- Konu Sahibi Handandandan
-
- #240.441
sağol abla .eşimin migreni var.zırt pırt tutuyor.ne güzel bi yere gidecektik kaldı.Ekimim sağolasın cnm
Daha iyi olmana sevindim
Çok özlendin ve biran önce bekleniyosun :)
Inş.çok uzun sürmez cnm
Sonucunu merak ettim tatlım
Kuzum halâ niye beyaz ekm.var
Allah kabul etsin cnm
Güzel olmuş
daha iyi olmana sevindim cnm ıhlamur falan iç
Kendinide çok yorma
Güzelim iyilikle artık sağlıklı beslenmek istediğini söyle
Hem bak o da kiloluymuş beraber zayıflayalım de
Şişşşttt hemen bahane aramayın :)))
Tayfalar ne güne duruyo bakayım
kusura bakma cnm çorba ekmek öncekş günmüş
Ama bulgurlu sulu köfte dünmüş :))
Suyu bol iç antibşyotik için
Niye kullanıyosun hastamısın
yaniii fazla değil ama sağlıklıda değil
Lütfennnn şu krakerden vazgeç :))
Nesfitte çok şekerli
Ohhh işlerini bitirmişin cnm
Menüde güzel görünüyor
adamın kafasını delirtmeyinnn ülennnnn
kaptan önce kendi artı çıkmasında :))
Hiç spor yapamadım bu hafta
Senin zaten miden hasta tuğçecik
tartı öncesi ödemlerede gelemezsin eminim
gayet güzel hafif canımcım
Çok geçmiş olsun sizede tatlım
Kızzz sen başka takımdan casusmusun
Tuğçe yeterince sorgulamış bana gerek kalmamış :))
Hep bahane Hep bahane :))))Haklisin canim hurma medine hurmasi orta boy muz cok buyuk degildi kasede kucuk bi kase avuc ici kadar di zaten bide kuruyemisten kastim yarim avuc kabak cekirdegi yarim avucta fistikti patateste saydim 3 3 6 tane ince dilimdi kokuyor burnuma yemesem yuzum dusuyor cocuk gbi bugun gttigimiz halada lafci diye yedim terayagini cok incecik bi tabaka surdum balida oyle asiri yiyemem bayiyor az bisey gezdirdim bayadir yemiyorum diye 2 ekmek surup yedim canim pilavida bi guzel yapmiski kaynanam mis gbi kokuyordu dikkat edicem adetime az kaldi bazen beynim duruyor vucut bagimsiz calisiyor bende
Güzel görünüyor cnmBugünki menüm
Sabah 9:30
Aç karna soda ayran kürü
Kahvaltı
1 yumurta, 5 zeytin,1 dilim kaşar 1b çay
Ara
1 dilim ananas, 1 kase yoğurt, 1 ceviz
Akşam 17:30
Ton balıklı salata, 1 dilim ananas, 4 badem
1 lt su
45 dk yürüyüş 45 puan @Pnrrr-20
migrende zor olur cnm yaasağol abla .eşimin migreni var.zırt pırt tutuyor.ne güzel bi yere gidecektik kaldı.
ekmek tam buğday normalde,buvgünlük beyaz oldu.
Gunaydin herkese..
Dun tartildigimda 87.6 idim bugun 87.2 olmusum. Yani ayran detoksu ile bir gunde anca 400 gr gitmis. Aslinda 86 lari gorurum diye umut ediyordum olmadi.
Insallah canim. moral bozmak degil de baya zorladi aksam cok ama cok aciktim o nedenle daha fazlasini beklemistim. Olmasa da sorun degil neyse su an cumaya gore -1.5 dayim totalda bu hafta iyi gectiYarın sabaha görürsün, bozma moralini canım :)))
Insallah canim. moral bozmak degil de baya zorladi aksam cok ama cok aciktim o nedenle daha fazlasini beklemistim. Olmasa da sorun degil neyse su an cumaya gore -1.5 dayim totalda bu hafta iyi gecti
herkese Günaydın
mutlu sabahlar
Ilk defa yapiyorum o yuzden isleyisini cok bilmiyorum. Bakalim yarin net belli olurDetokslar zordur, hayatı sorgulamaya kadar gider bazen :) Eminim ilerleyen günlerdeki programını etkileyecektir. Bazen öyle oluyor ertesi gün eksi az oluyor, sonrasında düşüş güzel oluyor. tamamen metabolizmayla alakalı
-1,5 ta süpersin canım yaaaa
Günaydın, sana da mutlu sabahlar canım
Cnm diş iltihabı için 1 haftadır kullanıyorum birde b12 kalsiyum kullanıyorum inşallah onlarda yapmıyodurT Toprakliyagmur canım antibiyotiği ne için kullanıyordun? Sağlam ödem yapar ve uzun sürede kalır. Bol su, bol hareket, bol lifli gıda ... geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun. Dış ağrısı da çok kötüdür. Allah kolaylık versin insallahCnm diş iltihabı için 1 haftadır kullanıyorum birde b12 kalsiyum kullanıyorum inşallah onlarda yapmıyodur
Melek sen bu hafta zaten gayet iyi vermişsin tebrik ederim.Insallah canim. moral bozmak degil de baya zorladi aksam cok ama cok aciktim o nedenle daha fazlasini beklemistim. Olmasa da sorun degil neyse su an cumaya gore -1.5 dayim totalda bu hafta iyi gecti
Bence de bugün kendine izin ver biraz eğlen. Illa içmek zorunda değilsin bol limonlu suyu kadehte içmekte kafa yapıyor ben dün akşam denedim:)))) şaka bir tarafa nasıl rahat edeceksen öyle yap.eyledi akşam olsun hayır olsun diyelim ya, spora yetişemicem biraz atarlıyım aslında. Yılbaşı kutlamayalım bu sene de şubece nolacak dedim de müdürüm 1 gün spora gitmeyip sosyal hayata katılırsan ölmezsin deyip susturdu beni :)))
@nanekekik kuzum bu hastalık bi bırakmadı peşinizi ama ya
@Pnrrr-20 spordaşımmm Allah kabul etsin inşallah
T Toprakliyagmur canım antibiyotiği ne için kullanıyordun? Sağlam ödem yapar ve uzun sürede kalır. Bol su, bol hareket, bol lifli gıda ... geçmiş olsun
Hemde çok kötüÇok geçmiş olsun. Dış ağrısı da çok kötüdür. Allah kolaylık versin insallah
Bence spor gayet iyi ama beslenme kısmına daha dikkat etmelisin benceBugunku menum
Sabah 10.45
Tereyag balli 2 dilim tb ekmek
Kasarli mantar yagsiz
Salatalik 3 ceri domates
2 br cay
2 catal patates kizarmasi
Ara 13.30
1 muz
1hurma
1 kucuk kase kuruyemis
Aksam17.30
1 tabak karnibahar brokoli haslamasi
1 kase baharatli yogurt
Salatalik domates cok az peynir
3 kasik mercimekli bulgur pilavi
2 br cay
1 bitki cayi
2 lt yakin su
30 dk tempolu yuruyus 60p
20 dk nt yuruyus 20p
200 ip 20 p toplam 100p @Pnrrr-20 bide benim pazartesi 45 dk dans vardi yanlis hatirlamiyosam tamam demistin yazmamissin canim
Cok tesekkur ederim. Abla dememde sakinca varmi 29 yasindayim.Melek sen bu hafta zaten gayet iyi vermişsin tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?