Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

[ kendi adıma söyleyeyim yüzüme nemlendirici sürmek harici güzelleşmek adına hiçbir şey yapmıyorum...haaa...pardon ayda veya iki ayda bir saçlarımı boyatıyorum...o kadar...

üniv. okuyorum ben ayrıca kardeşim 4. sınıfa geçti bu seneki dersleriyle,getir-götür işleriyle ben uğraşıyorum ondan öyle söyledim cnm

Mursh senin ismin neydi ya murshcum demek garibime gidiyor Bizim makine cynosure mudur nedir öyle bir şey. Canım bu benim halim ne olucak zaten bilmem bir yandan kilo bir yandan tüyler. Nasıl bir bayanım anlamadım zariflik denen şey sadece dilimde var ahaha Erkek olsam yeriydi. Onlar kiloluyken de, tüylüyken de güzel kızlarla çıkabiliyorlar. Bizim işimiz zor.

Canım bende kese yapıyorum kendime her banyoda. Saçlarıma bioblas kullanıyordum emin olun boşuna o kadar para dökmüşüm hiç işe yaramıyor.Yüzüme hazır maske uyguluyorum.

Saç konusunda bende dertlıyım ole kurlerle felan ugrasamıyorum saclarım delı gıbı dokuluyor bı anlam veremedım

aaaa bu topikte ne kadar çok kıllı tüylü varmış yaww...bi taneside benim...annemin karnında az daha dursam kıl olarak çıkacakmışım..yalnız benim tüylerimin çokluğu genetikten ziyade küçükkene kızkardeşimle birlikte kıl ve tüylerimizi sen de makasla ben diyeyim tıraş bıçağı ile yani ne bulursak onunla tıraş etmemizden kaynaklanır...zaten az değildi bizde dibine koyduk gübreyi anlayacağın...allahtan yüzüme lazer yaptırdımda o bölgeden kurtuldum..

ayyy hopıdık alemsın haaa...Bende kucukken meraktan heraldde gobek delıgımın etrahındakı tuylerı jıletlemıstım sımdı gobek delıgım etrafında bogaz koprusu kadar uzun sımsah kıllar cıkıyo 10 15 tane ben agdayala alıyorum ama bas olmuyo sımdı orayada lazer yaptırcam...

Ufakken ben bıde kolanyayı tepeme dokerdım bole sar sar sımdı tam sacımın ortası bembeyaz...Ne salakmısım yaaa

fazla birşey yapmam ama
aklıma gelenlerr..

Arada aklıma gelince (ancak ayda bir) kil maskesi yapıyorumm..
Yüzü yumuşacık yapıyo..

Ayda bir yada 2 defa saçımı şampuanlarken badem yağı sürüyüroum saçlarıma...

Keseleme olayını kocama yaptırıyom

Yüzümü sürekli ıspatadan kardeşimin getirtttiği tonikle temizlerim silerim ve üzerine gül kremi sürerimm...
Bunu sürekli yaparım cildime başka krem sürmem...

Vücut içinnn body butterlerim vardır vazgeçemediğim
trbznda magazası yok ama istanbula gittikçe alıyorumm
çeşit çeşit 15-20 çeşit body butter kremlerim vardır kafama göre banyo sonrası onları vücuduma yedirerek sürerimmm
sonra mis kokarrrr kocamın yanına giderr ne kokuyorum derimmmm misss cevabını alana kadar konuşurrr sonra o misss diyince susarımm

tüy olayınca allaha şükür normal seviyesindeyim :))))
yüzümde yok bacaklarım normal kollarım filan normal amaaa kuş bölgesiii
Allahımmm sürekli al al sinir oluyomm ama konu sapmasında ben orayı laze hiç düşünmüyom bebek poposu gibi sevmemdeee

aaayyy edda cok alemsın haaa guldurdun benı

kızlar ben yokken ne çok yazmışsınız oku oku anca bitti.
menüm
kahvaltı 2dilim ekmek arasına kaşarlı tost 3 zeytin 1 domates 1 salatalık 1 sivri biber
ara 4 incir
ögle 1 haşlanmış but 3 kaşık yogurt 1 dilim çavdar ekmek
ara 3 kepek bisküvi 3 çay
akşam 1 kepçe yayla çorbası 4 kaşık sebze yemegi 2 dilim çavdar ekmegi salata
ara 1 nektari 1 elma
1 bardak yarım yaglı süt
1.5 lt su bitti 3 tamamlıcam
dr listesi hepsini mecbur yemek zorundayım yemekten sonra 45 dakika yürücem

gulşeker cim ben önceden çok bakımlıydım ama artık eskisi kadar olamsa da bişiyler yapmaya çalışıyorum gene..
her banyoda kese
kil maskesi hazır şekilde olanlardan ve çok memnunum
her banyoda topuklara törpü ve haftada bir kaç akşam ayakalra krem sürüpçorap giyip yatmak
haftada 2 defa banyoda saçlara çeşitli hazır maskeler..
bol su içmeye çalışmakkk..cilde de çok iyi geliyor..
rujumu eksik etmem dışarı çıkarken hımm bi de küpesiz dolaşmam hiçç.
ama nafilee bu kadar kilolu olduktan sonra...

evet şu iki gün boyunca gram bile veremedim tmm gün içinde sağlıklıs ve hazır beslendim ama az yemeye çalıştım ..6 dan sonra yemedim .morelim bozuldu .bide 2 gün sonra regl olucam o zamanda veremicem ben nasıl vericem yaa...

ay bunları bnmde denemem lazımda aynı saate tuvaletımız yksa napcaz delı gıbı oturup gelmesınımı beklıcez:))) bu yasta tuvalet egıtımı hahahahahhaha:))) bnde denıcemm

zeytınyagı da cıkısı kolay olsun dıyedır cunku bnde nezmn yaglı yesem böyle bı sorunum olmuyor gunde 2 lokma ekmegı zeytınyagına batır ve yut ıse yaradgını duymustum:)

hem bebege hem sana ıyı gelır gezmek karnabahara gelınce murshhh bak cıkmıs:)

yaa ben gördumde hıc özel bıseyler yapmıyorum kı:) göz makyajımı vazelınle temızlıyorum.ayda 2-3 kere peelıng yaparsam yapıyorum vazelını dırseklerım ve topuklarımdada kullanyrum bukdr bacım:)

zeytınyagı da cıkısı kolay olsun dıyedır cunku bnde nezmn yaglı yesem böyle bı sorunum olmuyor gunde 2 lokma ekmegı zeytınyagına batır ve yut ıse yaradgını duymustum:)

ay bunları bnmde denemem lazımda aynı saate tuvaletımız yksa napcaz delı gıbı oturup gelmesınımı beklıcez:))) bu yasta tuvalet egıtımı hahahahahhaha:))) bnde denıcemm

kız ozaman salatayı zeytinyaglı yapıyoruzzz veee
her akşam eve gidince saat 7.30 da tuvalete oturuytoruz tamammıııı :))))))))

cilvelı edaaa senııı:)) ben kocama gel kesele dıyemıyorum kesele kesele bıtmem cunku:)) alan genıs oldugu ıcın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…