Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Off ya şu kaynana beni deli ediyo kizlar durduk yere strese sokuyor illede ye ye ye bigun iyi patlayacam ya hadi hayirlisi zaten yiye yiye bu hale geldim dedim en sonunda sert cikistim
Ben yemeyince rahat edemiyormus icine sinmiyormus tamam iyi niyetlisinde arkadas diyetteyim yiyemem dememdende anlamiyorki kadincagiz her seferindede dil dokmekten usandim benim pisirdigimi yemiyon sen diyo deli mi ne yaww

Güzel menü cnm bakalm ayran detoksu sana nasil gelck belki bende bi ara deniyebilirm :)

Canim tursu ödem yapar tartiya yakin tüketmemeye calis bide beyaz ekmek olmamis onun yerine tambugday cavdar yesen daha iyi olur. Sporu hesapladm smdi cnm ama bidhakine sen hesaplada yaz ilk sayfada puanlar var

Beyaz ekmek olmasaymis cok iyiymis ama yine de guzel menu afiyet olsun.

Allah kabul etsin. Menude gayet guzel yarinda hafif gecerse cumaya eksi gelir gibi

Sagol canim. Insallah meraktaym bende bu hafta biraz kötu gecti :)

Kizz Allah kolaylik versin sana zor valla bana biri durma ye ye dese bende ister istemez aman azcik yiyim de sussun derm aman salma kendini sakin oda girsin hatta diätte kiloluymus heralde bana ye dicegne sende diät yapmayi dusun Anne de

______ SPOR LİSTESİ ______

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Zey-has 60 + -- + -- + 60 + 60 + -- + --
Sweetyy83 90 + -- + -- + -- + 90 + -- + --
Pnrr-20 60 + 45 + 219 + 135 + 150 + 30 + --
K-Nartanesi 220 + -- + -- + 35 + 90 + -- + --
Eyledi 30 + -- + 30 + -- + 30 + -- + --
Mer_4260 60 + -- + -- + -- + 20 + -- + --
MelegimveBen - + 90 + 150 + 135 + - + 40 + -
Asfarovski -- + -- + -- + 30 + -- + -- + --
Tugcekrblt 70 + 80 + 50 + 280 + 190 + -- + --
Canan456 120 + -- + -- + 120 + 105 + 120 + --

Kizlar bu hafta Spor yapmayanlari listeden cikardim daha iyi görelim diye, valla bu hafta baya kötuyuz insallah bidhaki hafta daha iyi olur ama yarinida iyi degerlendirelim Son gün

Çok geçmiş olsun güzelim aman dikkat et kuzeye salgının biri bitiyor biri basliyor

Hoş geldinnnnnnn walla sen olmayınca bi modumuz düştü. Bu hafta artı gelirse bizlerden suçlusun sensin:)) kaptanı olmayan gemi daga çarpar:)

Gerçekten en kötü benim ama bu da benim en iyi haftam:)

Ahhhhhhhh bu gelinler yok mu??? Buz bulamayız böyle kaynana sen de laf ediyorsun:)))

Gerçekten en kötü benim ama bu da benim en iyi haftam:)

Kiz öle deme hic spor yapmayanlarda var ama sen kendin icin daha fazla spor yapmaya calis cnm önemli cnkü zayiflamada en büyük yardimci

Cibik kraker olmamis sanki cnm
Afiyet olsun. 6000 adim kac dk ediyor kiz nasil hesaplicam onu

Herkese merhaba bugün hiç giremedim bugün benim temizlik günümdu eşim evdeydi bende fırsat tan istifade ettim kızımı 2 saatte bir dışarı çıkardı emmek için eve gelip gittiler derken bende temizlik yaptım ama yoruldum ayak bilegimi birşeye çarpmişim ama yeni farkettim morarmis camlarım en son 6 ay önce silinmisti o derece yoğun bir temizlik oldu bana ama mutfak ve bebişin odası kaldı tabi birde ütü onsuz olmazdi.

Menümude unutmadan yazayım
Emziren ve süt diyeti yapan anne menüsü
Saat 11.30 kahvaltı
Sahanda 3 yumurta (eşimle yedik)
4 zeytin
2 cerry
1 salatalık
Yeşillik
1 dilim tb ekmek
Saat 16.00 ara
5 çiğ badem
5 çoğu fındık
1 küçük mandalina

Saat 19.00 alsam
Yarım kase tavuksiyu çorba
4 Kasık bamya
3 kaşık Kıymalı ıspanak
1 dilim tb ( bugün çok aç hissettim kendimi )
2.5 litre su
Spor= dip köşe temizlik

Kiz öle deme hic spor yapmayanlarda var ama sen kendin icin daha fazla spor yapmaya calis cnm önemli cnkü zayiflamada en büyük yardimci

Cibik kraker olmamis sanki cnm
Afiyet olsun. 6000 adim kac dk ediyor kiz nasil hesaplicam onu
Fistigim hiç hesaplama sadece bütün gün kaç adım attığımi sayan bir program indirdim. O bana bildiri yaptı bende yazdim:)

İyiyim iyiyim bayağı toparlandım çok şükür, öğlenden beri bayağı toparlandım.

Ah bu kaynana ve gelinler:))) eğer sakinliğini koruyarak herkese ben yemicem, bunlar benim için yeterli dersen, bu iş tamamdır:)))
Kız bizim evde de yemek yememek o kadar zorki, annem neler yapıyor bir de lezzetli yapıyor. Mesela şu an evde misafir varmış, spordan geldim pasta kokularından ölüyommmm :))))))

Hoş geldinnnnnnn walla sen olmayınca bi modumuz düştü. Bu hafta artı gelirse bizlerden suçlusun sensin:)) kaptanı olmayan gemi daga çarpar:)

@mefkurem herkes artı çıkıp takım başarısızlığını sana yükleyecekler ona göre

Menümü de yazayım

07:10 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 dilim etimek
09:20 nane limon
12:30 6 yk bamya ve salata
17:00 nane limon
18:00 2 yk karabuğday 3 yk yoğurt

2,5 litre su içildi

45 dk yürüyüş*1=45
60 dk cardio pilates karışık *3=180

225 puan Pnrrr-12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…