- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #240.341
Üst komşuma gidicem,ev süpürüp lavaboları yıkamam oğlanın dolabı düzenlemem lazım. Bende ne yapsam diye düşünüyodum eşim bu aralar zayıflad grip filan derken onu öyle görmek üzüyor hemen kilo aldırmam lzm napsam bilemedimGünaydın kızlar neredesiniz bakalım? Bugünün planı ne kimler ne yiyecek söyleyin güzeller
Günaydın kızlar
Günaydın herkese oğlum dün annesine iyilik yaptı ilk akşamdan uyudu bende işlerimi yaptım erkenden uyudum dinlendim bi güzel
Yalnız hala artıdayım cnm çok sıkkın
Günaydın kızlar neredesiniz bakalım? Bugünün planı ne kimler ne yiyecek söyleyin güzeller
Kız birsey olmaz merak etme erkek metabolizmasi bizimkinden güçlüÜst komşuma gidicem,ev süpürüp lavaboları yıkamam oğlanın dolabı düzenlemem lazım. Bende ne yapsam diye düşünüyodum eşim bu aralar zayıflad grip filan derken onu öyle görmek üzüyor hemen kilo aldırmam lzm napsam bilemedim
Sana kızıyor ve senin için üzülüyorum tugcecim git bi doktora hem tedavi ol hem evinde sıcak sıcak yat dinlen. Hoş Adana her daim sıcak amaGünaydın canım, mutlu bir gün olsun
Günaydın canım, ooo süper olmuş bebiş de dinlenmiş annesi de dinlenmiş.
Sıkma canını, kafana taktıkça artın da artar. koca 2 gün var önümüzde
Günaydın, masa başında yarı uyuklar mesaideyim vallaÇok büyük planım yok ya, yiyebilirsem öğlen bamya yicem, akşam da karabuğdaylı yoğurt. Mideme bağlı tamamen
Ben insallah temizlik yapicam bugun.kizim dun firsat vermedi yarim kaldi. Yemek de ayran detoksu yapacagim bugun. Malzemeleri hasliyorum insallah etkili olurGünaydın kızlar neredesiniz bakalım? Bugünün planı ne kimler ne yiyecek söyleyin güzeller
günaydınGünaydın kızlar neredesiniz bakalım? Bugünün planı ne kimler ne yiyecek söyleyin güzeller
Benim de birseyler yapmam lazım ama hiç gözüm basmıyor ayran aşinaHerkese gunaydinn
Ben insallah temizlik yapicam bugun.kizim dun firsat vermedi yarim kaldi. Yemek de ayran detoksu yapacagim bugun. Malzemeleri hasliyorum insallah etkili olur
Benim de var çıkarsam mi kigünaydın
ben de artıyım gerçi dün larnabahar
öncekş gin kırı fasulye yedim ödem de vardor ama ne yesem ki ben şimdi
buzluktqn bamya mı çıkarsam
Sagol canim. ilk defa deneyecegim pek heveslendim o yuzden bakalim cidden ise yariyormu gorucem.Benim de birseyler yapmam lazım ama hiç gözüm basmıyor ayran aşinakolay gelsin canım ben pazartesi baya dip köşe girdim
Sana kızıyor ve senin için üzülüyorum tugcecim git bi doktora hem tedavi ol hem evinde sıcak sıcak yat dinlen. Hoş Adana her daim sıcak ama
Burada acaip sis var ya resmen içim bembeyaz karardı
Kizzzzz niye rakip olalım biz. Aynı takımda ki yol arkadaşlarıyız. Birlikte motive olup güçleniyoruzGunaydin rakibelerimm
Biraz once esimin halasigile geldik birazdan kahvalti yapicaz aksama kadar burdayiz bide burada buyuk bi pazar var orayi dolasicaz hava bugun biraz daha iyi hic biyerim tutmuyo az ve öz yiyecem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?