Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bi sporuma güveniyorum zaten ben de, akşam gidemeyeceğim için de ayrı bir atarlanıyorum.
Ama yapacak bir şey yok işte ara sıra düzeni bozup ortama ayak uydurmak gerekiyor, ama akıl sporda kalıyor işte
Bu yolda yol arkadaşları çok önemli, en büyük destekçin, bi kereden bir şey olmaz demiyorlar, direkt cısss diyorlar

Ben de bir haftadır kilomu sorduğum herkes taş çatlasın 65 diyor inanasım geliyor bazen

süper sıkılaşmışsın demek, inan canım 65 gibi davran daha kolay 65 olursun

Fatmasyon diyeti :)))

Kız şimdi ağzına terlik gelecek haaa
Tövbe de ağzını hayra aç

kötüye bir şey olmaz yaaaa, yarın cuma, anlık cinnet geçirir dururum yoğunluktan

Ben de sevmem ama ise yarıyor canım hatta kimyon demlemesi de rahatlatıyor. Ay geçen sene yıl başında iki gün haftasonu sayım yapmıştım karda buzda hamile hamile. Sana diyorum da ben de farklı değilim yani

karda buzda hamile hamile sayım, hmmm ... aynen pek de farkımız yokmuş :)
şu an rezene içiyorum, çay servisi yapan çalışanımız yine tüm şubeye yaymış 'tuğçe hanım yine absürt bir şey içmek istedi' diye. yeminle adım çıkmış dokuza

Rezene absürtmü oluyomuş :)))

Valla benim camlar da istiyor ama bu havada hiç gözüm basmıyor Allah affetsin
benim de yeni bastı yavrum havalandırmak için pencere aciyosun dışı çamur gibi töz iyi oldu bana :)

Anacım buz gibi havada cam silmekde işkence
Benim camlarda beni sil diyor :))
abla zaten siliyosun kurulanmiyor hava öyle sogukki kollar epey daire çizdi benim :) ayakta da suyun içindeydi 40 dakka falan. Malum balkon yikanmazsa temizlik olmazdi

Mervecim hangi sehirdesin sen kuzum valla hasta olursun o suyla sonra kızın da kapar senden Allah korusun. Ben mikro fiber bez aldım kurtuldum kuralamaktan gece silmisligim bile var kendi kendine kuruyor

Bu kahvaltı seni doyuruyormu cnm
Yumurtasız menemen yapsan, biber kavursan
Kuruyemişini ihmal etme
Yemğin fasülyesinden yemediysen iyi olmuş
Öğlen az olmuş
Meyvenin yanındada kuruyemiş ekliyebilirsin

B
Dün temizlij yaptım ya özenmedim pek menüye. Mecbur alıyorum abla içtikten sonra 1 2 saat emzirmiyorum suyu 4 lt içerken bu aralar 2 de zorlanır oldum bu hafta biteydi iyiydi

abla zaten siliyosun kurulanmiyor hava öyle sogukki kollar epey daire çizdi benim :) ayakta da suyun içindeydi 40 dakka falan. Malum balkon yikanmazsa temizlik
Ohhh efferimm iyi yapmışın
bide emziriyosun cnm
Sen ayaklarını üşütürsen çocuğun karnı ağrır
Dün temizlij yaptım ya özenmedim pek menüye. Mecbur alıyorum abla içtikten sonra 1 2 saat emzirmiyorum suyu 4 lt içerken bu aralar 2 de zorlanır oldum bu hafta biteydi iyiydi
aman suyunu ihmal etme cnm
Antibiyotiğin zararını atmak için çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…