hiç sevmem ben hali silmeyi

Menüyü de yazayım sızıp kalma ihtimalim yüksek

Sabah 10:00
1 küçük muz

Öğle 13:00
4 tavuk nugget ile koca tabak salata

Ara 15:00
1 lokmalık kurabiye komşuda mecbur kaldım

Ara 17:00
10 fıstık içi

Akşam 19:00
1 tabak haşlanmış karnabahar
Yoğurt

Su 2 olur yatana kadar inşallah

Valla aklım burda, çok huzursum ama
Fırsat bulduğum her an gelmeye çalışıyorum
Inş.cuma kötü süprizler yaşamayız
Insan oyle oluyor gercekten ben artık tenefüslerde bile bakar oldum sayfaya girmeyince sanki suç işliyormuşum gibi hissediyorum. Ama senin işin zaten sana yeter merak etme biz burdayiz seni bekliyoruz

Çok güzel olmuş menün afiyet bal olsun

bugunku menum
sabah 1 elma
ogle 1 kase mercimek corba
1 bardak yogurt
1adet hasanpasa kofte
1 dilim.ekmek

ara 5
1 bardak sutlu nescafe

aksam 19.30
1 tabak tavuksuyu corba
2 dilim ekmek
1 tabak turlu
Sabah benim sabahlarsan bile az olmuş kuzum:) biraz yeseydin bari. Bir de çorba ve ekmek aynı anda olmuyor ikisi de ekmek niyetine geçiyor çorba varsa ekmek yok ekmek varsa sebze var. Akşam da aynı olmuş bence çorba salata türlü hatta yogurt bile olabilirdi.

Bu kiloda akşam makarna olur mu bilemiyorum çünkü hiç senin kilona inemedim:))) gerçi ben 79u görsem makarna tenceresine duserdim:))) afiyet olsun val olsun

maşallah eyledi kaç çeşit yemek yaptın sen.
bir de turp otu gördüm orda aydınlıyız galiba
ama su çok az canım

Bu kiloda akşam makarna olur mu bilemiyorum çünkü hiç senin kilona inemedim:))) gerçi ben 79u görsem makarna tenceresine duserdim:))) afiyet olsun val olsun
boyum 1.58 ama .yememeliydim aslında .salatalık birşey yoktu evde doymadım ondan yedim.
boyun kaç canım

çok güzel mwmü afiyet olsun canım

afiyet olsun .güzel bir memü daha.

bu menülerle çok daha düşük kiloya ineceğine eminim .su içemiyorsan tarçınlı ya da karanfilli su da deneyebilirsin.

ay ne güzel kaynana.ev temizliyor maşallah.
öteki oğlun bekar mıydı abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…