Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sağol abla .eşimin migreni var.zırt pırt tutuyor.ne güzel bi yere gidecektik kaldı.
ekmek tam buğday normalde,buvgünlük beyaz oldu.

Hep bahane Hep bahane :))))

Güzel görünüyor cnm

Yarın ananas diyeti yapmak istiyosan ya sadece ananas yiyebilirsin yada bu listeyi
Sabah
ananas+ 100 gr tuzsuz peynir
Öğle ananas
Akşam
Ananas +100 gr tavuk tuzsuz olursa daha iyi
Bol su

sağol abla .eşimin migreni var.zırt pırt tutuyor.ne güzel bi yere gidecektik kaldı.
ekmek tam buğday normalde,buvgünlük beyaz oldu.
migrende zor olur cnm yaa

Günaydın hanımlar

Tatilden bir önceki gün olması nedeniyle çok mutluyum...

Midem daha iyi çok şükür, zor kısmını atlattım inşallah...

Mefkurem Akşam midemi yormayı düşünmüyorum, muhtemelen direnirim ben. Tartıyı düşündüğümden değil yani :))))
Ben gece içip, sabah diyetisyen kontrolüne gitmiş insanım :))) Ama bunlarrr cısss şeyler, sakın örnek almayın kızlar :))
@KocasininNarTanesi sana ceza 10 gün sıfır kaçamak, kv çok güzel pilav yapmıştı, uzun zamandır bal yemiyordum, patatesin kokusu bedenimi sardı, suratım çocuk gibi hemen düşüyor bahaneleri yok. Zayıflamanın ödülü sevdiğin birşeyi yemek değil, bu yolda ciddi anlamda çok emek vermemiz gerekiyor. Hepsi zamanında yeterince yediğimiz, tadını bildiğimiz şeyler. Dün akşam evde misafir vardı, döşenmişti masanın üstü ve hayatta hayır diyemeyeceğim tırtıklı kurabiye vardı. Günlerdir yeterince beslenememe rağmen annem onu yememi hak gördü ısrar etti ama ben sadece net bir şekilde sadece çay içecem dedim. Mesele bunu yapabilmekte, yiyeceklere yasak gözüyle bakmayın, cazip gelir. Sağlıklı sağlıksız ayrımını yaptıktan sonra zaten eliniz yemeniz gerekene gidecek. @KocasininNarTanesi sana söylüyorum, tüm takım biz anlayalım :)))))

ekim2009 canım dün sordum sanıyordum sormamışım. Nasıl oldun iyileş gel hadi aramıza, özlendin :)

Bademler yarışmamız devam ona göre :)))

Tartıyı da bilmiyorum, hastalıktan hiç aklıma gelmedi, ne durumdayım acaba :)))

badem000 canım geçmiş olsun, migrenli biri olarak eşini çok iyi anlıyorum. Boyun ve omuz egzersizi yapsın bol bol, atağı engellemese de azaltıyor büyük ölçüde

eyledi akşam olsun hayır olsun diyelim ya, spora yetişemicem biraz atarlıyım aslında. Yılbaşı kutlamayalım bu sene de şubece nolacak dedim de müdürüm 1 gün spora gitmeyip sosyal hayata katılırsan ölmezsin deyip susturdu beni :)))

@nanekekik kuzum bu hastalık bi bırakmadı peşinizi ama ya

@Pnrrr-20 spordaşımmm Allah kabul etsin inşallah

T Toprakliyagmur canım antibiyotiği ne için kullanıyordun? Sağlam ödem yapar ve uzun sürede kalır. Bol su, bol hareket, bol lifli gıda ... geçmiş olsun

Yarın sabaha görürsün, bozma moralini canım :)))
Insallah canim. moral bozmak degil de baya zorladi aksam cok ama cok aciktim o nedenle daha fazlasini beklemistim. Olmasa da sorun degil neyse su an cumaya gore -1.5 dayim totalda bu hafta iyi gecti

Insallah canim. moral bozmak degil de baya zorladi aksam cok ama cok aciktim o nedenle daha fazlasini beklemistim. Olmasa da sorun degil neyse su an cumaya gore -1.5 dayim totalda bu hafta iyi gecti

Detokslar zordur, hayatı sorgulamaya kadar gider bazen :) Eminim ilerleyen günlerdeki programını etkileyecektir. Bazen öyle oluyor ertesi gün eksi az oluyor, sonrasında düşüş güzel oluyor. tamamen metabolizmayla alakalı
-1,5 ta süpersin canım yaaaa

herkese Günaydın
mutlu sabahlar

Günaydın, sana da mutlu sabahlar canım

Ilk defa yapiyorum o yuzden isleyisini cok bilmiyorum. Bakalim yarin net belli olur

T Toprakliyagmur canım antibiyotiği ne için kullanıyordun? Sağlam ödem yapar ve uzun sürede kalır. Bol su, bol hareket, bol lifli gıda ... geçmiş olsun
Cnm diş iltihabı için 1 haftadır kullanıyorum birde b12 kalsiyum kullanıyorum inşallah onlarda yapmıyodur

Kızlar gunaydin ben bu hafta 2 yi bulamayacağım galiba. Gerçekten şu bir gerçek dengeli beslenmek çok önemli ne az ne çok. Örneğin bu hafta kaçamak yapmadım az çok spor yaptım ama istediğim sonuç yok. Bunun nedeni sabah az aksamların düzensiz olması olarak düşünüyorum. Tamam kilo verdim bu hafta ama daha iyi olabilirdi gerçi yarın net belli olur ama yediğim çubuk kraterler ve hurmalar şimdi beni tırmalar:)

Bence de bugün kendine izin ver biraz eğlen. Illa içmek zorunda değilsin bol limonlu suyu kadehte içmekte kafa yapıyor ben dün akşam denedim:)))) şaka bir tarafa nasıl rahat edeceksen öyle yap.

Bence spor gayet iyi ama beslenme kısmına daha dikkat etmelisin bence

Anam ben menü yazmamışım dün o kadar çok yoruldum ki aklımdan çıkmış affola
Sabah 10
8 zeytin
Yeşillik
1 fincan çay
2 dilim ekmek
Ara 14.00
1 elma
Akşam 17.30
1 kase kuru fasulye etli idi ben etinden daha çok yedim.
Salata .
2 lt su ancq olmuştur napcam bilmem hala artıdaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…