- 17 Ekim 2007
- 999
- 2.529
- 313
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #240.321
Ben yemekleri çeşit çeşit bir günde yapıyorum sonra bitesiye yiyoruz :) eşim diyarbakır li o yüzden hiç sebze yemez mutlaka et ister ben de çözümü bütün sebzelere et kıyma katarak buldum. Ben aydınlı değilim ama muğla gocek te yaşıyorum yakın aydına çok ot yapar yeriz biz. Örneğin bi gece 4 çeşit yemek yaptım ama içind e pilav çorba yok bu akşam yeriz yarın öğlen okula götürürüm yarına biter bi daha yaparim:)maşallah eyledi kaç çeşit yemek yaptın sen.
bir de turp otu gördüm orda aydınlıyız galiba
ama su çok az canım
teşekkür ederim . benim bebiş 6.buçuk aylık canım.canim.senin cocuk.kac yasunda bilmuyirum ama yeni ogrendigim biseyi paylasiyim ates dusurucu hic etki etmedi 39 dere titrerken dr gittigimde senin kiz 16 kg gibi 1.5 olcek ver dedi
dedim yok hocam 20 kg
ozaman 2 olcek vercen dedi
yani buzde niye etki etmiyo bu ates dusuruculer diyoruz
ayyynen.allahtan şu halı yıkamalar var artık.Hmmm bu yöntem aklımda olsun bu gidişle durumlar aynı olacak
Bu arada hiç sevmem ben hali silmeyi
kahvaltı daha sengin olabilirmiş.Menüyü de yazayım sızıp kalma ihtimalim yüksek
Sabah 10:00
1 küçük muz
Öğle 13:00
4 tavuk nugget ile koca tabak salata
Ara 15:00
1 lokmalık kurabiye komşuda mecbur kaldım
Ara 17:00
10 fıstık içi
Akşam 19:00
1 tabak haşlanmış karnabahar
Yoğurt
Su 2 olur yatana kadar inşallah
Kızlar nasılsınız sayfa bi kaç gündür sessiz sanki yada ben çok giremeyince bana öyle geliyor
Dün gece babası baktı sağolsun aylar sonra deliksiz olmasa da güzel bir uyku çektim kendime geldim resmen canım Sagolasin. Esin hafta içi evde ne güzel tadını çıkarınburada hava bembeyaz sis hiç kalkmayacak bugün galiba
bu kargaşada hayallerime adım adım giderken motive edici şıklarımdan biri olan kaynanamın kilo vermez sözü geçen akşam sen kilo vermişsinn demesiyle sarsıldıı dedim evet anne 10 kg verdim çok şükür bu 10 20 30 40 diye gider inşallah
Valla kendimi astım hiç tanımadığım komşuya mesaj atıp misafirliğe gittim. Bu benim için milat gibi birsey kendime seviniyorum sosyallestim diye
İyi akşamlar prensesler,
Takımdan baya uzak kaldım, kendimi kontrol etme konusunda da buradaki kadar sağlam olmadığını soyleyebilirim.
Olay bundan sonra basliyormus bunu da anlamış oldum.
Biraz daha hedef koymayı düşünebilirim kendime.
çok üzüldüm cnm
Herkes demiş zaten...
Orda çaışırken aynı zamanda başka bi iş baksan olmazmı
çok şükür iyiler cnm bi sorun yok
Hastaneye uğradık Orda eve geldik
Biraz önce yatırdım çocuğu
Tuananın kardeşi
Benim oğlanda hastanede kalıyor
Tuana başka yerde iyi uyumuyor diye ben Orda kalıyorum
Bu güzel haber işte :))
Herzaman hayatımızda zorluklar problemler oluyor
Bunların içinde kendimizi unutmayıp en azından kilo probleminden kurtulalılımki kendimiz için iyi bişeyler yapmış olalım
Valla aklım burda, çok huzursum ama
Fırsat bulduğum her an gelmeye çalışıyorum
Inş.cuma kötü süprizler yaşamayız
Özeldemi çalışıyosun cnm rapor alman problem olurmu
Önce sağlık diyorum
Ama tartıya yaklaşaraktan cıss olurmu eylemcim
Bunu kahve içinmi dedin başka bişeymi yedin orasını anlamadım
Tanımadığın kişinin sende teli varmıydıki :))
Insanlık için küçük senin için büyük bi adım atmışın :)))
Slmmm cankuşlarım
Ben gelemiyom diye sizin gelmenizi yasaklamadım
Herkes lütfen elinden geldiğince sayfayı boş bırakmamaya çalışsın
Allah izin verirse bizimkiler yarın öğlen falan çıkacaklar hastaneden
O yüzden bugün birazdaha erken gidip onların evinde temizlik yapayım diyorum
Ilk zamanlar bide iş yapıcam diye uğraşmasın
Geç gidince aşağıya ses olur diye bişey yapmadım
Sabahlarıda çocuk uyuyor makineyi açamadım
Inş.bu hafta Herkes şu hastalıkları atlatırda sağlıklı hareketli bi haftaya başlarız
İyi akşamlar prensesler,
Takımdan baya uzak kaldım, kendimi kontrol etme konusunda da buradaki kadar sağlam olmadığını soyleyebilirim.
Olay bundan sonra basliyormus bunu da anlamış oldum.
Biraz daha hedef koymayı düşünebilirim kendime.
Kizlar ben hala artiyim.. nedense bu hafta ne yaparsam yapiym eksiye gecemedim ama daha 2 gün var. Yarin niyetli olcam Allah nasip ederse ve persembe günüde yumurta detoks yapmayi dusunuyorm gene insallah eksi gelir meraktaym
Bende aynı canım 66.0 dım sabah 65 i göremedim bu hafta mezun olamıcam ananas diyeti deniyecem son çare perş günü inşallah etkisi olur.Kizlar ben hala artiyim.. nedense bu hafta ne yaparsam yapiym eksiye gecemedim ama daha 2 gün var. Yarin niyetli olcam Allah nasip ederse ve persembe günüde yumurta detoks yapmayi dusunuyorm gene insallah eksi gelir meraktaym
Tatlım menülerin hep karbon olmuş iki gün karbonsuz pro ağırlıklı olursa eksiye gidersin inşallahMenüm:
10:30 2cavdar ekmek, 1hasl.yumurta, 1kk peynir, 3zeytin, az salca, domates biber salatalik
15:00 yarim simit, 1ayran
17:45 1kepce tarhana corbasi, Salata, 3yk patlicanlu yogurt, 1 lahmacun
2fincan yesilcay
2 lt Su
2,5 Saat n.t yürüyüs = 150puan
Bebiş ve annesinin iyi olmasına çok sevindim canım, buraları merak etme hepimiz yıl sonu ve hastalık koşturmacasındayız:))) ben de fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum.
Özel banka rapor almamda sorun yok, rahatım o konuda ama benim içim elvermiyor. Yıl sonu yoğunluğunda ben evde yatacam, arkadaşlarım koştur koştur çalışacaklar. Yıkılana kadar çalışmaya devam :))))
Eksileri göreceğimizi düşünüyorum, yeni yıla da sağlıklı girersek tamamdır bu iş :)))
İyi akşamlar canım
Aynen olay koruma döneminde başlar, aman kilo alayım deme sakın.
Allah yardımcın olsun
Srres yapma, artıyım diye düşündükçe strese girer ödem yaparsın. Acaba ödem çayı filan mı yapsan cumaya kadar? Cumaya daha çok var, 2 günde hallolur herşey
Bende aynı canım 66.0 dım sabah 65 i göremedim bu hafta mezun olamıcam ananas diyeti deniyecem son çare perş günü inşallah etkisi olur.
Tatlım menülerin hep karbon olmuş iki gün karbonsuz pro ağırlıklı olursa eksiye gidersin inşallah
Hahahh ayy valla aynen bu durumdayiz
Canım daha iki gün var morelini bozma yarın ve perş dediğin diyeti yap istersen bende ananas yapacam...Insallah canim valla persembe yumurta detoks gnü yapcam ödem cayida yapcm insallah ödemide alir bakalm biraz ödemde var sanki cnkü haftasonu tursu karnibahar falan yedm bana hemen etki ediyor gaz falanda oluyorm ordan anliyorm
Insallah cnm ananas iyi gelir diye dusunuyorm bende gecen hafta yumurta detoks yaptiydm ödem cayiyla pers. Onu yapcm bakalm gecen hafta onla 1 günde 1 kilo verdm ama tabi adetimin bitisinede denk gelmisdi baya güzel gittiydi insallah gne öle olur
Ewt bugun disardaydm malesef öle oldu yemesem acliktan basim döncek saldircaktm mecburen yedm ama o lahmacun yerine keske baska bsi yeseydm pismanim
Hala şaşkınım kendime kuzum darısı başına inşallahSessiz sessiz herkezde bi durgunluk var sanki :) insallah önümüzdeki hafta daha güzel cekismeli olur ben hemen motivemi kaybeden bi insanim zaten bu sessizlik bana hic iI gelmiyor
Ohh canim uyumussun ne güzel gercekten uyku gibisi yok sanirm bebek oldugunda en cok onu özliycem suanki rahatima diycek yok
Evlenmeden önce okurken haftasonlarida otelde calisiyordm.. evlendigmden beri 1 bucuk senedir o zamanlarin acisini cikariyorm valla
Ama artik yavastan is bakiyorm
Cok güzel bir cvp omus kaynanana cnm. Biz kadinlar istersek yapamicagmiz bisey yok vallah insallah kilolar gidicek canimm
O patronunada cok kizdim cnm dicek bisey yok valla.. Allah bildigi gibi yapsin
Hahah süpermiss kiz bende cok cekingenim o konuda acaba brgün onu bende yapabilcekmiyim
Ewet koruma cok önemli canim yoksa verdiginden daha fazlasni geri alirsin Allah korusun.. sen bizi birakma bence bizde senii
evet yakınız .Ben yemekleri çeşit çeşit bir günde yapıyorum sonra bitesiye yiyoruz :) eşim diyarbakır li o yüzden hiç sebze yemez mutlaka et ister ben de çözümü bütün sebzelere et kıyma katarak buldum. Ben aydınlı değilim ama muğla gocek te yaşıyorum yakın aydına çok ot yapar yeriz biz. Örneğin bi gece 4 çeşit yemek yaptım ama içind e pilav çorba yok bu akşam yeriz yarın öğlen okula götürürüm yarına biter bi daha yaparim:)
inşallah canım daha 2 gün var.Kizlar ben hala artiyim.. nedense bu hafta ne yaparsam yapiym eksiye gecemedim ama daha 2 gün var. Yarin niyetli olcam Allah nasip ederse ve persembe günüde yumurta detoks yapmayi dusunuyorm gene insallah eksi gelir meraktaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?