Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Anacım buz gibi havada cam silmekde işkence
Benim camlarda beni sil diyor :))
Abla benimki ev değil camdan kule çok küfrediyorum bir bilsen. Salon 4 oturma odası 5 diğer odalar 2 şer metre yerden 40 cm yükseklikte camlar balkon komple balkon evin her tarafı komple cam silerken korku yok Allahtan ama balkon demiri de cam bilmem anlatabildim mi

Menü yazmamıştım dün onu da yazayım sonra el işi yapacağım

Kahvaltı 10:30
1 yumurta az kavurma ile yağsız tavada
1 dilim tb ekmek

Akşam
Pırasa yemeği
1 kepçe mercimek çorbası unsuz

Su hiç takip etmedim ama az içtim galiba gece sütüm yetmedi

1 saat tempolu yürüyüş iki parça halinde 120 puan

yarın son gün ücretsiz izine çıkarıyor patron şu 9 günü iyi değerlendiirip karabuğdaylı dieti yapacağım nasipse aldım hala kullanmak nasip olmadı karabuğdayı evde yapmam çok daha iyi olacak hiçte disiplinli biri değilimdir yapı olarak tam listeye uyabilecekmiiym bakalım

Dur abla ya parça parça geçmiş okuyorum işlerin arasında canım ablam yaşınız uzun olsun tekrar süper babaanne ee oğlanın adı ne oldu peki
Heee farkındayım :)))

Sağolasın cnm

Kerem oldu

Anacım şimdiki çocuklar çocuk değil büyümüşde küçülmüş sanki :))
Yüz verirsen adamı parmağında oynatıyor

Bende direk yatağına yatırıyom
Ağlamaya başlarsa bebeğine diyorum
Elif ağlama sessiz ol bak tuana uyuyacak diye :))
Yatağındaki bebeklere hayvanlara tek tek iyi geceler deyip çıkıyorum :))

Dün sabah 65.8 dim bugün 65.5 Regl gelmedi onunda etkisi var yarına daha iyi olur inşallah abla
Tam yapmadığın halde yinede güzel gitmiş cnm

Yarın söylerim sonucu
Lütfennn güzel olsun

Temizlik şirketinde çalışsan anca o kadar cam silerdin heralde
Çokmuş kızz

Rezene içsen iyi gelebilir canım sevindim iyi olmana. Sen çalıştıkça ben gerildim burada

rezenenin tadını da hiç sevmiyom yaaa, ama iyi gelecekse isteyeyim de getirsinler :)))
ayy sen daha dur, yarın öyle bir çalışacam ki artık mide kanaması mı geçiririm kalp krizi mi bilmiyorum

suyu ihmal etmiyoruz cnm
Dünde biraz az olmuş

Hangi listeyi yapmayı düşünüyosun cnm
Aslında evde daha zor olmazmı
Arada 1-2 gün yapılabilir ama aynı şeyi uzun süreli yemek sıkar
Sonrasında patlama yaşarsın benden söylemesi

Kızlardır benim misafirler bugün gelecekler ama benim dersim saat 19.00 da bitiyor sizce onlara da akşam ananas yogurt yedirip akşam yemeğinden yırtsam mi :)
süperrrr fikirr :))
Kimler geliyor
niye geliyor
kaç gün kalacaklar

rezenenin tadını da hiç sevmiyom yaaa, ama iyi gelecekse isteyeyim de getirsinler :)))
ayy sen daha dur, yarın öyle bir çalışacam ki artık mide kanaması mı geçiririm kalp krizi mi bilmiyorum
Kız şimdi ağzına terlik gelecek haaa
Tövbe de ağzını hayra aç

Nasıl ücretsiz izin çabam anlamadım ben kafasına göre nasıl oluyor öyle

Adıyla yaşasın inşallah ablam. Valla biliyorlar kime nasıl davranacaklarini dün arkadaşa gittik biliyor onların gezdirecegini benim yüzüme bile bakmıyor onlara mizikliyor Sıpam

Bundan sonra ipler benim elimde inşallah

Bugün eksiye düşüş vardı abla yarın geç tartilirsam güzel olacak inşallah

Ohhh eksi varsa güzel
Demekki yarın daha da iyi olacak

Ben de sevmem ama ise yarıyor canım hatta kimyon demlemesi de rahatlatıyor. Ay geçen sene yıl başında iki gün haftasonu sayım yapmıştım karda buzda hamile hamile. Sana diyorum da ben de farklı değilim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…