- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #240.401
inşallah canım ya.iyileş artık.çıkara çıkara bi hal oldun.
Sağol canım :)))Gwcmii olsun cnm
Emziren anne menusu
Sabah.10.00
1 adet haslanmis yumurta
1 adet salatalik
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmegi
Sonrasinda her 2 saatte bir corba kasesi ayran detoksu
Yapilisi: 4er kasik nohut y.mercimek ve bulgur 2 adet salatalik yogurt ve su
Su.3 lt yi bulur
Spor: 40 dk nt yuruyus 40 puan
Pnrrr-12
sabah 09.00
3 loköa beyax ekmek
2 sahanda uum.
5 çeri
5 zeytin
yeşillik
sra 1 cennet elması
öğlrn
1 dlm ekmek
kabak kahurma azıcık ysğ vr tuzşu
yoğurt
akşam 18.00
etli kereviz pırasa yemeği (karışık)
dlm beyaz EKMEK
SU 1.5 lt ams yatana kadr 2yi geçer
spor 40 fk bantta yürüyüş
Pnrrr-12
Beyaz ekmek olmasaymis cok iyiymis ama yine de guzel menu afiyet olsun.
Allah kabul etsin. Menude gayet guzel yarinda hafif gecerse cumaya eksi gelir gibi
Off ya şu kaynana beni deli ediyo kizlar durduk yere strese sokuyor illede ye ye ye bigun iyi patlayacam ya hadi hayirlisizaten yiye yiye bu hale geldim dedim en sonunda sert cikistim
Ben yemeyince rahat edemiyormus icine sinmiyormus tamam iyi niyetlisinde arkadas diyetteyim yiyemem dememdende anlamiyorki kadincagiz her seferindede dil dokmekten usandim benim pisirdigimi yemiyon sen diyo deli mi ne yaww
Çok geçmiş olsun güzelim aman dikkat et kuzeye salgının biri bitiyor biri basliyorKızlar aklım burda ama fırsat bulamıyorum kuzeyin atesı dusmuyor dun gece yıne atesten tıtrıyordu bugun sabah goturduk dedm bu bogaz degıl 6gun antıbıyptıkle ates devam etmez vıral bu bence 6.haatalıgı ve benzerını gwcırdı daha once bunhn adı ne dedım sımdı salgın varmıs ıstanbul hastalıgıymış vıral karın agrısı ates eklem agrısı anlayacagınız bosu bosuna antıbıyotık ıctı ıkı haatanede anlamadı kı cpk zor zaten ayırt etmek ates ınatcı olunca yada vucutta dpkuntu olunca ayırt edıyprlar cpr sı cok yuksek degıldı ve degısk daha oncekılerde atesten syreklı uyurdu bunda ates var uyku yok işte bununla uğraşıyorum sımdı telde cızgı fılm ızlıyor bende annemden gırdım
Hoş geldinnnnnnn walla sen olmayınca bi modumuz düştü. Bu hafta artı gelirse bizlerden suçlusun sensin:)) kaptanı olmayan gemi daga çarpar:)Huuuu Huuuu ben geldimmmm
Akşam orda temizlik yaptım
Çocukta zor uyudu baba diye durmadı
12 30 u geçiyodu uyuduğunda
Teli elime almaya hiç halim yoktu
Koltukta uyumuş kalmışım
Emanet çocuk çok zor yaa
Sbahta mşdesinimi üşüttü ne oldu biraz kustu
Sonra bişey yemekde istemedi
Ama ateşi yoktu neşesi yerindeydi
Oğlangil eve gelinceye kadar oynadık
Çok şükür onlar evine geldi bende evime döndüm :))
Bi kahve içtim uzanıcam bşraz
Abla yook öyle bişey akşam dana kavurma yedim ekmeksiz çorba pazartesiye aitti o günde zaten 3 dilim ekmek olmuştu. Ben antibiyotik kullanıyorum ondan oldu galibaiçinde söz konusu
Dün 1 tabak bulgurlu yemek yemişin
Akşamda hem çorba hem
Gerçekten en kötü benim______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Zey-has 60 + -- + -- + 60 + 60 + -- + --
Sweetyy83 90 + -- + -- + -- + 90 + -- + --
Pnrr-20 60 + 45 + 219 + 135 + 150 + 30 + --
K-Nartanesi 220 + -- + -- + 35 + 90 + -- + --
Eyledi 30 + -- + 30 + -- + 30 + -- + --
Mer_4260 60 + -- + -- + -- + 20 + -- + --
MelegimveBen - + 90 + 150 + 135 + - + 40 + -
Asfarovski -- + -- + -- + 30 + -- + -- + --
Tugcekrblt 70 + 80 + 50 + 280 + 190 + -- + --
Canan456 120 + -- + -- + 120 + 105 + 120 + --
Kizlar bu hafta Spor yapmayanlari listeden cikardim daha iyi görelim diye, valla bu hafta baya kötuyuz insallah bidhaki hafta daha iyi olur ama yarinida iyi degerlendirelim Son gün
Ahhhhhhhh bu gelinler yok mu??? Buz bulamayız böyle kaynana sen de laf ediyorsun:)))Off ya şu kaynana beni deli ediyo kizlar durduk yere strese sokuyor illede ye ye ye bigun iyi patlayacam ya hadi hayirlisizaten yiye yiye bu hale geldim dedim en sonunda sert cikistim
Ben yemeyince rahat edemiyormus icine sinmiyormus tamam iyi niyetlisinde arkadas diyetteyim yiyemem dememdende anlamiyorki kadincagiz her seferindede dil dokmekten usandim benim pisirdigimi yemiyon sen diyo deli mi ne yaww
Gerçekten en kötü benimama bu da benim en iyi haftam:)
Ben de menümü yazayım
Sabah 09.00
Nesfit kahvaltılık gevrek
Süt
Ara 10.40
1 orta boy elma
Öğle 12.00
5 kaşık kıymalı pırasa
Yogurt
Ara 16.00
1 ayran
Yarim paket çubuk kraker
Ara 17.30
1 dilim ananas
1 hurma
1 kuru kayısı
2 lt su
6000 adımPnrrr-12 :)
Fistigim hiç hesaplama sadece bütün gün kaç adım attığımi sayan bir program indirdim. O bana bildiri yaptı bende yazdim:)Kiz öle deme hic spor yapmayanlarda var ama sen kendin icin daha fazla spor yapmaya calis cnm önemli cnkü zayiflamada en büyük yardimci
Cibik kraker olmamis sanki cnm
Afiyet olsun. 6000 adim kac dk ediyor kiz nasil hesaplicam onu
Insallah iyilesirsin cnm hadi bakalim sevindimm
Ayy dmi hastayken aclik olmuyo en güzeli o oluyor sanirm :)
Gecen haftada yaptm cnm -1 kg gitmisdi bakalm yarn nasil olcak..
Suan +300gr daym ama bu hafta +800de gördm yani
Spordan demekki daha sıkısın canim cok güzel bir avantaj bu bence
Evet dün disardaydk cnm uzadi isimiz yanimada bsi almamistm mecburen simit yedm biraz yoksa acliktan saldirasm geliyo herseye aksamda hataliym haklisin gec geldk esim lahmacun söliyelim diyince tav oldm 2bucuk saat yürümüsm mutfaga giresm gelmedi hic
Off ya şu kaynana beni deli ediyo kizlar durduk yere strese sokuyor illede ye ye ye bigun iyi patlayacam ya hadi hayirlisizaten yiye yiye bu hale geldim dedim en sonunda sert cikistim
Hoş geldinnnnnnn walla sen olmayınca bi modumuz düştü. Bu hafta artı gelirse bizlerden suçlusun sensin:)) kaptanı olmayan gemi daga çarpar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?