Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Abla bi uyumusum2 ye geliyordu kalktigimda cigden 4 kasik koydum oyle diyordu baktigim yerde. Bitmedide zaten 2 kaseye yakin artti
Ohhh maşallah yarasınnn

Tam emin değilim ama heralde pişmiş 4 kş olsa daha iyi olur

Bakalım yarın sabah belli olacak artı değilim ama ne kadar eksiğim acaba!!
Zaten ne artısı kızzz :))
Ben senden en az -1.5 bekliyorum
Çocukla ilgili şeyleri bana sormayın :))çok zaman geçince bişey hatırlamıyom

Zaten diş patlayınca rahat eder cnm öncesi biraz zorlu olur bazı çocukta
Tarçınlı su zannetmiyom dokunsun

Bu çok iyi fikir teşekkür ederim ablacım
Rica ederim bebeğim

avuk çorbasını çok severim çok :)))
ahh bizim aşağıdaki nevaleleri bir görseniz, herkes zor çalışıyor, herkesin aklı yiyecek
Bu türk mileti niye Bu kadar pis boğazki acaba
Işimiz gücümüz gezmemiz hep yemek

oturduğumda ben doymam bunlarla dedim ama neyseki doydum hepsiyle
Önce beynine doğru mesajı verecen
Hep açım dersen, yesende doymazsın
Abla senin Canan karatayla akrabalığın var mı
Acaba önceki hayatımda öylemiydim
Bazı ünlüler öyle derler ya :))

Yaptim gitti abla zaten yakin zamanda tekrarlayacagimi sanmiyorum bugun surekli ac haldeyim yemedim ama pers olmasa kendimi tutamayabilirdim.baya zorladi ozellikle gece saat 10 dan sonra

genlerimizde sorun var, tatilde 3-5 arkadaş toplanacağı zaman da hemen 'ne yiyelim, ardından ne içelim' saatlerce bunu konuşur plan yapamayız ha. bizimki de o hesap

bende bazen o doymama hissi oluyor ama gözüm doymuyor çoğu zaman. Masa süsleme , tabakları süsleme imkanım olsa bence daha iyi olur. hem 2 ara 1 derede zorunlu görev olarak yerine geliyor yemeklerim.

Yaptim gitti abla zaten yakin zamanda tekrarlayacagimi sanmiyorum bugun surekli ac haldeyim yemedim ama pers olmasa kendimi tutamayabilirdim.baya zorladi ozellikle gece saat 10 dan sonra
Alışkın değilsinya cnm zorlamıştır
Bak mesela bana yiyince çok yerim ama yemeyince de nasıl aç durabildiğime şaşırıyom :))
Bugünde sabret yarın normal düzenine geçersin
Aman dikkat et abartma sakın
Hain gramlar hemen geri geliyor

Bütün ortamlarda aynı şey söz konusu zaten cnm
Kadınlar toplanır ne hazırlıyım telaşı pasta böreğe doymayız
Bayram gelir yine aynı şey
Acaba ne yapsak ne yesek
Sanki yemeden biraraya gelip sohbet edilmiyor gezme olmuyor

Kizlarr valla bende bugun disardaydm hic ugrayamadim.. eve geldm annem aradi gelcek belki burdan denizliye gecicez beraber anneannemlere ocak 3-8 kadar ama kesin diil biletler cok pahali bakalm hayirlisi
Bunalimda biraz kendisi iyi gelir diye ablam ikna etmis heralde

memüm emziren anne

sabah (canım birşey istemedi)
1 cennet elmadı 1 dlm ekmek ve 1 tatlı kaşığı labne
3 dal dereotu

öğlen 13.30
1 dlm ekmek
2 sahanda yum.
5 çeri
4 zeytin
az yeşillik

20 dk sonra
2 ceviz 2 incir

ara 1 kase yoğurt 1 kaşık ıspanak yemeği

akşam 19.00
yarım dlm ekmek
5 kaşık ıspanak yemeği
yoğurt

spor 14 dk bantta yürüyş çocuk durmadı devam edemedim
14.3 42 Pnrrr-12
su 1.5 lt anca d3vam edeceğim

Kendimi çok şişko çok şiş çok kötü hissediyorum ne güzel ilerliyodum birden gitti motivasyonum spor yapamadım hiç hu hafta şiş şişim antibiyotik yapıyomuş nefea alamıyorum sanki kilodan

Bugünki menüm
Sabah 9:30
Aç karna 1 dilim ananas
Kahvaltı
1 dilim ananas, 1 kase yoğurt, 2 ceviz
Ara
1 dilim ananas, 4 badem
Öğlen 13:30
Ananaslı tavuk salatası
Akşam 17:00
1 dilim ananas, 1 kase yoğurt, 2 ceviz
2 lt su

Güzel menü afiyet olsun canım

Bende regli oldum bugün karnım ağrıyor
Acaba yarına şişlik gidermi
Ben daha olmadım
senin adına sevindim canım annenin gelmesi daha iyi yazada sen gidersin herhalde

Kendimi çok şişko çok şiş çok kötü hissediyorum ne güzel ilerliyodum birden gitti motivasyonum spor yapamadım hiç hu hafta şiş şişim antibiyotik yapıyomuş nefea alamıyorum sanki kilodan

Canim öle dönemler oluyor ve antibiyotik yapar o yüzden moralini bozma sen cok güzel gidiyorsun hem daha cok motive olmalisin zayiflamak icin.. basaricaz canim

Ben daha olmadım

senin adına sevindim canım annenin gelmesi daha iyi yazada sen gidersin herhalde

Sagol cnm evt insallah gelirse güzel olcak ben zaten seneye 2 kere gitmeyi dusunuyorm bi kis sonu bi yaz diye bakalm hayirlisi anneme az geliyo 1 kere gidince :)) gerci onlarda geliyorlar yazin trye ama iste özleniyor genede

dur kızz öyle şeyler deme kendine.moraliliz gidince motivasyonumuz da gider.unutma.hem beyin çok aptaldır ne dersek inanır unutma.kemdine güzel şeyler söyle
ben "dönyanın en gözel garısiyem"diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…