- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #240.521
Harikasınnnn bebeğim
güzel şeyler olacak eminim
yok güzelim niye uzun sürsün
Başlangıçta ilaçlardan biraz yavaş gitti ama artık hızlandığını düşünüyorum
Zaten menülerine sporuna laf yok
Ben daha plan yapmadım ama normal ya sebze ya et yemeği olur
Pazartesiye eksi çıkarsam en az -1.5 olur haftaya inş.
Sizler zaten süpersiniz hepinize güveniyorum
Bide gerçekten insan burdan uzaklaşınca zayıflama heyecanını kaybediyor
Şu bikaç günde daha iyi anladım bunu
Sende kopmıcağına göre önümüzdeki hafta için sorun olmaz
Işlerini hallet bolca dinlen
Bi bakayım cnm nasıl bişeymiş
Bakalım sendeki etkisi nasıl olacak
Şimdiden merak ettim
Ben de bir haftadır kilomu sorduğum herkes taş çatlasın 65 diyor inanasım geliyor bazen
Fatmasyon diyeti :)))
Kız şimdi ağzına terlik gelecek haaa
Tövbe de ağzını hayra aç
Fatmasyon diyeti :)))
Ben uydurdum galibaYumurta ananas diyetiniz nedir yahu
ben atlamışım onu
Ben de sevmem ama ise yarıyor canım hatta kimyon demlemesi de rahatlatıyor. Ay geçen sene yıl başında iki gün haftasonu sayım yapmıştım karda buzda hamile hamile. Sana diyorum da ben de farklı değilim yani
Nasıl giyecenBen uydurdum galibayumurta ve ananas giyeceğim bugün
Rezene absürtmü oluyomuş :)))karda buzda hamile hamile sayım, hmmm ... aynen pek de farkımız yokmuş :)
şu an rezene içiyorum, çay servisi yapan çalışanımız yine tüm şubeye yaymış 'tuğçe hanım yine absürt bir şey içmek istedi' diye. yeminle adım çıkmış dokuza
Ee artık 6 lar lazım ablaOhhh eksi varsa güzel
Demekki yarın daha da iyi olacak
Aynı benkarda buzda hamile hamile sayım, hmmm ... aynen pek de farkımız yokmuş :)
şu an rezene içiyorum, çay servisi yapan çalışanımız yine tüm şubeye yaymış 'tuğçe hanım yine absürt bir şey içmek istedi' diye. yeminle adım çıkmış dokuza
Düşün artık abla ne kadar açımNasıl giyecen
Yesen daha faydalı olurdu heralde
benim de yeni bastı yavrum havalandırmak için pencere aciyosun dışı çamur gibi töz iyi oldu bana :)Valla benim camlar da istiyor ama bu havada hiç gözüm basmıyor Allah affetsin
abla zaten siliyosun kurulanmiyor hava öyle sogukki kollar epey daire çizdi benim :) ayakta da suyun içindeydi 40 dakka falan. Malum balkon yikanmazsa temizlik olmazdiAnacım buz gibi havada cam silmekde işkence
Benim camlarda beni sil diyor :))
Mervecim hangi sehirdesin sen kuzum valla hasta olursun o suyla sonra kızın da kapar senden Allah korusun. Ben mikro fiber bez aldım kurtuldum kuralamaktan gece silmisligim bile var kendi kendine kuruyorbenim de yeni bastı yavrum havalandırmak için pencere aciyosun dışı çamur gibi töz iyi oldu bana :)
abla zaten siliyosun kurulanmiyor hava öyle sogukki kollar epey daire çizdi benim :) ayakta da suyun içindeydi 40 dakka falan. Malum balkon yikanmazsa temizlik olmazdi
Dün temizlij yaptım ya özenmedim pek menüye. Mecbur alıyorum abla içtikten sonra 1 2 saat emzirmiyorum suyu 4 lt içerken bu aralar 2 de zorlanır oldum bu hafta biteydi iyiydiBu kahvaltı seni doyuruyormu cnm
Yumurtasız menemen yapsan, biber kavursan
Kuruyemişini ihmal etme
Yemğin fasülyesinden yemediysen iyi olmuş
Öğlen az olmuş
Meyvenin yanındada kuruyemiş ekliyebilirsin
B
Nasıl ücretsiz izin çabam anlamadım ben kafasına göre nasıl oluyor öyle
Ohhh efferimm iyi yapmışınabla zaten siliyosun kurulanmiyor hava öyle sogukki kollar epey daire çizdi benim :) ayakta da suyun içindeydi 40 dakka falan. Malum balkon yikanmazsa temizlik
aman suyunu ihmal etme cnmDün temizlij yaptım ya özenmedim pek menüye. Mecbur alıyorum abla içtikten sonra 1 2 saat emzirmiyorum suyu 4 lt içerken bu aralar 2 de zorlanır oldum bu hafta biteydi iyiydi
Zaten ucuna geldiydinEe artık 6 lar lazım abla
Bugün aç olmayan bizden değildirDüşün artık abla ne kadar açım
Senim patrona geçen sefer saydıklarımın bir kaç mislini sayıyorum şu an. Kuzum sen gizliden aramaya baslasana yeni bir işoluyo herşey onun istediğine göre oluyo senede iki kere böle 1 er hafta ücretsiz izine yolluyo kabul etmeyee kapıyı gösteriyor
Ay hadi inşallah ablam söyle bir mucize olsa da direkt 68 falan görsemZaten ucuna geldiydin
Daha fazla nazlanmasın artık :)))
Dolma pilav yerine geçeceği için tavuk çorbası nasıl olur bide salataAkşama kardeşim de gelecek yemeğe onlara dolma yaptım yanına çorba ne yapsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?