- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #240.541
Ayyy ne güzelll keşke benim olsaAy hadi inşallah ablam söyle bir mucize olsa da direkt 68 falan görsem
Senim patrona geçen sefer saydıklarımın bir kaç mislini sayıyorum şu an. Kuzum sen gizliden aramaya baslasana yeni bir iş
Dolma pilav yerine geçeceği için tavuk çorbası nasıl olur bide salata
9 senelik tazminatım var hoş onuda asgariden vericekya sabah 9 akşam 16,30te çıkıyorum yaşım olmuş 35 kilo 100 bu halde kim beni işe alır daha yeni arkadaşım iş başı yaptı cumarteside akşam 6 ya kadar çalışıyor aldığı maaş benim şuan aldığımla aynı tesellimm akşam 16,30 te çıkmam cumarteside tatil resmi günlerdede tatil 2 çocuklu benim için büyük rahatlık bide tazminatımı niye bırakıyım
oda bunların farkında o yüzden böle borusunu öttürüyor ya
Tavugum bitmiş çıkamadım bugün markete üşendimDolma pilav yerine geçeceği için tavuk çorbası nasıl olur bide salata
Tatlım senin yerinde olsam yinede gizliden iş bakardım9 senelik tazminatım var hoş onuda asgariden vericekya sabah 9 akşam 16,30te çıkıyorum yaşım olmuş 35 kilo 100 bu halde kim beni işe alır daha yeni arkadaşım iş başı yaptı cumarteside akşam 6 ya kadar çalışıyor aldığı maaş benim şuan aldığımla aynı tesellimm akşam 16,30 te çıkmam cumarteside tatil resmi günlerdede tatil 2 çocuklu benim için büyük rahatlık bide tazminatımı niye bırakıyım
Canım çok özür dilerim ama resmen iki ucu b..lu değnek olmuş senin durum. Allah ıslah etsin o adamı başka birsey bulamadım söyleyecek9 senelik tazminatım var hoş onuda asgariden vericekya sabah 9 akşam 16,30te çıkıyorum yaşım olmuş 35 kilo 100 bu halde kim beni işe alır daha yeni arkadaşım iş başı yaptı cumarteside akşam 6 ya kadar çalışıyor aldığı maaş benim şuan aldığımla aynı tesellimm akşam 16,30 te çıkmam cumarteside tatil resmi günlerdede tatil 2 çocuklu benim için büyük rahatlık bide tazminatımı niye bırakıyım
Domates suyu yda püresi varsa Domates çor.yap az sütleTavugum bitmiş çıkamadım bugün markete üşendim
Neyseki can çektirecek kötü bişey yazmadım :))Ayy nasıl canım çekti tavuk çorbasındannn, anneme söyleyeyim de yapsın yarın.
böyle pislik işverenlerden nefret ediyorum aslında her türlü riski göze alıp karşı dava açacaksın da bizim ülkemizde böyle şeyler çok yürümüyor. Allah yardımcın olsun, dayanma gücü versin
Abla bi uyumusum2 ye geliyordu kalktigimda cigden 4 kasik koydum oyle diyordu baktigim yerde. Bitmedide zaten 2 kaseye yakin arttimelegimve ben zeynep sabah bi göründün kayboldun sen ne yapıyon cnm
Bu hafta bana yetişcen heralde :))
Aklıma geldide
Dün ayran aşını yaparken bakliyatları pişmişmi çiğdenmi 4 er kş koydun
Bakalım yarın sabah belli olacak artı değilim ama ne kadar eksiğim acaba!!Kilo durumları nasıl
ben mibadem000 sen ne yapıyon fıstığım
Bu çok iyi fikirDomates suyu yda püresi varsa Domates çor.yap az sütle
Korktum valla
Yok kız misafirleri sordumBakalım yarın sabah belli olacak artı değilim ama ne kadar eksiğim acaba!!
Neyseki can çektirecek kötü bişey yazmadım :))
Abla senin Canan karatayla akrabalığın var mı
Walla haklısın vurur biziYok kız misafirleri sordum
Listedekilerin artı olma lüksü yok zaten zuhal abla vurur valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?