Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar neredesiniz bakalım? Bugünün planı ne kimler ne yiyecek söyleyin güzeller
Üst komşuma gidicem,ev süpürüp lavaboları yıkamam oğlanın dolabı düzenlemem lazım. Bende ne yapsam diye düşünüyodum eşim bu aralar zayıflad grip filan derken onu öyle görmek üzüyor hemen kilo aldırmam lzm napsam bilemedim

Günaydın kızlar

Günaydın canım, mutlu bir gün olsun

Günaydın herkese oğlum dün annesine iyilik yaptı ilk akşamdan uyudu bende işlerimi yaptım erkenden uyudum dinlendim bi güzel

Günaydın canım, ooo süper olmuş bebiş de dinlenmiş annesi de dinlenmiş.

Yalnız hala artıdayım cnm çok sıkkın

Sıkma canını, kafana taktıkça artın da artar. koca 2 gün var önümüzde

Günaydın kızlar neredesiniz bakalım? Bugünün planı ne kimler ne yiyecek söyleyin güzeller

Günaydın, masa başında yarı uyuklar mesaideyim valla Çok büyük planım yok ya, yiyebilirsem öğlen bamya yicem, akşam da karabuğdaylı yoğurt. Mideme bağlı tamamen

Kız birsey olmaz merak etme erkek metabolizmasi bizimkinden güçlü

Ben bugün emirin kıyafetlerini yıkarım başka bir de yemek başka iş gelmiyor aklıma

Kızlar sabah sabah canım kahvaltılık gevrek yemek istedi. Gittim aldım nesfitin sütle onu yedim. Aslında diyetisyen bana bir detoks içeceği vermişti 7 gün sabah kahvaltısı yerine onu yiyecektim. Ama evde maydanoz kalmamış yarın sabah başlayacağım

Sana kızıyor ve senin için üzülüyorum tugcecim git bi doktora hem tedavi ol hem evinde sıcak sıcak yat dinlen. Hoş Adana her daim sıcak ama

Herkese gunaydinn

Ben insallah temizlik yapicam bugun.kizim dun firsat vermedi yarim kaldi. Yemek de ayran detoksu yapacagim bugun. Malzemeleri hasliyorum insallah etkili olur

günaydın
ben de artıyım gerçi dün larnabahar
öncekş gin kırı fasulye yedim ödem de vardor ama ne yesem ki ben şimdi
buzluktqn bamya mı çıkarsam

Herkese gunaydinn

Ben insallah temizlik yapicam bugun.kizim dun firsat vermedi yarim kaldi. Yemek de ayran detoksu yapacagim bugun. Malzemeleri hasliyorum insallah etkili olur
Benim de birseyler yapmam lazım ama hiç gözüm basmıyor ayran aşina kolay gelsin canım ben pazartesi baya dip köşe girdim

oğluma kahvaltı yaptırcam
oturma odamı süpürüp yemek yapıp ,kendime diyet y3meği yapıp , büyük pğluşa makarna yapıp ,küçğknoğluşa ek gıfalık birşeyler yapıp bir se spor yapabilirsem ne ala.
mutfaktan çıkmayacam herhalde

Sana kızıyor ve senin için üzülüyorum tugcecim git bi doktora hem tedavi ol hem evinde sıcak sıcak yat dinlen. Hoş Adana her daim sıcak ama

Geçer geçer, bugün bir tık daha iyiyim çok şükür. Doktora da gideceğim hafta sonu. Adana her daim sıcak mı, yoo yoo ben Adana' da donuyorum, diğer şehirlere gidince buz tutuyorum resmen :)))))

Burada acaip sis var ya resmen içim bembeyaz karardı

Kapalı havalar her daim iç karartıyor zaten, evden çıktığımda gün aymamış oluyor daha. Resmen deliriyorum, içim hep karanlık
Senin için aydınlık olsun şekerim, havayı hep güneşli gör

Gunaydin rakibelerimm
Biraz once esimin halasigile geldik birazdan kahvalti yapicaz aksama kadar burdayiz bide burada buyuk bi pazar var orayi dolasicaz hava bugun biraz daha iyi hic biyerim tutmuyo az ve öz yiyecem insallah

Gunaydin rakibelerimm
Biraz once esimin halasigile geldik birazdan kahvalti yapicaz aksama kadar burdayiz bide burada buyuk bi pazar var orayi dolasicaz hava bugun biraz daha iyi hic biyerim tutmuyo az ve öz yiyecem insallah
Kizzzzz niye rakip olalım biz. Aynı takımda ki yol arkadaşlarıyız. Birlikte motive olup güçleniyoruz

badem000 tatlım benim küçük kız 29 mayıslı 7 aylık 7 kilo
ben suyu az içtiğimde çok acıkıyorum suyu çok içmem lazım çokkkk
tuğçe anlatmışmıydın benmi kaçırdım obez hallerini nası kara verdiğini nası verdiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…