Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

maşallah eyledi kaç çeşit yemek yaptın sen.
bir de turp otu gördüm orda aydınlıyız galiba
ama su çok az canım
Ben yemekleri çeşit çeşit bir günde yapıyorum sonra bitesiye yiyoruz :) eşim diyarbakır li o yüzden hiç sebze yemez mutlaka et ister ben de çözümü bütün sebzelere et kıyma katarak buldum. Ben aydınlı değilim ama muğla gocek te yaşıyorum yakın aydına çok ot yapar yeriz biz. Örneğin bi gece 4 çeşit yemek yaptım ama içind e pilav çorba yok bu akşam yeriz yarın öğlen okula götürürüm yarına biter bi daha yaparim:)

______ SPOR LİSTESİ ______

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Zey-has 60 + -- + -- + 60 + 60 + -- + --
Sweetyy83 90 + -- + -- + -- + 90 + -- + --
Pnrr-20 60 + 45 + 219 + 135 + 150 + -- + --
K-Nartanesi 220 + -- + -- + 35 + -- + -- + --
G-Umutluyum -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eyledi 30 + -- + 30 + -- + 30 + -- + --
Nanekekik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mer_4260 60 + -- + -- + -- + -- + -- + --
MelegimveBen - + 90 + 150 + 135 + - + -- + -
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ponibon -- + -- + -- + -- + --+ -- + --
Kurbet -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mehlikatun -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ekim2009 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Asfarovski -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Tugcekrblt 70 + 80 + 50 + 280 + -- + -- + --
Canan456 120 + -- + -- + 120 + 105 + -- + --

teşekkür ederim . benim bebiş 6.buçuk aylık canım.
seninki ne kadarlık.

Hmmm bu yöntem aklımda olsun bu gidişle durumlar aynı olacak
Bu arada hiç sevmem ben hali silmeyi
ayyynen.allahtan şu halı yıkamalar var artık.
kahvaltı daha sengin olabilirmiş.
onun dışında süper menü

Menüm:

10:30 2cavdar ekmek, 1hasl.yumurta, 1kk peynir, 3zeytin, az salca, domates biber salatalik

15:00 yarim simit, 1ayran

17:45 1kepce tarhana corbasi, Salata, 3yk patlicanlu yogurt, 1 lahmacun

2fincan yesilcay
2 lt Su
2,5 Saat n.t yürüyüs = 150puan

Kizlar ben hala artiyim.. nedense bu hafta ne yaparsam yapiym eksiye gecemedim ama daha 2 gün var. Yarin niyetli olcam Allah nasip ederse ve persembe günüde yumurta detoks yapmayi dusunuyorm gene insallah eksi gelir meraktaym

Kızlar nasılsınız sayfa bi kaç gündür sessiz sanki yada ben çok giremeyince bana öyle geliyor

Sessiz sessiz herkezde bi durgunluk var sanki :) insallah önümüzdeki hafta daha güzel cekismeli olur ben hemen motivemi kaybeden bi insanim zaten bu sessizlik bana hic iI gelmiyor

Ohh canim uyumussun ne güzel gercekten uyku gibisi yok sanirm bebek oldugunda en cok onu özliycem suanki rahatima diycek yok
Evlenmeden önce okurken haftasonlarida otelde calisiyordm.. evlendigmden beri 1 bucuk senedir o zamanlarin acisini cikariyorm valla
Ama artik yavastan is bakiyorm

Cok güzel bir cvp omus kaynanana cnm. Biz kadinlar istersek yapamicagmiz bisey yok vallah insallah kilolar gidicek canimm

O patronunada cok kizdim cnm dicek bisey yok valla.. Allah bildigi gibi yapsin

Valla kendimi astım hiç tanımadığım komşuya mesaj atıp misafirliğe gittim. Bu benim için milat gibi birsey kendime seviniyorum sosyallestim diye

Hahah süpermiss kiz bende cok cekingenim o konuda acaba brgün onu bende yapabilcekmiyim

Ewet koruma cok önemli canim yoksa verdiginden daha fazlasni geri alirsin Allah korusun.. sen bizi birakma bence bizde senii

Bebiş ve annesinin iyi olmasına çok sevindim canım, buraları merak etme hepimiz yıl sonu ve hastalık koşturmacasındayız:))) ben de fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum.
Özel banka rapor almamda sorun yok, rahatım o konuda ama benim içim elvermiyor. Yıl sonu yoğunluğunda ben evde yatacam, arkadaşlarım koştur koştur çalışacaklar. Yıkılana kadar çalışmaya devam :))))

Eksileri göreceğimizi düşünüyorum, yeni yıla da sağlıklı girersek tamamdır bu iş :)))

İyi akşamlar canım
Aynen olay koruma döneminde başlar, aman kilo alayım deme sakın.
Allah yardımcın olsun

Kizlar ben hala artiyim.. nedense bu hafta ne yaparsam yapiym eksiye gecemedim ama daha 2 gün var. Yarin niyetli olcam Allah nasip ederse ve persembe günüde yumurta detoks yapmayi dusunuyorm gene insallah eksi gelir meraktaym

Srres yapma, artıyım diye düşündükçe strese girer ödem yaparsın. Acaba ödem çayı filan mı yapsan cumaya kadar? Cumaya daha çok var, 2 günde hallolur herşey

Menümü yazayıp izninizle dinlenmeye geçiyorum

07:19 1 dilim peynir, 5 zeytin, 2 dilim tuzsuz etimek
09:20 nane limon
12:33 2 yk bulgur pilavı, 6 yk patlıcan yemeği ve salata (tabiki hepsini yiyemedim, yarısı kaldı sanırım tabakta)
14:20 nane limon
16:05 1 çay bardağı tarçınlı süt
19:30 2 yk karşığı karabuğday ve 3 yk yoğurt

2 litre su içtim
15 dk koşu*4=60
65 dk hızlı tempo yürüyüş *2=130

Toplam 190 Pnrrr-12

Bende aynı canım 66.0 dım sabah 65 i göremedim bu hafta mezun olamıcam ananas diyeti deniyecem son çare perş günü inşallah etkisi olur.
Tatlım menülerin hep karbon olmuş iki gün karbonsuz pro ağırlıklı olursa eksiye gidersin inşallah

Bugunku menum
10.30
1 kase Sebze corbasi
1 hibiskus
1 avuc kuruyemis

Kahvaltim 11.00
Cok az yagli 2 yumurtali omlet
1 salatalik
1 kk peynir
1dilim tb ekmek
Bide az bisey koy yufkasi
2 br cay

Ara 16.00
1 k kase yesil mercimek haslamasi
1 kase yogurt
2 tane muska boregi firinlanmis az yagli

Aksam19.30
El kadar kiymali ince pide
2 br cay
yesillik

2 lt su

Misafirlikteydik ama hic kek kurabiye pasta falan yemedim bugun yediklerim fazlasiyla cıslıydı zaten eve de yuruyerek döndümm pismanligimdan sogukta dona dona 45 dk tempolu yuruyus 90p Pnrrr-12

Insallah canim valla persembe yumurta detoks gnü yapcam ödem cayida yapcm insallah ödemide alir bakalm biraz ödemde var sanki cnkü haftasonu tursu karnibahar falan yedm bana hemen etki ediyor gaz falanda oluyorm ordan anliyorm

Insallah cnm ananas iyi gelir diye dusunuyorm bende gecen hafta yumurta detoks yaptiydm ödem cayiyla pers. Onu yapcm bakalm gecen hafta onla 1 günde 1 kilo verdm ama tabi adetimin bitisinede denk gelmisdi baya güzel gittiydi insallah gne öle olur

Ewt bugun disardaydm malesef öle oldu yemesem acliktan basim döncek saldircaktm mecburen yedm ama o lahmacun yerine keske baska bsi yeseydm pismanim

Evet hanımlar menumu yazıp yaticam bugün pert oldum kızım uyudu biraz önce
Emziren ve sur diyeti yapan anne menüsü
Saat 10.00 kahvaltı
4 zeytin
1 salatalık
2 cerry
1 yumurta ile Kıymalı yumurta
Bol yeşillik
1 dilim çavdar ekmeği

Saat 14.00 öğlen
1 tabak bamya yemeği

Saat 17.00
5 çiğ Badem
1 ceviz

Saat 19.30 akşam
1 porsiyon tavuk sis
Yarım kozlenmis patlican 2 kozlenmis biber ve domates
Salata

Su 2 litre yi geçti
20 dakika normal tempolu yürüyüş ×1=20 puan Pnrrr-12

Canım daha iki gün var morelini bozma yarın ve perş dediğin diyeti yap istersen bende ananas yapacam...

Hala şaşkınım kendime kuzum darısı başına inşallah

evet yakınız .
nir günse 4 çwiit yapmak da zor ama sonra rahat oluyordur.
inşallah canım daha 2 gün var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…