- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #240.381
Ben 1 ocak 2015 de 113.5 kiloyla başlayıp 68 olup mezun olmuştum cnmburası sessiz olunca başarı hikayelerine bi bakıyım dedim 5 inden 3 ündeMefkurem adı geçiyor teşekkür için
bayadır burdasın demekki kaptan senin başlangıç kilon kaçtı
Bende bunu bilmiyodum cnmBen akşam için bu çorbayı yapacağım kendiminkini ayırıp evdekiler için krema ile tatlandiracagim ama üşenir yapamazsam chai tohumlu yogurt ve ananas yemeyi düşünüyorum.
Pek ne kadar sürermiş cnm tedavi olarak ne gerekiyomuşKızlar aklım burda ama fırsat bulamıyorum kuzeyin atesı dusmuyor dun gece yıne atesten tıtrıyordu bugun sabah goturduk dedm bu bogaz degıl 6gun antıbıyptıkle ates devam etmez vıral bu bence 6.haatalıgı ve benzerını gwcırdı daha once bunhn adı ne dedım sımdı salgın varmıs ıstanbul hastalıgıymış vıral karın agrısı ates eklem agrısı anlayacagınız bosu bosuna antıbıyotık ıctı ıkı haatanede anlamadı kı cpk zor zaten ayırt etmek ates ınatcı olunca yada vucutta dpkuntu olunca ayırt edıyprlar cpr sı cok yuksek degıldı ve degısk daha oncekılerde atesten syreklı uyurdu bunda ates var uyku yok işte bununla uğraşıyorum sımdı telde cızgı fılm ızlıyor bende annemden gırdım
Abla bugün ekmek yemedim sabagih ekmeksiz kahvaltı yaptım öğlen ananas aldım iki gün ananas diyeti yapacam sence uygun olur muGeçmişi okudum artılar varmış
Pnrrr-12
Pınar hem artıyım diyon hemde dün akşam lahmacun yemişin cnm bide yanında başka yemeklerde var, gündüz simit var
@Zey-has zeynep aynı şey senin içinde söz konusu
Dün 1 tabak bulgurlu yemek yemişin
Akşamda hem çorba hem ekmek
@Sweetyy83 sevilay bugün için sormuşun ama görmedim cnm
Zaten 2 gün detıoks fazla gelir dayanamazsın
Bugünü ekmeksiz geçirseydin keşke bide
Yarın ananası yaparsan yeterli olur
Ama değiştirmeden ilavesiz yap
Havaların etkisi çok büyük.
Ben 1 saattir daha iyiyim çok şükür. Öğleden önce 2 kere istifra ettim ve öğlen yemeğimi yiyebildim. Sanırım iyileşiyorum
ayyy çok acıktım, tamamım ben iyileşiyorum. 5 gündür ilk defa acıktım
detoksun ilk defa demeyeceksen güzel etti geliyor Pınar ama aynı detoksu sık sık yapınca bazen tepki vermiyor ama en kötü ihtimali bir -700 görürsün Şu an ne kadar arkadasın
Kızlar bir de havuzda kilodan bahsediyorduk Kimse inanmadı 73 kilo olduğumu dedim Niye inanmıyorsunuz o kadar göstermiyorsunuz dediler bugün biri daha dedi öyle O kadar göstermiyorsun değil sanırım yaptığım sporun ekmegı diyorum
Geçmişi okudum artılar varmış
Pnrrr-12
Pınar hem artıyım diyon hemde dün akşam lahmacun yemişin cnm bide yanında başka yemeklerde var, gündüz simit var
@Zey-has zeynep aynı şey senin içinde söz konusu
Dün 1 tabak bulgurlu yemek yemişin
Akşamda hem çorba hem ekmek
@Sweetyy83 sevilay bugün için sormuşun ama görmedim cnm
Zaten 2 gün detıoks fazla gelir dayanamazsın
Bugünü ekmeksiz geçirseydin keşke bide
Yarın ananası yaparsan yeterli olur
Ama değiştirmeden ilavesiz yap
Bende tartılamadığım için ne durumdayım bilmiyorum
Riske sokmamak için akşam baharatlı yoğurt yerim
Sabah tartıyı bi kontrol ederim
Niyetim ya ananas yada yumurta yapmak
Hangisini yapsam karar veremedim
Acaba hangisi daha fazla eksi getirirki :))
Bazen oyle hirslanip gaz veriyorum kendime rakibelerim ne yiyolar napiyolar benimde yapmam lazim diyorum kaynanamada diyorum bazen sende benim rakibimsin diyorum oda baya kiloluKizzzzz niye rakip olalım biz. Aynı takımda ki yol arkadaşlarıyız. Birlikte motive olup güçleniyoruz
Ben bugün ananas deniyecem iyi gelirse sabah yazarım abla ananas dene istersenBende tartılamadığım için ne durumdayım bilmiyorum
Riske sokmamak için akşam baharatlı yoğurt yerim
Sabah tartıyı bi kontrol ederim
Niyetim ya ananas yada yumurta yapmak
Hangisini yapsam karar veremedim
Acaba hangisi daha fazla eksi getirirki :))
bir tedavisi yoktur abla vücut yenecek o nedenle ateş düşmüyor savaşacak çok çıkınca ateş düşürücü işte başka çare yok sağol abla sana da çok geçmiş olsunBen 1 ocak 2015 de 113.5 kiloyla başlayıp 68 olup mezun olmuştum cnm
Daha öncesinde 123 kiloyuda görmüştüm
Bende bunu bilmiyodum cnm
Ben arada vicdan çorbasını yapıyorum
Pek ne kadar sürermiş cnm tedavi olarak ne gerekiyomuş
Mefkurem gözün aydın gülüm hem torun hem gelin sağlıklılarmış evlerine bile geçmişler allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah
nanekekik baharım çok geçmiş olsun kuzum kaç gündür düşmemiş kuzeyin ateşi titremesi rabbim şifa versin çok üzüldüm
benim durum dünden beri daha iyi gibi mideye dokunan ilacı bıraktık midem daha iyi gibi şükür antibiyotik de baya ödem yapmış çok artıdayım kaç gün midemin korkusuna sadece haşlanmış patates yemiştim
ara ara uğrarım inşallah bundan sonra selametle kalın canlar
listeye uymussin ama çok mu artiydin detox için erken değil miEmziren anne menusu
Sabah.10.00
1 adet haslanmis yumurta
1 adet salatalik
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmegi
Sonrasinda her 2 saatte bir corba kasesi ayran detoksu
Yapilisi: 4er kasik nohut y.mercimek ve bulgur 2 adet salatalik yogurt ve su
Su.3 lt yi bulur
Spor: 40 dk nt yuruyus 40 puan
Pnrrr-12
Beyaz ekmek olmasaymis cok iyiymis ama yine de guzel menu afiyet olsun.sabah 09.00
3 loköa beyax ekmek
2 sahanda uum.
5 çeri
5 zeytin
yeşillik
sra 1 cennet elması
öğlrn
1 dlm ekmek
kabak kahurma azıcık ysğ vr tuzşu
yoğurt
akşam 18.00
etli kereviz pırasa yemeği (karışık)
dlm beyaz EKMEK
SU 1.5 lt ams yatana kadr 2yi geçer
spor 40 fk bantta yürüyüş
Pnrrr-12
Allah kabul etsin. Menude gayet guzel yarinda hafif gecerse cumaya eksi gelir gibiBügün niyetliydim
Menüm:
Sahur
6:15 = 2 günkurusu, 1yumurta, 1kk peynir, 1ceviz
Iftar
18:00 = 1 tabak salata, ceyrek haslanmis tavuk derisiz
Yatmadan yogurt kürü olabillir
Yarinda yumurta detoksu yapcm smdi ödem cayini hazirliycam
2 fincan yesilcay
3lt Su
30dk n.t yürüyüs = 30 puan
Arti degilim cumaya gore 1.1 kg eksim var ama denemek istedimlisteye uymussin ama çok mu artiydin detox için erken değil mi
Kuzum senin işin başından aşkın bi de hastasın biz ondan sana dokunmuyoruz :)) umarım bugün daha iyisindir. Kendine dikkat et lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?