- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.041
kendi adıma söyleyeyim yüzüme nemlendirici sürmek harici güzelleşmek adına hiçbir şey yapmıyorum...haaa...pardon ayda veya iki ayda bir saçlarımı boyatıyorum...o kadar...ooooooooooooooooooooooooo beni tınlayan yok burada galiba güzellik formülleriniz ne diye sordum hanımlar,hiç cvp veren olmamış en iyisi ilk ben anlatayım.
1) Haftada 1 yada 2 gün kahve,tuz,şeker,limon suyu ve sütten oluşan bi peeling yapıyorum,duruluyorum sonrada yumurta akını sürüyorum 10 dk beklettikten sonra gülsuyu ile tonikliyorum bazen limonu alıp yüzüme sürdüğümde oluyo yarım saat sonra falan duruluyorum(cildim çok yağlı)
2)Banyo sonrası vücuduma acı badem kreminin içine kattığım yosun yağı,kakao yağı ve aynı sefa yağını sürüyorum
3)Saçlarıma ayda 2 kez maya maskesi yapıyorum (çok iğrenççççç kokuyo)
4)Saçlarıma otacının şampuanını ve saç kremini kullanıyorum
5)Dişlerimi ayda 2 defa karbonatla fırçalıyorum (beyazlatması için)
6)Haftada 1 kez vücudumu banyoda mutlaka keseliyorum (ölü deriyi atması için)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar hanımlar
Yol gulsekercım hıc tınlamaz olurmuyuz..Yapanlar varsa tabıkı yazsınlar ama ben pek bısey yapmıyorum son zamanlarda...Avonun mılyon tane bakım mkremı var bı dolap dolusu hıc bırını kullanmıyorum...Bi ara kıl maskesı yapıodum...Yourt lımon soda yapıodum ama artık ugrasamıyorum hıc...
Sen neden okullar acıldı gıremıyorum artık dedın kı?Ögretmenmıydın sen?Yoksa okuyomusun unv felan kafam karıstı soryyy
[B
Lzere gelınce ben 9 seanstır yuzume gıdıyorum tek tuk hala kume kume bazı yerlerde cıkıyor ama oncekı halıne gore gayet ıyı ben koltuk altımada yaptırıyorum orasıda bıttı sayılır tek tuk cıkıyo...Kollarım ve bacaklarımada yaptırıyorum onlara daha 5 seanstır felan gıdıyorum ama cok bı azalma yok sımdı yemıo bı makıne gelıcek kuafore DIOD adında onla yaptırıcam o daha derındekı kıl koklerını goruyormus...Nerdeyse bı servet bıraktım su lazere ıns kurtulurum tuylerdende deger..[/B]
ooooooooooooooooooooooooo beni tınlayan yok burada galiba güzellik formülleriniz ne diye sordum hanımlar,hiç cvp veren olmamış en iyisi ilk ben anlatayım.
1) Haftada 1 yada 2 gün kahve,tuz,şeker,limon suyu ve sütten oluşan bi peeling yapıyorum,duruluyorum sonrada yumurta akını sürüyorum 10 dk beklettikten sonra gülsuyu ile tonikliyorum bazen limonu alıp yüzüme sürdüğümde oluyo yarım saat sonra falan duruluyorum(cildim çok yağlı)
2)Banyo sonrası vücuduma acı badem kreminin içine kattığım yosun yağı,kakao yağı ve aynı sefa yağını sürüyorum
Mursh senin ismin neydi ya murshcum demek garibime gidiyorBizim makine cynosure mudur nedir öyle bir şey. Canım bu benim halim ne olucak zaten bilmem bir yandan kilo bir yandan tüyler. Nasıl bir bayanım anlamadım zariflik denen şey sadece dilimde var ahaha Erkek olsam yeriydi. Onlar kiloluyken de, tüylüyken de güzel kızlarla çıkabiliyorlar. Bizim işimiz zor.
MÜRŞ de sen cnm diğeri zor geliosa ...Yanlız deılsın bu hayatta korkma..Bende cogu zaman senın gıbı dusunuyorum...Kesınlıkle bence bız erkek olacakmısız son anda donmus kız cocucgu olmusuz..Neyse artık bakıcaz bı caresıne...
Canım bende kese yapıyorum kendime her banyoda. Saçlarıma bioblas kullanıyordum emin olun boşuna o kadar para dökmüşüm hiç işe yaramıyor.Yüzüme hazır maske uyguluyorum.
aaaa bu topikte ne kadar çok kıllı tüylü varmış yaww...bi taneside benim...annemin karnında az daha dursam kıl olarak çıkacakmışım..Mursh senin ismin neydi ya murshcum demek garibime gidiyorBizim makine cynosure mudur nedir öyle bir şey. Canım bu benim halim ne olucak zaten bilmem bir yandan kilo bir yandan tüyler. Nasıl bir bayanım anlamadım zariflik denen şey sadece dilimde var ahaha Erkek olsam yeriydi. Onlar kiloluyken de, tüylüyken de güzel kızlarla çıkabiliyorlar. Bizim işimiz zor.
Canım bende kese yapıyorum kendime her banyoda. Saçlarıma bioblas kullanıyordum emin olun boşuna o kadar para dökmüşüm hiç işe yaramıyor.Yüzüme hazır maske uyguluyorum.
aaaa bu topikte ne kadar çok kıllı tüylü varmış yaww...bi taneside benim...annemin karnında az daha dursam kıl olarak çıkacakmışım..yalnız benim tüylerimin çokluğu genetikten ziyade küçükkene kızkardeşimle birlikte kıl ve tüylerimizi sen de makasla ben diyeyim tıraş bıçağı ile yani ne bulursak onunla tıraş etmemizden kaynaklanır...zaten az değildi bizde dibine koyduk gübreyi anlayacağın...allahtan yüzüme lazer yaptırdımda o bölgeden kurtuldum..
ooooooooooooooooooooooooo beni tınlayan yok burada galiba güzellik formülleriniz ne diye sordum hanımlar,hiç cvp veren olmamış en iyisi ilk ben anlatayım.
1) haftada 1 yada 2 gün kahve,tuz,şeker,limon suyu ve sütten oluşan bi peeling yapıyorum,duruluyorum sonrada yumurta akını sürüyorum 10 dk beklettikten sonra gülsuyu ile tonikliyorum bazen limonu alıp yüzüme sürdüğümde oluyo yarım saat sonra falan duruluyorum(cildim çok yağlı)
2)banyo sonrası vücuduma acı badem kreminin içine kattığım yosun yağı,kakao yağı ve aynı sefa yağını sürüyorum
3)saçlarıma ayda 2 kez maya maskesi yapıyorum (çok iğrenççççç kokuyo)
4)saçlarıma otacının şampuanını ve saç kremini kullanıyorum
5)dişlerimi ayda 2 defa karbonatla fırçalıyorum (beyazlatması için)
6)haftada 1 kez vücudumu banyoda mutlaka keseliyorum (ölü deriyi atması için)
şimdilik aklıma gelenler bunlar hanımlar
aaaa bu topikte ne kadar çok kıllı tüylü varmış yaww...bi taneside benim...annemin karnında az daha dursam kıl olarak çıkacakmışım..yalnız benim tüylerimin çokluğu genetikten ziyade küçükkene kızkardeşimle birlikte kıl ve tüylerimizi sen de makasla ben diyeyim tıraş bıçağı ile yani ne bulursak onunla tıraş etmemizden kaynaklanır...zaten az değildi bizde dibine koyduk gübreyi anlayacağın...allahtan yüzüme lazer yaptırdımda o bölgeden kurtuldum..
fazla birşey yapmam ama
aklıma gelenlerr..
Arada aklıma gelince (ancak ayda bir) kil maskesi yapıyorumm..
Yüzü yumuşacık yapıyo..
Ayda bir yada 2 defa saçımı şampuanlarken badem yağı sürüyüroum saçlarıma...
Keseleme olayını kocama yaptırıyom
Yüzümü sürekli ıspatadan kardeşimin getirtttiği tonikle temizlerim silerim ve üzerine gül kremi sürerimm...
Bunu sürekli yaparım cildime başka krem sürmem...
Vücut içinnn body butterlerim vardır vazgeçemediğim
trbznda magazası yok ama istanbula gittikçe alıyorumm
çeşit çeşit 15-20 çeşit body butter kremlerim vardır kafama göre banyo sonrası onları vücuduma yedirerek sürerimmm
sonra mis kokarrrr kocamın yanına giderr ne kokuyorum derimmmm misss cevabını alana kadar konuşurrr sonra o misss diyince susarımm
çok sağol inşallah daha vericem şimdi ilk niyetim şöylee güzelce bi oula konsantre olmak ilk 2 günüm hep arkadaşlarımla geçirdim abartmamak şartıyla yedim ama hazır yicek sonuçta saat 4 ten sonra zaten çok şiş olduğum içinde yiyemedim.. öyle yani.. şimdi annemi yolcu ediyim sizle boool booll sohbet edicem bakalım neler yapıyoruzbende iyiyim kızlar pcim tamir oldu hemen daldım buraya =)) yahu ne çok şey kaçırıyorum bu günlerde yetişemedim kimseye =)
mursh geldim anam geldiiiiiim
den ne güzel kilo vermişsin tatlım. bir ayda çok iyi gitmişsin. sakın bozma tebrik ederim. hedefine ulaşınca bunu bir yaşam tarzı haline getir. bizimde amacımız bu inşallah.
patates diyetine eminmisin. hazmı zor diye biliyorum şekerim ama dene bakalım. =)
helal saaaaa helaaaalhafta sonu ben de öyle börek çörek kek tatlı pilav makarna ne bulduysam yemiştima ma üzülmedim hiç. çünlü devam ediyorum diyetime nurkelebek canını sıkma sakın.
ben varım aslında ama iki üç gündür gelemedim. merak etme gecelere kadar girerim inşallah =)
ahah fadime abla güldürdün beni. senin bey de benim babam gibi herhalde. ne bilgisayardan vazgeçer ne evden çıkar hafta sonları =))
hoppidicik ben spor yapıyorum haftada en az 3 gün akşamları step yapıyorum.
[
ay inşallah benim nişanlımda bana görünce incelmişsin der. inşallah amin =)))
ohh afiyet olsun tatlım çok güzel.
hee wallaa murchh tencerede yemek olmayınca benimkinin ağzı susmazki..
şu konuda şanslıyım ne yapsam yer.. Ama ister yani yemek olacak evde...
Buarada ultrasonu çekildim doktora gittim
sonuçççç hep auynı işte bunlara sinir oluyorum.. Birşey yok dedi öyle önemli birşey..
Dedikii her sabah güne ılık su ve kayısı ile başlıyacaksın (bildigimiz şeyler)
ve her gün aynı saatte tuvalete oturacaksın.. Eline dergi al kalkmaaa aynı saatte tuvaletini yapmaya çalış... Bide ayagının altına alçak bi tabure koy ayakların az yukarda olsun...
Bunu her gün dene.. Düzene girersin zamanla dedi....
Cnmm sende bı kutu kayısı al cekmecene koy her sabah ıse geldınmı 1 2 kayısı ye sonra sıcak su ıc al sana ıste dene bakalım bı 15 gun ne kaybedersın kı...Bide her gun salata yap kendıne ıcıne zeytın yagı koy onu ye...Yada ıce bılıyorsan yergun 1 yemek kasıgı z.yagı ıc duymustum daha once ıyı geldıgını
kızlar öğle yemeğim 1 kase yoğurt...bir tavuk göğsünü az zeytinyagda kavurdum ve 1 taned domates yedim..
az sonra kızım uyanır giyinip eşimin işyerine gidicem..dün ilk defa bebek arabasıyla çıktık ve resmen kanter içinde kaldım bugünde gideyim de hem sebze falan alayım eve kabak..karnıbahar fasulye falan....
zeytınyagı da cıkısı kolay olsun dıyedır cunku bnde nezmn yaglı yesem böyle bı sorunum olmuyor gunde 2 lokma ekmegı zeytınyagına batır ve yut ıse yaradgını duymustum:)
ay bunları bnmde denemem lazımda aynı saate tuvaletımız yksa napcaz delı gıbı oturup gelmesınımı beklıcez:))) bu yasta tuvalet egıtımı hahahahahhaha:))) bnde denıcemm
fazla birşey yapmam ama
aklıma gelenlerr..
Arada aklıma gelince (ancak ayda bir) kil maskesi yapıyorumm..
Yüzü yumuşacık yapıyo..
Ayda bir yada 2 defa saçımı şampuanlarken badem yağı sürüyüroum saçlarıma...
Keseleme olayını kocama yaptırıyom
Yüzümü sürekli ıspatadan kardeşimin getirtttiği tonikle temizlerim silerim ve üzerine gül kremi sürerimm...
Bunu sürekli yaparım cildime başka krem sürmem...
Vücut içinnn body butterlerim vardır vazgeçemediğim
trbznda magazası yok ama istanbula gittikçe alıyorumm
çeşit çeşit 15-20 çeşit body butter kremlerim vardır kafama göre banyo sonrası onları vücuduma yedirerek sürerimmm
sonra mis kokarrrr kocamın yanına giderr ne kokuyorum derimmmm misss cevabını alana kadar konuşurrr sonra o misss diyince susarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?