Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ilk defa yapiyorum o yuzden isleyisini cok bilmiyorum. Bakalim yarin net belli olur

hadi bakalım, yarın ola hayrola

Cnm diş iltihabı için 1 haftadır kullanıyorum birde b12 kalsiyum kullanıyorum inşallah onlarda yapmıyodur

geçmiş olsun canım, b12 kalsiyum aksine kilo verme sürecine pozitif etkisi var, antibiyotiğin etkilerini de bol su ile indirgeyebilirsin

tırmalasın seni çubuk krakerler ve hurmalar, sadece porsiyonlarına dikkat et. her eksi bizim için büyük bir artıdır unutma. hedefini daha az tut, moral bozmak yok:))

Bence de bugün kendine izin ver biraz eğlen. Illa içmek zorunda değilsin bol limonlu suyu kadehte içmekte kafa yapıyor ben dün akşam denedim:)))) şaka bir tarafa nasıl rahat edeceksen öyle yap.

Akşam olsun hayır olsun ya, hiç kasmayacağım kendimi aynen dediğin gibi. Şu mesaiyi hayırlısıyla atlatayım da bir gerisi kolay

Günaydınnn canlar

Yine gelmişiz bi perşembeye

Ben bu haftadan hiç bişey anlamadım

Tartı iyi değildi
Bugün yumurta yapmaya karar verdim
Sanki ananasdan daha çok eksi getirir gibi geldi
Yarına ya sabit yada az eksi olur bakalım
Bu hafta beni aranıza sıkıştırın
Haftayada ben omuz verem

Hadi bakalım gün başlasın

Mesajlara bayıldımmmm :))

Gunaydin herkese..

Dun tartildigimda 87.6 idim bugun 87.2 olmusum. Yani ayran detoksu ile bir gunde anca 400 gr gitmis. Aslinda 86 lari gorurum diye umut ediyordum olmadi.
Gitmiş olmasıda güzel
En azından sendeki etkisini öğrenmiş oldun cnm
Aman bugün dikkat et eksiler geri gitmesin

Cnm diş iltihabı için 1 haftadır kullanıyorum birde b12 kalsiyum kullanıyorum inşallah onlarda yapmıyodur
Emzirirken antibiyotik alabiliyomusun cnm

Diğerleri yapmaz, aksine kilo vermene yardımcı olur
Lütfen suyunu ihmal etme

Haftada 1 -2 gün az yemek işe yarar ama bu sürekli hale gelirse vücut alışıyor tepki vermiyor cnm
Çünkü aldığın enerjiye göre çalışıyor

Menüyü okurken bugün daha güzel olmuş diye düşünürken birden o 3 portakal çıkıverdi ortaya bide akşam akşam
Saatler ve çorba adı yazılmamış

Bu kahvaltı seni doyuruyormu cnm
Yumurtasız menemen yapsan, biber kavursan
Kuruyemişini ihmal etme
Yemğin fasülyesinden yemediysen iyi olmuş
Öğlen az olmuş
Meyvenin yanındada kuruyemiş ekliyebilirsin

Bide süt diyeti yazmayı unutma

Günaydın canım,

Bu hafta hepimiz için değişikti.

Bu hafta olmazsa haftaya tartı iyi olur deyip yola devam ediyoruz

Offf bugün de hiç çalışasım yok, bir sabırsız gördüm kendimi, tatil moduna girdim sanırım

Tabiki vazgeçmek yok güzelim
Haftaya kendi adıma daha güzel olacak eminim
Yılbaşı kaçamağı diyede aklımdan bişey geçmiyor :))
Ben az verdiğim zaman daha çok hırslanıyorum

Valla hasta hasta iyi idare ettin cnm
Tatili hakettin
Kaç gün tatil olacak orda

Şimdi filtre kahve içiyorum, gün içinde başka kahve içmicem

Bide detoks suyumu hazırlamam lazım
Akşam işe gitmeden önce unuttum yapmayı

Sizlerde ne planlar var

Bugün nasıl oldun tugcecim umarım iyisindir

Kimsecik yok gerçekten. Evi süpürdüm oğlanı uyutuyorum şuan kanepeden düştü agladı azcık ah ahh ilk aylar ne güzelmiş şimdi kıpır kıpır hiç durmuyor.
Benimki de mutfakta minik sandalyeden kendini attı geçen günlerde yerlerde sürünmeye de başladım eğlence başlıyor yani

Konya canım resmen sisi ile meşhuruz artık

Dün yemek yapmadım kuzum eşim kalanlari yedi ben de azıcık pırasa vardı onu yedim. Allah kabul etsin canım ne iyi yapıyorsun benimkiler de duruyor

Benimki de mutfakta minik sandalyeden kendini attı geçen günlerde yerlerde sürünmeye de başladım eğlence başlıyor yani
Ayyy bizimki geçen gün koltuktan düştü bizdeyken
Bide fayansın üstüne yüz üstü
Aklım gitti, şükür dişine bişey olmadı dudağı kanadı
Ama şişti, ertesi günde morardı

Canım çok geçmiş olsun İstanbul daki arkadaşım ve kuzenim de aynı şeyleri anlatıyor salgın büyük demekki

Konya canım. Valla burası düz ova dağ falan yok güneş de doğmuyor sis olunca ben sevmiyorum yani

Yapmadım zaten kuzum ama ben çok severdim ayran asini

Şimdi filtre kahve içiyorum, gün içinde başka kahve içmicem

Bide detoks suyumu hazırlamam lazım
Akşam işe gitmeden önce unuttum yapmayı

Sizlerde ne planlar var

Bende yumurtami yiyorm smdi detoks suyundan iciyorm disari cikcaz 1 yumurta detoksdan yanima aliyorm aksam icinde 1 yumurtam var zaten bakalm nolcak yarina

Dün yemek yapmadım kuzum eşim kalanlari yedi ben de azıcık pırasa vardı onu yedim. Allah kabul etsin canım ne iyi yapıyorsun benimkiler de duruyor

Oda iyimis canim :) amin canim sagol sende tutarsin insallah ilerde düsünmek bile yeter suan zaten emzirdigik icin olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…