- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #240.461
Ilk defa yapiyorum o yuzden isleyisini cok bilmiyorum. Bakalim yarin net belli olur
Cnm diş iltihabı için 1 haftadır kullanıyorum birde b12 kalsiyum kullanıyorum inşallah onlarda yapmıyodur
Kızlar gunaydin ben bu hafta 2 yi bulamayacağım galiba. Gerçekten şu bir gerçek dengeli beslenmek çok önemli ne az ne çok. Örneğin bu hafta kaçamak yapmadım az çok spor yaptım ama istediğim sonuç yok. Bunun nedeni sabah az aksamların düzensiz olması olarak düşünüyorum. Tamam kilo verdim bu hafta ama daha iyi olabilirdi gerçi yarın net belli olur ama yediğim çubuk kraterler ve hurmalar şimdi beni tırmalar:)
Bence de bugün kendine izin ver biraz eğlen. Illa içmek zorunda değilsin bol limonlu suyu kadehte içmekte kafa yapıyor ben dün akşam denedim:)))) şaka bir tarafa nasıl rahat edeceksen öyle yap.
Biliyorum ismini ama ben kasten melek demek istedim bir sıfat gibi melek zeynep:) bu arada abla gayet uygun benim icinCok tesekkur ederim. Abla dememde sakinca varmi 29 yasindayim.bu arada ismim zeynep
Biliyorum ismini ama ben kasten melek demek istedim bir sıfat gibi melek zeynep:) bu arada abla gayet uygun benim icin
Mesajlara bayıldımmmm :))Günaydın hanımlar
Tatilden bir önceki gün olması nedeniyle çok mutluyum...
Midem daha iyi çok şükür, zor kısmını atlattım inşallah...
Mefkurem Akşam midemi yormayı düşünmüyorum, muhtemelen direnirim ben. Tartıyı düşündüğümden değil yani :))))
Ben gece içip, sabah diyetisyen kontrolüne gitmiş insanım :))) Ama bunlarrr cısss şeyler, sakın örnek almayın kızlar :))
@KocasininNarTanesi sana ceza 10 gün sıfır kaçamak, kv çok güzel pilav yapmıştı, uzun zamandır bal yemiyordum, patatesin kokusu bedenimi sardı, suratım çocuk gibi hemen düşüyor bahaneleri yok. Zayıflamanın ödülü sevdiğin birşeyi yemek değil, bu yolda ciddi anlamda çok emek vermemiz gerekiyor. Hepsi zamanında yeterince yediğimiz, tadını bildiğimiz şeyler. Dün akşam evde misafir vardı, döşenmişti masanın üstü ve hayatta hayır diyemeyeceğim tırtıklı kurabiye vardı. Günlerdir yeterince beslenememe rağmen annem onu yememi hak gördü ısrar etti ama ben sadece net bir şekilde sadece çay içecem dedim. Mesele bunu yapabilmekte, yiyeceklere yasak gözüyle bakmayın, cazip gelir. Sağlıklı sağlıksız ayrımını yaptıktan sonra zaten eliniz yemeniz gerekene gidecek. @KocasininNarTanesi sana söylüyorum, tüm takım biz anlayalım :)))))
@ekim2009 canım dün sordum sanıyordum sormamışım. Nasıl oldun iyileş gel hadi aramıza, özlendin :)
Bademler yarışmamız devam ona göre :)))
Tartıyı da bilmiyorum, hastalıktan hiç aklıma gelmedi, ne durumdayım acaba :)))
@canan456 canım geçmiş olsun, migrenli biri olarak eşini çok iyi anlıyorum. Boyun ve omuz egzersizi yapsın bol bol, atağı engellemese de azaltıyor büyük ölçüde
Gitmiş olmasıda güzelGunaydin herkese..
Dun tartildigimda 87.6 idim bugun 87.2 olmusum. Yani ayran detoksu ile bir gunde anca 400 gr gitmis. Aslinda 86 lari gorurum diye umut ediyordum olmadi.
Emzirirken antibiyotik alabiliyomusun cnmCnm diş iltihabı için 1 haftadır kullanıyorum birde b12 kalsiyum kullanıyorum inşallah onlarda yapmıyodur
Haftada 1 -2 gün az yemek işe yarar ama bu sürekli hale gelirse vücut alışıyor tepki vermiyor cnmKızlar gunaydin ben bu hafta 2 yi bulamayacağım galiba. Gerçekten şu bir gerçek dengeli beslenmek çok önemli ne az ne çok. Örneğin bu hafta kaçamak yapmadım az çok spor yaptım ama istediğim sonuç yok. Bunun nedeni sabah az aksamların düzensiz olması olarak düşünüyorum. Tamam kilo verdim bu hafta ama daha iyi olabilirdi gerçi yarın net belli olur ama yediğim çubuk kraterler ve hurmalar şimdi beni tırmalar:)
Menüyü okurken bugün daha güzel olmuş diye düşünürken birden o 3 portakal çıkıverdi ortaya bide akşam akşamgünaydın hanımlar
dünkü menüm
sabah 2 dilim ekmekli tost
peynir 7 zeytin
öğle 2 somon balığı
roka
2 dilim ekmek
ara 1 bardak sütlü nescafe
akşam
1 tabak ıspnak
2 tabak çorba
1 kase yoğurt
ara 3 portakal
Bu kahvaltı seni doyuruyormu cnmAnam ben menü yazmamışım dün o kadar çok yoruldum ki aklımdan çıkmış affola
Sabah 10
8 zeytin
Yeşillik
1 fincan çay
2 dilim ekmek
Ara 14.00
1 elma
Akşam 17.30
1 kase kuru fasulye etli idi ben etinden daha çok yedim.
Salata .
2 lt su ancq olmuştur napcam bilmem hala artıdaym
Günaydınnn canlar
Yine gelmişiz bi perşembeye
Ben bu haftadan hiç bişey anlamadım
Tartı iyi değildi
Bugün yumurta yapmaya karar verdim
Sanki ananasdan daha çok eksi getirir gibi geldi
Yarına ya sabit yada az eksi olur bakalım
Bu hafta beni aranıza sıkıştırın
Haftayada ben omuz verem
Hadi bakalım gün başlasın
Tabiki vazgeçmek yok güzelimGünaydın canım,
Bu hafta hepimiz için değişikti.
Bu hafta olmazsa haftaya tartı iyi olur deyip yola devam ediyoruz
Offf bugün de hiç çalışasım yok, bir sabırsız gördüm kendimi, tatil moduna girdim sanırım
Önceden yaptığım diyette yapıyordum ayda bir baya ise yarıyordu bende. Umarım iyi sonuç almışsındır canımSagol canim. ilk defa deneyecegim pek heveslendim o yuzden bakalim cidden ise yariyormu gorucem.
Bugün nasıl oldun tugcecim umarım iyisindirGeçer geçer, bugün bir tık daha iyiyim çok şükür. Doktora da gideceğim hafta sonu. Adana her daim sıcak mı, yoo yoo ben Adana' da donuyorum, diğer şehirlere gidince buz tutuyorum resmen :)))))
Kapalı havalar her daim iç karartıyor zaten, evden çıktığımda gün aymamış oluyor daha. Resmen deliriyorum, içim hep karanlık
Senin için aydınlık olsun şekerim, havayı hep güneşli gör
Benimki de mutfakta minik sandalyeden kendini attı geçen günlerde yerlerde sürünmeye de başladım eğlence başlıyor yaniKimsecik yok gerçekten. Evi süpürdüm oğlanı uyutuyorum şuan kanepeden düştü agladı azcık ah ahh ilk aylar ne güzelmiş şimdi kıpır kıpır hiç durmuyor.
Sağol canom bende iyiyimBugün nasıl oldun tugcecim umarım iyisindir
Konya canım resmen sisi ile meşhuruz artıkorası neresi canım
ben dün suyu az içmedim ama ikindin açlıktan napçamı şaştım.gidip gelip incir ceviz yedim artık.çocuğun abur cuburlarını gözden geçirdşm falan zor tuttum kendimi .Önceki günşerde öyle olmamıştım tarçınlı karanfilli su bayağı işe yarıyormış demek .bebeğe dokunur mu ki.
tuğçenin hikayesini okumuştum.çok etkilendim hatta notlarıma kaydettim canım.
amman dikkat et canım.benimkimşnkoymuyorum artık kqnepeye falan.kıpır kıpır maşallah.birşeyş yok değil mi
Dün yemek yapmadım kuzum eşim kalanlari yedi ben de azıcık pırasa vardı onu yedim. Allah kabul etsin canım ne iyi yapıyorsun benimkiler de duruyorBugun niyetliyim bende aksama tavuk hasliycam yanina salata yogurt falan olur heralde sen ne yapicaksin canim
Valla bu aralar kimsenin nesesi yok sanki havalardanmidir nedir..
Sen nasil oldun canil daha iyimisn nane limona devam ettigne göre daha tam iyilesemedin sanirm
Ayyy bizimki geçen gün koltuktan düştü bizdeykenBenimki de mutfakta minik sandalyeden kendini attı geçen günlerde yerlerde sürünmeye de başladım eğlence başlıyor yani
Canım çok geçmiş olsun İstanbul daki arkadaşım ve kuzenim de aynı şeyleri anlatıyorKızlar aklım burda ama fırsat bulamıyorum kuzeyin atesı dusmuyor dun gece yıne atesten tıtrıyordu bugun sabah goturduk dedm bu bogaz degıl 6gun antıbıyptıkle ates devam etmez vıral bu bence 6.haatalıgı ve benzerını gwcırdı daha once bunhn adı ne dedım sımdı salgın varmıs ıstanbul hastalıgıymış vıral karın agrısı ates eklem agrısı anlayacagınız bosu bosuna antıbıyotık ıctı ıkı haatanede anlamadı kı cpk zor zaten ayırt etmek ates ınatcı olunca yada vucutta dpkuntu olunca ayırt edıyprlar cpr sı cok yuksek degıldı ve degısk daha oncekılerde atesten syreklı uyurdu bunda ates var uyku yok işte bununla uğraşıyorum sımdı telde cızgı fılm ızlıyor bende annemden gırdım
Konya canım. Valla burası düz ova dağ falan yok güneş de doğmuyor sis olunca ben sevmiyorum yaniKız ben çok severim sisli puslu havayı Bir de yağmur yağacak böyle Dağlar süslü süslü Vallahi bayılırım Sen neredeydin canım ya ben eşimi memleketine gidince sabah saat beşte kalkıp sırf görüntüyü izliyorum kurt kadın yine çıkmışsın balkona diyor. Ilk başta Kayınvalidem çok yadırgamıştı bir sorun mu var bize mi söylemiyorsun bir şey mi var bir şey mi canını sıktı diye kadın üstüne dert etti dedim ben seveeim sisi yagmuru gunesın dogusunu
Yapmadım zaten kuzum ama ben çok severdim ayran asinitatlım sen emziriyorsun Yani Ayran ası olmaz sana yani bebeğini küçük daha ek gıdaya tam anlamıyla Başlamadın hiç böyle şeylere girme Yani sen düzenini bozma illaki verirsin stres vücutta kortizon üretir kortizonlu ödem ve şişlik yapar
Şimdi filtre kahve içiyorum, gün içinde başka kahve içmicem
Bide detoks suyumu hazırlamam lazım
Akşam işe gitmeden önce unuttum yapmayı
Sizlerde ne planlar var
Dün yemek yapmadım kuzum eşim kalanlari yedi ben de azıcık pırasa vardı onu yedim. Allah kabul etsin canım ne iyi yapıyorsun benimkiler de duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?