Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

liste cok guzel bnmkıne cok benzıyor aynen devam sekerımm:)

cnm hıc acele etme tabıkı arkadasların yerken sen bakmıcaksın abartmadan yıceksın.ekmekarası patatesten uzak dur:))) aksam bısey yemedıysen 1 adet salatalık önerebılırım sana

cilvelı edaaa senııı:)) ben kocama gel kesele dıyemıyorum kesele kesele bıtmem cunku:)) alan genıs oldugu ıcın:)

:))) wallaa alan geniş ama olsun napimmm ben o ara kendimi ebru şallı gibi sanıyomm takiii duştan çıkıp banyodaki aynaya bakıncaya kadar

edaaa cok koptum tamam 7.30:) unutursak hatrlatalım bırbırımıze

saat 8 de diziler başlıyo 7.30 en uygun saat
aklımıza orda gelsin saat 7:30 oldumu al eline telefon dergi kitap koş tuvaleteee

cnm hıc acele etme tabıkı arkadasların yerken sen bakmıcaksın abartmadan yıceksın.ekmekarası patatesten uzak dur:))) aksam bısey yemedıysen 1 adet salatalık önerebılırım sana

çook sağol :) ama yarından tezi yok sağlıklı beslenicem her öğünümü yazıcm buraya bi küçük olarak uyarılarınızı dikkkate alıcam

patates dıyetı gümmm:)

sabah 3 adet haslanmıs patates
ara:3 adet etıform
ögle:1 dılım peynır ve çay ekmeksız cunku 3 patates yedım ya
aksam bişey yemeyı dusunmuyorum kendımı cok kötu hıssedıyorum tartım cokk yukseklerde cumaya 2 kaldı kesınlıkle bu haftadan az cıkmalıyım

aynen cnm dızılerı kacıramammm:))) telefon ısımı görur msj atarım sağa sola :))

tüm gn 3 patates -1 dilim peynir-3 tane etiform bisküvi ilemi duruyosun.cnm bnce kendine dikkat etmelisin ..:)
çok az değilmi ??

ya ben kolonya olayına girmedim ama saçlarımda çok beyaz var..yani bişey kaybetmiş sayılmazsın murç..döksende dökmesende oluyoo..
ayyyyy sonu gelecek diye merakla bekledim ama ..:97:güzel bi yere bağlayamadın eddaa.

bende aynen öyle seviyorum..Allammm konuştuğumuz konulara bakın yaaa

ben yine takılmış plak gibi gtekrarlıyayım...canlarım spor yapmadığınız müddetçe sadece mevcut kilonuzu korursunuz...tartıda eksi rakamlara inmak istiyorsak bunun çaresi spor spor spor..

çok şanslısın eda tüy konusunda. demek bebek poposu gibide sevmiyorsun haa =))))

fadime abla menünün süper.

moral bozmak yok. regl dönemine aldanma tartıda 1,5 kilo fazla çıkarsın. canını sıkma regl bitince gerçek kilon gözükür az ye ve çok su iç bu günlerde.

valla sen ciddi ciddi yapıyorsun bu patates diyetini haydi hayırlısı =))

ee hani millet nerde dizimi izledim yeni bitti süperdi öyle bir geçer zaman ki.. çok güzel dizi yahu. fazla hazan dolu ama izletiyor.

salı gunu kanallarda bırsey olmuyor ya dızı bıttı ıste bakıyrum ızlencek baska bısı yok:)

aynen öyle mervecim. ben de bu sebeple kendimi internette sörfe vurdum
kızlar canım sıkkın ya iş arıyorum. o kadar çok başvuru yaptım ki hala dönen olmadı =(((
neyse artık pc yi kardeşim istiyor. çıkmam gerek. iyi geceler hanımlar.

Son düzenleme:
liste cok guzel bnmkıne cok benzıyor aynen devam sekerımm:)

günaydın merve sen diyet listene tam uydunmu uyduysan 1 haftada ne kadar kilo verdin .bayrama kadar kaç kilo veririm acaba eşim bayramda anasına gitcek benide götürmeye çalışıyo bende istemiyorum ama fazla ısrar ederse hep iyi niyetimden evet diyebilirim inşallah demem .köyü sevmiyorum yolları beni öldürüyo 18 saatlik yol

günaydın canım inşallah menü bana iyi gelirde şu kilolardan kurtarır ama busefer kesin kararlıyım.birinin bir lafı çok zoruma gitti o lafı yedircem ona ALLAHTAN BAŞKA YERDE DEGİLDİK BENİM EVİMDEYDİK BENİM BİR HUYUM EVİMDEKİ MİSAFİRİ KIRAMIYORUM .AMA O BENİ KIRDI GİTTİ 4 GÜN HİZMETİNİ GÖRDÜGÜM İNSAN HİÇ BİR ABİSİ EVİNE ÇAGIRMAZKEN BİZDE 4 GECE KALIP SONRA BANA HAKARET EDİP GİDEN İNSANA LAFI YEDİRCEM AMA DAHA ARADIGINDADA TELEFONU AÇMICAM ÇOK KIZGINIM ONA

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…