- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.061
kızlar ben yokken ne çok yazmışsınız oku oku anca bitti.
menüm
kahvaltı 2dilim ekmek arasına kaşarlı tost 3 zeytin 1 domates 1 salatalık 1 sivri biber
ara 4 incir
ögle 1 haşlanmış but 3 kaşık yogurt 1 dilim çavdar ekmek
ara 3 kepek bisküvi 3 çay
akşam 1 kepçe yayla çorbası 4 kaşık sebze yemegi 2 dilim çavdar ekmegi salata
ara 1 nektari 1 elma
1 bardak yarım yaglı süt
1.5 lt su bitti 3 tamamlıcam
dr listesi hepsini mecbur yemek zorundayım yemekten sonra 45 dakika yürücem
evet şu iki gün boyunca gram bile veremedim tmm gün içinde sağlıklıs ve hazır beslendim ama az yemeye çalıştım ..6 dan sonra yemedim .morelim bozuldu .bide 2 gün sonra regl olucam o zamanda veremicemben nasıl vericem yaa...
kız ozaman salatayı zeytinyaglı yapıyoruzzz veee
her akşam eve gidince saat 7.30 da tuvalete oturuytoruz tamammıııı :))))))))
cilvelı edaaa senııı:)) ben kocama gel kesele dıyemıyorum kesele kesele bıtmem cunku:)) alan genıs oldugu ıcın:)
edaaa cok koptum tamam 7.30:) unutursak hatrlatalım bırbırımıze
cnm hıc acele etme tabıkı arkadasların yerken sen bakmıcaksın abartmadan yıceksın.ekmekarası patatesten uzak dur:))) aksam bısey yemedıysen 1 adet salatalık önerebılırım sana
:))) wallaa alan geniş ama olsun napimmm ben o ara kendimi ebru şallı gibi sanıyomm takiii duştan çıkıp banyodaki aynaya bakıncaya kadar
aman ebru sallı kadınmı ya o kadınsa ben kadın olmak ıstemıyrum sen daha guzelsındr emınım
saat 8 de diziler başlıyo 7.30 en uygun saat
aklımıza orda gelsin saat 7:30 oldumu al eline telefon dergi kitap koş tuvaleteee
patates dıyetı gümmm:)
sabah 3 adet haslanmıs patates
ara:3 adet etıform
ögle:1 dılım peynır ve çay ekmeksız cunku 3 patates yedım ya
aksam bişey yemeyı dusunmuyorum kendımı cok kötu hıssedıyorum tartım cokk yukseklerde cumaya 2 kaldı kesınlıkle bu haftadan az cıkmalıyım
ya ben kolonya olayına girmedim ama saçlarımda çok beyaz var..yani bişey kaybetmiş sayılmazsın murç..döksende dökmesende oluyoo..
ayyy hopıdık alemsın haaa...Bende kucukken meraktan heraldde gobek delıgımın etrahındakı tuylerı jıletlemıstım sımdı gobek delıgım etrafında bogaz koprusu kadar uzun sımsah kıllar cıkıyo 10 15 tane ben agdayala alıyorum ama bas olmuyo sımdı orayada lazer yaptırcam...
Ufakken ben bıde kolanyayı tepeme dokerdım bole sar sar sımdı tam sacımın ortası bembeyaz...Ne salakmısım yaaa
ayyyyy sonu gelecek diye merakla bekledim ama ..:97:güzel bi yere bağlayamadın eddaa.fazla birşey yapmam ama
aklıma gelenlerr..
Arada aklıma gelince (ancak ayda bir) kil maskesi yapıyorumm..
Yüzü yumuşacık yapıyo..
Ayda bir yada 2 defa saçımı şampuanlarken badem yağı sürüyüroum saçlarıma...
Keseleme olayını kocama yaptırıyom
Yüzümü sürekli ıspatadan kardeşimin getirtttiği tonikle temizlerim silerim ve üzerine gül kremi sürerimm...
Bunu sürekli yaparım cildime başka krem sürmem...
Vücut içinnn body butterlerim vardır vazgeçemediğim
trbznda magazası yok ama istanbula gittikçe alıyorumm
çeşit çeşit 15-20 çeşit body butter kremlerim vardır kafama göre banyo sonrası onları vücuduma yedirerek sürerimmm
sonra mis kokarrrr kocamın yanına giderr ne kokuyorum derimmmm misss cevabını alana kadar konuşurrr sonra o misss diyince susarımm
bende aynen öyle seviyorum..tüy olayınca allaha şükür normal seviyesindeyim :))))
yüzümde yok bacaklarım normal kollarım filan normal amaaa kuş bölgesiii
Allahımmm sürekli al al sinir oluyomm ama konu sapmasında ben orayı laze hiç düşünmüyom bebek poposu gibi sevmemdeee
ben yine takılmış plak gibi gtekrarlıyayım...canlarım spor yapmadığınız müddetçe sadece mevcut kilonuzu korursunuz...tartıda eksi rakamlara inmak istiyorsak bunun çaresi spor spor spor..evet şu iki gün boyunca gram bile veremedim tmm gün içinde sağlıklıs ve hazır beslendim ama az yemeye çalıştım ..6 dan sonra yemedim .morelim bozuldu .bide 2 gün sonra regl olucam o zamanda veremicemben nasıl vericem yaa...
tüy olayınca allaha şükür normal seviyesindeyim :))))
yüzümde yok bacaklarım normal kollarım filan normal amaaa kuş bölgesiii
Allahımmm sürekli al al sinir oluyomm ama konu sapmasında ben orayı laze hiç düşünmüyom bebek poposu gibi sevmemdeee
kızlar ben yokken ne çok yazmışsınız oku oku anca bitti.
menüm
kahvaltı 2dilim ekmek arasına kaşarlı tost 3 zeytin 1 domates 1 salatalık 1 sivri biber
ara 4 incir
ögle 1 haşlanmış but 3 kaşık yogurt 1 dilim çavdar ekmek
ara 3 kepek bisküvi 3 çay
akşam 1 kepçe yayla çorbası 4 kaşık sebze yemegi 2 dilim çavdar ekmegi salata
ara 1 nektari 1 elma
1 bardak yarım yaglı süt
1.5 lt su bitti 3 tamamlıcam
dr listesi hepsini mecbur yemek zorundayım yemekten sonra 45 dakika yürücem
evet şu iki gün boyunca gram bile veremedim tmm gün içinde sağlıklıs ve hazır beslendim ama az yemeye çalıştım ..6 dan sonra yemedim .morelim bozuldu .bide 2 gün sonra regl olucam o zamanda veremicemben nasıl vericem yaa...
patates dıyetı gümmm:)
sabah 3 adet haslanmıs patates
ara:3 adet etıform
ögle:1 dılım peynır ve çay ekmeksız cunku 3 patates yedım ya
aksam bişey yemeyı dusunmuyorum kendımı cok kötu hıssedıyorum tartım cokk yukseklerde cumaya 2 kaldı kesınlıkle bu haftadan az cıkmalıyım
tüm gn 3 patates -1 dilim peynir-3 tane etiform bisküvi ilemi duruyosun.cnm bnce kendine dikkat etmelisin ..:)
çok az değilmi ??
diziyi izledin mi canım =)
burdayımmmmm
salı gunu kanallarda bırsey olmuyor ya dızı bıttı ıste bakıyrum ızlencek baska bısı yok:)
salı gunu kanallarda bırsey olmuyor ya dızı bıttı ıste bakıyrum ızlencek baska bısı yok:)
liste cok guzel bnmkıne cok benzıyor aynen devam sekerımm:)
çok şanslısın eda tüy konusunda. demek bebek poposu gibide sevmiyorsun haa =))))
fadime abla menünün süper.
moral bozmak yok. regl dönemine aldanma tartıda 1,5 kilo fazla çıkarsın. canını sıkma regl bitince gerçek kilon gözükür az ye ve çok su iç bu günlerde.
valla sen ciddi ciddi yapıyorsun bu patates diyetini haydi hayırlısı =))
ee hani millet nerde dizimi izledim yeni bitti süperdi öyle bir geçer zaman ki.. çok güzel dizi yahu. fazla hazan dolu ama izletiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?