- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #240.501
Rezene içsen iyi gelebilir canımiyiyim çok şükür hafif ağrı bulantı dışında sağlam şimdilik. :))))
Yarın söylerim sonucuBuda yeni bi icat bulmuş
Gelir kızz 500 gr nedirki
Tatlım bende dün sabah kahvaltıda yumurta yedim öğlen ananas 300 gr gitmiş yarın tartıda hepimiz mutlu oluruz inşallahYarın söylerim sonucu
Abla benimki ev değil camdan kule çok küfrediyorum bir bilsen. Salon 4 oturma odası 5 diğer odalar 2 şer metre yerden 40 cm yükseklikte camlarAnacım buz gibi havada cam silmekde işkence
Benim camlarda beni sil diyor :))
Heee farkındayım :)))Dur abla ya parça parça geçmiş okuyorum işlerin arasındacanım ablam yaşınız uzun olsun tekrar süper babaanne ee oğlanın adı ne oldu peki
Anacım şimdiki çocuklar çocuk değil büyümüşde küçülmüş sanki :))Valla ben sakinim galiba düşüyorlar biz de düştük böyle böyle buyuyecekler. Kardeşim bana bir krem aldı emirin dusmelerine morarmasina karşı. Yüzü kötü olmuştu emirin salyadan sürdüm süper ise yaradı. Çocuklu evde böyle kremler olmalı bence
Bu arada üç gündür emiri senin dediğin gibi uyutuyorum yatağına koyarak. Baya azaldı ağlaması direnci bugün on dakika bağırış ile uyudu cesaretin için çok teşekkür ederim
Tam yapmadığın halde yinede güzel gitmiş cnmDün sabah 65.8 dim bugün 65.5 Regl gelmedi onunda etkisi var yarına daha iyi olur inşallah abla
Lütfennn güzel olsunYarın söylerim sonucu
Temizlik şirketinde çalışsan anca o kadar cam silerdin heraldeAbla benimki ev değil camdan kule çok küfrediyorum bir bilsen. Salon 4 oturma odası 5 diğer odalar 2 şer metre yerden 40 cm yükseklikte camlarbalkon komple balkon evin her tarafı komple cam silerken korku yok Allahtan ama balkon demiri de cam bilmem anlatabildim mi
Rezene içsen iyi gelebilir canımsevindim iyi olmana. Sen çalıştıkça ben gerildim burada
suyu ihmal etmiyoruz cnmMenü yazmamıştım dün onu da yazayım sonra el işi yapacağım
Kahvaltı 10:30
1 yumurta az kavurma ile yağsız tavada
1 dilim tb ekmek
Akşam
Pırasa yemeği
1 kepçe mercimek çorbası unsuz
Su hiç takip etmedim ama az içtim galiba gece sütüm yetmedi
1 saat tempolu yürüyüş iki parça halinde 120 puan
Hangi listeyi yapmayı düşünüyosun cnmyarın son gün ücretsiz izine çıkarıyor patron şu 9 günü iyi değerlendiirip karabuğdaylı dieti yapacağım nasipse aldım hala kullanmak nasip olmadı karabuğdayı evde yapmam çok daha iyi olacak hiçte disiplinli biri değilimdir yapı olarak tam listeye uyabilecekmiiym bakalım
süperrrr fikirr :))Kızlardır benim misafirler bugün gelecekler ama benim dersim saat 19.00 da bitiyor sizce onlara da akşam ananas yogurt yedirip akşam yemeğinden yırtsam mi :)
Fatmasyon diyeti :)))Yumurta ananas diyetiniz nedir yahu
ben atlamışım onu
Kız şimdi ağzına terlik gelecek haaarezenenin tadını da hiç sevmiyom yaaa, ama iyi gelecekse isteyeyim de getirsinler :)))
ayy sen daha dur, yarın öyle bir çalışacam ki artık mide kanaması mı geçiririm kalp krizi mi bilmiyorum
Nasıl ücretsiz izin çabam anlamadım ben kafasına göre nasıl oluyor öyleyarın son gün ücretsiz izine çıkarıyor patron şu 9 günü iyi değerlendiirip karabuğdaylı dieti yapacağım nasipse aldım hala kullanmak nasip olmadı karabuğdayı evde yapmam çok daha iyi olacak hiçte disiplinli biri değilimdir yapı olarak tam listeye uyabilecekmiiym bakalım
Kilo durumları nasılKızlardır benim misafirler bugün gelecekler ama benim dersim saat 19.00 da bitiyor sizce onlara da akşam ananas yogurt yedirip akşam yemeğinden yırtsam mi :)
Adıyla yaşasın inşallah ablam. Valla biliyorlar kime nasıl davranacaklarini dün arkadaşa gittik biliyor onların gezdirecegini benim yüzüme bile bakmıyor onlara mizikliyor SıpamHeee farkındayım :)))
Sağolasın cnm
Kerem oldu
Anacım şimdiki çocuklar çocuk değil büyümüşde küçülmüş sanki :))
Yüz verirsen adamı parmağında oynatıyor
Bende direk yatağına yatırıyom
Ağlamaya başlarsa bebeğine diyorum
Elif ağlama sessiz ol bak tuana uyuyacak diye :))
Yatağındaki bebeklere hayvanlara tek tek iyi geceler deyip çıkıyorum :))
Tam yapmadığın halde yinede güzel gitmiş cnm
Lütfennn güzel olsun
Gerçekten çok hayırlısı artık hava açarsa silerim değilse baharaTemizlik şirketinde çalışsan anca o kadar cam silerdin heralde
Çokmuş kızz
Ohhh eksi varsa güzelAdıyla yaşasın inşallah ablam. Valla biliyorlar kime nasıl davranacaklarini dün arkadaşa gittik biliyor onların gezdirecegini benim yüzüme bile bakmıyor onlara mizikliyor Sıpam
Bundan sonra ipler benim elimde inşallah
Bugün eksiye düşüş vardı abla yarın geç tartilirsam güzel olacak inşallah
Ben de sevmem ama ise yarıyor canım hatta kimyon demlemesi de rahatlatıyor. Ay geçen sene yıl başında iki gün haftasonu sayım yapmıştım karda buzda hamile hamile. Sana diyorum da ben de farklı değilim yanirezenenin tadını da hiç sevmiyom yaaa, ama iyi gelecekse isteyeyim de getirsinler :)))
ayy sen daha dur, yarın öyle bir çalışacam ki artık mide kanaması mı geçiririm kalp krizi mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?