- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #240.601
öğlen ve ikindi arası çok zorlanıyorum zaten.kendimi bağlayasım geliyorBen beğendim canom
Sadece öğlen yemeğinden sonra sık sık insilünü oynatmışın
Zeynepcim diğer yazdıklarınıda okudum
Burda herkes kilosundan şikayetçi kendini şişko hissettiği için Burda zaten
Kendimize kahrederek bu sorundan kurtulamayız
Azim sabır ve kararlılık gerekli
Bu motivasyonu sağlamak içinde daha çok burda olmalıyız
Bu hafta sende fazla görünmemişin
Hadi bakalım cnm yarın 65 şerefine diyelim :))
Oyyy diyetdaşım inş.güzel bi sonuç alırsın
Aslında güzel menü cnm ama detoks sonrası ekmekler inş.artı getirmez
mehlika nerelerdesin bebeğim ne yapıyon ne ediyon
Biz böylemi anlaştık :))
Ben gerçeklerle yüzleşmek istemediğim için ölçü almıyorum
Öğlen kuru kavurması sadece sebzeyse iyi cnm içinde bulgur pirinç bişey varmıydı
Akşamda inş.lahana fazla değildir
Dün kuru fasülye bugün bu
Tartı öncesi yanlış seçimler
sen Öğlen mışıl mışıl uyurken biz burda çene çalıyoduk :))
Vayyy kuzucum inş.işe yarar
Bugün baya güzel olmuş iremcim
Bide paylaşımını biraz artırabilsen
Güzel görünüyor cnm sadece akşam et biraz fazlamı olmuş
Sende özlettin iyice kendini
Abla ciddi misin kaç kere yazdım kimse yokmu kıxlar nerdesiniz diye kimse yokken tek başıma yazışamıyorum malesefBu motivasyonu sağlamak içinde daha çok burda olmalıyız
Bu hafta sende fazla görünmemişin
Tebrikler tuğçe.hedefinin altınds ama yibe de güzel bir eksiGünaydınnn hanımlarrr
Ben önce kilo bildirimimi yapayım, iş çok yoğun olacak bugün, atlamayayım.
Sonra fırsat buldukça dünkü menümü ve geçmişi yazacağım.
Geçen cuma : 65,3
Bu cuma : 64,4
Aradaki fark : 0,9
Yüzde : 1,37
Adıyamanlıyım cnm . kuru domates kuru biber kuru patlıcanı suda haşkayıp hafif yağda az salça ile kavurup yiyorsun çok düşük kalorili.[/QUOTE]Kuru kavurmasi nasil birsey ogle ve aksama dair pek bir fikrim yok yoresel oldugu icin. yorum yapamayacagim o yuzden. Bu arada sen nereliydin
Yüzde yanlış olmuş canım %0.77geçen cuma 77.4
bu cuma 76.8
fark -600
%7
Tebrikler tugce hadi son gün sık dişiniGünaydınnn hanımlarrr
Ben önce kilo bildirimimi yapayım, iş çok yoğun olacak bugün, atlamayayım.
Sonra fırsat buldukça dünkü menümü ve geçmişi yazacağım.
Geçen cuma : 65,3
Bu cuma : 64,4
Aradaki fark : 0,9
Yüzde : 1,37
Adıyamanlıyım cnm . kuru domates kuru biber kuru patlıcanı suda haşkayıp hafif yağda az salça ile kavurup yiyorsun çok düşük kalorili.[/QUOTE]Kuru kavurmasi nasil birsey ogle ve aksama dair pek bir fikrim yok yoresel oldugu icin. yorum yapamayacagim o yuzden. Bu arada sen nereliydin
Sıkma canını canım en azından neden olduğunu biliyorsun bu dokuz günü iyi değerlendirmek lazımgeçen cuma 97,100
bu cuma 98,800
fark + 1,700
az su fazla ekmek sonucu hedef 95 derkennnn yaklaşamadım bile
Bunu değil de diğer lahanali yemeği çok merak ettim ben canım ya ay canim çekti galibaAdıyamanlıyım cnm . kuru domates kuru biber kuru patlıcanı suda haşkayıp hafif yağda az salça ile kavurup yiyorsun çok düşük kalorili.
O mideye hem deDünkü menümü yazıp geçmişe döneceğim, fırsat buldukça
07:15 2 dilim etimek, 1 dilim peynir, 5 adet zeytin
09:12 nane limon
12:30 5 yk pırasa (pirinçsiz), 5 yk yoğurt, salata ve 2 dilim etimek
14:00 yeşilçay
18:00 dan 20:00 a kadar 1 dilim peynirli pide (pidesi çok inceydi), 1 sıkım çiğ köfte, 1 avuç kuruyemiş, 3 adet patates cipsi, 4 plastik bardak votka, 2 plastik bardak bira
2 litre su
Maalesef spor yok.
Yani akşam bildiğiniz tozuttum. hiç niyetim yoktu, aklım sürekli spordaydı, gidemeyecek olmak sinirlerimi bozmuştu. Offf larken doldurun ordan bir bardak dedim, sonrasında baktım su niyetine içmişim. Muhtemelen sağlam ödemim olacak, hemen dukan birasına başladım.
Bugünü karabuğday ve yoğurtla geçiştirecem. Ve 3-4 litre su içmem lazım bugün
Mefkurem sakın kızma olur mu, yağ gibi kaydı valla, Allah' tan artı değilim. Artı olsam napardım bilmiyorum. Ama midemi çok yordum tam da toparlanıyorken. Yine midem iptal, deli gibi yanıyor.
Canım kuru domates kuru biber kuru patlıcanı lahana ile birlikte haşlıyorum bi kapta biraz limon tuzu limon yada başka bi ekşife olur az salça ile ovup su tutuyorum sonra haşladıklarımı içine doğrayıp domates salatalık doğruyorum bide nane de döküyorum soğuk soğuk yiyorum sıfır kalori nerdeyse[/QUOTE]Bunu değil de diğer lahanali yemeği çok merak ettim ben canım ya ay canim çekti galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?