Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yol arkadaşlarımmm gününüz nasıl geçiyor?

Nane limon eşliğinde takıma bakayım bir ne göreyim, kimsecikler yok

Müşterilerim geldiğinde siz de mi geleceksiniz yoksa
Kimsecik yok gerçekten. Evi süpürdüm oğlanı uyutuyorum şuan kanepeden düştü agladı azcık ah ahh ilk aylar ne güzelmiş şimdi kıpır kıpır hiç durmuyor.

Su tüketimine dikkat ediyoruz, sağlığımız için fit olmak için
Evet canım anlatmıştım, kaçırmışsın. Kortizon tedavisinden dolayı kilo alıp, psikolojik sıkıntılarımı psikiyatri ilaçları ile gidermek yerine zumbaya başlama kararı almıştım. Hızla kilo verdiğim görünce de diyet olaylarına girdim. Kısaca özeti

Kimsecik yok gerçekten. Evi süpürdüm oğlanı uyutuyorum şuan kanepeden düştü agladı azcık ah ahh ilk aylar ne güzelmiş şimdi kıpır kıpır hiç durmuyor.

oyy kuzum kıyamam, nasıl düştü kanepeden? bir şey olmadı inşallah

Kuzum senin işin başından aşkın bi de hastasın biz ondan sana dokunmuyoruz :)) umarım bugün daha iyisindir. Kendine dikkat et lutfen

Burada acaip sis var ya resmen içim bembeyaz karardı
orası neresi canım
ben dün suyu az içmedim ama ikindin açlıktan napçamı şaştım.gidip gelip incir ceviz yedim artık.çocuğun abur cuburlarını gözden geçirdşm falan zor tuttum kendimi .Önceki günşerde öyle olmamıştım tarçınlı karanfilli su bayağı işe yarıyormış demek .bebeğe dokunur mu ki.
tuğçenin hikayesini okumuştum.çok etkilendim hatta notlarıma kaydettim canım.
amman dikkat et canım.benimkimşnkoymuyorum artık kqnepeye falan.kıpır kıpır maşallah.birşeyş yok değil mi

Günaydın kızlar neredesiniz bakalım? Bugünün planı ne kimler ne yiyecek söyleyin güzeller

Bugun niyetliyim bende aksama tavuk hasliycam yanina salata yogurt falan olur heralde sen ne yapicaksin canim

Valla bu aralar kimsenin nesesi yok sanki havalardanmidir nedir..
Sen nasil oldun canil daha iyimisn nane limona devam ettigne göre daha tam iyilesemedin sanirm

Havaların etkisi çok büyük.
Ben 1 saattir daha iyiyim çok şükür. Öğleden önce 2 kere istifra ettim ve öğlen yemeğimi yiyebildim. Sanırım iyileşiyorum

burası sessiz olunca başarı hikayelerine bi bakıyım dedim 5 inden 3 ünde Mefkurem adı geçiyor teşekkür için
bayadır burdasın demekki kaptan senin başlangıç kilon kaçtı
benim büyük oğlan 3.3 yaşında doğumdan 4 ay sonra zuhal ablayla kilo vermeyw başlamıştım. yani 3 yıl rahat var.öncesini bilemem. :)
ama sağolsun her zaman herkesin menüsüne tek tek yorum yapar hiç üşenmezdi.hala da öyle :)

Arkadaşlarım toksin atmaya yardımcı bir çorba tarifi paylaşacağım hem de bu ara grip falan olaylarına da iyi geleceğine inanıyorum.
200 gr karnıbahar ilk önce haşlayalım
1 domates
Yarim soğan
1 er çay kaşığı zerdeçal kori pulbiber biraz tuz
Bir çubuk tarcın
150 gr file badem ve fındık
2 yemek kaşığı zeytin yağı
Ilk önce yağda soğanları sotele domatesleri ekle bir litre suyun yarısını ve karnibaharlari ekle kaynayınca diğer suyu ve baharatları ekle karıştırarak kaynaşın 9 10 dk kaynadıktan sonra içind e ki tarcini al fındık ve badem ekle blanderdan geçir afiyet olsun

Ben akşam için bu çorbayı yapacağım kendiminkini ayırıp evdekiler için krema ile tatlandiracagim ama üşenir yapamazsam chai tohumlu yogurt ve ananas yemeyi düşünüyorum.

Kızlar aklım burda ama fırsat bulamıyorum kuzeyin atesı dusmuyor dun gece yıne atesten tıtrıyordu bugun sabah goturduk dedm bu bogaz degıl 6gun antıbıyptıkle ates devam etmez vıral bu bence 6.haatalıgı ve benzerını gwcırdı daha once bunhn adı ne dedım sımdı salgın varmıs ıstanbul hastalıgıymış vıral karın agrısı ates eklem agrısı anlayacagınız bosu bosuna antıbıyotık ıctı ıkı haatanede anlamadı kı cpk zor zaten ayırt etmek ates ınatcı olunca yada vucutta dpkuntu olunca ayırt edıyprlar cpr sı cok yuksek degıldı ve degısk daha oncekılerde atesten syreklı uyurdu bunda ates var uyku yok işte bununla uğraşıyorum sımdı telde cızgı fılm ızlıyor bende annemden gırdım

pırasa kereviz yem3ği yaptım kızlar
kemik suyu ve et var içinde kalorisi çok yükseliyor mu o zaman
Kereviz yeme pırasa tercıh et kerevız koksu bitki piştiğinde glisemik indeksi arttığı için kereviz Aynen patates Mısır havuç gibi önerilmiyor
Kemık suyundan bir şey olmaz yani Çok da artmaz En azından sağlıklı

Bu kadar yıllık diyet Hayatımda ilk defa duydum yani demek ki beni de daha duymadığım şeyler varmış herhalde deneyebilirim ama şimdi cesaret edememem diyete başlayınca bıildiginiz gibğ dagıtmadım artık Aklımda olsun ama

Burada acaip sis var ya resmen içim bembeyaz karardı
Kız ben çok severim sisli puslu havayı Bir de yağmur yağacak böyle Dağlar süslü süslü Vallahi bayılırım Sen neredeydin canım ya ben eşimi memleketine gidince sabah saat beşte kalkıp sırf görüntüyü izliyorum kurt kadın yine çıkmışsın balkona diyor. Ilk başta Kayınvalidem çok yadırgamıştı bir sorun mu var bize mi söylemiyorsun bir şey mi var bir şey mi canını sıktı diye kadın üstüne dert etti dedim ben seveeim sisi yagmuru gunesın dogusunu

Benim de birseyler yapmam lazım ama hiç gözüm basmıyor ayran aşina kolay gelsin canım ben pazartesi baya dip köşe girdim
tatlım sen emziriyorsun Yani Ayran ası olmaz sana yani bebeğini küçük daha ek gıdaya tam anlamıyla Başlamadın hiç böyle şeylere girme Yani sen düzenini bozma illaki verirsin stres vücutta kortizon üretir kortizonlu ödem ve şişlik yapar

Kizlar ben hala artiyim.. nedense bu hafta ne yaparsam yapiym eksiye gecemedim ama daha 2 gün var. Yarin niyetli olcam Allah nasip ederse ve persembe günüde yumurta detoks yapmayi dusunuyorm gene insallah eksi gelir meraktaym
detoksun ilk defa demeyeceksen güzel etti geliyor Pınar ama aynı detoksu sık sık yapınca bazen tepki vermiyor ama en kötü ihtimali bir -700 görürsün Şu an ne kadar arkadasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…