- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #240.361
Kimsecik yok gerçekten. Evi süpürdüm oğlanı uyutuyorum şuan kanepeden düştü agladı azcık ah ahh ilk aylar ne güzelmiş şimdi kıpır kıpır hiç durmuyor.Yol arkadaşlarımmm gününüz nasıl geçiyor?
Nane limon eşliğinde takıma bakayım bir ne göreyim, kimsecikler yok
Müşterilerim geldiğinde siz de mi geleceksiniz yoksa
badem000 tatlım benim küçük kız 29 mayıslı 7 aylık 7 kilo
ben suyu az içtiğimde çok acıkıyorum suyu çok içmem lazım çokkkk
tuğçe anlatmışmıydın benmi kaçırdım obez hallerini nası kara verdiğini nası verdiğini
Kimsecik yok gerçekten. Evi süpürdüm oğlanı uyutuyorum şuan kanepeden düştü agladı azcık ah ahh ilk aylar ne güzelmiş şimdi kıpır kıpır hiç durmuyor.
Kuzum senin işin başından aşkın bi de hastasın biz ondan sana dokunmuyoruz :)) umarım bugün daha iyisindir. Kendine dikkat et lutfenYol arkadaşlarımmm gününüz nasıl geçiyor?
orası neresi canımBurada acaip sis var ya resmen içim bembeyaz karardı
ben dün suyu az içmedim ama ikindin açlıktan napçamı şaştım.gidip gelip incir ceviz yedim artık.çocuğun abur cuburlarını gözden geçirdşm falan zor tuttum kendimi .Önceki günşerde öyle olmamıştım tarçınlı karanfilli su bayağı işe yarıyormış demek .bebeğe dokunur mu ki.badem000 tatlım benim küçük kız 29 mayıslı 7 aylık 7 kilo
ben suyu az içtiğimde çok acıkıyorum suyu çok içmem lazım çokkkk
tuğçe anlatmışmıydın benmi kaçırdım obez hallerini nası kara verdiğini nası verdiğini
amman dikkat et canım.benimkimşnkoymuyorum artık kqnepeye falan.kıpır kıpır maşallah.birşeyş yok değil miKimsecik yok gerçekten. Evi süpürdüm oğlanı uyutuyorum şuan kanepeden düştü agladı azcık ah ahh ilk aylar ne güzelmiş şimdi kıpır kıpır hiç durmuyor.
Günaydın kızlar neredesiniz bakalım? Bugünün planı ne kimler ne yiyecek söyleyin güzeller
Yol arkadaşlarımmm gününüz nasıl geçiyor?
Bugun niyetliyim bende aksama tavuk hasliycam yanina salata yogurt falan olur heralde sen ne yapicaksin canim
Valla bu aralar kimsenin nesesi yok sanki havalardanmidir nedir..
Sen nasil oldun canil daha iyimisn nane limona devam ettigne göre daha tam iyilesemedin sanirm
benim büyük oğlan 3.3 yaşında doğumdan 4 ay sonra zuhal ablayla kilo vermeyw başlamıştım. yani 3 yıl rahat var.öncesini bilemem. :)burası sessiz olunca başarı hikayelerine bi bakıyım dedim 5 inden 3 ündeMefkurem adı geçiyor teşekkür için
bayadır burdasın demekki kaptan senin başlangıç kilon kaçtı
Gwcmii olsun cnmHavaların etkisi çok büyük.
Ben 1 saattir daha iyiyim çok şükür. Öğleden önce 2 kere istifra ettim ve öğlen yemeğimi yiyebildim. Sanırım iyileşiyorum
Kereviz yeme pırasa tercıh et kerevız koksu bitki piştiğinde glisemik indeksi arttığı için kereviz Aynen patates Mısır havuç gibi önerilmiyorpırasa kereviz yem3ği yaptım kızlar
kemik suyu ve et var içinde kalorisi çok yükseliyor mu o zaman
Bu kadar yıllık diyet Hayatımda ilk defa duydum yani demek ki beni de daha duymadığım şeyler varmış herhalde deneyebilirim ama şimdi cesaret edememem diyete başlayınca bıildiginiz gibğ dagıtmadım artık Aklımda olsun amaArkadaşlarım toksin atmaya yardımcı bir çorba tarifi paylaşacağım hem de bu ara grip falan olaylarına da iyi geleceğine inanıyorum.
200 gr karnıbahar ilk önce haşlayalım
1 domates
Yarim soğan
1 er çay kaşığı zerdeçal kori pulbiber biraz tuz
Bir çubuk tarcın
150 gr file badem ve fındık
2 yemek kaşığı zeytin yağı
Ilk önce yağda soğanları sotele domatesleri ekle bir litre suyun yarısını ve karnibaharlari ekle kaynayınca diğer suyu ve baharatları ekle karıştırarak kaynaşın 9 10 dk kaynadıktan sonra içind e ki tarcini al fındık ve badem ekle blanderdan geçir afiyet olsun
Kız ben çok severim sisli puslu havayı Bir de yağmur yağacak böyle Dağlar süslü süslü Vallahi bayılırım Sen neredeydin canım ya ben eşimi memleketine gidince sabah saat beşte kalkıp sırf görüntüyü izliyorum kurt kadın yine çıkmışsın balkona diyor. Ilk başta Kayınvalidem çok yadırgamıştı bir sorun mu var bize mi söylemiyorsun bir şey mi var bir şey mi canını sıktı diye kadın üstüne dert etti dedim ben seveeim sisi yagmuru gunesın dogusunuBurada acaip sis var ya resmen içim bembeyaz karardı
tatlım sen emziriyorsun Yani Ayran ası olmaz sana yani bebeğini küçük daha ek gıdaya tam anlamıyla Başlamadın hiç böyle şeylere girme Yani sen düzenini bozma illaki verirsin stres vücutta kortizon üretir kortizonlu ödem ve şişlik yaparBenim de birseyler yapmam lazım ama hiç gözüm basmıyor ayran aşinakolay gelsin canım ben pazartesi baya dip köşe girdim
detoksun ilk defa demeyeceksen güzel etti geliyor Pınar ama aynı detoksu sık sık yapınca bazen tepki vermiyor ama en kötü ihtimali bir -700 görürsün Şu an ne kadar arkadasınKizlar ben hala artiyim.. nedense bu hafta ne yaparsam yapiym eksiye gecemedim ama daha 2 gün var. Yarin niyetli olcam Allah nasip ederse ve persembe günüde yumurta detoks yapmayi dusunuyorm gene insallah eksi gelir meraktaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?