- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #240.481
Tabiki vazgeçmek yok güzelim
Haftaya kendi adıma daha güzel olacak eminim
Yılbaşı kaçamağı diyede aklımdan bişey geçmiyor :))
Ben az verdiğim zaman daha çok hırslanıyorum
Valla hasta hasta iyi idare ettin cnm
Tatili hakettin
Kaç gün tatil olacak orda
Abla internette bir ananas diyeti buldum 3 günde 4 kilo diyo onu uyguluyacam senin dediğine benziyor ama peynir yerine yağsız yoğurt yazıyor bugün bir deneyim yarın inşallah hedefimi tuttururumHep bahane Hep bahane :))))
Güzel görünüyor cnm
Yarın ananas diyeti yapmak istiyosan ya sadece ananas yiyebilirsin yada bu listeyi
Sabah
ananas+ 100 gr tuzsuz peynir
Öğle ananas
Akşam
Ananas +100 gr tavuk tuzsuz olursa daha iyi
Bol su
migrende zor olur cnm yaa
Bugün nasıl oldun tugcecim umarım iyisindir
Harikasınnnn bebeğimBende yumurtami yiyorm smdi detoks suyundan iciyorm disari cikcaz 1 yumurta detoksdan yanima aliyorm aksam icinde 1 yumurtam var zaten bakalm nolcak yarina
yok güzelim niye uzun sürsünSağlığımız yerinde olduğu sürece biz bu işi başarırız.
Benim hedef 55 işi biraz uzun sürecek belli, ama asla pes etmicem.
Yılbaşı için ben de bir şey düşünmedim ya, evdekilere brokoli haşlayın yeter dedim, belli ki normal beslenecem
Hadi bakalım haftaya muhteşem sonuçlar bekliyorum sendenve tabii ki takımdan
Tatil 3 gün cumartesi ,pazar ve pazartesi de ben haftayı kapatmayı düşünüyorum, müdüriyet iznimi onaylarsa. Bir bıkkınlık, sabırsızlık geldi bana hem bir dinlenip kafamı boşaltırım hem de şu dizimin kontrolü gelmiş hafta içi rahat rahat onu hallederim. 1 hafta yan gel yat osman olurum
Ancaaaak beni haftaya çok sık kontrol etmeniz gerek, tatil moduna girip tozutmayayım ben.
Bi bakayım cnm nasıl bişeymişAbla internette bir ananas diyeti buldum 3 günde 4 kilo diyo onu uyguluyacam senin dediğine benziyor ama peynir yerine yağsız yoğurt yazıyor bugün bir deneyim yarın inşallah hedefimi tuttururum
Ben de bir haftadır kilomu sorduğum herkes taş çatlasın 65 diyor inanasım geliyor bazenKızlar bir de havuzda kilodan bahsediyorduk Kimse inanmadı 73 kilo olduğumu dedim Niye inanmıyorsunuz o kadar göstermiyorsunuz dediler bugün biri daha dedi öyle O kadar göstermiyorsun değil sanırım yaptığım sporun ekmegı diyorum
Ben bugün ananaslı yumurta yapıyorum ablaBende tartılamadığım için ne durumdayım bilmiyorum
Riske sokmamak için akşam baharatlı yoğurt yerim
Sabah tartıyı bi kontrol ederim
Niyetim ya ananas yada yumurta yapmak
Hangisini yapsam karar veremedim
Acaba hangisi daha fazla eksi getirirki :))
Ekimim gelmiş hoş gelmiş ben de seni aklımdan geçirmiştim bugünMefkurem gözün aydın gülüm hem torun hem gelin sağlıklılarmış evlerine bile geçmişler allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah
nanekekik baharım çok geçmiş olsun kuzum kaç gündür düşmemiş kuzeyin ateşi titremesi rabbim şifa versin çok üzüldüm
benim durum dünden beri daha iyi gibi mideye dokunan ilacı bıraktık midem daha iyi gibi şükür antibiyotik de baya ödem yapmış çok artıdayım kaç gün midemin korkusuna sadece haşlanmış patates yemiştim
ara ara uğrarım inşallah bundan sonra selametle kalın canlar
Evet abla inşallah yarına iyi etkisi olur yarın tartı var mezuniyet varHarikasınnnn bebeğim
güzel şeyler olacak eminim
yok güzelim niye uzun sürsün
Başlangıçta ilaçlardan biraz yavaş gitti ama artık hızlandığını düşünüyorum
Zaten menülerine sporuna laf yok
Ben daha plan yapmadım ama normal ya sebze ya et yemeği olur
Pazartesiye eksi çıkarsam en az -1.5 olur haftaya inş.
Sizler zaten süpersiniz hepinize güveniyorum
Bide gerçekten insan burdan uzaklaşınca zayıflama heyecanını kaybediyor
Şu bikaç günde daha iyi anladım bunu
Sende kopmıcağına göre önümüzdeki hafta için sorun olmaz
Işlerini hallet bolca dinlen
Bi bakayım cnm nasıl bişeymiş
Bakalım sendeki etkisi nasıl olacak
Şimdiden merak ettim
Buda yeni bi icat bulmuşBen bugün ananaslı yumurta yapıyorum abla
Gelir kızz 500 gr nedirkiEvet abla inşallah yarına iyi etkisi olur yarın tartı var mezuniyet var500 gr kaldı 500 gr versem süper daha fazlada olursa çok iyi olur inşallah
Evet abla bu listeyi uyguluyorum dün öğleden sonra ananas aldığım İçin öğleden sonra başladım. Bugün tam gün yapacam inşallah iyi sonuç gelir bağırsaklarıda çalıştırıyor. Bugün çok rahat wc ye çıktımSenin liste bu heralde cnm
Ananas zayıflatırmı?
Uyanınca
- Sindirim sisteminin düzenli çalışmasını sağlar.
- Uzun süre tok tutarak açlık hissi ile savaşır.
- Ödemi atar, şişkinliği giderir.
- Metabolizmayı hızlandırır, yağ yakımında etkilidir.
- Vücuttan toksinleri atar, zehirli atıklardan arınmış bir beden daha hızlı ve kolay kilo verir.
1 su bardağı dilimlenmiş ananas
4 badem veya 4 kaju
Kahvaltı
180 gram yağsız yoğurt
4 adet ceviz içi
Ara Öğün
4 badem veya 4 kaju
Öğle Yemeği
60 gram konserve ton balığı
2 su bardağı pişmiş veya çiğ sebze
Yarım orta boy avokado
1 Su bardağı dilimlenmiş ananas
Ara Öğün
4 badem veya 4 kaju
Akşam Yemeği
180 gram yağsız yoğurt
4 adet ceviz içi
Yatmadan önce
1 Su bardağı dilimlenmiş ananas
4 badem veya 4 kaju
İnşallah ablaBuda yeni bi icat bulmuş
Gelir kızz 500 gr nedirki
Valla benim camlar da istiyor ama bu havada hiç gözüm basmıyor Allah affetsinHerkese merhaba bugün hiç giremedim bugün benim temizlik günümdu eşim evdeydi bende fırsat tan istifade ettim kızımı 2 saatte bir dışarı çıkardı emmek için eve gelip gittiler derken bende temizlik yaptım ama yoruldum ayak bilegimi birşeye çarpmişim ama yeni farkettim morarmiscamlarım en son 6 ay önce silinmisti o derece yoğun bir temizlik oldu bana ama mutfak ve bebişin odası kaldı tabi birde ütü onsuz olmazdi.
Benim ananas boşa gitmesinEvet abla bu listeyi uyguluyorum dün öğleden sonra ananas aldığım İçin öğleden sonra başladım. Bugün tam gün yapacam inşallah iyi sonuç gelir bağırsaklarıda çalıştırıyor. Bugün çok rahat wc ye çıktım
Anacım buz gibi havada cam silmekde işkenceValla benim camlar da istiyor ama bu havada hiç gözüm basmıyor Allah affetsin
Dünden bugüne fark olmuşmuEvet abla bu listeyi uyguluyorum dün öğleden sonra ananas aldığım İçin öğleden sonra başladım. Bugün tam gün yapacam inşallah iyi sonuç gelir bağırsaklarıda çalıştırıyor. Bugün çok rahat wc ye çıktım
Dur abla ya parça parça geçmiş okuyorum işlerin arasındaSağol canom bende iyiyim
Valla ben sakinim galiba düşüyorlar biz de düştük böyle böyle buyuyecekler. Kardeşim bana bir krem aldı emirin dusmelerine morarmasina karşı. Yüzü kötü olmuştu emirin salyadan sürdüm süper ise yaradı. Çocuklu evde böyle kremler olmalı benceAyyy bizimki geçen gün koltuktan düştü bizdeyken
Bide fayansın üstüne yüz üstü
Aklım gitti, şükür dişine bişey olmadı dudağı kanadı
Ama şişti, ertesi günde morardı
Dün sabah 65.8 dim bugün 65.5 Regl gelmedi onunda etkisi var yarına daha iyi olur inşallah ablaDünden bugüne fark olmuşmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?